Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
ARASI haberleri
 
BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında küçük yaşlardan itibaren bireylerin gelişimlerine destek verilmesi hedefiyle iş birliği protokolleri imzalandı.
21 Mart 2024 Perşembe 10:10

 
Ali Sürmen: Trabzon'da emniyet ve adli facia yaşandı! Sırtınızdaki formayı çıkarın...
Trabzonspor eski Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından, olayı soruşturan adli ve emniyet personeline yüklendi.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:42

 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
Bir Damla da sen ol sosyal sorumluluk projesi
Yaylacık İlkokulu ile Akçaabat İHH arasında protokol imzalandl
12 Mart 2024 Salı 13:44

 
AKÇAABAT’A ‘AKÇAABAT KART’ GELİYOR
Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, yeni dönem seçim vaatleri arasında yer alan "Akçaabat Kart Projesi" hakkında bilgilendirme yaptı.
12 Mart 2024 Salı 13:37

 
AKÇAABAT’TA ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMIYOR.
Trabzon Valiliği ile Akçaabat Belediyesi arasında yapılan protokol neticesinde Yıldızlı Mahalle’mizin üst kısmındaki bina, restore edilerek öğrenim çağı dışına çıkmış özel bireyler için eğitim merkezi haline getirildi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 18:38

 
44. ULUSLARARASI TRABZON YARI MARATONU KOŞULDU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, “Yeşil Adımlar, Temiz Gelecek” sloganıyla koşuldu.
25 Şubat 2024 Pazar 07:19

 
TESOB ile Şekerbank arasında protokol imzalandı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Şekerbank arasında, esnaf ve sanatkârların bankanın kredi ve diğer ürünlerinden uygun koşullarda yararlanması için protokol imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:39

 
Özbekistan’dan akademisyenler BARÜ’yü ziyaret etti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) imzaladığı uluslararası ikili anlaşmalar kapsamında Özbekistan’ın saygın üniversitelerinden gelen bir heyet tarafından ziyaret edildi.
13 Şubat 2024 Salı 00:00

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
BÜYÜKŞEHİR’DE İŞÇİLER ENFLASYONA EZDİRİLMEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin 2’nci 6 aylık döneminde de işçiler enflasyona ezdirilmedi.
31 Ocak 2024 Çarşamba 17:56

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
Rektör Uzun’dan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’e ziyaret
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’i ziyaret ederek BARÜ’nün uluslararası projesi ‘BİRUS’ hakkında bilgi verdi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 08:28

 
Tiflis direkt uçuşları için görüşme gerçekleştirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Gürcistan’da bulunan Georgian Wings (Geosky) firması arasında Trabzon - Tiflis direkt uçuşlarının başlatılması için görüşme yapıldı.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:22

 
Festival Tarihi Netleşti
Akçaabat Belediyesince her yıl düzenlenen ve bu yıl 32.’si yapılacak olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin tarihi belli oldu.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:50

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, Renkli Bir Rize Gezisi Düzenledi
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, şehirdeki uluslararası öğrenciler için unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dernek, 45 farklı ülkeden gelen 161 misafir öğrenciyi Rize'ye gerçekleştirdiği gezi ile buluşturdu.
1 Ocak 2024 Pazartesi 10:17

 
TESOB ile Açı Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB- Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Açı Eğitim Kurumları arasında TESOB üyelerine indirim olanağı sağlayan protokol imzalandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:27

 
BARÜ sürdürülebilirlikte dünyanın en iyileri arasında
Bartın Üniversitesi (BARÜ), 85 ülkeden 1.183 üniversiteyi sürdürülebilirlik açısından değerlendiren UI Green Metric (Yeşil Ölçüm) sıralamasında dünyanın en iyi yükseköğretim kurumları arasında yer aldı.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:30

 
TRAVELEXPO ANKARA TURİZM FUARINDA BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ
TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yoğun katılımla kapılarını açtı.
17 Kasım 2023 Cuma 14:31

 
ÖZGÜNEŞ'TE SATIŞ FESTİVALİ BAŞLIYOR
Fırsatlarla Dolu Satış Etkinliği 9-1-11 Kasım Tarihleri Arasında Özgüneş Plaza da
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:30

 
AKÇAABAT’TA KAN BAĞIŞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası sebebiyle Akçaabat’ta farkındalık yaratacak ‘Kan Bağışı’ kampanyası düzenlendi.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:24

 
TİSKİ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yapılan personel alım mülakatlarının sonuçları açıklandı
26 Ekim 2023 Perşembe 18:27

 
YENİ OTOGAR BU GECE HİZMETE AÇILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Trabzon Şehirler Arası Otobüs Terminali, bu gece 00.01 itibarıyla faaliyete geçiyor.
23 Ekim 2023 Pazartesi 07:45

 
TTSO üyesi firmalar Agro Batumi Fuarında tanıtıldı
TRABZON, TTSO- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda (Agro Batumi 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Ayrıca sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
9 Ekim 2023 Pazartesi 10:44

 
14 farklı ülkeden araştırmacılar BARÜ’deki sempozyumda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Uluslararası Odun Dışı Orman Ürünleri Sempozyumu” 14 farklı ülkeden araştırmacıların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:10

 
BÜYÜKŞEHİR’İN VİZYON PROJESİ GANİTA YAZA DAMGA VURDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hayata geçirdiği Ganita-Faroz Sahil Düzenlemesi, şehrin yüz akı projeleri arasına adını yazdırırken, her kesim tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:28

 
AKÇAABAT’TA HORON GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediyesi arasında Akçaabat genelindeki okullarda halk oyunları kursları açılması amacıyla protokol imzalandı.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:20

 
AKÇAABAT HORONU BİRİNCİLİK ALDI
Türkiye halk oyunları federasyonu tarafından Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen kulüpler arası halkoyunları grup yarışmasında Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü yöresel Akçaabat Horonunda birinciliği elde etti.
11 Eylül 2023 Pazartesi 10:22

 
TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı’nda (Batumi Build 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon’daki sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
8 Eylül 2023 Cuma 19:10

 
Ortahisar Belediyesi’nin kadın çalışanlarına kombine bilet desteği
Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kadın Komisyonu arasında belediyenin kadın çalışanlarına yönelik protokol imzalandı.
25 Ağustos 2023 Cuma 20:32

 
“Türk şirketleri Gürcistan’daki yatırımlarını artırmalıdır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Batum temasları kapsamında Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı ve DEİK Türkiye – Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:21

 
“Gürcistan’la deniz yolu bağlantımızı güçlendirmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde iki ülke arasındaki deniz bağlantılarının güçlendirilmesi konusunda temaslarda bulundu.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:12

 
BARÜ, uluslararası iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) uluslararasılaşma hedefi kapsamında hazırladığı Erasmus+ KA171 Projesinin kabul edilmesiyle eklenen yeni ülkelerle birlikte iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletmiş oldu.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:32

 
BARÜ’de 2 programa daha Avrupa vizesi çıktı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu almaya hak kazanan yükseköğretim kurumları arasında yer alarak 2 programının daha kalite güvencesi onaylandı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:20

 
TİSKİ 124 PERSONEL ALIMI YAPACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 124 personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 07.08.2023 Pazartesi ile 11.08.2023 Cuma (dahil) tarihleri arasında alınacak
4 Ağustos 2023 Cuma 20:27

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN ENFLASYONUN ÇOK ÜZERİNDE ZAM
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imza töreni yapıldı.
4 Ağustos 2023 Cuma 20:09

 
MAZİSİ BAŞARILARLA MÜZESİ KUPALARLA DOLU
Türk futbolunun en gözde kulüpleri arasında yer alan Trabzonspor’un 56. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 20:17

 
GANİTA AKŞAMLARI BİR BAŞKA OLUYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan Ganita-Faroz Sahil Düzenleme Projesi, açıldığı günden itibaren birbirinden renkli etkinliklere sahne olmaya devam ediyor.
1 Ağustos 2023 Salı 10:00

 
Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile American Life Dil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre TESOB üyeleri ve çocukları, yabancı dil eğitimini yüzde 50’ye varan oranlarla indirimli alabilecek.
27 Temmuz 2023 Perşembe 17:16

 
AKÇAABAT’TA EFSANE FESTİVAL SONA ERDİ.
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, coşkulu başladı coşkulu bitti.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:55

 
AKÇAABAT’TA 31. FESTİVAL COŞKULU BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin çelenk sunma töreni Atatürk Parkı’nda yapıldı ve ardından A.Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden başlayarak Atatürk Parkı’na kadar uzanan bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 18:26

 
31. ULUSLARARASI AKÇAABAT MÜZİK VE HALK OYUNLARI FESTİVALİ HIDIRNEBİ YAYALA ŞENLİĞİ İLE BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, Hıdırnebi Yayla Şenliği ile başladı.
20 Temmuz 2023 Perşembe 17:50

 
TTSO üyesi firmalar Expo Med Batum fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından 4. Uluslararası Tıbbi Cihaz, Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı EXPO MED Batum’da stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:40

 
Tonya Belediyesi’nde Sözleşme Sevinci
Hizmet-iş Sendikası ile Trabzon Tonya Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı.
11 Temmuz 2023 Salı 17:16

 
TRABZON’UN YENİ OTOGARA KAVUŞMASINA SAYILI GÜNLER KALDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vizyon projeleri arasında bulunan yeni otogar alanında incelemelerde bulundu.
11 Temmuz 2023 Salı 10:24

 
BAŞKAN ADAYI SELÇUK AYDIN'A KRAL KARŞILAMA
Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, eski milli boksör, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneğini ziyaret etti
7 Temmuz 2023 Cuma 19:06

 
TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:50

 
Bir DÜNYA Öğrenci, Kurban Bayramı'nda Bayramlaşma Programıyla Bir Araya Geldi
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Kurban Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Programını gerçekleştirdi. Farklı kültürlerin buluştuğu programda bayram sevinci yaşandı.
1 Temmuz 2023 Cumartesi 10:00

 
AKÇAABAT’TA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Akçaabat’ta kurumlar arasında düzenlenen futbol turnuvası yapılan final maçı ve ödül töreni ile sonaerdi.
27 Haziran 2023 Salı 16:17

 
Sebat Gençlik Pilot Takım Oldu
Trabzonspor ile TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Sebat Gençlikspor arasında pilot takım anlaşması yapıldı.
14 Haziran 2023 Çarşamba 19:12

 
ÖZGÜNEŞ'TEN SATIŞ ETKİNLİĞİ
ÖZGÜNEŞ YAZ SEZONU İÇİN 2-3-4 HAZİRAN TARİHLERİ ARASI SATIŞ ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
2 Haziran 2023 Cuma 20:34

 
Milliyetçileri yeni parti kurarak mı birleştirecek?
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na en yakın isimler arasında yer alan, İnisiyatif Merkezi Derneği Genel Başkanı Fahri Bozgeyik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bozgeyik, paylaşımında "Parti kur, oy verelim diyenler hazır mı?" ifadesini kullandı.
2 Haziran 2023 Cuma 10:26

 
Trabzon Üniversitesi Protokolünde Tersine Göç Vurgusu
Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetimi ile Trabzon Üniversitesi arasında teknolojik ar-ge kapsamında birçok konuda iş birliği programını kapsayan protokol imzalandı. İmzaların ardından verilen ‘ters göç’ mesajları törene katılan herkesi heyecanlandırdı.
1 Haziran 2023 Perşembe 16:53

 
BARÜ, 2 alanda Türkiye birincisi, 26 alanda ise en iyiler arasında
Bartın Üniversitesi (BARÜ) TÜBİTAK tarafından hazırlanan raporda, ihtisaslaşma hedeflerini de kapsayan 26 araştırma alanında en iyi üniversiteler arasına girerken, 2 alanda ise Türkiye’de birincisi oldu.
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:13

 
AKÇAABAT’TA LİSELER ARASI KADIN VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Akçaabat Belediyesi organizesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sportif etkinlikleri kapsamında Trabzon genelini kapsayan Liseler Arası Kadın Voleybol Turnuvası düzenlendi.
30 Mayıs 2023 Salı 17:50

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Gürcistan Başkonsolosluğu’nu Ziyaret Etti
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 26 Mayıs tarihinde kutlanan Gürcistan Bağımsızlık Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek üyeleri, bu özel günü daha da anlamlı kılmak için Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze'yi ziyaret etti.
25 Mayıs 2023 Perşembe 11:58

 
AKÇAABAT’TA LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Akçaabat Belediye tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle ilçe genelinde yapılan Liseler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.
24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:20

 
AKÇAABAT'TA LİSELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA HEYECAN DORUKTA
Akçaabat Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle il genelinde düzenlenen Liseler Arası Voleybol Turnuvası’nda heyecan doruklarda yaşanıyor.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:18

 
TRABZON-DOHA DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Katar Hava Yolları yetkililerini ağırladı. Ziyarette Trabzon-Doha (Katar’ın başkenti) arasında karşılıklı uçak seferlerinin 16 Haziran’da başlayacağının müjdesi verildi.
19 Mayıs 2023 Cuma 17:08

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
TTSO üyesi turizm ve otel ekipmanları firmalarına Batum Fuarında tanıtım fırsatı
Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 14. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarında (EBİT 2023) Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) bir stant açarak katılacak.
15 Mayıs 2023 Pazartesi 15:23

 
Ali FAİZ: Soma faciası Türkiye’nin kanayan yarasıdır.
Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Ali Faiz, 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen ve hepimizi derinden yaralayan iş kazasının(cinayetinin) yıldönümünde bir açıklama yaparak Soma faciası Türkiye’nin kanayan yarasıdır dedi.
13 Mayıs 2023 Cumartesi 14:12

 
AKÇAABAT’TA GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Liseler Arası Futbol Turnuvası başladı.
12 Mayıs 2023 Cuma 18:59

 
Fen Lisesi Öğrencileri Çal Mağarasını Ziyaret Etti
8 milyon yaşında ,dünyanın en uzun 2.mağarasını ziyaret ettiler
8 Mayıs 2023 Pazartesi 18:18

 
TTSO’nun Sağlık Turizmi Projesi Türkiye’ye döviz kazandıracak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzon’un sağlık sektöründeki güçlü altyapısına uluslararası alandan büyük bir talep geldiğini belirterek, “Sağlık turizmi sektöründe yürüttüğümüz projelerle Trabzon’a, bölgeye ve ülkeye döviz kazandırıyoruz” dedi.
5 Mayıs 2023 Cuma 14:04

 
AKÇAABAT’TA İLKOKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Akçaabat Belediyesi organizesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası sona erdi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 17:37

 
Trabzon Üniversitesi “Lisede Kariyer Günleri” Etkinliği Gerçekleştirdi
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğü’nde gerçekleşen “Lisede Kariyer Günleri” etkinliklerinin on üçüncüsü Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:02

 
KANUNİ BULVARI’NIN ÇATAK VE YENİCUMA KAVŞAKLARI HİZMETE AÇILDI
Trabzon’un vizyon projeleri arasında yer alan Kanuni Bulvarı’nın Çatak ve Yenicuma kavşağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Kanuni Bulvarı’nın Trabzon’umuza kazandırılmasında en büyük pay sahibi olan kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şahsım ve şehrim adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
24 Nisan 2023 Pazartesi 19:53

 
Trabzon Üniversitesi Öğrencilerinden Atıcılık Şampiyonası'nda Derece
Trabzon Üniversitesi öğrencileri Tuğba Buğur ve Osman Nuri Şentürk Üniversiteler Arası (ÜNİLİG) Atıcılık Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Elde edilen derece Trabzon Üniversitesi’nin spor tarihine ilk atıcılık başarısı olarak kaydedildi.
14 Nisan 2023 Cuma 11:21

 
Trabzon EMITT Fuarında tanıtıldı
Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Trabzon standı büyük ilgi gördü. Fuarın açılışına Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve meclis üyeleri de katıldı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:27

 
BARÜ, gençleri afet ve acil durumlara müdahale için hazırlayacak
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle 18-24 yaş arası gençlere afet ve acil durumlarda hayat kurtaran ilk yardım eğitimleri verilecek.
13 Nisan 2023 Perşembe 10:00

 
BÜYÜKŞEHİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Trabzon Büyükşehir Belediyespor, Çorum’da düzenlenen Kulüplerarası Küçük Erkekler Türkiye Hentbol Şampiyonası’nda Ankara ODTÜ Spor Kulübü’nü mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.
6 Nisan 2023 Perşembe 17:01

 
Akçaabat Belediyesi Kültür Yayınlarına Bir Yenisini Daha Ekledi
Akçaabat’ın tarihini ve kültürünü yaşatmak adına çalışmalarını devam ettiren Akçaabat Belediyesi, Kültür Yayınları arasına bir yenisini daha ekledi.
4 Nisan 2023 Salı 16:20

 
TRABZON’UN VİZYON PROJELERİNDE SONA YAKLAŞILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, önem verdiği projeler arasında bulunan yeni otogar ile Bilim Merkezi ve Planetaryum inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.
4 Nisan 2023 Salı 15:09

 
İkinci Köy Yaşam Merkezi
Akçaabat Kuruçam Mahallesi’nde bulunan kullanılmayan okul binası, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi arasında imzalanan protokolle Köy Yaşam Merkezi’ne dönüştürülecek.
21 Mart 2023 Salı 17:26

 
DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDULAR
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği; Trabzon’a eğitim almaya gelen, farklı kıtalardan uluslararası öğrencilerle depremzedeler için üç gün boyunca kermes düzenledi.
7 Mart 2023 Salı 10:31

 
Özgüneş'te Yılın ilk satış etkinliği başlıyor
3-4-5 MART TARİHLERİ ARASI BEKLERİZ
2 Mart 2023 Perşembe 19:29

 
Genç, işçileri sevindirdi!
Ortahisar Belediyesi, Orbel AŞ ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
2 Mart 2023 Perşembe 10:20

 
BARÜ, sağlık hizmeti ihracatında Türkiye’nin gücüne güç katacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle sağlık hizmeti ihracatı alanında nitelikli insan kaynağı yetiştirilecek.
27 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
SÜPER MEYVE ARONYA ARAŞTIRILIP GELİŞTİRİLECEK
Akçaabat Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Akçaabat Ziraat Odası arasında süper meyve Aronya Meyvesinin kullanım alanlarının araştırılıp geliştirilebilmesi için protokol imzalandı.
22 Şubat 2023 Çarşamba 17:27

 
BARÜ’de uluslararası iş birliği ağı genişletiliyor
Dünya’nın farklı bölgelerinden 167 üniversite ile iş birliği anlaşmaları olan Bartın Üniversitesi (BARÜ) ve Malezya Putra Üniversitesi arasında protokol imzalandı.
2 Şubat 2023 Perşembe 08:52

 
AKÇAABAT HALK KÜTÜPHANESİ İÇİN SEVİNDİREN İMZA
Akçaabat Halk Kütüphanesi, ilk etapta hafta içi 08.00-22.00 saatleri arasında, ikinci etapta ise 7/24 hizmet verecek.
31 Ocak 2023 Salı 18:08

 
BARÜ’nün “çevreci” projesiyle plastiğe alternatif ürün geliştirilmesine katkı sağlanacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) laboratuvarlarında hayata geçirilecek projeyle çevre kirliliğinin en önemli sebepleri arasında gösterilen plastiğe alternatif ürün geliştirilmesi yönünde araştırmalar yapılacak.
20 Ocak 2023 Cuma 17:52

 
Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı 2 Projesi Protokolü İmzalandı
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı 2” iş birliği protokolü imzalandı.
19 Ocak 2023 Perşembe 18:11

 
Sebat Devre Arasını iyi değerlendirdi
Sebat Gençlikspor Devre Arasında Kadrosuna Takviyeler Yaptı.
16 Ocak 2023 Pazartesi 15:25

 
MİSAFİR ÖĞRENCİLER KAHVALTIDA BULUŞTU
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği; Trabzon’a eğitim almaya gelen, farklı kıtalardan ve 18 ülkeden uluslararası öğrencilerle kahvaltı programı düzenledi.
16 Ocak 2023 Pazartesi 11:07

 
Trabzon’daki Paten Futbolu Dünya Kupası’na 5 kıtadan 40 ülke katılıyor
Trabzon’da 18 – 28 Şubat tarihleri arasında yapılacak 15’inci Paten Futbolu Dünya Kupası’na 5 kıtadan 40 ülkenin katılacağı belirtildi.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:27

 
AKÇAABAT FESTİVALİNİN TARİHİ BELLİ OLDU
2023 yılında 31'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali 20-23 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak.
3 Ocak 2023 Salı 18:16

 
AKÇAABAT’TA MUHTEŞEM FİNAL
Akçaabat Belediyesince belediyeler arası birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Belediyeler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.
30 Aralık 2022 Cuma 17:26

 
BARÜ’den verimlilik alanında gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 8. Verimlilik Proje Ödülleri kapsamında 593 proje başvurusu arasından yapılan değerlendirmeyle Kamu Kategorisinde ikincilik ödülü almaya hak kazandı.
23 Aralık 2022 Cuma 19:05

 
TRABZON’DA ESNAFA SİLAHLI SALDIRI
Trabzon'da iki kişi arasındaki tartışmada bir kişi silahla yaralandı.
20 Aralık 2022 Salı 17:16

 
Turnuva Başladı
Akçaabat Belediyesince düzenlenen ‘Belediyeler Arası Futbol Turnuvası’ başlangıç maçı Akçaabat Spor Park Söğütlü Halı Saha ’da yapıldı.
14 Aralık 2022 Çarşamba 17:57

 
BARÜ, “​Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs Projesi” toplantısına katıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) pilot yükseköğretim kurumları arasında yer aldığı ​“Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs Projesi” kapsamında bir değerlendirme toplantısı yapıldı.
14 Aralık 2022 Çarşamba 17:05

 
AKÇAABAT’TA BELEDİYELER ARASI FUTBOL TURNUVASI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından kurumlar arası birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Belediyeler Arası Futbol Turnuvası için kura çekimi yapıldı.
9 Aralık 2022 Cuma 17:28

 
Meclis’te Yumruklar Havada Uçuştu: Hüseyin Örs Hastaneye Kaldırıldı
Bütçe görüşmelerinin ikinci gününde İYİ Parti ve AKP’li vekiller arasında yumruklu kavga çıktı.
6 Aralık 2022 Salı 16:02

 
Trabzon Üniversitesi’nden Strateji Belirleme Toplantısı
Üniversite yönetimi ile dış paydaşlar arasında hedefler belirlemek ve çeşitli konularda vizyon oluşturmak amacıyla strateji belirleme toplantısı gerçekleştirildi.
3 Aralık 2022 Cumartesi 16:23

 
“Denizden Dağlara Trabzon” Etkinliği Düzenleniyor
1-4 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Etkinlikte bir çok konuşmacı yer alacak
1 Aralık 2022 Perşembe 15:04

 
Türk-İş Kadın İşçi Eğitim Semineri gerçekleştirildi.
Kadına Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk-İş Kadın İşçi Eğitim Semineri Trabzon’da gerçekleştirildi.
28 Kasım 2022 Pazartesi 09:36

 
DR. ADNAN GÜNNAR ENDONEZYA G20 ZİRVESİNDE
AK Parti Trabzon Milletvekili, Türkiye-Endonezya Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanı Dr. Adnan Günnar, 15-16 Kasım tarihlerinde Endonezya Bali’de düzenlenen G20 Liderler Zirvesine katılmak üzere, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Endonezya’ya gitti.
15 Kasım 2022 Salı 14:03

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur