Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Geldi haberleri
 
BAŞKAN GENÇ GÖREVE HIZLI BAŞLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini dün yoğun bir katılım ile Murat Zorluoğlu’ndan devralan Ahmet Metin Genç göreve başlamasının ardından bugün Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter ve tüm Daire Başkanlarıyla bir araya geldi.
7 Nisan 2024 Pazar 05:00

 
OSMAN KALYONCU “SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Ramazan ayı boyunca mahalle ve iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldi. Kalyoncu, bu kez Işıklar Mahallesi’nde düzenlenen yoğun katılımlı programa katıldı.
30 Mart 2024 Cumartesi 16:03

 
Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM!
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Aydınlıkevler Mahallesi’nde ve Yeşiltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
28 Mart 2024 Perşembe 10:53

 
OSMAN KALYONCU SİTE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, saha çalışmaları kapsamında Yaylacık Mahallesi İlk Adım Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.
19 Mart 2024 Salı 16:50

 
ERBAKAN AKÇAABAT 'TA
Yeniden Rafah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan seçim faaliyetlerine katımak üzere Trabzon'a geldi.
14 Mart 2024 Perşembe 17:53

 
AKÇAABAT’I HALK BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURMAK İÇİN GÜN SAYIYORUZ”
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Kalyoncu Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
14 Mart 2024 Perşembe 17:46

 
Yomra Belediye Başkanından TÜRSAB Bölge Başkanlığına ziyaret.
Trabzon'un Yomra İlçesi Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Sn. Mustafa Bıyık ekibiyle birlikte, TÜRSAB Bölge Başkanlığımızı ziyarete geldiler.
6 Mart 2024 Çarşamba 18:20

 
OSMAN KALYONCU, AKÇAABAT KENT KONSEYİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat Kent Konseyi'ni ziyaret ederek Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse ve konsey üyeleriyle bir araya geldi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:36

 
KALYONCU, SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi.
15 Şubat 2024 Perşembe 20:41

 
KALYONCU, TOSUN SANAYİ SİTESİ'NDE ESNAFLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, ilçe başkanı Emre Şahin Köroğlu ve ilçe örgütüyle birlikte Akçaabat Tosun Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:48

 
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan BARÜ’ye ziyaret
Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek senato üyeleriyle bir araya geldi.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:18

 
BAŞKAN EKİM GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gençlik Buluşmaları kapsamında Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
28 Aralık 2023 Perşembe 15:50

 
SEBAT GENÇLİK EVİNDE GALİP: 2-0
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, ilk yarının son maçında bugün 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.
20 Aralık 2023 Çarşamba 17:13

 
Başkan Ekim Gençlerle
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gençlik Buluşmaları kapsamında Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
19 Aralık 2023 Salı 18:02

 
GURBETTE HEMŞEHRİ BULUŞMASI
Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için İstanbul’a giden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İstanbul’daki Akçaabatlıların kurdukları sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle de biraraya geldi.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:52

 
TİSKİ’DEN SU ARIZASI AÇIKLAMASI
Trabzon İçme Suyu Ana İsale hattının Çukurçayır bölgesini besleyen kısmında bugün öğle saatlerinde arıza meydana geldi.
12 Aralık 2023 Salı 10:52

 
BAŞKAN EKİM SPORSEVERLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi bünyesinde sportif faaliyet gösteren sporcularla ve aileleriyle bir araya geldi.
11 Aralık 2023 Pazartesi 00:07

 
MHP’den Çarşıbaşı’na Aday Adayı Oldu!
SGM Trabzon Müdür Yardımcılığı’ndan istifa eden başarılı bürokrat Hasan Çolak, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
8 Aralık 2023 Cuma 09:36

 
AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Akçaabat’ta devam eden bir dizi mega projenin çalışmalarında incelemeler bulunmak ve bilgi edinmek üzere Akçaabat’a geldi.
27 Kasım 2023 Pazartesi 17:34

 
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Karakaş: Bu Ülkede Doğdum, Ülkeme Hizmet Edeceğim
Türkiye'nin ilk serebral palsili (SP) uzay mühendisi Turgay Karakaş, “Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Turgay Karakaş Genç Fikirleri Teknoloji ile Buluşturuyor” adlı konferansında geçen yıl 360 iş teklifi aldığını ve bunların içinde çok yüksek meblağlar içeren iş teklifleri olduğunu vurgulayarak “Bu iş tekliflerinin yüzde 95’i yurtdışından geldi. Çok ve çok yüksek meblağlar içeriyordu.
18 Kasım 2023 Cumartesi 07:54

 
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Filistinli öğrencilerle bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenimlerine devam eden Filistinli öğrencilerle bir araya geldi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:25

 
BAŞKAN EKİM SİTE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin olarak gerçekleştirdiği site sakinleriyle buluşmaları kapsamında Söğütlü Mahallesi Yıldız Kent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.
3 Kasım 2023 Cuma 19:04

 
TTSO’yu ziyaret eden Çanakkale heyeti ile iş birliğikonuları görüşüldü
TTSO- Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:23

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZON MUHTARLAR FEDERASYONU’NU ZİYARET ETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret ederek Başkanvekili Muhittin Eyüboğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
19 Ekim 2023 Perşembe 10:56

 
AK GENÇLİK ALTINTEPE’Yİ AĞIRLADI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Gençlik Kolları Teşkilâtı’nın yöneticileriyle biraraya geldi.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:55

 
DEMİRCİ YİNE SORUYOR
“Akçaabat belediye başkanı sayın Osman Nuri Ekim, yerel bir kanalda katıldığı bir programda:“İnşaat devam ediyor.Kazı çalışmalarına başladılar, tünel portalına geldiler. Bu süreç yürüyor. Hazine kamulaştırmasını kısmen tamamladılar.
28 Eylül 2023 Perşembe 19:32

 
Araç sahiplerine iyi haber! Akaryakıta indirim geldi
Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 90 kuruş indirim geldi
27 Eylül 2023 Çarşamba 00:47

 
Aslan Güner'den Dikkat Çeken Paylaşım: "Başlıyoruz"
İYİ Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Aslan Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla gündeme geldi.
21 Eylül 2023 Perşembe 16:23

 
TRÜ bu sene de dolu dolu!
2 BİN 650 KİŞİLİK KONTENJAN İÇİN 2 BİN 699 TERCİH GELDİ
22 Ağustos 2023 Salı 10:47

 
KBB UZMANI GELDİ
AKÇABAAT HAÇKALI BABA DEVLET HASTANESİNE KBB UZMANI GELDİ
8 Ağustos 2023 Salı 16:58

 
Milletvekili Büyükaydın’dan TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
4 Ağustos 2023 Cuma 19:56

 
Rektör Uzun, İstanbul’da aday öğrencilerle bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İstanbul’da düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda aday öğrencilerle bir araya geldi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:14

 
“Uzungöl özel turizm alanı statüsünde yönetilmeli, karmaşaya son verilmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki heyet, Uzungöl’de turizmcilerle bir araya geldi, talepleri ve çözüm önerilerini dinledi.
17 Temmuz 2023 Pazartesi 12:46

 
Trabzon'da Ekmeğe zam kapıda! İşte yeni Fiyat.
Vatandaşların simit zammı sonrası beklediği ekmek zammı ilk olarak Giresun'a geldi. Giresun'da 220 gr ekmek 7,5 TL olurken aynı zammın Trabzon'a geleceği öğrenildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:50

 
TMMOB Ziraat Mühendisleri basının karşısına geçti
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil Pehlevan ve Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Erol Sayın, Trabzon Basını ile bir araya geldi.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 19:06

 
Akçaabat Hıdırnebi yaylasında feci kaza!
Trabzon’un Akçaabat ilçesi Hıdırnebi yaylasında dün gece feci kaza meydana geldi.
21 Haziran 2023 Çarşamba 17:01

 
Trabzon'da yorgun merminin isabet ettiği minik çocuk verdiği yaşam savaşını kaybetti!
Trabzon'da, evlerinin bahçesinde oynarken yorgun mermi isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir'den acı haber geldi.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:27

 
TİCARETİN GÜNEŞİ AKÇAKALE’DE ATTI.
Özgüneş’te 2023 yılı yaz dönemi satış etkinliği fırsatlarla dolu dolu geçti, ticarete canlılık geldi
5 Haziran 2023 Pazartesi 10:21

 
KAZANAN TÜRKİYE OLDU; TEŞEKKÜRLER AKÇAABAT
İkinci tura kalan ve 28 Mayıs 2023 Pazar Günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Akçaabat’tan tam destek geldi. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Akçaabat meydanlarında şenlik havası hakim oldu.
29 Mayıs 2023 Pazartesi 18:41

 
Genç, muhtarlarla buluştu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar muhtarlarıyla 30. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi.
25 Mayıs 2023 Perşembe 10:54

 
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:43

 
Karaismailoğlu: ''Sandık, oy namustur''
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat Büyük Yürüyüşü öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi
13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:01

 
DEPREM GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkiler yaratan depremlerin ardından üstün gayret gösteren gönüllülerle bir araya geldiler.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:24

 
Çelebi: Üreten, istihdam yaratan tüm iş dünyasına teşekkür ediyorum
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, açılan her yeni iş yerinin istihdama, üretime katkı anlamına geldiğini belirterek, "Piyasanın tüm zorluklarına rağmen üreten, istihdam yaratan ve ülkemize katkıda bulunan tüm iş dünyamıza teşekkür ediyorum" dedi.
8 Mayıs 2023 Pazartesi 10:30

 
ŞENER PUL MAHALLELERDE
MHP Trabzon milletvekili adayı Şener Pul mahalle gezilerini sürdürüyor. Şener Pul Kavaklı ve Yeni mahalle Lazlar mevkiinde vatandaşlarla bir araya geldi.
5 Mayıs 2023 Cuma 16:56

 
TTSO’nun Sağlık Turizmi Projesi Türkiye’ye döviz kazandıracak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzon’un sağlık sektöründeki güçlü altyapısına uluslararası alandan büyük bir talep geldiğini belirterek, “Sağlık turizmi sektöründe yürüttüğümüz projelerle Trabzon’a, bölgeye ve ülkeye döviz kazandırıyoruz” dedi.
5 Mayıs 2023 Cuma 14:04

 
ŞENER PUL'A ACISUDA YOĞUN İLGİ
ŞENER PUL ARPACILI VE ACISU DA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
3 Mayıs 2023 Çarşamba 18:25

 
Şen "Güçlü Türkiye İçin Erdoğan"
Mustafa Şen Akçaabat'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 12:16

 
Genç, belediye meclis üyeleriyle iftarda buluştu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına birim müdürleri ile çok sayıda meclis üyesi ailesiyle birlikte katıldı.
7 Nisan 2023 Cuma 16:10

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU İFTAR SONRASI HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, dün akşam iftar sonrası Akçaabat ilçesine bağlı Derecik Uğurlu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
4 Nisan 2023 Salı 17:10

 
'YANLARINDAYIZ’
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, iftar programında şehrimizde ağırlanan depremzede ailelerle bir araya geldi. İftar boyunca depremzede ailelerle yakından ilgilenen Çebi, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti, sohbet etti.
27 Mart 2023 Pazartesi 17:30

 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Trabzon iş dünyasından TOGG teşekkürü
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.
20 Mart 2023 Pazartesi 10:17

 
Milletvekili Ayvazoğlu deprem bölgesinden gelen misafirleri ziyaret etti
AK PARTİ Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde görevlendirilen ve 25 gün Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde koordinasyon ve yardım faaliyetlerinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzon’a geldiği gibi yine depremzedelere koştu.
13 Mart 2023 Pazartesi 19:58

 
DEPREM MİSAFİRLİĞİ
Deprem bölgelerinden Akçaabat’a yaklaşık 2 bin 700 depremzede yurttaşımız geldi.
4 Mart 2023 Cumartesi 20:16

 
ZAMAN, BİLİNÇLİ VE FARKINDALIK SAHİBİ BİREYLERİN ZAMANIDIR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gençlik Buluşmaları kapsamında Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
28 Şubat 2023 Salı 19:04

 
Bahar Ayvazoğlu Ortahisar Kızılay Şubesini Ziyaret Etti
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi merkezli yaşanan ve çevre illerde de etkili olan deprem dolayısıyla bölgeye yardım kampanyası için Ortahisar Kızılay Şube Başkanı Zübeyir Efendioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Şubat 2023 Pazartesi 15:41

 
HAÇKALI BABA DA SULAR DURULMUYOR
HASTANE MÜDÜRÜ DAVUT GEDİKLİ GİTTİ, ESKİ MÜDÜR GERİ GELDİ
27 Ocak 2023 Cuma 18:07

 
Ekmeğe Yeni Yıl Zammı
Halkın Temel İhtiyacı Ekmeğe Yeni Yıl Zammı Geldi
27 Ocak 2023 Cuma 10:40

 
BAŞKAN EKİM MUHTARLARLA BULUŞTU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat genelindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
27 Ocak 2023 Cuma 00:00

 
“Türk iş insanlarını 27-28 Nisan’da Soçi’ye bekliyoruz”
Soçi İşadamları Birliği Başkanı Vadim Pavlovich Levchenko, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi, Türk iş insanlarını 27 – 28 Nisan’da Soçi’de düzenlemeyi planladıkları Türk ürünleri fuarına davet etti.
24 Ocak 2023 Salı 10:40

 
Emeklinin Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyesine zam belli oldu!
Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi. Emeklilere her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 1.100 TL olarak ödenen Bayram İkramiyesi'ne zam geliyor. 5 yıla sadece 100 TL zam yapılan bayram ikramiyelerine bu kez 900 TL zam geliyor...
19 Ocak 2023 Perşembe 17:35

 
BİR MESLEK BİR GELENEK; SEPETÇİLİK
Geçmişten günümüze kadar insanların evlerine ekmek götürmelerini sağlayan birçok meslek geldi geçti.
17 Ocak 2023 Salı 18:05

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU GAZETECİLERLE BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi.
10 Ocak 2023 Salı 17:08

 
Diyarbakırlı Kadınlar Büyükşehir’i Ziyaret Etti
AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.
28 Aralık 2022 Çarşamba 17:00

 
Erasmus Akreditasyonu 2022 Mesleki Eğitim Konsorsiyum Hazırlık Süreci Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan kurumlar bir araya geldiler.
23 Aralık 2022 Cuma 19:24

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU VE PERSONELİ TRABZON İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞIYOR
Göreve geldiği ilk günden itibaren tüm personelinin daha iyi şartlarda çalışması için imkânlarını seferber eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Hizmet İş Sendikası’nı ziyaret etti.
22 Aralık 2022 Perşembe 17:51

 
KONSEYLERDEN İŞ BİRLİĞİ
Trabzon’da kurulu bulunan 3 Konseyi Akçaabat Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde bir araya geldi.
21 Aralık 2022 Çarşamba 07:58

 
YAŞAM TECRÜBELERİMİZİ GENÇLERLE PAYLAŞIYORUZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gençlik Buluşmaları kapsamında Akçaabat Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
8 Aralık 2022 Perşembe 17:05

 
Hüseyin Örs’ten Sevindirici Haber
TBMM’deki Bütçe Görüşmeleri Sırasında AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın Yumruklu Saldırısına Uğrayan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ten Sevindirici Haber Geldi.
7 Aralık 2022 Çarşamba 13:39

 
ÇELİK ÖZEL DAVETLE GİTTİ
Adem Çelik'e Özel Davet Geldi
3 Aralık 2022 Cumartesi 15:46

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU ÖĞRETMENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesine bağlı Üniversite Hazırlık Kursu’nda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Zorluoğlu öğretmenlere günün anısına çiçek hediye etti.
24 Kasım 2022 Perşembe 18:52

 
“İlk Evim- İlk İş Yerim-İlk Arsam” Tanıtım Tırı Akçaabat’ta
“İlk Evim- İlk İş Yerim-İlk Arsam” Kampanyasına ilişkin merak edilen soruların cevaplanması amacıyla hazırlanan tanıtım tırı Akçaabat ilçesine geldi.
17 Kasım 2022 Perşembe 19:17

 
BİR MESLEK BİR GELENEK; SU DEĞİRMENCİLİĞİ
Geçmişten günümüze kadar insanların evlerine ekmek götürmelerini sağlayan birçok meslek geldi geçti.
15 Kasım 2022 Salı 20:52

 
Boztepe yeni bir kimliğe bürünüyor!
Ortahisar Belediyesi, Trabzon Akvaryum gibi şehre değer katacak ‘Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nde sona geldi.
8 Kasım 2022 Salı 17:54

 
Trabzon'da şok intihar! 10 kattan atlayıp canına kıydı
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde intihar vakası meydana geldi
27 Ekim 2022 Perşembe 00:03

 
İLÇE MÜDÜRLERİ VAKFIKEBİR'DE TOPLANDI
18 ilçe Milli Eğitim Müdürü, Trabzon İl Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu başkanlığında Vakfıkebir’de bir araya geldiler.
26 Ekim 2022 Çarşamba 18:53

 
TTSO seçimlerinde hangi komite kaç oy aldı?
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) meslek komitesi seçimleri gerçekleştirildi. Turuncu liste, beyaz listeye 19-12 üstün geldi.
23 Ekim 2022 Pazar 02:21

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
Bakan Adil Karaismailoğlu, Trabzon'a geldi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzon’a geldi.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:02

 
Akçaabat CHP'de Kadın Dayanışması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Kadın Kolları İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısında CHP’li kadınlar bir araya geldi.
21 Eylül 2022 Çarşamba 17:52

 
Dorukhan Toköz Trabzon'a geldi
Trabzonspor'da bir süre önce İstanbul’da başarılı bir operasyon geçiren ve tedavi süreci devam eden Dorukhan Toköz bugün kente geldi.
9 Eylül 2022 Cuma 15:14

 
Doğal gaz ve elektrik tarifesine yüzde 20 zam!
Doğal gaz ve elektrik tarifesine büyük zam geldi. BOTAŞ, yüksek doğal gaz fiyatlarının bügüne kadar tam olarak yansıtılmadığını belirterek, konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatına yüzde 20,4 ve elektrikte ise mesken abonelerinin tarifesine yüzde 20 zam yapıldığını duyurdu.
1 Eylül 2022 Perşembe 08:49

 
20 farklı üniversiteden katılımcılar “Ortak Akıl” hedefiyle BARÜ’de buluştu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ev sahipliğinde 20 farklı devlet üniversitesinden katılımcılar “Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı”nda bir araya geldi.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:06

 
Cumhur ittifakı %44'te kalıyor
Son anket 26 ilde yapıldı sürpriz sonuçlar geldi
20 Ağustos 2022 Cumartesi 17:53

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, fındıkta verime dikkat çekti "Üretim azalıyor" dedi.
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile birlikte Yomra'da fındık toplayan vatandaşlarla bir araya geldi, onların sorun ve taleplerini dinledi.
11 Ağustos 2022 Perşembe 13:24

 
Her Daim Hemşehrilerimizin Yanındayız
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat programı kapsamında esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
10 Ağustos 2022 Çarşamba 19:41

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık fiyatını duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni için geldiği Ordu'da fındık bahçelerini ve vatandaşları ziyaret ederken, daha sonra fındık fiyatlarını da açıkladı. Erdoğan, fındık alım fiyatının 54 lira olacağını duyurdu.
30 Temmuz 2022 Cumartesi 19:58

 
Başkan Zorluoğlu Ve Şenol Güneş Birlikte Trabzon’u Gezdi
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, tatil için geldiği memleketinde Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile buluştu.
23 Temmuz 2022 Cumartesi 00:27

 
Vehbi Koç'tan Sebat'a Destek
Akçaabat Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım’ın birkaç gün önce yaptığı destek çağrısına ilk destek geldi.
4 Temmuz 2022 Pazartesi 17:32

 
Trabzon’da denizde ceset bulundu!
Trabzon’da bugün şoke eden bir olay meydana geldi.
27 Haziran 2022 Pazartesi 14:37

 
İl Başkanı Mumcu Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Temsilcileriyle Buluştu
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu Trabzon’da faaliyetlerine devam eden Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Temsilcileriyle bir araya geldi.
23 Haziran 2022 Perşembe 18:32

 
BAŞKAN BIYIK MERAL AKŞENER İLE BİR ARAYA GELDİ
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Ankara’da gerçekleştirilen İYİ Parti belediye başkanları toplantısında Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya geldi.
23 Haziran 2022 Perşembe 10:03

 
Jasat Dedektiflerinden Yine Kaçamadılar
Trabzon ili Araklı İlçesi Çamlıca Mahallesinde Z.A.(63-E) isimli şahsa ait evde “Evden Hırsızlık” Olayı meydana geldiği öğrenilmiştir.
22 Haziran 2022 Çarşamba 15:43

 
Erdoğan asgari ücret zammı için o tarihi işaret etti!
Asgari ücret ara zammı bekleyenler için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş açıklama geldi.
15 Haziran 2022 Çarşamba 17:02

 
Başkan Bulut Muhtarları Ağırlandı
Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Akçaabatlı muhtarlarla bir araya geldi.
8 Haziran 2022 Çarşamba 17:21

 
Öğrenciler ve mezunlar “8. Kariyer ve İstihdam Günleri”nde bir araya geldi
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) Bartın Çalışma ve İş Kurumu iş birliğinde düzenlediği “8. Kariyer ve İstihdam Günleri” etkinliğinde yüzlerce öğrenci ve mezun, alanında yetkin konuklarla bir araya geldi.
26 Mayıs 2022 Perşembe 15:52

 
Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzon'da miting gibi bayramlaşma...
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramlaşmak için Trabzon’a geldi.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 18:00

 
Zorluoğlu Mesaiye Kalan Personeli İle Bayramlaştı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu mesaiye kalan personelleri ile bayramda bir araya geldi.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 17:34

 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, memleketi Trabzon'a geldi.
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 12:36

 
6 LI MASA
Son zamanlarda siyasetçilerin adlandırdığı 6 lı masa tabiri Millet İttifakı kanadı için kullanılan bir isim haline geldi.
29 Nisan 2022 Cuma 10:17

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur