Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ERDEM AKBAY, AKÇAABAT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ'NDE ÇAY ÜRETİCİLERİNDEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA! Çebi: Hani parti rozetini çıkarmıştınız? AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR
AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI
AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI
 
ERDEM AKBAY, AKÇAABAT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ'NDE
ERDEM AKBAY, AKÇAABAT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ'NDE
 
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
Aziz haberleri
 
Vali Yıldırım'dan TESOB'a ziyaret
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:51

 
IŞIKLAR, AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ’NE KAVUŞTU
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ın katılımıyla Işıklar Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:05

 
Çebi: Her bir oy namusumuz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tüm teşkilat olarak yarın yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek “Aziz milletimizin iradesinin sandığa yansıması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.
30 Mart 2024 Cumartesi 11:06

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
DOKA'nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 160'ıncı Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'un Piraziz ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi de katıldı.
28 Kasım 2023 Salı 07:22

 
Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Trabzon Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti
Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Trabzon Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ı Makamında Ziyaret etti
23 Ekim 2023 Pazartesi 17:52

 
Yeni Validen Akçaabat’a Ziyaret
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Akçaabat programı kapsamında Akçaabat Kaymakamlığı’nı ve Akçaabat Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.
27 Eylül 2023 Çarşamba 17:18

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
TESOB heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberindeki heyetle Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29 Ağustos 2023 Salı 15:38

 
TTSO heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22 Ağustos 2023 Salı 20:00

 
Çebi, “Demokrasi tarihinin utanç vesikası
27 Mayıs ihtilaliyle darağacına gönderilen sadece başbakan, bakan değil milli iradenin sahibi aziz milletimiz olmuştur.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
Hepimiz Depremzedeyiz
6 Şubat 2023 tarihinden bu yana bu aziz Millet Depremi hep içinde hissetti.
24 Şubat 2023 Cuma 18:41

 
ÇEBİ:ÇANAKKALE MİLLETİMİZİN GERÇEK ADRESİDİR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin dünyada eşine rastlanmayan hasletlerinin ve üstün ruh halinin sayısız örnekleriyle dolu olduğu bir zaferdir. Kahraman ecdadımızın evlatları bugün İHA/SİHA/TİHA’larla tarih yazıyor.” dedi.
18 Mart 2022 Cuma 10:06

 
Çebi'den İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıl dönümü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada İstiklal Marşı’nın her satırının kanla yazıldığını söyleyerek “Kurtuluş mücadelesini abideştiren İstiklal Marşımız yüzyıllar geçse de aziz milletimizin kalbinde, zihninde yerini koruyacaktır.” dedi
13 Mart 2022 Pazar 13:20

 
100 Yıllık Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz
DSİ Olarak Devasa Su Yapıları Yaparak Aziz Milletimizin Hizmetine Sunuyoruz’
28 Aralık 2021 Salı 17:38

 
Akıla ihtiyacı olana akıl veririz…
Bizler siyaseti aziz milletimizden aldığımız emanet doğrultusunda “Halkın gücünün üstünde bir güç yoktur” şiarıyla yerine getiriyoruz.
29 Kasım 2021 Pazartesi 17:25

 
ANAFARTALAR ZAFERİ’NİN 106.YILI KUTLU OLSUN
Şanlı tarihimizin destansı zaferlerinden Çanakkale Zaferi’nin en çetin mücadelesinin verildiği cephelerden Anafartalar Cephesi’nde şanlı odumuz istiklâl ve istikbalimiz uğruna canını siper etmiş, aziz vatanımızı düşmana teslim etmemiş, türlü imkansızlıklar arasında ‘iman varsa imkan da vardır’ düsturuyla var ya da yok olma mücadelesi vermiştir.
10 Ağustos 2021 Salı 16:43

 
Tüm imkânlar seferber edildi Milletimizin yanındayız
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, esnaf ve vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına devletin tüm imkânlarını seferber ettiğini söyleyerek, “İlçemiz genelinde hem pandemi desteği hem de sosyal destek ödemeleriyle devletimiz, hükümetimiz aziz milletimizin yanında oldu.
19 Nisan 2021 Pazartesi 21:09

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN “KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ” OKUTULDU
Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıldönümü münasebetiyle aziz şehitlerimizin ruhlarına dualar edilerek Kur’an-ı Kerim Tilaveti okutuldu.
19 Şubat 2021 Cuma 17:19

 
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Sürmene ilçesini ziyaret etti.
İlçede, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin İsmailoğlu ve Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'yı ziyaret eden Balta, ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
14 Ocak 2021 Perşembe 19:10

 
KURTULUŞUN 102. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KURAN-I KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıldönümü münasebetiyle aziz şehitlerimizin ruhlarına dualar edilerek Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.
14 Şubat 2020 Cuma 16:11

 
Yargıtay 'şike davası'nda müjde karar
Yargıtay 'şike davası'nda Aziz Yıldırım hakkında verilen beraat kararını bozdu.
2 Ocak 2020 Perşembe 19:03

 
Başkan Sarıalioğlu'ndan, 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
Gaziler Haftası nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu cennet vatanın bizlere kalmasında ve hâlihazırda korunmasında canını hiçe sayarak düşmana karşı siper eden kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyorum dedi.
18 Eylül 2019 Çarşamba 00:00

 
Muhammet Balta’dan Fetih Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Tarih boyunca nice zaferlere imza atan aziz milletimizin en kutlu ve en büyük adımlarından birisi de Trabzon’un fethidir” dedi.
25 Ekim 2018 Perşembe 00:58

 
MİLLETİMİZ KENDİNDEN EMİN
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 24 Haziran seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Günnar, muhalefet Cumhurbaşkanı ve Milletvekili adaylarının yıkıcı olduğuna vurgu yaparak, “Recep Tayyip Erdoğan’ın bu Aziz Milletimiz için yaptıklarını kimse yıkamaz” dedi.
10 Haziran 2018 Pazar 22:10

 
KURTULUŞUN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü münasebetiyle aziz şehitlerimizin ruhlarına dualar edilerek mevlid-i şerif okutuldu.
15 Şubat 2018 Perşembe 18:54

 
Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsü açıldı!
Trabzon'a çok önem veriyoruz. Türkiye’nin 48 ilinde 101 kampüsüyle kaliteli eğitimi daha fazla çocuğa ulaştırma misyonuna devam eden Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsü açıldı. Trabzon'un Ortahisar ilçesi Kireçhane Mahallesinde yer alan Kolejin açılışına Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Trabzon Kampüsü Kurucusu Aziz Sonkaya, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi çok sayıda öğretim üyesi ve veliler katıldı.
25 Ağustos 2017 Cuma 12:06

 
Milletvekili Muhammet Balta’dan Yeni Yıl Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta “Ülkemizin, aziz milletimizin, tüm insanlığın yeni yılını yürekten kutluyor; 2017’nin, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
31 Aralık 2016 Cumartesi 17:40

 
Zağnosspor'da Yeni Başkan Abdülaziz Baş Oldu.
Zağnosspor Kadın Hentbol takımında başkanlık görevine Abdülaziz Baş getirildi.
1 Kasım 2016 Salı 08:46

 
PFDK'dan Saral ve Aşçıoğlu'na ceza
Aziz Yıldırım'ın asılsız şikede kumpas ve taraftarları birbirine düşmesi sağlayacak açıklamalarına tepki gösteren Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral ve eski yönetici Yaşar Aşçıoğlu'na PFDK tarafından ceza verildi.
30 Ağustos 2016 Salı 18:50

 
Hamsi Türkiye'den kaçıyor
Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hamdi Arslan, hamsinin büyük sürüler halinde Gürcistan ve Rus karasularına gittiğini belirterek, "Hava daha da soğumazsa bir ay içerisinde Türk karasularında hamsi sürüsü kalmayacak" dedi.
19 Ekim 2015 Pazartesi 17:29

 
Fenerbahçeyi kurtaran Trabzonsporlu avukat Ayşe Nuhoğlu
Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanmasının yolunu açan içtihadı veren hukukçu, Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir hukukçu.
18 Ekim 2015 Pazar 13:39

 
Hukukta kara gün
Aziz Yıldırım’ı akladılar, hukuk tarihine geçtiler
10 Ekim 2015 Cumartesi 00:08

 
Şike Davası'nda Karar Açıklandı
Şike Davası'nda Aziz Yıldırım beraat etti
9 Ekim 2015 Cuma 20:15

 
BASIN AÇIKLAMASI
Aziz Milletimizin istiklal ve istikbalimiz için vereceği tarihi bir kararın arifesindeyiz.
9 Eylül 2015 Çarşamba 18:45

 
Kıyı Balıkçılığı Tehlikeyle Karşı Karşıya
Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Arslan, Karadeniz'de balık çeşidinin azalması ile yüzlerce yıldır bölgede yapılan kıyı balıkçılığı giderek cazibesini kaybetmekte olduğunu söyledi.
30 Haziran 2015 Salı 13:36

 
Aziz Yıldırım beraat etti!
Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında GFB kurucusu Sefa Kalya'ya hakaret ettiği gerekçesiyle Aziz Yıldırım'ın yargılandığı davada beraat kararı verildi.
23 Haziran 2015 Salı 06:22

 
Av.Genç ve Köroğlu karşı karşıya Geldi.
Düzköy Çayırbağı Muhtarı Azmi Köroğlu biz hizmet yapmaya çalışıyoruz İstanbul a kadar gidip para harcıyoruz bürokrasinin azizliğine uğruyoruz diyor.
21 Haziran 2015 Pazar 18:35

 
Aklama davası yeniden
Aziz Yıldırım yeniden görülecek şike davasında yarın hakim karşısına çıkacak
13 Ocak 2015 Salı 10:02

 
Aziz Yıldırım'a Şikeden Bir Darbe Daha
Anayasa Mahkemesi (AYM), Fenerbahçe SporKulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın başvurusunu 'zaman bakımından yetkisizlik' ve 'başvuru yollarının tüketilmemesi' nedeniyle reddetti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
9 Eylül 2014 Salı 10:32

 
AK PARTİ'NİN 13. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ
AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANI DR. ADNAN GÜNNAR :“PARTİMİZİN 13. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜN TEŞKİLATLARIMIZA VE BİZE DESTEĞİNİ ARTIRARAK DEVAM ETTİREN AZİZ MİLLETİMİZE VE TÜM DÜNYAYA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”
14 Ağustos 2014 Perşembe 18:21

 
Abdulaziz Solmaz, Giresunspor'da!
PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, İstanbul Başakşehir'den Abdulaziz Solmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
6 Temmuz 2014 Pazar 18:46

 
Yıldırım'dan Hacıosmanoğlu'na Dava
Aziz Yıldırım, kendisine yönelik yönelik sözlerinde "Hakaret ve Tehdit" suçu oluşturduğu gerekçesiyle İbrahim Hacıosmanoğlu'na dava açtı.
2 Temmuz 2014 Çarşamba 16:05

 
Trabzonspor'dan sert açıklama
Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden şike süreci ve Aziz Yıldırım hakkında çıkan yeniden yargılama kararı hakkında bir açıklama yayınladı.
27 Haziran 2014 Cuma 17:24

 
Şikeciyi kurtaran mütalaayı Trabzonlu hukukçu verdi
ŞİKE yaptığı iddiasıyla önce mahküm olan daha sonra talep ettiği yeniden yargılanmaya kavuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı Trabzonlu hukukçunun davaya gönderdiği mütalaanın kurtardığı ortaya çıktı.
27 Haziran 2014 Cuma 17:04

 
AK PARTİ İNANÇLI
Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanmasına Trabzon’daki parti il başkanlarından farklı tepkiler…
25 Haziran 2014 Çarşamba 09:37

 
Piraziz'de Linç Sendromu
GİRESUN’UN Piraziz İlçesi’nde bir okulda çalışan Güneydoğulu işçilerin okul öğretmenini darp ettiği ve İstiklal Marşı’nın okunmasına engel oldukları söylentileri ilçeyi ayağa kaldırdı.
11 Haziran 2014 Çarşamba 09:23

 
Fındıkta verimlilik eğitimi
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü ve Giresun Fındık Araştırma İstasyon Müdürlüğü teknik elemanlarınca ortaklaşa yürütülen fındık bahçelerinde verimliliği arttırma çalışmaları uygulamalarına Piraziz ilçesi Gökçeali köyünde devam edildi.
11 Mart 2014 Salı 17:37

 
Yargıtay'ın Şike Kararı
Yargıtay, aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 93 sanıklı şike davasında kararını açıkladı.
18 Ocak 2014 Cumartesi 09:08

 
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu Mahkemede
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret" ettiği gerekçesiyle 7 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın 2. duruşması görüldü.
26 Aralık 2013 Perşembe 15:39

 
Aziz Yıldırım'a sert çıktı!
Başbakan Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe’nin haftasonu yapılan kongresinde seçimi kazanan Aziz Yıldırım'ın vaatlerini "uçuk kaçık" buldu.
4 Kasım 2013 Pazartesi 20:17

 
Taşeron işçiler mitinge hazırlanıyor
Abdulaziz Özen, kamudaki taşeron işçilerin sorunlarını, istek ve taleplerini duyurmak amacıyla Giresun'da ve bazı illerde miting düzenleyeceklerini bildirdi
4 Mart 2013 Pazartesi 20:14

 
Hasan Yener: "Aziz Yıldırım'ın TFF'de ne işi var?"
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ceza almış Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ve Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile TFF binasında yapmış oldukları görüşmeyi manidar karşıladıklarını söyledi.
21 Aralık 2012 Cuma 19:59

 
Trabzonspor müdahil olma başvurusunda bulundu
Trabzonspor Kulübü ve bağlı şirketleri, İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesince görülen, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 93 sanıklı "futbolda şike" iddialarına yönelik davaya müdahil olma başvurusunda bulundu.
11 Nisan 2012 Çarşamba 19:59

 
Aziz Yıldırım Dava Açtı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, avukatları Faik Işık ve Abdurrahim Erol aracılığıyla gazete ve televizyon kanalları ile gazeteci ve yorumcular aleyhine dava açtı.
5 Mart 2012 Pazartesi 20:52

 
Aziz&Faik A.ş
Aziz Yıldırım dan mektup: 14 Şubat ta yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak.
9 Ocak 2012 Pazartesi 09:32

 
Aziz Yıldırım Metris Cezaevi'ne konuldu
Futbolda şike soruşturması kapsamında savcılıkta ifadesi alınan, ardından "şike yapmak" ve "örgüt yöneticisi olmak" suçlamasıyla mahkemeye sevkedilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın mahkeme sorgusu tamamlandı.
11 Temmuz 2011 Pazartesi 09:34

 
Aziz Yıldırım maçları tek tek anlattı
Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'e verdiği ifadede ilginç sözler kullandığı öğrenildi.
9 Temmuz 2011 Cumartesi 19:14

 
Sıra Kararda
Aziz Yıldırım'ın Sorgusu Tamamlandı! Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın İstanbul Beşiktaş adliyesinde sabah saatlerinde başlayan sorgusu sona erdi. Savcının kararı bekleniyor
8 Temmuz 2011 Cuma 17:26

 
Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi
Azizmi istedi? nedersiniz.
4 Mayıs 2011 Çarşamba 15:51

 
Taraftar Soruyor
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Ali Kıratlı'nın Eskişehirspor-Trabzonspor maçında Kırmızı-Siyahlı futbolculara 50'şer bin lira teşvik pirimi dağıttığına ilişkin iddialar ortalığı karıştırdı.
25 Nisan 2011 Pazartesi 12:29

 
''MİLLİ TAKIM HEGEMONYA ALTINDA''
Gökçek'ten Aziz Yıldırım'a veto!
17 Mart 2011 Perşembe 23:37

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
325 Roma imparatoru Konstantin, ilk Ekümenik Konsilin İznik'te düzenlenmesini sağladı.
1481 II. Beyazıt, Osmanlı padişahı oldu.
1622 Osmanlı İmparatorluğu'nda isyancılar, ordu ve yönetimde yenilik taraftarı Padişah II. Osman'ı tahttan indirip öldürdü. Öldürülen ilk padişah olan Genç Osman'ın yerine I. Mustafa, ikinci kez tahta çıkarıldı.
1795 Fransa'da kadın kulüpleri kurulması yasaklandı.
1861 Amerikan İç Savaşı: Kentucky eyaleti iç savaşta tarafsız olduğunu ilan etti. Bu tarafsızlığı 3 Eylülde Güney orduları eyalete girince sona erecektir ve Kentucky Kuzey'e katılacaktır.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur