Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU! SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR SEBAT GENÇLİK GALİP AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NDEN ‘BAHAR KERMESİ’ KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
Erba haberleri
 
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı!
Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat'ın başarı belgesi takdim etti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 17:16

 
Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret
Azerbaycan Gence Milletvekili Nagif Hamzayev, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
24 Mart 2024 Pazar 16:11

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
Ali Sürmen: Trabzon'da emniyet ve adli facia yaşandı! Sırtınızdaki formayı çıkarın...
Trabzonspor eski Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından, olayı soruşturan adli ve emniyet personeline yüklendi.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:42

 
Trabzonspor açıklaması
Trabzonspor’umuzun Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada meydana gelen olayları asla tasvip etmiyoruz. Lakin işin buraya gelmesine neden olan olayları detaylı bir şekilde at gözlüklerini çıkarıp görmek gerekir.
19 Mart 2024 Salı 17:28

 
ERBAKAN AKÇAABAT 'TA
Yeniden Rafah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan seçim faaliyetlerine katımak üzere Trabzon'a geldi.
14 Mart 2024 Perşembe 17:53

 
TESOB ile Şekerbank arasında protokol imzalandı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Şekerbank arasında, esnaf ve sanatkârların bankanın kredi ve diğer ürünlerinden uygun koşullarda yararlanması için protokol imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:39

 
Vakıf Kongre Yaptı.
Yaşar Erbaşaran Kongrede Güven Tazeledi.
27 Ocak 2024 Cumartesi 15:54

 
İŞ İNSANI ALPER BEKTAŞ, AKÇAABATLILAR VAKFINI ZİYARET ETTİİ
ş insanı Alper Bektaş, Akçaabatlılar Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran, Bektaş ile vakfın yürüttüğü çalışmalar hakkında bir sohbet gerçekleştirdiklerini ve Bektaş'ın vakıf çalışmalarını beğendiğini dile getirdi.
13 Ocak 2024 Cumartesi 19:15

 
"Karabağ'ın yeniden yapılanmasında Avrupalı şirketleri değil Türk şirketlerini görmek istiyoruz"
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki işadamları heyeti, Azerbaycan Girişimciler Konfederasyonu'nu ziyaret etti, yatırım ve işbirliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
26 Ekim 2023 Perşembe 18:09

 
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ TRABZON’DA AÇILIŞLARA KATILDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon’u teşrif ederek Arsin Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesi ve Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Camii ve Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:30

 
Azerbaycanlı acentelere Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından başlatılan sağlık turizmi çalışmaları kapsamında Azerbaycan’dan gelen turizm acentelerine, Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı, ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:22

 
YAŞAR ERBAŞARAN OĞLUNU EVLENDİRDİ
Akçaabat ve Trabzon’un sevilen, tanınan isimlerinden Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, oğlu Muharrem Erbaşaran’ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
17 Haziran 2023 Cumartesi 17:44

 
UEFA’DAN CEZA GELDİ
UEFA, Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlardan Sivasspor'a 1 maç seyircisiz oynama, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a da para cezası verdi.
31 Mart 2023 Cuma 10:29

 
Fatih Erbakan: Altılı Masa’dan 28 Şubat kokuları geliyor
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Altılı masanın başörtüsüne anayasal düzenleme getirmeyi hedefleyen teklife destek vermemesini eleştirdi ve şöyle konuştu:
13 Ocak 2023 Cuma 17:47

 
Fatih Erbakan’dan çarpıcı ittifak çağrısı: 9’lu masayı kurun!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, temel hususlarda Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın zihniyet olarak birbirinden farkı olmadığı eleştirisinde bulunarak, “Tencere dibin kara benimki senden kara! Her iki ittifaka da buradan çağrıda bulunuyorum; her iki masa da iki ayrı masada masraf yapmak yerine hepiniz aynı masaya oturun 9’lu masayı kurun. Kurtuluşun tek adresi Milli Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.
26 Aralık 2022 Pazartesi 17:20

 
Olası iş birliği alanlarında görüş alışverişinde bulunuldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ile Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’i ziyaret etti.
16 Aralık 2022 Cuma 15:41

 
Fatih Erbakan: Öğretmenlerimiz mutsuzsa Büyük Türkiye hedefinden bahsedemeyiz!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak çok iyi biliyoruz ki, öğretmenlerimiz bugün mutsuzsa, her türlü geçim sıkıntısından, yasal boşluklardan veya iktidarın sorunlara kulak asmamasından ötürü asıl işleri olan öğretmenlik mesleklerine odaklanamıyorlarsa, Yeniden Büyük Türkiye hedefinden bahsetmemiz beyhude kalacaktır.” dedi.
24 Kasım 2022 Perşembe 15:00

 
Yeniden Refah Partisinde Fatih Erbakan Güven Tazeledi
Yeniden Refah Partisi 2’nci Olağan Büyük Kongresi’ni düzenledi. Genel Başkan Fatih Erbakan, yeniden parti genel başkanı oldu.
6 Kasım 2022 Pazar 16:35

 
Erbaşaran Yeniden Başkan
ÖZ Sağlık-İş Sendikası Trabzon Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulunda Akçaabatlı Engin Erbaşaran devam dedi.
14 Ekim 2022 Cuma 17:56

 
Erbakan: En çok 6’lı masadaki muhafazakâr partilere hayret ediyorum!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, Altılı masadaki muhafazakâr tabana hitap eden partileri eleştirerek, bu partilerin CHP ile ortak olup İstanbul Sözleşmesi’ni geri getirmeye alet olduklarını söyledi.
10 Ekim 2022 Pazartesi 00:27

 
UEFA'dan Trabzonspor'a ceza!
UEFA Kupası'nda temsilcilerimiz Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor'a cezalar verildi.
13 Eylül 2022 Salı 17:35

 
Yeniden Refah Partisi 2. Trabzon Olağan il Kongresini yapıldı.
Genel başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyle gerçekleşen kongreye tek liste halinde girildi. Saygı duruşu İstiklal marşının ardından konuşmalara geçildi.
12 Eylül 2022 Pazartesi 10:33

 
Fatih Erbakan: Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisiyiz
Hem iktidarın, hem de Altılı Masa’nın çözüm üretmekten uzak söylem ve tavırlarından dolayı vatandaşın, her iki taraftan ümidini kestiğini kaydeden Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, üye sayılarından da görüldüğü üzere milletin, akın akın çare olarak gördüğü Yeniden Refah Partisi’ne koştuğunu ve partilerinin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu söyledi.
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:19

 
VAKIF BAŞKANINDAN KUTLAMA MESAJI
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran Polis Haftasını Kutladı
7 Nisan 2022 Perşembe 17:46

 
Fatih Erbakan’dan ‘Mansur Yavaş’ açıklaması
Yeniden Refah lideri Erbakan, Millet İttifakı’nda şimdiden Cumhurbaşkanlığı adaylığı problemi baş gösterdiğini belirterek, Mansur Yavaş’ın adaylığını olası görmediğini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi.
7 Nisan 2022 Perşembe 17:27

 
Milli görüş lideri necmettin erbakan unutulmadı
Milli görüş lideri Rahmetli Necmettin ERBAKAN'IN 11.Ölüm yıl dönümü nedeni ile bugün Vakfıkebir 14 şubat kurtuluş caddesinde Vakfıkebir kadın kolları çatısı altında stant açılarak anma programı düzenlendi.
28 Şubat 2022 Pazartesi 00:02

 
MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Yeniden Refah Partisi Akçaabat Kurucu ilçe Başkanı Barış Sandıkçı Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan Hocanın vefatının sene-i devriyesinde ve Miraç Kandili vesilesi ile bir mesaj yayınladı.
27 Şubat 2022 Pazar 18:35

 
Genç, Hocalı Katliamı’nı kınadı!
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Ermenistan’ın 26 Şubat 1992 yılında Azerbaycan’ın Hocalı bölgesinde savunmasız sivillere karşı yaptığı katliamın yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
26 Şubat 2022 Cumartesi 10:44

 
VAKFA ZİYARETÇİ AKINI
AKÇAABATLILAR VAKFI BAŞKANI YAŞAR ERBAŞARAN'I ZİYARET ETTİLER
25 Şubat 2022 Cuma 18:05

 
VAKIF BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR MESAJI
AKÇAABATLILAR VAKFI BAŞKANI YAŞAR ERBAŞARAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
17 Şubat 2022 Perşembe 18:57

 
SUNPET SELÇUK ERBAŞARAN PETROL HİZMETE AÇILDI
SUNPET Selçuk Erbaşaran Petrol Açılışa Özel İndirimli Satışları ile Düzköy Yolu Üzeri 5.Km'de Hizmetinize Açıldı.
12 Şubat 2022 Cumartesi 00:00

 
HANİ HAKKIMIZ ÖDENMEZ Dİ?
Öz Sağlık-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Karadeniz Bölge Başkanı Engin Erbaşaran yaptığı yazılı açıklamada, hükümet yönelik önemli mesajlar verdi.
7 Aralık 2021 Salı 18:09

 
Derbi skorunu doğru tahmin ettiler, formayı kaptılar!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Süper Ligi’nde 9. haftada oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin 3-1’lik skorunu doğru tahmin eden 163 kişiye Trabzonspor forması hediye etti.
8 Kasım 2021 Pazartesi 17:40

 
Başkan Genç'ten 'Bilecik' açıklaması! Alışmışlar şike yapmaya
Başkan Genç'ten Fenerbahçeli yöneticiye tepki
18 Ekim 2021 Pazartesi 00:12

 
ERHAN ÇELENK'TEN VEFA
Erhan Çelenk'ten Akçaabatlılar vakfı başkanı Yaşar Erbaşaran'a ziyaret.
6 Ekim 2021 Çarşamba 17:39

 
Başkan Genç’e Azerbaycan’dan davet!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, işgal edilen Azerbaycan toprağı Karabağ'ın azat edilişinin yıl dönümünde düzenlenecek etkinlikler çerçevesinde TÜRKSOY (Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı) tarafından Azerbaycan'a davet edildi.
23 Eylül 2021 Perşembe 15:36

 
Vakıf'tan Kutlama Mesajı
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebetiyle Bir Kutlamam Mesajı Yayınladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi 14:41

 
Akçaabat Heyetinden Hekimoğlu’na Ziyaret
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran ve Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürü Turan Bektaşoğlu, Kulübümüz, Başkanımız Celil Hekimoğlu ve Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş’i ziyaret etti.
2 Ağustos 2021 Pazartesi 16:41

 
Yaşar Erbaşaran Kızını Evlendirdi
Trabzon’un sevilen ve hayır sever iş insanlarından Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran kızını evlendirdi.
17 Temmuz 2021 Cumartesi 19:26

 
Luxor otel yeni sezona hazır.
Akçaabat Söğütlü mahallesindeki Luxor otel yeni sezona kapılarını açtı. İlk konuklar Azerbaycan judo takımı oldu.
5 Temmuz 2021 Pazartesi 20:03

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye 3 temmuz desteği!
Fenerbahçe'den yapılan paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine verdiği yanıta yer verildi.
3 Temmuz 2021 Cumartesi 20:41

 
Akçaabatlılar Vakfı’nı Türkiye Tanıdı
Farkındalık yaratan çalışmalarıyla dikkat çeken Akçaabatlılar Vakfı Başkanı ve işadamı Yaşar Erbaşaran, vakfın ismini tüm Türkiye’ye duyurdu.
2 Haziran 2021 Çarşamba 18:21

 
Yaşar Erbaşaran'ı Covid -19 Bile Durduramadı
Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran Yardım ve Desteklerine Covid -19’a Rağmen Devam Eiyor
21 Mart 2021 Pazar 14:35

 
Geçmiş Olsun Vakıf Başkanım
Akçaabatlılar Vakfı Başkanımız Sayın Yaşar Erbaşaran Abimizin Yapılan Covid-19 Testi Pozitif Çıktı
22 Şubat 2021 Pazartesi 00:23

 
Akçaabatlılar Vakfından Kutlama Mesajı
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran Akçaabat'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103.Yıl Dönümü Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.
17 Şubat 2021 Çarşamba 18:24

 
Bakan Soylu’ya hakaret şüphelisi Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Erdal Erbaş, ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
23 Ocak 2021 Cumartesi 17:09

 
HALİS GÜNEŞ’TEN VAKIF'A ZİYARET
İş İnsanı Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ve Beraberindekilerle Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran'ı Ziyaret Etti.
21 Ocak 2021 Perşembe 18:46

 
HAYDEN KAN BAĞIŞINA
ERBAŞARLAR PETROL KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENİYOR
15 Ocak 2021 Cuma 19:44

 
Fatih Erbakan'dan çarpıcı 'ABD' yorumu:'Etme bulma dünyası
'Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, ABD'deki olaylara ilişkin yaptığı değerlendirmede, yıllardır dünyaya kaos taşıyan Amerika'nın ettiğini bulduğunu söyledi. Erbakan, bu yaşananlara bakarak adaletin ve barışın hakim olduğu yeni bir dünyanın da kurulmasının elzem olduğunu belirtti.
9 Ocak 2021 Cumartesi 00:33

 
TABLETLER YAŞAR AMCADAN
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı, Erbaşaranlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Yaşar Erbaşaran, Akçaabat’taki öğrencilere uzaktan eğitime katılabilmeleri için tablet hediye etti.
8 Ocak 2021 Cuma 11:42

 
Vakıf Başkanına Ziyaret
Uluslararası Diriliș Hareketi Șehit ve Gazi Aileleri Dayanıșma Derneği (UDH) Genel Bașkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Can Köroğlu, Akçaabatlılar Vakfı Bașkanı Yașar Erbașaran’ı ziyaret etti.
2 Aralık 2020 Çarşamba 17:36

 
10 İSİM NETLEŞTİ ..
Sezon başından itibaren kadro istikrarı noktasında ciddi sıkıntılar yaşayan Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde de takım neredeyse şekillendi.
23 Ekim 2020 Cuma 00:57

 
Azerbaycan Bayrağı Boztepe semalarında!
Azerbaycan Bayrağı, Boztepe’deki 61 metre yüksekliğindeki gönderde dalgalanıyor.
16 Ekim 2020 Cuma 17:56

 
İyi Parti’den Esnafa Azerbaycan bayrağı.
Akçaabat'ta esnafa Azerbaycan ve Türk bayrakları dağıtıldı
7 Ekim 2020 Çarşamba 18:23

 
Türk Gazeteciler Ermenistan'ın saldırısına uğradı!!
Ermenistan'ın Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine yaptığı bombalı saldırıları görüntülemek için Terter kentinde bulunan Türk gazetecilerin bulunduğu yerin yakınlarına top mermileri düştü. Basın mensupları olayda yara almadı
3 Ekim 2020 Cumartesi 17:23

 
Ortahisar, BM göreve davet etti.
Ortahisar Belediyesi Ekim ayı oturumu bugün başladı. Ekim ayının ilk gündem maddesi ise, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırıları oldu.
1 Ekim 2020 Perşembe 17:02

 
Vakf Başkanı Yaşar Erbaşaran Vatandaşları Duyarlı Olmaya Davet Etti!
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran Vatandaşları Duyarlı Olmaya Davet Etti!
28 Eylül 2020 Pazartesi 17:34

 
AK Parti, CHP, MHP ve İyi Parti'den Ermenistan'a kınama
AK Parti, CHP, MHP ve İyi Parti TBMM grupları ortak bildiri yayınlayarak, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarını kınadı
17 Temmuz 2020 Cuma 17:22

 
TRABZON YENİDEN REFAH KIZILAY’A KAN BAĞIŞI YAPTI
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih ERBAKAN’ın ülke genelinde faaliyet gösteren Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe teşkilatlarına Kızılay’a kan bağışı yapılması hususunda organizasyon yapılması konusunda yaptığı çağrıya tüm teşkilat mensuplarınca olumlu yanıt verildi.
13 Haziran 2020 Cumartesi 19:21

 
Fatih Erbakan'dan 'Erken evlilik mağdurları' çıkışı.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın açıklamasını yerel basın ile paylaştı.
24 Nisan 2020 Cuma 17:08

 
VAKIF BAŞKANINDAN KANDİL MESAJI
VAKIF BAŞKANI YAŞAR ERBAŞARAN'DAN KANDİL MESAJI
7 Nisan 2020 Salı 17:15

 
VAKIF BAŞKANINDAN KANDİL MESAJI
VAKIF BAŞKANI YAŞAR ERBAŞARAN'DAN KANDİL MESAJI
21 Mart 2020 Cumartesi 17:29

 
Fatih Erbakan Akçaabat'a Selam Gönderdi.
Fatih Erbakan Akçaabat'a Selam Gönderdi.
16 Mart 2020 Pazartesi 00:42

 
VAKIF BAŞKANINA OKUL ZİYARETİ
AKÇAABATLILAR VAKFI BAŞKANI YAŞAR ERBAŞARAN'A OKUL ZİYARETİ
12 Mart 2020 Perşembe 19:25

 
ERBAKAN AKÇAABAT'TA
YENİDEN REFAH PARTİSİ Genel Başkanı Dr Fatih ERBAKAN Milli Görüş Lideri Prof Dr Necmettin ERBAKAN 'ı anma proğramı ve esnaf ziyaretleri için Trabzon a geliyor
10 Mart 2020 Salı 11:06

 
Genç, yapılan görüşmeye veryansın etti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Nihat Özdemir'in Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'la özel bir ofiste görüşme yapmasına tepki gösterdi.
11 Aralık 2019 Çarşamba 16:07

 
HEDEF 9.KUPA ..
Son olarak 2009-2010 sezonunda Şanlıurfa'da oynanan final maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Türkiye kupasını kazanan Trabzonspor'un son 9 sezonda yüzü gülmedi .
4 Aralık 2019 Çarşamba 17:52

 
AÇILIŞA DAVET!
Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş ve bazı devlet erkanımızın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu'nun açılış merasimine davetlisiniz.
25 Eylül 2019 Çarşamba 00:00

 
Cora’dan Kuzu’ya 2010-2011 cevabı
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Burhan Kuzu’nun “Fenerbahçeliler; 2010-2011 sezonu şampiyonluğunuz tertemizdir” mesajına cevap verdi.
5 Eylül 2019 Perşembe 16:57

 
Gönlümüzün kazananı Trabzonspor
Süper Lig’in 3. Haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.
2 Eylül 2019 Pazartesi 00:00

 
Erbaşaran’a Kızılay’dan Plaket
Erbaşaran Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erbaşaran’a Kızılay’a yaptığı yardımlar ve bağışlardan dolayı plaket takdim edildi.
5 Ağustos 2019 Pazartesi 15:51

 
AZERBAYCAN BÜYÜKELÇİSİ İBRAHİM’DEN BAŞKAN VEKİLİ ATAMAN’A ZİYARET
Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Hazar İbrahim ve beraberindeki heyet, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek 1. Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.
3 Temmuz 2019 Çarşamba 22:07

 
2010-11 şampiyonu Trabzonspor’dur
Dün sosyal medyada başta Fenerbahçeli işadamları olmak üzere taraftarlarının, Bakan Albayrak’ın sözlerine atıfta bulunarak yaptıkları paylaşımlara Trabzonspor taraftarları da duyarsız kalmayarak karşılık verdi. Bu anlamda Bakan Berat Albayrak’a hem teşekkürlerini ileten hem de sahip çıkan taraftarlar, “Hemşehrimiz Sayın Bakanımızla gurur duyuyoruz” dediler.
8 Haziran 2019 Cumartesi 05:29

 
Fenerbahçe şimdi yandı
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında büyük heyecana sahne olan ve bordo- mavililerin son saniyede yediği golle 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ardından Volkan Demirel'in yaptığı açıklamalar olay yaratmıştı.
29 Nisan 2019 Pazartesi 19:10

 
Yeniden Refah Partisi Akçaabat’ta Kongreye Hazırlanıyor.
Kısa bir süre önce kurulan ve liderliğini merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Akçaabat’ta kongreye hazırlanıyor.
25 Mart 2019 Pazartesi 12:31

 
Ali Erbaş: Sigara haramdır
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş büyük bir tartışmanın pimini çekecek bir fetva verdi.
28 Ocak 2019 Pazartesi 10:54

 
TAKKE DÜŞTÜ,KEL GÖRÜNDÜ
Alper Boğuşlu, Fenerbahçe'de krize neden oldu!
18 Aralık 2018 Salı 00:54

 
Fenerbahçe İle Anlaştı
Fenerbahçe Trabzonlu isme imzayı attırdı!
7 Aralık 2018 Cuma 19:45

 
KAN BAĞIŞÇILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Trabzon'da Kızılay'a düzenli kan bağışında bulunan Akçaabatlı İş Adamı Erbaşaran Petrolün Sahibi Yaşar Erbaşaran Ödülünü Trabzon Valisi Sayın Yücel Yavuzun Elinden Aldı.
19 Temmuz 2018 Perşembe 21:11

 
TFF'den Skandal Karar
TFF'den son dakika açıklaması! Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ile ilgili karar verildi
25 Nisan 2018 Çarşamba 16:05

 
Erbakan Vakfına anlam yüklemiyoruz
SAADET Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, önceki gün Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. senesinde organize edilen ‘Konuştuğunu Yapan Erbakan’ konulu anma ve anlama programı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanı Kurt, Erbakan Vakfını yalnızca vakıf olarak gördüklerini, onun dışında vakfa hiçbir anlam yüklemediklerini söyledi.
6 Mart 2018 Salı 07:21

 
ERBAKAN Yeni parti sinyali verdi
ERBAKAN Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. yıl dönümünde Trabzon 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda konuştu.
5 Mart 2018 Pazartesi 17:54

 
Hocalı Soykırımı, 26’ıncı yıldönümünde anıldı
Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında 1992 yılında Ermeni güçleri tarafından katledilen 613 Azeri sivil, Üsküdar Üniversitesi’nde düzenlenen bir programda anıldı.
23 Şubat 2018 Cuma 00:29

 
Türkmen Yayla Evleri İçin Ne Dedi???
Yaylalardaki Kaçak Yapılar Gecekondudan Berbat
9 Ekim 2017 Pazartesi 09:58

 
Onur duyarız
Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Kurt, Necmettin Erbakan isminin bir okula verilmesini değerlendirdi
21 Eylül 2017 Perşembe 07:52

 
BU SOYKIRIM DURDURULABİLİR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arakan için Suud Kralı, Kuveyt Emiri ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile görüştü. Erdoğan liderlerin Kurban bayramını da tebrik etti.
1 Eylül 2017 Cuma 19:48

 
Mehmet Ekici'den olay sözler!
Kariyerimin biteceğini bilsem... Fenerbahçe, Mehmet Ekici ile anlaştığını dün resmen açıkladı
6 Haziran 2017 Salı 00:00

 
Bero attı ama yetmedi
Trabzonspor’da Matus Bero, Fenerbahçe maçında gol attı ama sevinemedi.
28 Mayıs 2017 Pazar 00:00

 
Yaşar Erbaşaran O Resmin Sahibini Ödüllendirdi.
Yaşar Erbaşaran, Halep’e yardım tırlarından etkilenerek resmini çizen Duru Mine Uzun’a bisiklet hediye etti.
9 Mayıs 2017 Salı 16:05

 
Fener Konya'da Söndü
Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Konyaspor'u ağırladı.
17 Mart 2017 Cuma 20:00

 
Hacıoğlu ikinci şubesini Ordu ilinde açacak.
Ömer Erbaşaran Trabzon’da “Hacıoğlu köfte balık ve yöresel yemekler” adı altında açtığı işletmenin ikincisini Ordu ilinde açacak.
28 Şubat 2017 Salı 17:06

 
Cansuyu Yardımlaşma Derneği Gönül Köprüsü Kurdu
Azerbaycan’ın Bakü şehrinden Trabzon’a gelen Mammadov ailesi çare arıyor.
3 Şubat 2017 Cuma 19:08

 
Mehmet Ekici için karar verildi!
Trabzonspor Yönetimi, "Fenerbahçe'den başka yerde oynamam" diyen Mehmet Ekici'yi sezon sonuna kadar kadro dışı bıraktı.
16 Ocak 2017 Pazartesi 17:39

 
Erbaşaran Kuyumculuk yenilendi
Akçaabat İlçesinde bir süredir hizmetine devam eden Erbaşaran Kuyumculuk yeni konsepti ve pırlanta çeşitleriyle yenilenen modern haliyle hizmetine başladı.
23 Kasım 2016 Çarşamba 18:31

 
Binbaşıya veda yemeği
Bir yıl süreyle Azerbaycan’da görev yapacak olan Akçaabat Jandarma bölük komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk’a veda yemeği verildi.
5 Ağustos 2016 Cuma 20:20

 
"Bonservisini al gel"
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Emenike'ye, "Bonservisini Fenerbahçe'den alırsan gel" teklifinde bulundu
7 Haziran 2016 Salı 18:02

 
Trabzonspor'şok ceza.
PFDK Trabzonspor'un 'Şike var, kumpas yok' pankartına ceza Trabzonspor’un Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği olaylı derbide açılan haklı pankarta PFDK’tan ceza geldi.
3 Mayıs 2016 Salı 18:07

 
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı kararı verildi!
Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor - Fenerbahçe mücadelesinin skorunu 4-0 Fenerbahçe lehine tescil etti.
28 Nisan 2016 Perşembe 11:35

 
BİRİNCİ'den Açıklama.
Pazar günü oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe maçından sonra ortaya çıkan ve sonuçları gözbebeğimiz Trabzonspor’umuzun aleyhine olacağı kesin olan olayları tasvip etmemiz elbette mümkün değildir.
27 Nisan 2016 Çarşamba 10:19

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur