Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Emek haberleri
 
BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
30 Nisan 2024 Salı 19:32

 
TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin kariyer planlama süreçlerini desteklemek amacıyla teknik gezi düzenlendi.
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:33

 
Bal Ormanları İçin Arıcılara 2000 Adet Fidan Dağıtıldı
Orman Genel Müdürlüğü kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla birçok çalışma yürütmektedir bunlardan bir tanesi de arıcılık sektörünün desteklenmesi ve gelişimine yönelik çalışmalar yapmaktır
30 Mart 2024 Cumartesi 16:19

 
MERALAR VE TURİZM!...
Anayasanın 45 inci maddesinin maddesinde “Devlet, tarım arazileri ile çayır ve meraların amaç dışı kullanılmasını ve tahribini önlemek, tarımsal üretim planlaması ilkelerine uygun olarak bitkisel ve hayvansal üretimi artırmak maksadıyla, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların işletmelerin araç ve gereçlerinin ve diğer girdilerinin sağlanmasını kolaylaştırır.” hükmüne yer verilmiştir.
27 Şubat 2024 Salı 15:19

 
Sibel Suiçmez:"Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
CHP Milletvekili Sibel Suiçmez: "Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
18 Ocak 2024 Perşembe 12:30

 
EMEKLİ MAAŞINA İYİ PARTİ’DEN ELEŞTİRİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkardığını açıkladı. Ancak bu karar, İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli tarafından eleştirildi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 17:44

 
ERDOĞAN YENİ EMEKLİ MAAŞLARINI AÇIKLADI
BAŞKAN ERDOĞAN'DAN EMEKLİ MAAŞI AÇIKLAMASI
16 Ocak 2024 Salı 17:39

 
CHP Akçaabat'ta Ön Seçim Var
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde, CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan adayını belirlemek için partililer sandığa gidecek.
22 Aralık 2023 Cuma 10:57

 
Aday Adayı Ayvaz’dan Muhtarlarla istişare
AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Savaş Ayvaz, Akçaabat mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yemekli tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.
5 Aralık 2023 Salı 18:54

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
TARIMSAL ÜRETİM SORUNU ÇÖZÜLMEDEN YETERLİ VE SAĞLIKLI GIDAYA ERİŞİM ÇÖZÜLEMEZ…
“Geçmişini bilmeyen toplumlar, geleceğine yön veremez.” Ulusal önderimiz Atatürk’ün bu sözü bağlamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarım ve gıda sektörünü geçmişten geleceğe dünyada ve de ülkemizde her yönüyle irdelemek ve sorgulamak, geçmişteki ve bugünkü yanlışlardan ders alarak, ülkemiz adına gelecek yüzyılı doğru planlamak ve yönetmek gerekir.
20 Ekim 2023 Cuma 19:48

 
Hakkında Onlarca Yıl Hapis Cezası Olan Şahıs Trabzon'da Yakalandı!
Trabzon Emniyeti KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar sonucunda suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Tehdit, Basit Yaralama, İş ve Çalışma Hürriy...
23 Eylül 2023 Cumartesi 08:43

 
Trabzon Milletvekili Aydın’dan Hükümete ‘Emekli Zammı’ Tepkisi
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyen hakemler kurulunun oluşumuna karşı eleştirilerde bulundu.
2 Eylül 2023 Cumartesi 11:16

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ 2023 YILI FINDIK ALIMI FİYAT BEKLENTİSİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat dönemi yaklaşan yeşil altın fındık için fiyat beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu; “ üreticilerimiz bir yıl boyunca yoğun emek harcayarak yeni bir hasat sezonuna başlayacaklardır.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:30

 
İKRAMİYE ÖDEMELERİNİN TARİHİ NETLEŞTİ
Emekli aylığı ve bayram ikramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağı belli oldu.
9 Haziran 2023 Cuma 07:55

 
POLİS EMEKLİLERİ 3600 DE DİRETİYOR
Geçenlerde Polis Emeklileri Derneği Trabzon Şube başkanı Dursun Ali Atmaca Bey’in davetlisi olarak düzenlemiş oldukları Genel Başkanın da katıldığı istişare toplantısına katıldım.
5 Haziran 2023 Pazartesi 20:22

 
BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 12:12

 
BARÜ’nün projesiyle mobilyalar insan sağlığına uygun olarak üretilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle mobilyalarda sağlığa zararlı formaldehit gazı salınımını önlemek için araştırmalar yapılacak.
26 Nisan 2023 Çarşamba 20:06

 
AKÇAABAT'TA MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİYLE ATIKLAR DÖNÜŞÜYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşüm bilincini desteklemek amacıyla ilçenin belirli noktalarına ‘Mobil Atık Getirme Merkezi Üniteleri” kuruldu.
4 Şubat 2023 Cumartesi 19:22

 
AKÇAABAT’TA ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI
Akçaabat’ta şehir içi, cadde ve sokaklardaki trafiği düzenlemek için tek yön uygulaması hayata geçirildi.
3 Şubat 2023 Cuma 18:22

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ak Parti’ye yüklendi “Ceketimi koysam seçtiririm devri kapandı!” dedi.
Trabzon Milletvekili Örs, yaptığı açıklamada Ak Parti iktidarının milletin sıkıntılarını çözmek yerine algılarla Türkiye’yi idare ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı “İşçisini, memurunu, emeklisini yok sayan bu iktidarın artık ülkeye verecek bir şeyi kalmamıştır.
27 Ocak 2023 Cuma 10:35

 
Emeklinin Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyesine zam belli oldu!
Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. Emeklilere her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 1.100 TL olarak ödenen Bayram İkramiyesi'ne zam geliyor. 5 yıla sadece 100 TL zam yapılan bayram ikramiyelerine bu kez 900 TL zam geliyor...
19 Ocak 2023 Perşembe 17:35

 
Chp’li Ahmet Kaya: “Memura, Emekliye ‘Yemeyin, İçmeyin, Hatta Yaşamayın, Ölün’ Diyorlar”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada memur ve emekli maaşlarına yapılan yüzde 30’luk zammın artırılması için AKP hükümetine çağrıda bulundu.
11 Ocak 2023 Çarşamba 16:51

 
CHP emekli zammına ilişkin eşzamanlı basın açıklaması gerçekleştirdi
Cumhuriyet Halk Partisi emekli maaşlarına gelen zamma yönelik eşzamanlı basın açıklaması gerçekleştirdi. Trabzon İl Başkanlığının da dahil olduğu açıklama CHP Trabzon İl Sekreteri Nurcan Aşcı Demiröz tarafından yapıldı.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:46

 
Trabzonlu isim genel müdür oldu!
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın en önemli Genel Müdürlüklerinden biri olan ve Trabzon için de önemli yatırımlara imza atan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nde, emekliye ayrılan Prof. Dr. Lütfi Akca’nın yerine, Trabzonlu Mehmet Akif Balta Genel Müdür olarak atandı.
28 Aralık 2022 Çarşamba 10:57

 
Trabzon Üniversitesi’nden Strateji Belirleme Toplantısı
Üniversite yönetimi ile dış paydaşlar arasında hedefler belirlemek ve çeşitli konularda vizyon oluşturmak amacıyla strateji belirleme toplantısı gerçekleştirildi.
3 Aralık 2022 Cumartesi 16:23

 
Çebi: Erdoğan dışında kimse yapamazdı
Öz Sağlık İş Sendikası Trabzon Şubesi 1.Olağan Genel Kurulunda konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sağlık çalışanlarının özlük haklarının sağlanmasında AK Parti iktidarının tüm imkanları seferber ettiğini söyleyerek “taşeron işçiliğin ortadan kaldırılması ve 1 milyona yakın emekçinin kamuda daimi işçi olarak istihdam edilmesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında kimse yapamazdı.” dedi.
14 Ekim 2022 Cuma 19:24

 
Kız isteme dönüşü kazada ölen anne ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Yalova’dan kız istemekten dönerken Samsun’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden anne ile oğlu bugün Trabzon’un Akçaabat ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.
30 Temmuz 2022 Cumartesi 16:04

 
15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz, Rektör Uzun’u ziyaret etti
Hain darbe girişimini engellemek için 15 Temmuz Köprüsünde yaralanarak, geçirdiği 47 ameliyat sonrası sağ bacağını kaybeden Gazi Sabri Gündüz, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
1 Temmuz 2022 Cuma 10:17

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
Sebat gençlikspor Kulübü birlik beraberlik gecesi düzenledi.
Akçaabat Sebat gençlik spor futbol kulübü başkan ve yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik gecesi adı altında yemekli toplantı düzenledi.
27 Haziran 2022 Pazartesi 21:14

 
Genç, 1 Mayıs'ı kutladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Nisan 2022 Cumartesi 16:04

 
BAŞKAN EKİM, 1 MAYIS İŞÇİ BARAMINI KUTLADI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
30 Nisan 2022 Cumartesi 15:56

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
30 Nisan 2022 Cumartesi 13:21

 
Zamsız bayram ikramiyelerinde net tarih belli oldu!
Yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeneceği tarihler belli oldu.
22 Nisan 2022 Cuma 09:03

 
ZMO BAŞKANI PEHLEVAN'DAN BÜTCE ELEŞTİRİSİ
Türkiye tarımsal üretim faaliyetleri ve temel ihtiyaç maddesi olan gıda üretimi üzerindeki etkileri dövizdeki artışın tarımsal üretimde kullanılması gereken girdilerin maliyetlerini doğrudan etkilemektedir. Bunlar da gübre, mazot, yem, tohum, ilaç gibi girdilerdir.
13 Aralık 2021 Pazartesi 16:14

 
Şehit Polise Son Görev
Akçaabat'ta 'dur' ihtarına uymayan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Yusuf Ceylan’ın cenaze namazını emekli imam olan babası İlyas Ceylan Kıldırdı. Acılı baba, helallik istedikten sonra oğlunun tabutuna sarılarak ağladı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 18:00

 
Banabi Akçaabat’ta tecrübeli kadroya hizmete başladı
Türkiye'nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti'nin anında market alışverişi markası ‘Banabi’ Trabzon'da kadrosunu ve hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.
12 Kasım 2021 Cuma 18:00

 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE 4006 BİLİM FUARI SERGİSİ RÜZGÂRI…
Akçaabat Fen Lisesinde 04.11.2021 Perşembe Günü 19 proje çalışmasını sergilemek amacıyla 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisi açılışı gerçekleştirildi.
11 Kasım 2021 Perşembe 19:05

 
Ye’Bi Burger açıldı
Akçaabat’ta yemek üzerine hizmet veren işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Sahipliğini Caner Yeteroğlu ve Emin Birinci'nin yaptığı Ye’Bi Burger gerçekleşen görkemli tören hizmete açıldı.
9 Kasım 2021 Salı 10:41

 
Seçmenin hak etmediği…
İnsanların birbirine tahammülsüzlüğü hergün biraz daha atrmakta ve sonuç olarak tehlikeli bir boyuta ulaşmaktadır. Bunu gözlemlemek için kâhin olmaya gerek yok.
8 Kasım 2021 Pazartesi 17:32

 
Akçaabat Ziraat Odası'ndan Aflatoksin Uyarısı
Fındıkta Aflatoksini Önlemek İçin Çiftçilerimiz Kurutma Ve Depolamaya Önem Vermeli
25 Ağustos 2021 Çarşamba 08:32

 
Osman hocayla gurur duyduk
Kısa süre önce Kastamonu üniversitesinden emekli olan Öğretim görevlisi Osman Kalyoncu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul Akademi müdürlüğüne atandı.
23 Temmuz 2021 Cuma 21:06

 
Bugün Emekliler günü
Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi başkanı Burhan Bayraktar 30 Haziran Emekliler günü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
30 Haziran 2021 Çarşamba 19:22

 
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay'dan TÜED'e Ziyaret
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay ve beraberindeki bir heyetle 16-22 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle (TÜED) Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesini ziyaret ettiler.
18 Mayıs 2021 Salı 17:06

 
Başkan Ekim'den 1 Mayıs Mesajı
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
4 Mayıs 2021 Salı 16:13

 
”NİCE 1 MAYISLARA"
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
1 Mayıs 2021 Cumartesi 16:22

 
TRABZON’DAKİ YENİ YASAKLAR
Trabzon'da Koronavirüs (Covid-19) Salgınından korunmak ve engellemek için alınan tedbirlerle ilgili İl Hıfzıssıhha Kurulu açıklama yaptı.
22 Nisan 2021 Perşembe 16:00

 
BELEDİYEDEN SICAK YEMEK
BELEDİYEDEN SICAK YEMEK DAĞITIMINA DESTEK
14 Nisan 2021 Çarşamba 16:17

 
İl Müdürü Şahin’den Rektör Uzun’a veda ziyareti
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, emekli olması nedeniyle Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a veda ziyaretinde bulundu.
12 Nisan 2021 Pazartesi 17:05

 
ÇEBİ SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Çebi: “Emeklilik yaşamlarını emperyalizm hülyalarıyla geçiren vesayet zincirinin çürümüş halkaları, FETÖ kırıntıları, bildiri paçavrasıyla Türkiye’nin istiklâl ve istikbaline kast etmektedirler. Hadlerini bilsinler, haddi aşmasınlar.” dedi.
4 Nisan 2021 Pazar 14:18

 
Bahçeli Rütbeleri Sökülmeli Emekli Maaşları Kesileli
Bahçeli'den hadsiz emekli generallere sert tepki
4 Nisan 2021 Pazar 13:51

 
HADDİNİZİ BİLİN
Aralarında Türker Ertürk, Deniz Cora'nın da bulunduğu 103 emekli amiralin AK Parti Hükümeti'ni hedef alan skandal bildirisine peş peşe sert tepkiler geldi.
4 Nisan 2021 Pazar 13:40

 
Gedkli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun!
8 Mart 2021 Pazartesi 16:18

 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, daha yaşanabilir hale getiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.
7 Mart 2021 Pazar 00:41

 
Türkler ve Kürtler
Evet, Türkler ve Kürtler çok uzun zamandan beri bu topraklarda beraber yaşamış değişik şekillerde birbirlerine bağlanmış olup, kopmaları da mümkün gözükmemektedir.
19 Şubat 2021 Cuma 18:22

 
OTOBÜSÜN ALTERNATİFİ VAR
Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yapılması planlanan dönüşüme katılmak istemeyen minibüs sürücüleri, araçlarını minibüs olarak yenilemek istediklerini söylediler.
5 Şubat 2021 Cuma 19:32

 
EMEK-SERMAYE İKİLEMİNDE BİR ASGARİ ÜCRET ELEŞTİRİSİ
Küresel Sermayenin sömürü aracı kapitalizmin, alternatifsizliğini ilan etmesi, ekonomik, sosyal ve politik düzlemde tüm dünyayı egemenliği altına alan neo-liberal ideoloji ile emeğin yeryüzü hâkimiyetini önemsizleştirme çabası, emek sermaye çatışmasını körüklemektedir.
23 Ocak 2021 Cumartesi 19:07

 
TRABZON VALİLİĞİ AÇIKLADI O KARARLAR KALDIRILDI
Koronavirüs (Kovid-19) Salgınından Vatandaşlarımızı Korumak ve Salgını Engellemek için Alınması Gereken ilave Tedbirler İl Hıfzıssıhha Kurulu, Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında 16.01.2021 Cumartesi günü Saat 11.00’de yukarıdaki gündem maddesini görüşmek üzere olağanüstü toplanmıştır.
17 Ocak 2021 Pazar 14:58

 
Bartın Üniversitesi 3 “Star” öğrenci çıkardı
Bartın Üniversitesi’nden 3 öğrenci, TÜBİTAK tarafından lisans öğrencilerinin gelişimlerini desteklemek amacıyla başlattığı Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) kapsamında desteklenmeye değer bulundu.
11 Ocak 2021 Pazartesi 19:02

 
Genç: “TOKİ’nin Trabzon’a çok ciddi katkıları oldu”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ tarafından yürütülen projeleri incelemek için Trabzon’a gelen TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a yapılan projelerden dolayı teşekkür etti.
16 Aralık 2020 Çarşamba 08:27

 
Türk Gazeteciler Ermenistan'ın saldırısına uğradı!!
Ermenistan'ın Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine yaptığı bombalı saldırıları görüntülemek için Terter kentinde bulunan Türk gazetecilerin bulunduğu yerin yakınlarına top mermileri düştü. Basın mensupları olayda yara almadı
3 Ekim 2020 Cumartesi 17:23

 
Bebekler kütüphanede emekler!
Bebekler kütüphanede emekler!
10 Eylül 2020 Perşembe 17:17

 
ÇOK TEŞEKKÜRLER
Bu korona günleri münasebetiyle kitap okumalarının yanında televizyonda izlemek imkanı bulduk.
11 Mayıs 2020 Pazartesi 12:57

 
Gökhan GEDİKLİ,1 Mayıs Mesajı
1 Mayıs öncesi açıklama Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş 1 Nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Türk-iş’e bağlı Şube Başkanları ile birlikte basın açıklaması yaptı.
30 Nisan 2020 Perşembe 17:03

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI
BAŞKAN EKİM , “EMEK OLMADAN HİÇBİR ŞEY YETİŞMEZ”.
30 Nisan 2020 Perşembe 15:44

 
CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu 1 Mayıs Mesajı Yayınladı
Başkan Hacısalihoğlu mesajında :1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramıdır.
30 Nisan 2020 Perşembe 11:46

 
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Milletvekili Muhammet Balta’dan 1 Mayıs Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum" dedi.
30 Nisan 2020 Perşembe 06:51

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAHÇELERDE
Ziraat Mühendislerimiz için Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne teknik konularda bilgi almak , yeni çeşitleri ve fidan üretimini , kivi yetiştiriciliğini yerinde görmek ve incelemek amacıyla gezi düzenledik.
3 Mart 2020 Salı 18:02

 
ÜLKÜCÜLER SİNEMADA BULUŞTU
Trabzon Ülkü Ocakları vizyona giren “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” filmini izlemek üzere bir program düzenledi.
29 Ocak 2020 Çarşamba 18:01

 
DERECİKTE BİRLİK ZAMANI
Derecikli İş adamı Ömer Ateşoğlu Derecikli genç girişimcileri Yemekli davetinde birlik beraberlik mesajı
25 Kasım 2019 Pazartesi 09:06

 
Genç, emekli personeli plaketle uğurladı
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediyeden emekli olan personele veda programı düzenledi.
20 Kasım 2019 Çarşamba 10:52

 
Ayrılsakda Beraberiz
Akçaabat Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ailesi emekliye ayrılan personel için düzenlenen yemekte bir araya geldi.
16 Ekim 2019 Çarşamba 15:16

 
Gönül dostları huzurevi sakinlerine yemek verdi
Akçaabat Gönül dostları gurubu Trabzon’daki iki huzurevinde kalan 50 kişiye Akçaabat’ta yemek verdi.
12 Eylül 2019 Perşembe 20:49

 
AKÇAABAT TMO FINDIK ALIM NOKTASINA ZİYARET
Fındık üreticilerimizin ürün satış sürecini başından sonuna kadar yerinde gözlemlemek ve değerlendirmek için Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ile birlikte Akçaabat TMO Fındık alım noktasında incelemelerde bulunduk.
11 Eylül 2019 Çarşamba 17:23

 
EMEKLİ KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ÇOLAK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Emekli Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
6 Eylül 2019 Cuma 17:58

 
Acı bekleyiş sürüyor
Giresun'un Tirebolu ilçesinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan müzik öğretmeni Selim Balcı'yı arama çalışmaları üçüncü gününde devam etti.
2 Temmuz 2019 Salı 19:26

 
Helal Olsun Böyle Müdüre
Helal Olsun Böyle Müdüre,Helal olsun’ demek düşer
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:22

 
Öğrenciler iftar çadırlarından memnun!
Ortahisar Belediyesi'nin KTÜ'de açtığı iftar çadırları öğrencilerin akınına uğruyor. İftarlarını KTÜ kampusu içinde kurulan iki ayrı çadırda açan öğrenciler hem yemeklerden, hem de personelin kendilerine yakın ilgisinden dolayı son derece memnun olduklarını söyledi.
20 Mayıs 2019 Pazartesi 15:02

 
Kuruculardan mukabele
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından ağırlanarak taltif edilen partinin kurucu üyeleri, seçim sonrasında bu nazik jeste mukabele ederek AK Parti İlçe Yönetimi ile Belediye Meclisi Üyeleri ve eski belediye başkanlarını yemekli bir toplantıda ağırladılar.
7 Mayıs 2019 Salı 14:36

 
BÜYÜKŞEHİR'DEN BÜYÜK RAMAZAN ORGANİZASYONU
Ramazan boyunca İpek Yolu Fuar Alanı; iftar yemeklerinden söyleşilere, tiyatro oyunlarından Mesnevi sohbetlerine, sema gösterileri ve film gösterimlerine kadar birçok programa ev sahipliği yapacak.
6 Mayıs 2019 Pazartesi 08:41

 
BAŞKAN EKİM'DEN 1 MAYIS MESAJI
BAŞKAN EKİM 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ KUTLADI
1 Mayıs 2019 Çarşamba 08:42

 
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.
1 Mayıs 2019 Çarşamba 00:47

 
1 Mayıs çağrısı
Türk-İş Trabzon İl temsilciliği ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu şube tarafından Trabzon’da kutlanacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla dün TGC’de bir basın toplantısı düzenlendi.
1 Mayıs 2019 Çarşamba 00:00

 
PROJE YAPTIĞIMIZ İÇİN DEĞİL; İNSAN MERKEZLİ PROJE YAPTIĞIMIZ İÇİN FARKLIYIZ
Millet İttifakı İYİ Parti Akçaabat Belediye meclis üyesi adayı emekli kaptan Hacı Ömer Markal Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut’un BALIKÇI BARINAĞI, MENDİREK ve EKMEK TEKNESİ projelerinden bahsetti.
29 Mart 2019 Cuma 07:56

 
ELİMİZDEN KAYIP GİDEN BİR ŞEHİR VAR
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret ederek emeklilerin desteğini istedi.
22 Mart 2019 Cuma 08:19

 
ALLAHIN RIZASI ONLARA SEVGİ VE ŞEFKATTEN GEÇİYOR.
Genç, yaşlı ve emeklilerle bir araya geldi
21 Mart 2019 Perşembe 16:37

 
BEZ ÇANTALARA VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Marketlerde plastik poşetlerin ücretli olmasının ardından ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında görsel ve çevresel kirliliğin önüne geçmek ve plastik poşet kullanımını engellemek için Akçaabat Belediyesi tarafından vatandaşlara Salı Pazarında ücretsiz bez çanta
20 Mart 2019 Çarşamba 19:34

 
Salih Akyüz '1 Nisan'dan itibaren başlıyoruz'
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, seçim çalışmalarını CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Trabzon Emekliler Derneği Trabzon Şubesi, Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği, Trabzon Sanatevi Derneği ve Tabakhane Sokağı esnafı ziyaretleri ile sürdürdü.
20 Mart 2019 Çarşamba 09:59

 
Genç:' Kırsal yaşamı desteklemek zorundayız'
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç:' Kırsal yaşamı desteklemek zorundayız' Köy pazarları için Genç'e teşekkür ettiler
17 Mart 2019 Pazar 15:13

 
ADAY OLMAYAN ESKİ MUHTARLAR ARTIK EMEKLİ
Onlar artık emekli
19 Şubat 2019 Salı 17:58

 
İMKB'den Sportif ve Tübitak proje başarısı
Akçaabat İmkb Anadolu Lisesi Sportif Başarı Gösteren Öğrencilerini Yemekle Ödüllendirdi.
15 Şubat 2019 Cuma 19:07

 
DÜRBİNAR’A YENİDEN ADAY OLDU
Akçaabat Dürbinar Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Kasap Yemekli Toplantı Düzenleyerek Adaylığını Resmen Açıkladı.
18 Ocak 2019 Cuma 21:15

 
Asgari Ücrette rakamlar belli oldu!
Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücreti belirlemek için üçüncü toplantısını yaptı.
20 Aralık 2018 Perşembe 17:03

 
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) teklifi reddedildi
Trabzonlu vekiller açıkladı İYİ Parti'nin Emeklilikte Yaş Takılanlar ile ilgili önergesi Meclis Genel Kurulu'nda yapılan oylamada AKP'nin ret oyu kullanması, MHP'ninse çekimser kalması nedeniyle reddedildi.
25 Ekim 2018 Perşembe 00:15

 
(EYT) teklifi Meclis'e geliyor
Trabzonlu vekiller açıkladı TBMM Genel Kurulu'nda, İYİ Parti'nin, emeklilikte yaşa takılanlara yönelik araştırma önergesinin bugün görüşülmesine dair grup önerisi, diğer muhalefet partilerinin de oylarıyla kabul edildi.
24 Ekim 2018 Çarşamba 15:46

 
İLK MANTARLAR AFİYETLE YENİLDİ
Akçaabat Ziraat odası ve Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan istiridye mantarı kursu devam ediyor. İlk istiridye mantarı hasadı yapıldı. Mantarlardan yapılan yemekler davetlilere sunuldu.
14 Eylül 2018 Cuma 19:38

 
Örs:Trabzon Türkiye’nin ‘T’sidir
İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon insanını kötülemek adına bir algı operasyonu yapıldığını belirterek, “Türkiye-Rusya Milli maçı öncesi tribünlerde çekilen bir fotoğraf ile maç sonrası Ay-Yıldızlı Bayrağımızın yerlere atıldığı izlenimi vermek isteyen gafiller var. Trabzon Türkiye’nin ‘T’sidir.” dedi.
10 Eylül 2018 Pazartesi 06:43

 
PROTOKOL ACISU’DA BULUŞTU
Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli’nin düzenlediği yemeğe il dışından, ilçe genelindeki protokolden isimler ve müdürlerin bir arada olduğu birlik,beraberlik, dayanışma işbirliği ve istişare yapmak üzere yemek programı düzenledi.
28 Ağustos 2018 Salı 19:51

 
Trabzon'da acı olay: 17 yaşındaki genç boğuldu
Trabzon’un Maçka ilçesinde serinlemek için dereye giren bir genç boğuldu.
27 Ağustos 2018 Pazartesi 14:25

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur