Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi… TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak. Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ ABD'de Hayatını Kaybetmişti DÜZKÖY’DE İNTİHAR KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Bizim haberleri
 
Genç: “2023 yılı, açılış yılı olacak”
Ortahisar Belediyesi’nin Akoluk Yerleşkesi’nin açılışında konuşan Başkan Genç, “2023 yılı, halkımıza hizmet anlayışlarımız nedeniyle hem bizim, hem de Büyükşehir Belediyemizin açılış yılı olacak.” dedi.
2 Ocak 2023 Pazartesi 16:00

 
Hüseyin Baş: Bu söylem bir milli güvenlik problemidir
BTP lideri Hüseyin Baş, ‘Cumhuriyet bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi, bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir’ diyen AKP’li Mahir Ünal’a çok sert tepki göstererek, ‘Cumhuriyetin imkânlarıyla hükümet olmuş kişiler cumhuriyete bu lafı ediyor. Bu söylem bir milli güvenlik problemidir’ dedi.
24 Ekim 2022 Pazartesi 10:05

 
Az tüket, yeniden kullan ve geri dönüştür!...
Topraklarımızda yaklaşık 10 bin senedir tarım yapılıyor, topraklarımız yorgun. Kuraklık, don, dolu, fırtına gibi doğa olaylarının yanında birde üzerine iklim değişikliği ile bizim için yaşam savaşı veriyor.
21 Ekim 2022 Cuma 18:03

 
AK Parti Ortahisar ilçe mahalle yönetimleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Çebi: “Mahalle teşkilatlarımız bizim gönül süvarilerimiz, uç beylerimiz, sancaktarlarımız, davamızın bel kemiğidir.
27 Haziran 2022 Pazartesi 17:16

 
Çebi, “Bizim tüm gayretimiz seçim için değil, gelecek nesiller içindir.
Aralık ayı ilçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Bizim tüm gayretimiz seçim için değil, gelecek nesiller içindir. Tüm AK Parti neferleri bu ideal uğrunda şehrimizin her bir köşesinde gönüllere misafir oluyorlar, vatandaşlarımızla hasbihâl ediyorlar, istek ve taleplerini dinliyorlar.” dedi.
30 Aralık 2021 Perşembe 17:33

 
AK PARTİ’NİN MÜHRÜ HER YERDE
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Bizim işimiz hizmet üretmek, başkalarının işi konuşmak. Boş sözlerle kaybedecek zamanımız yok. Durmadan, daha hızlı adımlarla, ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet üretmeye, vatandaşlarımızı AK hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.
19 Ekim 2021 Salı 09:15

 
AK GENÇLER BİR ARAYA GELİYOR
AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları olarak "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" diyerek genç arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz.
24 Eylül 2021 Cuma 08:16

 
MİKROFON GENÇLERDE
Ak Parti #MahalleBizimGençlikBizim diyerek gerçekleştirdiği programda, ilçede ki gençlerle bir araya geldi.
16 Eylül 2021 Perşembe 12:43

 
Genç, başarılı öğrencileri makamında ağırladı
Üniversiteyi kazanan öğrencilere hitap eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bizim her şeyimiz eğitim. En büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu ülkenin yarınları daha güçlü olsun, daha büyük olsun. Yani bu nesil daha yukarıya taşısın ülkemizi. Hepimizin amacı bu.” dedi.
8 Eylül 2021 Çarşamba 08:16

 
KIRMIZI ÇİZGİMİZ TÜRKİYE’YE MUHALAFET
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “AK Parti’ye değil Türkiye’ye muhalefete karşıyız. Türkiye’ye muhalefet, bizim kırmızı çizgimizdir.” dedi.
21 Mart 2021 Pazar 10:50

 
‘BİZİM DÜNYAMIZ'RESİM SERGİSİ AÇILDI
2019 Türkiye-Rusya Kültür ve Turizm Yılı kapsamında Akçaabat Belediyesi Resim ve Fotoğraf Müzesinde Rusya Trabzon Baş Konsolosu Valeriy Tıkhonov ve Abdulkadir Yıldırım tarafından ‘Bizim Dünyamız’ konulu bir karma resim sergisi açıldı.
3 Nisan 2019 Çarşamba 19:02

 
OSMAN NURİ EKİM:BİZİMLE HER ŞEY DEĞİŞECEK’
Akçaabat’ın ittifak adayı Ak Partili Osman Nuri Ekim: ‘Bizimle her şey değişecek’ CUMHUR İTTİFAKI Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’in, en son ziyaret ettiği mahallelerden olan Derecik Oğulkaya ve Yolbaşı’ndaki ilginin; yakalanması hedeflenen neticeye, doğru adımlarla ilerlendiğinin en önemli göstergelerinden olduğu değerlendirildi.
5 Mart 2019 Salı 18:22

 
Cora HDP’ye had bildirdi
TBMM’DE devleti aşağlamaya kalkan HDP Milletvekili Tülay Hatimoğulları’na haddini yine Trabzon Milletvekili Salih Cora bildirdi. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları Oruç’la TBMM’de karşı karşıya geldi. Meclis kürsüsünde “Kürtlerle neden barışmıyorsunuz?” diyen Oruç’a tepki gösteren Cora, “Bizim Kürtlerle bir problemimiz yok. PKK’ya ‘terör örgütü’ deyin. Yazıklar olsun size!” diye veryansın etti.
30 Ekim 2018 Salı 09:41

 
YEŞİLAY'DAN FARKINDALIK
BİZİM YÜKÜMÜZ AĞIR!.
10 Ağustos 2018 Cuma 08:08

 
MUHTARLAR ACISU’DA TOPLANDI
Hıdırnebi Vadisi Muhtarları Bizim ev tesislerinde bir sohbet toplantısı gerçekleştirdiler.,
2 Ağustos 2018 Perşembe 17:21

 
Esnaf Odasından Yapılandırma Açıklaması
Akçaabat esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Yaşar Sivrikaya esnaf ve sanatkârları ilgilendiren konularla ilgili yaptığı açıklamada bizim esnaf kültürümüz dünyada hiçbir millette eşi benzeri olmayan bir hazinedir.
18 Temmuz 2018 Çarşamba 15:49

 
Halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağız
Saadet Partisi milletvekili adayı Murat Özcan iktidarın vaatleri konusunda vatandaşa dürüst davranmadığını belirterek bizim vaatlerimiz arasında en önemli gördüğümüz söylemlerimizden bir tanesi , “halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağımızdır” dedi.
19 Haziran 2018 Salı 20:50

 
Sizin hizmetkârınız olmak bizim için onur vesilesidir
Hayrat’ta düzenlenen iftar programında hemşehrilerine seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Sizin hizmetkârınız olmak bizim için onur vesilesidir” dedi.
5 Haziran 2018 Salı 05:10

 
BU MANZARA DÜNYAYA ÖRNEK OLSUN.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor-Kayserispor müsabakası için Trabzon’a gelen Kayserispor taraftarlarını Olimpiyat (EYOF) Parkında ağırladı. Sarı Kırmızılı taraftarlar “Bize Her yer Trabzon”, “Trabzon Sen Bizim Kardeşimizsin” ve “Büyük Başkan” sloganlarıyla parka geldi.
7 Nisan 2018 Cumartesi 19:24

 
SEN EMRET ANNE
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesinde 15 yaşında şahadete ulaşan Eren Bülbül’ün ailesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen konutun çalışmalarını yerinde denetledi. Anne Ayşe Bülbül’ü de ziyaret eden Gümrükçüoğlu, “Senin emirlerini yerine getirmek bizim boynumuzun borcudur anne” dedi.
25 Ocak 2018 Perşembe 10:41

 
Bu şehirde izimiz var
Belediye çalışanları ile buluşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerine dikkat çekerken, “Bizim yüz görümlüğümüz var.
21 Ocak 2018 Pazar 13:01

 
ÖZNUR ÇALIK:HEDEFİMİZ 60+1’DİR
AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "2019 seçimlerinde bizim hedefimiz Allah nasip ederse 60+1'dir.
13 Ocak 2018 Cumartesi 19:37

 
Kudüs; imani, manevi ve milli meselemizdir
Kudüs Platformu tarafından düzenlenen “Kudüs Yürüyüşü ve Filistin’e Özgürlük Mitingi”nde hemşehrilerine seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Mescid-i Aksa Müslümanların haremidir. Haremimizin İsrail ve işbirlikçi Amerika tarafından kirletilmesine asla fırsat vermeyeceğiz. Kudüs bizim imani, manevi ve milli meselemizdir” dedi.
18 Aralık 2017 Pazartesi 16:39

 
Başı örtülü olan da, açık olan da bizim evladımız
KADEM Gençlik Kampı’nın açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Başı örtülü olan da açık olanda bizim evladımız, bizim kardeşimiz. Ülkemizde gerçek bir demokrasi anlayışı, temel insan hak ve özgürlüklerinin sağlanmasıyla elde edilmiş oldu” dedi.
29 Eylül 2017 Cuma 17:47

 
FİSKOBİRLİK’i savundu
SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Eğer devlet, hükûmet, politikalarını üreticiden yana kullansa, gerekli desteği verse, kaynağı ayırsa emin olun bizim 2,5-3 milyar dolarlık fındık ihracatımız yerine göre 5, 6, 7, 8 milyar dolara kadar çıkabilir." dedi.
29 Eylül 2017 Cuma 09:41

 
"Spor sahaları siyasetin yapılacağı yer değildir"
(Medipol Başakşehir-Atiker Konyaspor, Eskişehirspor-Göztepe ve Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçları) Bu üç maçta da bizim şartlarımızın ve genel çizdiğimiz çizginin dışında olaylar söz konusu oldu.
9 Ağustos 2017 Çarşamba 00:00

 
Mağarada ot yiyerek yaşıyorlar
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütlerinin dağıldığını belirterek, "Telsiz konuşmalarını dinliyoruz. 'Otları yiyoruz, ne olursunuz bize yardımcı olun.' diye kendi arkadaşlarından aman dileniyorlar. Hayvan gibi mağaralarda saklanıyorlar. Ama bizim aslanlarımız gereğini yerine getiriyorlar ve getirmeye devam edecekler." dedi.
24 Haziran 2017 Cumartesi 10:31

 
Cuma Hayrı; Anayasa Hayır’ı…
Kimilerinden mesaj gelir, birileri de sözle zikir eylerlerdi; “Hayırlı Cumalar” diye… Sonra, işin içine 16 Nisan’da Anayasa hesabıyla bir “Hayır-Evet” işi girince, kimileri mesajlardan “hayırlı”yı kaldırdı, birileri de söz ile kulağımıza üflemeyi! Aslında o günkü ve bugünkü tercihsöylem hesabıyla bu bile toplum olarak bizim ne kadar kısır bir döngü içinde olduğumuz, ne denli dar bir ufkumuz bulunduğunu, “sapla samanı nasıl karıştırdığımızı” nasıl bir birine karıştırdığımızı tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor! Neden mi? Çünkü; “Hayır” kelimesinin manası Cuma ile Anayasa oylaması hesabında çok ama çok farklı. Bir “hayrı”, diğeri “hayır”ı ifade ediyor. Ama gel gör ki, böyle ufak tefek hesaplar
18 Şubat 2017 Cumartesi 15:29

 
Biden:Yasalar Yerine Gelirse Gülen'i İade Ederiz
Türkiye'ye gelen ABD Başkan Yardımcısı Biden, "Yasalar yerine gelirse Gülen'i teslim edebiliriz. Bizim herhangi bir kişiyi koruma niyetimiz yoktur ama yasalarımıza uymak zorunluluğumuz vardır" dedi.
24 Ağustos 2016 Çarşamba 18:44

 
‘Yaş Çay Bizim İşimiz’ projesi sonuçsuz kaldı..
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün aktif iş gücü hizmetleri piyasası programları iş birliği protokolü kapsamında yürütülen “Yaş Çay Bizim İşimiz” projesi yeterli sayıda işçi bulunamadığından hayata geçirilemedi.
24 Mayıs 2016 Salı 17:10

 
Türk futbolu yılanlı denize düştü!
İşimiz gördüğümüzü yazmaktır bizim. Ama gördüklerinize “İnanamıyorum” diyor iseniz; neyi, nasıl yazacaksınız?
22 Şubat 2016 Pazartesi 15:23

 
Fen Lisesi Projeye Doymuyor.
Fen Lisesi Yeni Proje Yaptı. “Onların Elleri Bizim Vicdanlarımız Üşümesin”
16 Kasım 2015 Pazartesi 20:17

 
Taahhütlerimiz Namusumuzdur.
Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın “partimin seçim taahhütleri bizim namusumuzdur” dedi.
9 Ekim 2015 Cuma 19:13

 
Trabzon’dan alınanlar geri verilecek!
Ülkücüler ‘Yağmur bereket’ diyerek meydanı tıklım tıklım doldurdu MHP Genel Başkanı Bahçeli ‘BiZiMLE YÜRÜ TRABZON’ dedi..
29 Mayıs 2015 Cuma 08:33

 
Yavuz Aydın:Büyüşehir statüsü ile köylerin içini boşaltıldı
Büyükliman'ın büyük adayı Yavuz Aydın: "Büyükliman bizimle gülecek."
25 Mayıs 2015 Pazartesi 19:23

 
Bayraktar konuştu
Bu ülke bizimle altın yılını yaşadı.
17 Temmuz 2014 Perşembe 13:50

 
Yandan değil candan çalışıyoruz
CHP’ye katılımıyla ilgili yöneltilen sorulara net cevap vermekten kaçınan Sarıgül, "Bizim kadrolarımız yandan çalışmaz, candan yani severek çalışır" diye konuştu.
2 Eylül 2013 Pazartesi 10:37

 
Çocuklar göz doldurdu.
Bizim Aile Tiyatroda buluştu
3 Haziran 2013 Pazartesi 21:08

 
İzi olan kadınlar kitaplaşıyor.
Bizim ülkemizde ve kültürümüzde kadının önemi büyük olmakla beraber sanki adı yokmuş gibi yaşamaktadır.
1 Haziran 2013 Cumartesi 23:12

 
Bizim Çiçekçi Açıldı
Bizim Çiçekçi Darıca da açıldı
26 Mayıs 2013 Pazar 17:52

 
İşçilerin Eylemi Sürüyor.
Rektör İşe geri döndürmek bizimle alakalı değil
2 Mayıs 2013 Perşembe 09:18

 
Şener Fener ve GS için ne dedi?
'Galatasaray Dubai Şeyhi gibi, yakında bizim takımı da alırlar'
28 Şubat 2013 Perşembe 22:00

 
BIYIKLIOĞLU:Büyükşehir büyük düşünenlerin işi
AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Trabzon’u geleceğe taşıyacak yatırımlar, projeleri ve icraatları tamamlayarak büyükşehire hazırlanacağız. Büşükşehir büyük düşünenlerin işi. Yani bizim işimiz.” dedi.
9 Ağustos 2012 Perşembe 18:51

 
Bütün Maçlar Final
Bizim Çok Zor Maç Olacak. Akçaabat Sebatspor'da Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Bugsaş maçı öncesi geri sürüyor maça 1 gün kala Tüm hazırlıklarını galibiyet üzerine kuruldu
9 Nisan 2011 Cumartesi 14:49

 
"Hazırız, Hedefimiz Üst Sıralardır"
Bu sene göreve gelen Yıldızlıspor'un Teknik Direktörü Fikret Acuner, takımı hakkında bilgi vererek, hedeflerinin üst sıraları zorlamak olduğunu kaydetti. Bu seneki nihai hedeflerinin, Trabzon'daki futbolseverlere güzel bir futbol seyrettirmek olduğunu dile getiren Acuner şu sözleri sarfetti: "Yıldızlıspor'un bu sene daha önceki yıllarda olduğu gibi yine belirlemiş olduğu hedef doğrultusunda çalışmalar yapılıyor. Hedefimiz Trabzon'da seyircilere güzel bir futbol izlettirmek. Fair-Play adına sahada sonuca dayalı değil, futbola dayalı bir oyunu izleyicilere izlettirmek. Oynadığımız sahanın çevresinin, tribünlerinin önemi yok bizler için. Bizim için, sahada görev alan arkadaşların izleyicilere k
21 Ekim 2010 Perşembe 17:22

 
Bir anlık hatanın bedeli ağır oldu
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta İskenderun Demirçelikspor'a sahasında boyun eğerek ligin son sırasına gerileyen A.Sebatspor'da büyük şok yaşanıyor. Sahasında oynadığı üçüncü maçı da kaybeden Kırmızı-Beyazlılar'da Teknik Direktör İhsan Derelioğlu kendi kendilerine mağlup olduklarını ifade ederek, "Her şey bizim adımıza iyi gittiği anda kalemizde golü gördük. Bir anlık hatanın bedelini mağlup olarak ödedik. Kalemizde çok ucuz gol görene kadar oyunu istediği gibi yönlendiren maçı kazanma adına her şeyi yapan bir Sebatspor sahada vardı. İyi oynadığınız maçta puan alamamak çok acı" dedi.
21 Ekim 2010 Perşembe 17:21

 
Mustafa Nadir Açıklama Yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir bir açıklamada bulundu. Bizim siyaset anlayışımız "Halka Hizmet Hakka Hizmettir." dedi. Nadir'in açıklaması şu şekilde:
14 Eylül 2010 Salı 17:21

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur