Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Eli haberleri
 
Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü
Tunalar Şirketler Topluluğu'nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen Otomotiv A.Ş, finansman ihtiyacı olan müşterilerine avantajlı faiz oranında kredi veya 12 aya kadar vadeli kredi kartıyla ödeme yapma imkanı sunuyor.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:19

 
AKÇAABAT BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ MUSTAFA ÇANKAYA'DAN BAYRAM MESAJI
31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden Akçaabat Belediye Meclisi üyeliğine seçilen Mustafa Çankaya,Ramazan Bayramı Münasebetiyle Bir Bayram Mesajı yayınladı
9 Nisan 2024 Salı 19:09

 
Kıyamet kopuyor!!!
Neymiş edendim; İstanbul’un ve ülkenin kırmızıya boyanmasında en büyük pay sahibi ve Akçaabat’ımızın evladı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyormuş, onlarda bütün halkımızı onu karşılamaya davet ediyorlarmış.
9 Nisan 2024 Salı 16:06

 
DÜZKÖY'DE DEVİR TESLİM YAPILDI
DÜZKÖY'DE YILMAZ ANKARA GÖREVİ SELİM ÇELENK'E DEVRETTİ
4 Nisan 2024 Perşembe 16:30

 
AK PARTİLİ BAŞKANDAN AHMET KAYA’YA TEBRİK
AK Parti Ortahisar Başkanı Selahaddin Çebi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, demokratik bir olgunluk içinde iradesini belirten tüm vatandaşlara teşekkür etti.
3 Nisan 2024 Çarşamba 14:54

 
AKÇAABAT BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ MUSTAFA ÇANKAYA'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden Akçaabat Belediye Meclisi üyeliğine seçilen Mustafa Çankaya, seçim zaferini bir teşekkür mesajıyla taçlandırdı.
3 Nisan 2024 Çarşamba 13:11

 
Düzköy'de Çelenk Dönemi
Düzköy'de Selim Çelenk Dönemi
31 Mart 2024 Pazar 22:13

 
CHP Trabzon İlçe Başkanı Haluk Batmaz: “Seçim sonuçları seçimi noktalandırdı.
Şimdi ıslık imzaları alıyoruz. Elimizdeki veriler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayımız Ahmet Kaya’nın Ortahisar’da seçimi net bir şekilde aldığını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 21:02

 
Bal Ormanları İçin Arıcılara 2000 Adet Fidan Dağıtıldı
Orman Genel Müdürlüğü kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla birçok çalışma yürütmektedir bunlardan bir tanesi de arıcılık sektörünün desteklenmesi ve gelişimine yönelik çalışmalar yapmaktır
30 Mart 2024 Cumartesi 16:19

 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
HALKIN ADAMI DÜRBİNARIN MUHTARI
Dürbünler Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Hüseyin Çelik seçimleri ekibi ile birlikte yoğun bir şekilde hazırlanıyor
30 Mart 2024 Cumartesi 14:47

 
AKÇAABAT’IN MEYVECİLİK POTANSİYELİ YÜKSELECEK
Akçaabat’ta tarım ve orman alanında işbirliği yaparak, meyveciliği geliştirmeye yönelik bir proje hayata geçirildi.
29 Mart 2024 Cuma 16:31

 
BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ
Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi. DOKAP ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Meyveciliğin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Akçaabat’taki çiftçilere ücretsiz meyve fideleri dağıtıldı.
28 Mart 2024 Perşembe 15:45

 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
KARAKAYA’DA VE AKKAYA’DASORUN KALMAYACAK!
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hemşehrileri ile bir araya gelip projelerini anlatmayı sürdürüyor.
22 Mart 2024 Cuma 17:35

 
AKÇAABAT TURİZMDE ÖNCÜ OLACAK
31Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilerin Cumhur İttifakının ortak adayı mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Akçaabat’ın turizmde öncü olacağını belirtti.
21 Mart 2024 Perşembe 17:02

 
BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında küçük yaşlardan itibaren bireylerin gelişimlerine destek verilmesi hedefiyle iş birliği protokolleri imzalandı.
21 Mart 2024 Perşembe 10:10

 
Ali Sürmen: Trabzon'da emniyet ve adli facia yaşandı! Sırtınızdaki formayı çıkarın...
Trabzonspor eski Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından, olayı soruşturan adli ve emniyet personeline yüklendi.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:42

 
Aydın, Ortahisar’ın önemli sorununa neşter vuracak
ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM!
19 Mart 2024 Salı 17:00

 
SPOR AKÇAABAT’TA ÖNCELİKTİR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta sporu geliştirecek birçok faaliyete imza atarken aynı zamanda da sporu ve sporcuyu destekleyerek örnek teşkil ediyor.
19 Mart 2024 Salı 07:04

 
CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL TRABZON'A GELİYOR
18 Mart 2024 Pazartesi 12:47

 
Talep karşılıksız kalmadı…
ÇUKURÇAYIR’A SPOR KOMPLEKSİ GELİYOR!
15 Mart 2024 Cuma 17:17

 
BORDO-MAVİ KİOSKLARHAYATI KOLAYLAŞTIRACAK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hizmeti vatandaşın ayağına getirecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
12 Mart 2024 Salı 17:23

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’ dan hüzünlü taziye; Ciğerimiz Yandı
Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nden ilçemize gelen acı haber sonrası hayatını kaybeden Serdar Küçük, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.Bugün öğle namazı müteakip Kirazlı Mahallesi’nde toprağa verilen Küçük’ün cenaze merasimine yüzlerce sevenlerinin yanı sıra BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz da katıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:20

 
ZİRAAT ODASINDAN FINDIK ÜRETİCİLERİNE TEKNİK DESTEK
Akçaabat Ziraat Odası, fındık üreticilerine yönelik gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında, Bozdoğan Mahallesi'nde fındık üreticisi Muzaffer Gedikli'ye ait 4 yaşındaki fındık bahçesinde örnek bir uygulama gerçekleştirdi.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:26

 
ŞENOL TOPAL, TÜTÜNCÜLER’E ADAY
31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimleri için Tütüncüler Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Şenol Topal, yaptığı açıklamada mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu belirtti.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:58

 
BARÜ’de iç ve dış paydaşlarla sürdürülebilirlik hedefleri değerlendirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantısında iç ve dış paydaşlar ile görüş alışverişinde bulunularak sürdürülebilir gelişim hedefiyle atılacak adımlar değerlendirildi.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:48

 
ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE
Akçaabat Belediyesi’nce tadilat edilerek şehre kazandırılan tam donanımlı Spor Eğitim Merkezi’nde Akçaabat genelindeki tüm çocuklar doyasıya spor yapıyor.
29 Şubat 2024 Perşembe 15:14

 
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Hakem Atamaları da Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Yarın başlayacak olan çeyrek final müsabakaları için takımlar ve hakem atamaları belirlendi
26 Şubat 2024 Pazartesi 12:25

 
KALYONCU’DAN GENÇLERE MESAJ: "AKÇAABAT'I AYAĞA KALDIRACAĞIZ"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ederken, mahalleli gençlerle de özel olarak görüşüyor.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:29

 
AKÇAABAT'TA KAÇ PARTİ MECLİS İÇİN YARIŞACAK
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Akçaabat’ta 13 partinin adayları belediye meclisi üyeliği için yarışacak.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:55

 
YENİDEN REFAH’IN MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDU
Yeniden Refah Partisi'nin Akçaabat İlçe Örgütü, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi'ne katılacak Belediye Meclis Üyesi aday listesini belirledi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 10:44

 
Otopark ve Pazar Yeri İnşaatında Sona Doğru
Kapalı Otopark ve Pazar Yeri İnşaatında sona gelindi.
15 Şubat 2024 Perşembe 20:37

 
ZİRAAT ODASINDAN KAYMAKAMA HOŞGELDİN ZİYARETİ
KAYMAKAM CANKATAR'A HOŞGELİDİN ZİYARETİ
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:44

 
ÜRETİMİN YÜZYILINA AKÇAABAT’TAN TAM DESTEK
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği ekonomiyi ve istihdamı arttırmaya yönelik projelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye Yüzyılı manifestosunda açıkladığı maddelerden biri olan üretime tam destek veriyor.
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:36

 
AKÇAABAT ÜÇ ÖNEMLİ ORGANİZASYONA HAZIR
Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla gerçekleştireceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile şehrin tanıtım günleri için yapılan hazırlıklar tamamladı.
9 Şubat 2024 Cuma 18:41

 
Düzköy için birleşme zamanı
Cumhur İttifakı Düzköy Belediye Başkan Adayı Selim Çelenk seçim çalışmalarına rüzgar gibi sürdürüyor.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:41

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK KATKI
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta eğitime yönelik yaptığı yatırımlarla, Akçaabat’ın eğitimde öncü olmasına katkı sağlıyor.
2 Şubat 2024 Cuma 19:04

 
AKÇAABAT İÇİN YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, imza attığı projeler ve çalışmalarla Akçaabat’ın gelişimine katkıda bulunuyor.
30 Ocak 2024 Salı 11:02

 
“MEYVECİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ” İÇİN KONTROLLER BAŞLADI
Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Meyveciliğin Geliştirilmesi” projesi kapsamında çiftçilere destek vermek amacıyla başlatılan arazi kontrolleri başladı.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:46

 
EYÜPOĞLU, ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇESİNE YAPILMASI GEREKENLERİ AÇIKLADI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, ilçe genelindeki fındık üreticilerine önemli uyarılarda bulundu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:38

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
İYİ PARTİ’DEN MECLİSE YENİ BAŞVURU: İSA LÜLECİ
Akçaabat Belediye Meclisi için İYİ Parti’den devam eden meclis üyeliği başvurularına bir yenisi daha eklendi. Parti, son başvuruyu İsa Lüleci’den aldı.
22 Ocak 2024 Pazartesi 19:22

 
AKÇAABAT’TA ‘HİCRET’ BELGESELİ ÇOK BEĞENİLDİ.
İçişleri Bakanlığı ile Kütür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle Akçaabatlılar Vakfı tarafından hazırlattırılan ‘Hicret’ adlı muhacirlik belgeselinin Gala Gösterimi yapıldı.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:51

 
AKÇAABATLILAR VAKFI'NDAN MUHACİRLİK BELGESELİ ÇALIŞMASI
MUHACİRLİK BELGESELİ’NİN GALA GÖSTERİMİ YAPILACAK
19 Ocak 2024 Cuma 18:17

 
Of Belediyesi karla mücadeleye ara vermeden devam ediyor
Of Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde koordineli çalışmalarına başlayan ekipler kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:27

 
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Cantürk’ten Rektör Uzun’a ziyaret
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
12 Ocak 2024 Cuma 20:09

 
AKÇAAABAT’TA HERKES SPORLA BULUŞUYOR
Akçaabat Belediyesi, yediden yetmişe Akçaabat genelindeki herkesi sporla buluşturuyor.
12 Ocak 2024 Cuma 20:01

 
2023'te Kaç Nikah Kıyıldı?
Akçaabat Belediyesi Evlendirme Memurluğunca Akçaabat genelinde toplamda 861 nikâh kıyıldı.
12 Ocak 2024 Cuma 00:05

 
BAŞKAN EKİM 5 YILINI DEĞERLENDİRDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat ve Trabzon genelindeki basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın toplantısı gerçekleştirdi.
9 Ocak 2024 Salı 17:12

 
DÜZKÖY'DE ABİDİN ÇELİK BİRİNCİ ÇIKTI
DÜZKÖY'DE ABİDİN ÇELİK SÜRPRİZİ
6 Ocak 2024 Cumartesi 18:19

 
BARÜ’de afetlere karşı yeni bir eğitim modülü geliştiriliyor
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle çocuk, öğretmen ve ebeveynler için afet dayanıklılığı modülleri geliştirilerek olası durumlarda afetin etkilerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.
3 Ocak 2024 Çarşamba 10:34

 
Akçaabat'ta Metin Gedikli Sürprizi Mi?
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 2024 yerel seçimlerine doğru aday adaylarının çalışmaları devam ederken, sürpriz bir gelişme bekleniyor.
22 Aralık 2023 Cuma 19:06

 
CHP Akçaabat'ta Ön Seçim Var
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde, CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan adayını belirlemek için partililer sandığa gidecek.
22 Aralık 2023 Cuma 10:57

 
SAVAŞ AYVAZ’DAN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, bel fıtığı ameliyatı geçiren ve ardından görevine dönen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:46

 
BARÜ’de ‘Sürdürülebilir Gelecek’ hedefiyle adımlar atılmaya devam ediyor
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.
17 Aralık 2023 Pazar 19:16

 
PSİKOLOJİ SÖYLEŞİLERİ, DRAMA, TRAYTRO; HERŞEY AKÇAABAT’TA
Akçaabat Belediyesi organizesinde ilçe genelindeki çocukların ruhsal ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla ‘İçimde Sanat Var’ adlı etkinliği düzenlendi.
15 Aralık 2023 Cuma 19:26

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU HASTANEDEN TABURCU OLDU
Bel fıtığından geçtiğimiz hafta başarılı bir ameliyat geçiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bugün hastaneden taburcu edildi.
14 Aralık 2023 Perşembe 19:08

 
HATİCE KÜBRA TONGAR AKÇAABAT’TA
Ünlü yazar ve çocuk gelişim uzmanı Hatice Kübra Tongar, Akçaabat Belediyesi organizesinde Akçaabatlılarla buluştu.
14 Aralık 2023 Perşembe 18:40

 
MHP'DE MECLİSE YOĞUN İLGİ VAR
Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığında Meclis Üyeliğine Aday Adayı Yoğunluğu Yaşanıyor.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:18

 
MHP’den Çarşıbaşı’na Aday Adayı Oldu!
SGM Trabzon Müdür Yardımcılığı’ndan istifa eden başarılı bürokrat Hasan Çolak, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
8 Aralık 2023 Cuma 09:36

 
GÖRKEM ULUSOY AKÇAABAT’TAN ADAY ADAYI OLDU
31 Mart 2024’de yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Trabzon'un Akçaabat ilçesi Belediye Meclis üyeliği için 23 yaşındaki Görkem Ulusoy aday adayı oldu.
7 Aralık 2023 Perşembe 18:50

 
AKÇAABAT’TA MEYVECİLİK GELİŞTİRİLECEK
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Ziraat Odası ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Akçaabat’ta Meyveciliğin geliştirilmesi için protokol imzalandı.
6 Aralık 2023 Çarşamba 10:20

 
BAŞKAN EKİM’E EN ÖZEL ZİYARET
‘Tut Elimden Öğretmenim’ Projesi kapsamında Akçaabat Atatürk İlköğretim okulu Öğrencileri, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.
4 Aralık 2023 Pazartesi 16:11

 
CHP, başkan adayı için toplandı
2024 Mahalli İdareler seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı, yerel seçimlere yönelik danışma toplantısı düzenledi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:31

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
BARÜ’de Filistinli öğrenciler “Psikolojik Destek Programı”na alınıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkelerinde yaşanan insanlık dışı saldırılardan etkilenen Filistinli öğrencilere yönelik psikolojik destek hizmeti veriyor.
21 Kasım 2023 Salı 18:00

 
Karadeniz'in yaylaları beyaza büründü
Türkiye'nin belirli noktalarında başlayan kar yağışı Karadeniz Bölgesindeki illerde de etkili olmaya başladı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:19

 
İstanbul'da Yapılan Seçim Anketinde İmamoğlu Önde
31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik partilerin aday belirleme çalışmaları devam ediyor. CHP'nin İstanbul adayının Ekrem İmamoğlu olacağı kesinleşirken, AK Parti'de henüz bir aday belirlenmedi.
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:03

 
Meclise İlk Aday Adayı Sezgin
AK Parti'de Meclis Üyeliği Müracaatları başladı
17 Kasım 2023 Cuma 17:35

 
Okan Koç: Buradan Sormak İstiyorum.
Sürekli büyüyen ve gelişen, üstüne şehir içi trafiğinin yoğun olduğu bir yerde çift giden yolu tek şeride indirmek akıl tutulması değilse nedir?
13 Kasım 2023 Pazartesi 19:17

 
Gayretli Bypass Oldu
Ali Osman Gayretli Bypass Ameliyatı Geçirdi.
8 Kasım 2023 Çarşamba 19:19

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
Adaylık İçin İstifa Etti
İYİ Parti Akçaabat yönetiminde yer alan Yaşar Tuğlu, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.
4 Kasım 2023 Cumartesi 18:53

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
AKÇAABAT’TA ZEHİR OPERASYONU
Akçaabat’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alınırken, kubar esrar, kaçak alkollü içki ve bandrolsüz sigara ele geçirildi
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:55

 
BAŞKAN EKİM’DEN İSRAİL’İN ZULMÜNE KINAMA
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İsrail’in Gazze’ye yönelik 7 Ekim’de başlatmış olduğu saldırılar ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı.
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:48

 
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ YILMAZ BÜYÜKAYDIN'DAN TURİZM AÇIKLAMASI
Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Yönelik Düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:12

 
FETÖ'den Yargılanan AK Parti Trabzon Eski Milletvekili İçin Karar Verildi!
FETÖ üyeliğinden yargılanan AK Parti Trabzon eski Milletvekili hakkında karar verildi.
10 Ekim 2023 Salı 19:49

 
Trabzonspor, Pendikspor’u 2-1’lik skoorla geçti
Süper Lig’in 7.haftasında Trabzonspor, Pendikspor’u kendi evinde ağırladı. 2-1’lik galibiyetin ardından teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:07

 
AKÇAABAT’TA HORON GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediyesi arasında Akçaabat genelindeki okullarda halk oyunları kursları açılması amacıyla protokol imzalandı.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:20

 
Büyükşehir’in Kursları Yoğun İlgi Görüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaş ve eğitim düzeyindeki bireylere yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.
27 Eylül 2023 Çarşamba 10:22

 
Adem Çelik'ten Kutlama Mesajı
Fzt.Adem Çelik'ten Kandil Kutlama Mesajı
25 Eylül 2023 Pazartesi 18:40

 
Eren ve Çelebi’den Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’ye teşekkür plaketi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon'daki görev süresi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:23

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
TÜGVA'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI
Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği istişare toplantısı bugün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:38

 
Genç: “Eğitim söz konusu olduğunda akan sular durur”
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u ziyaret eden Başkan Genç, “Eğitim şehrimizde en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor.
14 Eylül 2023 Perşembe 10:41

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILIYOR
Akçaabat Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlayacak vizyon projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:56

 
Trabzon'da masrafların faturası yine vatandaşa kesildi!
Trabzon’da katı atık bertaraf bedelinin tamamı artık vatandaştan tahsil edilecek
13 Eylül 2023 Çarşamba 10:09

 
YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILIYOR
CUMA GÜNÜ TEMELİ ATILIYOR
13 Eylül 2023 Çarşamba 07:35

 
Benzin ve motorine çok büyük zam geliyor! 50 lira olmasına hazır olun!
Brent petrol fiyatlarındaki aşırı yükseliş sonrası benzin ve motorine kallavi zam geliyor. Motorinin litre fiyatı 40 lirayı aşacak. Ünlü ekonomist ise "Benzinin 50 lira olmasına hazır olun" diyerek uyardı.
10 Eylül 2023 Pazar 10:02

 
ERNİL YAPI’YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
İnşaat sektörüne 2001 yılında giriş yapan ve kısa sürede sadece ilçemizin ve ilimizin değil bölgemizin de önde gelen firmalarından biri olan ERNİL Yapı, 3’üncü şubesini Pelitli’de açtı.
5 Eylül 2023 Salı 19:47

 
AKÇAAABT’TAKİ YATIRIMLARI TEK TEK İNCELEDİLER.
Akçaabat, her geçen gün hayata geçirilen projelerle modern bir çehre kazanıyor; gelişimine hız veriyor.
5 Eylül 2023 Salı 18:18

 
AKÇAABAT’TA ORTAK AKILLA DAHA İLERİYE
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ortak akıl ve istişarelerle geliştirerek yürüttüğü çalışmalarında şehri her alanda daha da ileriye taşıyor.
4 Eylül 2023 Pazartesi 10:07

 
Trabzon Milletvekili Aydın’dan Hükümete ‘Emekli Zammı’ Tepkisi
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyen hakemler kurulunun oluşumuna karşı eleştirilerde bulundu.
2 Eylül 2023 Cumartesi 11:16

 
Büyükşehir'e Akçaabatlı Genel Sekreter
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteliği’ne Akçaabatlı Gürkan Üçüncü atandı.
1 Eylül 2023 Cuma 11:41

 
Adem Çelik'ten Kutlama Mesajı
Fzt.Adem Çelik'ten 30 Ağustos Kutlama Mesajı
29 Ağustos 2023 Salı 14:27

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur