Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Belediyeler haberleri
 
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu'dan İsrail'i Boykot Kararı!
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu belediyelerine ait tesisler ve sosyal markette, İsrail'e destek veren markaların ürünlerinin satışı yasaklandı.
4 Kasım 2023 Cumartesi 15:03

 
Başkan Ekim, TBB Meclis toplantısında
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katıldı.
26 Ekim 2023 Perşembe 18:43

 
AKÇAABAT’TA MUHTEŞEM FİNAL
Akçaabat Belediyesince belediyeler arası birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Belediyeler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.
30 Aralık 2022 Cuma 17:26

 
Turnuva Başladı
Akçaabat Belediyesince düzenlenen ‘Belediyeler Arası Futbol Turnuvası’ başlangıç maçı Akçaabat Spor Park Söğütlü Halı Saha ’da yapıldı.
14 Aralık 2022 Çarşamba 17:57

 
AKÇAABAT’TA BELEDİYELER ARASI FUTBOL TURNUVASI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından kurumlar arası birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Belediyeler Arası Futbol Turnuvası için kura çekimi yapıldı.
9 Aralık 2022 Cuma 17:28

 
DKBB 2. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nin (DKBB) 2022 Yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında yapıldı.
30 Kasım 2022 Çarşamba 17:12

 
KTÜ ile Belediyelerimiz İş Birliği İçin Toplandı
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) tarafından düzenlenen toplantıda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (İLAFAR) ile bölge belediyelerde görev yapan veteriner, ziraat mühendisi ve kimyagerler bir araya geldi.
15 Ekim 2021 Cuma 10:47

 
MARMARA DENİZİ ZİRVESİ YARIN BAŞLIYOR
İBB İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA), Marmara Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenleyeceği Marmara Denizi Zirvesi yarın başlıyor.
9 Ağustos 2021 Pazartesi 00:31

 
DKBB ENCÜMEN TOPLANTISI GÜMÜŞHANE’DE YAPILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Başkanlığını yaptığı Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB), şubat ayı encümen toplantısını Gümüşhane’de gerçekleştirdi.
28 Şubat 2020 Cuma 09:49

 
BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ‘KİŞİSEL GELİŞİM ETKİLİ İLETİŞİM’ EĞİTİMİ VERİLDİ
Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün organizesinde, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin desteğiyle, Belediye Çalışanlarımıza “Kişisel Gelişim Etkili İletişim” konulu eğitimi verildi.
29 Ocak 2020 Çarşamba 18:04

 
BAŞKAN EKİM’DEN BAŞKENT ÇIKARTMASI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na katıldı.
25 Ekim 2019 Cuma 00:56

 
ANKARA’DAN TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE HİZMET ARACI JESTİ
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesine jest yaparak 6 yeni temizlik aracı hibe etti.
19 Eylül 2019 Perşembe 00:00

 
Makam araçları geri gidecek
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi̇ Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Belediyeler kaynaklarını tasarruflu kullanmıyor. Ben belediye başkanı olursam; makam araçlarını geri göndereceğim” dedi.
17 Mart 2019 Pazar 06:15

 
Sistemin gelirini tüketen anlayış TERK EDİLMELİ
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Belediyelerin üretimden uzak, tüketim odaklı yönetim anlayışından acilen vazgeçmeleri şarttır” dedi.
11 Mart 2019 Pazartesi 19:04

 
Gümrükçüoğlu:Her görevin nöbet değişimi vardır
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2018 Yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
28 Kasım 2018 Çarşamba 06:54

 
Akçaabat'ın 2019 Bütçesi Ne kadar Oldu.
Trabzon'da belediye bütçeleri belli oldu.Trabzon'da belediyelerin 2019 yılı bütçeleri karara bağlandı.
23 Kasım 2018 Cuma 18:51

 
CHP'de bazı belediye başkan adayları belli oldu
CHP'de bazı belediye başkan adayları belli oldu, Trabzon var mı? CHP yerel seçim için bazı belediyeler için adaylarını açıkladı. 130'un üzerinde aday belli oldu
14 Kasım 2018 Çarşamba 19:03

 
Belediyeler Birliği İftar’da buluşturdu
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından Rize’de düzenlenen iftar yemeğinde Vali Erdoğan Bektaş, Rektör Hüseyin Karaman, Başkan Reşat Kasap, Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ile Rize’deki ilçe ve belde belediye başkanları birlikte oruç açtılar.
25 Mayıs 2018 Cuma 00:50

 
Trabzon Şehir Müzesi bir ödül daha aldı
Daha önce Sağlıklı Kentler Birliği tarafından “Büyükşehir Belediyeleri Sosyal Sorumluluk Kategorisi”nde ödüle layık görülen Trabzon Şehir Müzesi, bu kez de Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüllendirildi.
14 Mayıs 2018 Pazartesi 18:19

 
Yaşlılara örnek merkez
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca finanse edilen, Trabzon Valiliği’nin koordinasyonunda ilçe belediyelerinin paydaş olduğunu 65 yaş üstü yaşlıların korunması ve desteklenmesi için hazırlanan ve 5 büyükşehirde uygulanan Yaşlı Destek Programı (YADES) Yaşlanma Yaşa Projesi’nin kapanışı yapıldı. Projenin kapanışında sahilde Yaşlı Destek Merkezi’nin açılışı yapıldı.
19 Nisan 2018 Perşembe 11:34

 
3. Uluslararası Trabzon Edebiyat Festivali başladı
UTEF Komitesi’nin öncülüğünde; Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, KTÜ ve STK’ların katkılarıyla bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Trabzon Edebiyat Festivali, Trabzon Limanında düzenlenen açılış töreni ile başladı.
15 Nisan 2018 Pazar 16:07

 
Trabzon Antalya’da tanıtılıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB)tarafından düzenlenen 8. Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında Trabzon’u tanıtıyor. Fuara alanında uzman kişiler katılıyor.
29 Mart 2018 Perşembe 07:46

 
Cumhurbaşkanımız şehirlerimiz için en büyük şanstır
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akdeniz Belediyeler Birliği heyetini makamında kabul etti. Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İşeri ve beraberindeki heyeti ağırlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da sürdürülen çalışmalar hakkında misafirlerini bilgilendirdi.
28 Şubat 2018 Çarşamba 18:28

 
Belediyeler Tokat'ta Toplantı Yaptı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği, “AK Belediyeler 2019 Yolunda” sloganıyla hazırlanan ve 15 il belediyesi ile 3 büyükşehir belediye başkanının bulunduğu AK Parti’li belediye başkanlarının Karadeniz Bölge Toplantısına katıldı.
17 Şubat 2018 Cumartesi 18:39

 
BELEDİYE BÜTÇELERİ ONAYLANDI
Belediyelerin 2018 mali yılı bütçeleri onaylandı
25 Kasım 2017 Cumartesi 18:07

 
SIRA İLÇE BELEDİYELERİN'DE Mİ?
AK Parti, 6 ilin belediye başkanının değiştirilmesiyle yaşanan büyük tartışmalardan sonra ikinci büyük operasyonu ilçe belediyelerinde yapacak.
14 Kasım 2017 Salı 18:07

 
Belediyelere Müfettiş Gönderilecek
AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısında önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm belediyelere müfettiş atanacağını ve yanlış yapan kim varsa gerekenin yapılacağını duyurdu.
24 Ekim 2017 Salı 08:14

 
Akçaabat Belediyesi’ne Ödül.
Marka Belediyelerden Akçaabat Belediyesi’ne Ödül
27 Temmuz 2017 Perşembe 17:36

 
Bakan Açıkladı Akçaabat Şoka Girdi??
Trabzon’un 3 ilçesinde şok kayıp! Maliye Bakanı Naci Ağbal, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan işletmelerin bundan sonra belediyelere emlak vergisi ödemeyeceklerini söyleyerek, bunun işletmelerin maliyetlerini aşağıya çekeceğini belirtti.
5 Haziran 2017 Pazartesi 18:37

 
Aile Eğitim Programları’nın ilki yapıldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, UNICEF, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) protokolü ile başlatılan Aile Eğitim Programları’nın ilki gerçekleştirildi.
3 Nisan 2017 Pazartesi 18:41

 
“Birlik Encümen Toplantısı" Gümüşhane'de Yapıldı.
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) encümen toplantısı, Gümüşhane'de gerçekleştirildi.
1 Mart 2017 Çarşamba 17:52

 
Zabıta Koordinasyon Toplantısı Akçaabat’ta.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile ilçe Belediyeleri Zabıta Müdürlükleri ve Amirlikleri Koordinasyon toplantısı Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in ev sahipliğinde Hasan Saka Toplantı Salonu’nda yapıldı.
14 Şubat 2017 Salı 00:04

 
DKBB Encümen Toplantısı Rize’de gerçekleştirildi
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) Encümen Toplantısı Rize’nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirildi.
28 Aralık 2016 Çarşamba 18:18

 
Başkan Gümrükçüoğlu teşekkür etti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un yeni stadyumunun açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere açılış törenine katılan devlet erkanı ve onbinlerce Trabzonspor taraftarı ile açılış öncesinde gece gündüz gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarına teşekkür etti.
19 Aralık 2016 Pazartesi 17:41

 
Başkan Çelik'ten Ak Partililere Eleştiri!
Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle muhalefet partilerindeki ilçe belediyelerine üvey evlat muamelesi yaptığı iddialarını dün de sürdürdü
10 Aralık 2016 Cumartesi 18:10

 
Tüm Yollar Açıldı
7-8 Aralık tarihlerinde Trabzon’un orta ve yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından kapanan mahalle yollarının tamamı Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin birlikte çalışması sonucu açıldı.
9 Aralık 2016 Cuma 19:46

 
Sur ve Silvan belediyelerine kayyum atandı.
Diyarbakır'ın Sur ve Silvan belediyelerine kayyum atandı.
8 Eylül 2016 Perşembe 17:09

 
Akdeniz’den Trabzon’a Ziyaret
Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberindekiler Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.
17 Şubat 2016 Çarşamba 08:07

 
Gedikli’den kar teşekkürü
Muhtarların başkanı Gedikli, kar sınavını başarıyla geçen belediyelere teşekkür etti
8 Ocak 2016 Cuma 05:16

 
Yeni evlenen çift,fotoğraf parasını sahipsiz hayvanlara bağışladı
Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği ile Beyaz Siyah Ajans; sahipsiz hayvanlara dikkat çekmek, belediyelerin hayvan bakım evlerindeki giderlerine yardımcı olmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla ilginç bir projeye imza attılar.
4 Ağustos 2015 Salı 10:41

 
Trabzon'da davulcular BiMER'e şikayet edildi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tüm ilçe belediyelerine yazı göndererek ramazan davulcularının sahur vakitlerinde sokakta gezmelerinin yasak olduğu uyarısında bulundu.
27 Haziran 2015 Cumartesi 10:29

 
Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
24 Nisan 2015 Cuma 21:13

 
Akçaabat Oto Galericilerinin Site Israrı Sürüyor.
Akçaabat’ta kurulan Oto Galericiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Trabzon Büyükşehir ve Akçaabat belediyelerine seslenerek “Oto galericileri sanayi sitesi” istediklerini yinelediler.
12 Şubat 2015 Perşembe 19:21

 
Akçaabat Oto Galericileri site istiyor
TRABZON’DA kurulan Akçaabat Oto Galericiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Trabzon Büyükşehir ve Akçaabat belediyelerine seslenerek “Oto galericileri sanayi sitesi” istediklerini söylediler.
30 Ocak 2015 Cuma 14:27

 
Büyükşehir Sınıfta Kaldı.
Günler öncesinden kar yağacağı belli olmasına rağmen iki gün aralıksız yağan kara yenik düşen Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar belediyeleri sınıfta kaldı.
10 Ocak 2015 Cumartesi 16:17

 
Yeni Çevre Yolunu ve Tekel Binasını Yazdı
Yerel yönetimler niçin vardır? Yada şöyle soralım Belediyelerin yükümlülükleri nedir?
31 Aralık 2014 Çarşamba 20:00

 
Trabzon'da Belediyeye İcra Şoku!
Büyükşehir olan Trabzon’da ilçe belediyeleri teker teker iflas bayrağını çekiyor.
5 Kasım 2014 Çarşamba 16:54

 
Türkiye Belediyeler Birliği’ne Üye Seçimleri Yapıldı
Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye seçmek için Hamamizade İhsan Bey kültür Merkezi’nde bir araya geldiler.
3 Mayıs 2014 Cumartesi 11:00

 
Belediyelerle Yürüyoruz Etkinliği Düzenlendi
Sağlık Bakanlığı İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü “Belediyelerle Yürüyoruz Etkinliği” çerçevesinde bir yürüyüş düzenledi.
29 Nisan 2014 Salı 17:34

 
Trabzon yönetimine borç kaldı!
Ortahisar Belediyesi Meclis toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Dünkü gündem maddeleri, kapanan belde belediyelerinin faaliyet raporları oldu.
12 Nisan 2014 Cumartesi 21:21

 
Darıca Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Havaların asfalt dökümüne elverişli olduğu bugünlerde özellikle belde Belediyeleri asfalt dökümüne ağırlık veriyor.
27 Aralık 2013 Cuma 22:53

 
Vali:Borcunuzu Ödeyin’ Çağrısı
TRABRİKAB’a Borcu Olan Belediyelere ‘Borcunuzu Ödeyin’ Çağrısı
6 Aralık 2013 Cuma 17:51

 
Bakan Bayraktar “Dünya Çevre Günü”ne Katıldı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye'nin çevreyi korumak için en fazla yatırım ve denetim yapan belediyeleri ile en temiz üretim yapan organize sanayi bölgelerini belirledi.
5 Haziran 2013 Çarşamba 18:43

 
Türkmen Umre'den Döndü.
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ve GİFAH- TUR İşbirliği ile gerçekleştirilen sekiz günlük Umre ziyaretinin ardından Akçaabat’a döndü.
20 Mart 2013 Çarşamba 19:31

 
Başkan Türkmen Umre Ziyaretinde
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ve GİFAH- TUR İşbirliği ile gerçekleştirilen sekiz günlük Umre ziyaretine katıldı.
11 Mart 2013 Pazartesi 20:04

 
Akçaabat’ta toplantı yaptılar
Belediyeler Birliği Encümen toplantısı yapıldıAkçaabat'ta yapıldı
30 Ocak 2013 Çarşamba 13:41

 
Trabzon resmen BÜYÜKŞEHİR...
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, büyükşehir belediyeleriyle ilgili yasayı onayladı.
6 Aralık 2012 Perşembe 19:57

 
Memiş'ten KKTC'ye ziyaret.
Başkanlığını Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) eski Genel Sekreteri ve İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Halil Memiş'in yürüttüğü Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGED) 19-23 Aralık 2011 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir İnceleme Araştırma ve Eğitim Programı yürüttü.
9 Ocak 2012 Pazartesi 09:24

 
Memiş, "Trabzon büyükşehir olacaktır,
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) eski Genel Sekreteri Halil Memiş, basın toplantısı düzenledi.
16 Mayıs 2011 Pazartesi 20:08

 
Belediyeler Kapanma Noktasına Geldi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarında meslek hayatının tamamını adadığını söylediği belediyeleri ve belediyecileri de unutmuyor.
1 Mayıs 2011 Pazar 16:01

 
İftar Yemeğinde Buluştular
MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Akçaabat ilçe teşkilatının verdiği iftar yemeğinde partililer bir araya geldi. İftar sonrasında çeşitli konuşmalarında yapıldığı istişare yemeğini güzel bir havada gerçekleşti. İftar davetine MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Halil Memiş, İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özlü ve partililer katıldı.
14 Eylül 2010 Salı 01:35

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur