Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI AKÇAABAT’TA 23 NİSAN COŞKUSU CHP’DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI "OKUL-AİLE-ÇOCUK ÜÇGENİNDE SAĞLIKLI VE ETKİLİ İLETİŞİM" AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı BAŞKANLIK MAKAMI ÇOCUKLARIN DR ÇANKAYA’DAN BÜYÜKŞEHİRE DE AYNI TARİFE: BAŞKAN KAYNAR'DAN 23 NİSAN MESAJI Çebi’den 23 Nisan mesajı MUHTAR TOPSAKAL HIZLI BAŞLADI
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
 
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
BULUNAN haberleri
 
Akçaabat’ta İş Yerine silahlı saldırı
Akçaabat'ta gece saatlerinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Olay, ilçenin Lise Caddesi'nde bulunan E.S. isimli şahsa ait iş yerinde gerçekleşti.
2 Nisan 2024 Salı 16:33

 
ŞEHİT AİLELERİ İFTARDA AĞIRLANDI
18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle ilçemizde bulunan şehit aileleri ile gaziler ve yakınları Akçaabat Kaymakamlığı’nın himayelerinde kurulan iftar sofrasında ağırlandılar.
19 Mart 2024 Salı 16:55

 
AKÇAABAT İSTANBUL’A TAŞINDI
Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
KALYONCU, SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi.
15 Şubat 2024 Perşembe 20:41

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
Tiflis direkt uçuşları için görüşme gerçekleştirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Gürcistan’da bulunan Georgian Wings (Geosky) firması arasında Trabzon - Tiflis direkt uçuşlarının başlatılması için görüşme yapıldı.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:22

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SERALARI SON TEKNOLOJİYLE DONATILDI
Akçaabat Belediyesi, ‘Üreten Akçaabat’ vizyonu ile ileri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazar imkânı olan, şehirde istihdamı arttıran, hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunan projeler hazırlıyor ve bu projeler, tek tek hayata geçiriyor.
10 Ekim 2023 Salı 19:37

 
Trabzon’da 4 ilçede operasyon
Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Arsin, Vakfıkebir, Maçka ve Köprübaşı ilçelerinde yapılan çalışmalarda arama kaydı bulunan 11 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.
27 Eylül 2023 Çarşamba 10:50

 
AKÇAABAT SPOR MERKEZİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE
Mülkiyeti Akçaabat Belediyesi’ne ait eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürüldü.
20 Eylül 2023 Çarşamba 18:15

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİ TRABZON ŞUBESİ KONGRESİNİ YAPTI
Genel Merkezi Ankara’da bulunan Avrasya Basın yayın Birliği Derneği Şubelerine bir yenisini daha ekledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 14:12

 
ORTAHİSAR’DA 3 ADET ARSA İHALE YOLUYLA SATILACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesi sınırlarında bulunan 3 adet taşınması ihale yoluyla satışa çıkaracak.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:41

 
Akçaabat'tan Ankara Çıkarması
Akçaabat'ta Bulunan STK'lardan Ankara Ziyareti
3 Ağustos 2023 Perşembe 15:53

 
TRABZON’UN YENİ OTOGARA KAVUŞMASINA SAYILI GÜNLER KALDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vizyon projeleri arasında bulunan yeni otogar alanında incelemelerde bulundu.
11 Temmuz 2023 Salı 10:24

 
BAŞKAN EKİM DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, görevi Karayolları Genel Müdürü iken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine atanan Abdülkadir Uraloğlu’na devretti.
5 Haziran 2023 Pazartesi 19:59

 
AKÇAABAT’TA TAM DONANIMLI SPOR MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETTE
Mülkiyeti, Akçaabat Belediyesi’ne ait olan eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürülüyor.
1 Haziran 2023 Perşembe 17:06

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ’NE BÜYÜK İLGİ
Akçaabat Belediyesi tarafından Ortamahalle’de bulunan tarihi yapı aslına uygun olarak restore edilerek Akçaabat’ın turizmine kazandırıldı.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:29

 
Çelebi: Üreten, istihdam yaratan tüm iş dünyasına teşekkür ediyorum
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, açılan her yeni iş yerinin istihdama, üretime katkı anlamına geldiğini belirterek, "Piyasanın tüm zorluklarına rağmen üreten, istihdam yaratan ve ülkemize katkıda bulunan tüm iş dünyamıza teşekkür ediyorum" dedi.
8 Mayıs 2023 Pazartesi 10:30

 
TRABZON’UN VİZYON PROJELERİNDE SONA YAKLAŞILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, önem verdiği projeler arasında bulunan yeni otogar ile Bilim Merkezi ve Planetaryum inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.
4 Nisan 2023 Salı 15:09

 
Ayvazoğlu Adaylık Başvurusunda Bulundu.
Yeniden Adaylık Başvurusunda Bulunan Milletvekili Ayvazoğlu Net Konuştu; “Yine Söz Milletin!Yine Biz Kazanacağız.”
31 Mart 2023 Cuma 14:53

 
ŞENER PUL BAŞVURDU
TAV şirketler grubunda bulunan Sera Yapı hissedarı ve Genel Müdürü Şener Pul, MHP Genel Merkezine Trabzon Milletvekilliği için aday adayı müracaatında bulundu.
25 Mart 2023 Cumartesi 13:57

 
İkinci Köy Yaşam Merkezi
Akçaabat Kuruçam Mahallesi’nde bulunan kullanılmayan okul binası, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi arasında imzalanan protokolle Köy Yaşam Merkezi’ne dönüştürülecek.
21 Mart 2023 Salı 17:26

 
AKÇAABAT'TA ACI SON
Akçaabat ilçesinde yoldan yaklaşık 25 metre aşağıya düşen otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti.
18 Mart 2023 Cumartesi 12:34

 
Milletvekili Ayvazoğlu deprem bölgesinden gelen misafirleri ziyaret etti
AK PARTİ Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde görevlendirilen ve 25 gün Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde koordinasyon ve yardım faaliyetlerinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzon’a geldiği gibi yine depremzedelere koştu.
13 Mart 2023 Pazartesi 19:58

 
Sera gölü çevresi aydınlatılıyor
Akçaabat Yıldızlı mahallesinde bulunan sera gölü çevresinin aydınlatılma çalışmaları başladı.
9 Mart 2023 Perşembe 15:33

 
Trabzonspor kongresinde kimler oy kullanabilecek?
Kongre kararı alan Trabzonspor'da oy kullanma hakkı bulunan kongre üyelerinin listesi belirlendi.
3 Mart 2023 Cuma 20:22

 
Afet bölgesinden dönen Başkan Genç, izlenimlerini anlattı!
Türkiye’nin 11 şehrini vuran deprem felâketi nedeniyle Ortahisar Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yerinde görmek ve depremzedelere moral desteği vermek için bir haftadır bölgede bulunan Ahmet Metin Genç, Trabzon’a döndü.
24 Şubat 2023 Cuma 10:05

 
80. Saatte Gelen Mucize Duygulandırdı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan arama kurtarma ekipleri, Elbistan’da 80. saatte 2 kadını enkaz altından sağ olarak kurtardı.
9 Şubat 2023 Perşembe 16:07

 
TİSKİ'den Anlamsız Uygulama
Akçaabat’ta Çarşı Camisinin alt kısmında bulunan wc’nin suyunun kesilmesine vatandaş tepki gösterdi.
3 Şubat 2023 Cuma 18:20

 
Av. İbrahim Keskin’den Rektör Aşıkkutlu’ya Ziyaret
Sırasıyla Akçaköy Lisesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yavuz Metal, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanlığı ve Avrasya Üniversitesi gibi kurumların ve kuruluşların kurucusu olarak aktif görev almış bulunan Av. İbrahim Keskin, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
9 Ocak 2023 Pazartesi 10:11

 
KONSEYLERDEN İŞ BİRLİĞİ
Trabzon’da kurulu bulunan 3 Konseyi Akçaabat Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde bir araya geldi.
21 Aralık 2022 Çarşamba 07:58

 
AKÇAABAT ZABITASI MARKETLERİ DENETLENDİ
Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Akçaabat’ta bulunan temel gıda ve tüketim ürünlerinin satıldığı marketlerde denetim gerçekleştirdi.
9 Aralık 2022 Cuma 16:57

 
4 yıl önce 100 milyona yapıldı, 100 bin liraya kiracı bulamıyor!
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesindeki 100 milyon TL harcanarak yaklaşık 4 yıl önce hizmete açılan Karadeniz’in en uzun teleferiği aradan geçen zaman içerisinde faal durumda olmayınca adeta çürümeye terk edildi. Aralık ayı içerisinde 3. kez yapılacak ihaleyle işletmecisini bekleyen tesisle ilgili açıklamada bulunan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, tesisin bakım ve onarımında güçlükler yaşadıklarını ifade ederek bir an önce faaliyete geçmesini hedeflediklerini söyledi.
1 Aralık 2022 Perşembe 10:40

 
Giresun'da firari hükümlü yakalandı
Giresun'da "kasten öldürme" suçundan hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
17 Kasım 2022 Perşembe 11:38

 
15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN KABRİNE GİDEN YOL BETONLANDI
15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi şehit düşen Sedat Kaplan’ın Oymalı Mahallesi’nde bulunan kabrine giden yol, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından betonlandı.
26 Temmuz 2022 Salı 08:02

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜ’NÜNDE HUZUR EVİNİ ZİYARET ETTİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, her yıl Mayıs Ayı’nın ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde Akçaabat Yıldızlı Mahallesinde bulunan huzur evinde kalan yaşlı anneleri ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.
9 Mayıs 2022 Pazartesi 17:34

 
Milli Eğitim Bakanı Özer, Bartın Üniversitesinden övgüyle bahsetti
Bir dizi ziyaret ve toplantılar için Bartın’da bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Bartın Üniversitesinin bölgesel kalkınma odaklı çalışmalarından övgüyle bahsetti.
27 Nisan 2022 Çarşamba 12:22

 
Akyazı Kütüphanesi tamamlandı
Ortahisar Belediyesi tarafından Akyazı Mahallesi’nde yapılan kütüphane binasında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 19 Mayıs tarihinde kütüphaneyi açacaklarını belirtti.
24 Nisan 2022 Pazar 13:41

 
Başkan Kara, oda başkanlarıyla projeleri görüştü
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, ilçelerde bulunan esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
4 Nisan 2022 Pazartesi 18:01

 
AKÇAABAT'TA RAMAZAN ÖNCESİ FIRIN DENETİMİ
Akçaabat Belediyesi zabıta ekipleri, ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede bulunan ekmek fırınlarını denetledi.
20 Mart 2022 Pazar 16:29

 
69 farklı ülkeden öğrencileri olan Bartın Üniversitesinde “Yerelde Uyum Buluşmaları” gerçekleştirildi
69 farklı ülkeden öğrencileri bulunan Bartın Üniversitesinde İl Göç İdaresi Müdürlüğü iş birliğinde “Yerelde Uyum Buluşmaları” etkinliği gerçekleştirildi.
23 Aralık 2021 Perşembe 15:58

 
ÖZKAN SÜMER, MEZARI BAŞINDA ANILDI
Trabzonspor'da futbolculuk, teknik direktörlük ve kulüp başkanlığı görevinde bulunan tek kişi olarak tarihe geçen Özkan Sümer, vefatının birinci yılında mezarı başında anıldı.
23 Aralık 2021 Perşembe 10:17

 
AKÇAABAT’TA ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN EĞİTİM MERKEZİ AÇILIYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Yıldızlı Mahallesinde bulunan bina restore edilerek “Özel Gereksinimli Bireyler İçin Eğitim Merkezi” olarak hayata geçiriliyor.
13 Ekim 2021 Çarşamba 19:53

 
Akçaabat’a İkinci Gençlik Merkezi
Kültür Sanat Turizm ve Spor Şehri Akçaabat’ın Kavaklı Mahallesinde bulunan bina tadilatı yapılarak edilerek Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek.
17 Eylül 2021 Cuma 08:01

 
AKÇAABAT’TA PARK VE BAHÇELERİN BAKIM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde bulunan parklar ile yeşil alanlarda bakım, onarım, yenileme ve budama çalışmalarına ağırlık verdi.
5 Ağustos 2021 Perşembe 18:32

 
Genç’ten Ortahisar İttifakı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar’da bulunan 12 siyasi partinin ilçe başkanlarını bir araya getirerek Trabzon’da bir ilke imza attı.
17 Haziran 2021 Perşembe 18:43

 
Yayladaki 25 Ev İçin Yıkım Kararı
Akçaabat Hıdırnebi yaylasında yıkım kararı bulunan 25 ev için sabah saatlerinde ekipler yaylaya çıktı.
28 Mayıs 2021 Cuma 17:06

 
SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ
Düzköy’de incelemelerde bulunan Cora, Doğankaya Mahallesi’nde bulunan Şahinkaya’nın Tabiat Parkı ilan edilmesi için Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye çağrıda bulundu.
25 Mayıs 2021 Salı 10:11

 
“Türkiye’nin İlk ve Tek Kadın Konulu Kütüphanesi’nin Arşiv ve Koleksiyonları”
Bartın Üniversitesi’nde “57. Kütüphane Haftası” etkinlikleri kapsamında İstanbul’da bulunan Türkiye’nin ilk ve tek kadın konulu kütüphanesi anlatıldı.
5 Nisan 2021 Pazartesi 09:28

 
"30 MART'TA KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇEKİYORUZ"
Kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "30 MART'TA KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇEKİYORUZ"
29 Mart 2021 Pazartesi 18:07

 
Yatırımlar - Pandemi – Ekonomi - Vatandaş
1857 Yılında inşa eddilen Eski Trabzon Hükümet Konağının, zemin katı o zamanlar Borcundan dolayı tutuklu bulunanlar için Hapishane olarak kullanılmış.
24 Şubat 2021 Çarşamba 21:21

 
PARK VE BAHÇELERE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Akçaabat Belediyesi ilçe sınırları içinde bulunan park ve bahçelerde bakım çalışmalarına devam ediyor.
28 Ocak 2021 Perşembe 18:23

 
BAŞKAN EKİM’DEN BASINA ANLAMLI ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ta bulunan basın yayın kuruluşlarını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı.
8 Ocak 2021 Cuma 15:51

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Akçaabat Belediyesi ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçe sınırları içinde bulunan belirli noktalara Wi-Fi cihazı yerleştirdi.
29 Aralık 2020 Salı 19:42

 
Göktepe'den iş ortağı Güneş'e ziyaret
İstanbul'da temizlik ürünleri üzerine fabrikası bulunan Renksan Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Göktepe, Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki iş ortağı Halis Güneş'i ziyaret etti.
1 Aralık 2020 Salı 17:53

 
Akçaabat'ta Dezenfektan Çalışmaları Devam Ediyor
Akçaabat Belediyesi, pandemi tedbirleri kapsamında ilçede bulunan kamu alanlarını ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor.
28 Kasım 2020 Cumartesi 19:18

 
Giysi merkezi imdada yetişiyor!
Ortahisar Belediyesi’nin Kaymaklı Mahallesi’ndeki ‘Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde bulunan giysi mağazası ihtiyaç sahibi ailelerin derdine derman oluyor.
26 Kasım 2020 Perşembe 10:45

 
#GelecegeNefes kampanyası kapsamında 11.11'de Ağaç Dikildi
Akçaabat’ta bulunan Trabzon Üniversitesi kampüs alanında 11 Kasım saat 11.11’de düzenlenen fidan dikme programı düzenlendi.
11 Kasım 2020 Çarşamba 18:26

 
MİLLET BAHÇESİ'NİN KÜTÜPHANESİ HİZMETE AÇILDI.
Akçaabat Millet Bahçesinde bulunan kıraathane içerisindeki kütüphane hizmete açıldı.
11 Kasım 2020 Çarşamba 18:11

 
SURİYE ŞEHİT EREN BÜLBÜL LİSESİ'NE VAKFIKEBİR'DEN BÜYÜK DESTEK
Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği'nin yıllık eğitim masrafını üstlendiği Suriye'nin Lazkiye-Türkmendağı'nda bulunan tek lisesi olan Şehit Eren Bülbül Lisesi'ne destekler artarak devam ediyor.
30 Ekim 2020 Cuma 11:51

 
Şehir magandası
İstiklâl Caddesi’nin Dürbinar Mezarlığı ile bağlantısını sağlayan ara sokakta bulunan kâğıtları yakan şehir magandası etrafı dumana boğarken, kamu malına da zarar verdi.
9 Ekim 2020 Cuma 10:01

 
Türk Gazeteciler Ermenistan'ın saldırısına uğradı!!
Ermenistan'ın Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine yaptığı bombalı saldırıları görüntülemek için Terter kentinde bulunan Türk gazetecilerin bulunduğu yerin yakınlarına top mermileri düştü. Basın mensupları olayda yara almadı
3 Ekim 2020 Cumartesi 17:23

 
Baş:Bağımsız Türkiye meşalesi asla sönmeyecek
Bağımsız Türkiye Partisi’nin 19’uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulunan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Prof. Dr. Haydar Baş’ın yaktığı meşalenin sönmesine asla müsaade etmeyeceğiz ve O’nun bize emaneti bu kutlu davayı Allah’ın izniyle iktidara taşıyacağız” dedi.
28 Eylül 2020 Pazartesi 10:59

 
Bartın Üniversitesi’nde diplomalar adrese teslim ediliyor
Bartın Üniversitesi, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında talepte bulunan öğrencilerin diplomalarını kargo aracılığıyla adrese teslim ediyor.
18 Eylül 2020 Cuma 19:10

 
ÖRS'TEN OKUL AÇIKLAMASI
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başka bir okula taşınması kararına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.
15 Eylül 2020 Salı 17:58

 
AÇIK HAVADA TURNUVA BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası Yaylacık Mahallesi Sahil kısmında bulunan Belediyemize ait Futbol Sahasında başladı.
26 Ağustos 2020 Çarşamba 19:17

 
Ortahisar’dan Belediyesi Afet Bölgesine Acil Yardım Ulaştırdı
Giresun’un Dereli ilçesinde aşırı yağmur sebebiyle meydana gelen su taşkınına Ortahisar Belediyesi kendi envanterinde bulunan iş makinelerini bölgeye sevk etti.
23 Ağustos 2020 Pazar 10:18

 
AKÇAABAT’A YENİ BİR TURİZM ALANI
Akçaabat İlçesi Akçaköy Mahallesi Sınırları içerisinde bulunan yaklaşık 7,5 dönümlük alan Turizm amaçlı yeme içme ve dinlenme alanı olarak kullanılmak üzere, vaziyet planındaki plan kararlarına uygun hale getirilmek koşuluyla ihale yoluyla kiraya verilecektir.
3 Ağustos 2020 Pazartesi 17:40

 
Ortahisar, garip gurebayı giydiriyor!
Ortahisar Belediyesi’nin Kaymaklı Mahallesi’ndeki ‘Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde bulunan giysi mağazası ihtiyaç sahibi ailelerin derdine derman oluyor.
17 Temmuz 2020 Cuma 07:36

 
GÜNER İSTEDİ, BAŞKAN EKİM DESTEK VERDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi Meclis üyesi Aslan Güner Meclis toplantısında Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yanında bulunan üst geçide asansör yapılması konusunda istekte bulundu.
9 Temmuz 2020 Perşembe 21:15

 
Başkan Bıyık'tan işgal edilmiş dolgu alanı ile ilgili kamuoyuna açıklama...
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın, ilçemizde işgal edilmiş durumda bulunan dolgu alanı ile ilgili açıklamalarını teessürle öğrendim.
8 Temmuz 2020 Çarşamba 17:05

 
BAŞKAN EKİM’DEN ÇOCUKLARA HALI SAHA SÖZÜ
Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Söğütlü Mahallesi’nde bulunan eski halı sahanın onarımı için, Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne talimat vererek gerekli çalışmalara başladıklarını söyledi.
2 Temmuz 2020 Perşembe 18:42

 
Arpacılı Muhtarından Mezarlık Temizliği.
Arpacılı Mahallesi Muhtarı ve Azalarıyla Beraber Mahallesinde Bulunan Bütün Mezarlıkların Temizliğini Yaptı.
22 Mayıs 2020 Cuma 17:42

 
NİHAYET İSTİFA ETTİ!
19 Mayıs günü tepki çeken paylaşımlarda bulunan Dr. Ahmet Zengin istifa etti.
22 Mayıs 2020 Cuma 08:32

 
Bahar Ayvazoğlu'ndan Sert Tepki
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, dün mecliste basın toplantısını düzenleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaretlerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a sert tepki gösterdi.
5 Mart 2020 Perşembe 18:50

 
Ortahisar tarihi çeşmeleri restore ediyor!
Ortahisar Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan tarihi çeşmeleri restore ediyor.
3 Mart 2020 Salı 07:53

 
Kurtuluş konseri harika
Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle kurtuluş etkinlikleri arasında bulunan Türk sanat müziği konseri izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
18 Şubat 2020 Salı 19:47

 
Dr. Hüseyin Örs incelemelerde bulundu.
Akçaabat Yaylacık Mahallesinde bulunan ve millet bahçesi olarak düzenlenen alanın duvarları çökmüş ve trafik güvenlik sebebiyle tek şeride düşürülmüştü.
18 Şubat 2020 Salı 16:48

 
ÜSLUB-U BEYAN, AYNİYLE İNSAN
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu’na destek verdi, Ayvazoğlu hakkında hakarete varan açıklamalarda bulunan İYİ Partililere tepki gösterdi
22 Kasım 2019 Cuma 12:01

 
Kara Üzümler Ekonomiye Kazandırılıyor..
Bölgemizde doğal olarak yetişen ve hemen hemen her evin bahçesinde bulunan siyah üzümlerin bölgedeki adıyla kokulu üzümlerin ekonomiye kazandırılması için Akçaabat Ziraat Odası tarafından hazırlanan kara üzümlerin ekonomiye kazandırılması projesi kapsamında 20 kursiyere Rize İyidere Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Pekmez ustası Muammer Metin tarafından pekmez yapımı öğretildi.
24 Eylül 2019 Salı 17:38

 
AKÇAABAT’IN TARİHİ DEĞERLERİ İÇİN DESTEK
Karadeniz Bölgesi genelinde tarihi eserler ve mekanlarda yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı heyeti Akçaabat Ortamahalle’de de değerlendirmelerde bulundu.
21 Ağustos 2019 Çarşamba 16:26

 
Mustafa Sarıgül sözünde durmadı
Geçtiğimiz yıl Trabzon ve bazı ilçelerinde ziyaretlerde bulunan CHP eski Genel Başkan adaylarından ve Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Maçka Mataracılar Mahallesi’ne verdiği okul sözünü tutmadı. Sarıgül mahalledeki harabe haldeki okulla ilgili, “Okulu eğitim verebilecek düzeyde onaracağız.” demişti.
17 Ağustos 2019 Cumartesi 16:08

 
MOLDOVA HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET
Akçaabat Belediyesi Başkanı Osman Nuri Ekim’e ziyarette bulunan Moldova’nın Ankara Büyükelçiliği heyeti, iki ülke arasındaki karşılıklı işbirliği ve ilçemizdeki ekonomik sektörlerle ilgili görüşme yaptılar.
1 Ağustos 2019 Perşembe 00:58

 
Maddi kayıplar giderilecek
Araklı’daki sele ilişkin açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “Devletimiz güçlüdür. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini maddi manada gidereceğiz" dedi.
22 Haziran 2019 Cumartesi 10:46

 
MÜFTÜ KÖKSAL'DAN HASTA,YAŞLI VE ENGELLİLERE ZİYARET.
YALIKÖY MAHALLESİ ÇELEBİ MEVKİİNDE BULUNAN HASTA, YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ
24 Mayıs 2019 Cuma 09:33

 
İYİ Parti’de kritik değişiklik!
TBMM'de 39 milletvekili bulunan İYİ Parti tüzüğünü yenileme kararı aldı.
8 Mayıs 2019 Çarşamba 10:10

 
BELEDİYEDEN KAÇAK YAPIYA GEÇİT YOK
Vatandaşların sözlü ve yazılı ihbarları üzerine Akçaabat Mersin Mahallesi kıyı kenar çizgisi üzerinde bulunan ve imara uygun olmayan kaçak yapı, iş makinesinin yardımıyla yıkıldı.
3 Mayıs 2019 Cuma 17:43

 
Dün Hangi Sözü Vermişsek Bugün Onun Takipçisiyiz
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ile Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, “Dün hangi sözü vermişsek bugün aynı sözün takipçisiyiz” dedi
2 Mayıs 2019 Perşembe 16:02

 
Kazancıoğlu’na şeften plaket
Akçaabat Kültür Sanat ve Müzik Derneği koro şefi Salih Kazancıoğlu, Derneğe maddi ve manevi katkıda bulunan Temel Kazancıoğlu’na plaket verdi.
21 Şubat 2019 Perşembe 17:39

 
SİZE YAPILAN EZİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
18.MAĞDURLARININ YANINDAYIZ Gölçayır’da ziyaretlerde bulunan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz 18. madde uygulamaları ile mağdur edilen vatandaşlara yapılan adaletsizliği ortadan kaldıracağını belirtti. Akyüz, “Bu size yapılanlar eziyetten başka bir şey değil.
18 Şubat 2019 Pazartesi 14:05

 
ÖZGÜNEŞ'TEN 2 GÜN SÜRECEK KIRTASİYE FUARI.
Özgüneş Akçakale mahallesinde bulunan Plazasında 9-10 şubat tarihlerinde arası 2 gün sürecek olan 2019 yılının ilk kırtasiye fuarını açtı.
9 Şubat 2019 Cumartesi 17:40

 
Trabzonlu Alemdar ailesinden 8 kişi hala enkaz altında!
Çöken binada oturan Trabzonlu Alemdar ailesinden enkaz altında bulunan 8 kişi için ise umutlu bekleyiş sürüyor.
7 Şubat 2019 Perşembe 10:28

 
Büyükşehir Belediyesi bir yılda 82 bin 500 km yol süpürdü
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, kendi sorumluluk alanında bulunan cadde ve bulvarlarda 2018 yılında gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları dikkat çekti.
26 Ocak 2019 Cumartesi 07:44

 
Trabzon'da PKK'lı terörist yakalandı
Trabzon Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele ekipleri tarafından yürütülen operasyonda hakkında yakalama kararı olan ve 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ‘'Agit' kod adlı Hakan A. yakalanarak gözaltına alındı.
19 Ocak 2019 Cumartesi 17:58

 
Ortahisar'da zorunlu su kesintisi
Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinden Ortahisar ilçesinin muhtelif bölgelerinde bulunan içme suyu depolarına su arzı sağlayan 1.6 metre çapındaki ana isale hattında, toprak kayması sonucu yaşanan arıza nedeniyle zorunlu olarak su kesintisine gidilmiştir.
12 Ocak 2019 Cumartesi 00:30

 
Prof. Dr. Haydar Baş’a çirkin iftira ve saldırı
Damadını asker ocağına teslim ettikten sonra dönüş yolundayken Prof. Dr. Haydar Baş’ı hedef alan çirkin saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bağımsız Türkiye Partisi kurmayları, skandal saldırının arkasında kimler olduğunun ortaya çıkarılması için İçişleri Bakanlığı’nı göreve çağırdılar
9 Ocak 2019 Çarşamba 04:54

 
Okul ve öğretmenevi inşaatı hızla ilerliyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında bulunan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına hızla devam ediyor.
6 Ocak 2019 Pazar 17:50

 
Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Gezide.
Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 80.ölüm yıldönümünde Trabzon’da bulunan Atatürk Köşk’üne ziyarette bulundular.
12 Kasım 2018 Pazartesi 15:32

 
Eyüpoğlu Ankara'da Çiftçilere Sunum Yaptı.
Başkan Eyüpoğlu Ankara da Çiftçi Sorunlarını Anlattı ve Çözüm Önerileri sundu. TZOB Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Artvin, Bartın, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Zonguldak’ta bulunan 124 Ziraat Odası’ndan Oda Başkanları katıldı.
30 Ekim 2018 Salı 18:42

 
Çal Mağarasının yolu asfaltlandı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy ilçesinin Çal Mahallesi’nde bulunan Çal Mağarasına giden yolda asfaltlama çalışması yaptı.
17 Ekim 2018 Çarşamba 17:59

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
23 Nisan günü gerçekleşen en önemli olayları Tarihte Bugün sayfalarına ekleyebilir ve Ana Sayfada görüntülenmelerini sağlayabilirsiniz.
1827 William Rowan Hamilton, Işık Sistemleri Teorisi'ni hazırladı.
1920 TBMM ilk kez toplandı.
1935 Polonya'da Anayasa'nın kabulü.
1945 Doğan Kardeş dergisinin ilk sayısı yayımlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur