Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
KISA haberleri
 
GEDİKLİ, SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
Yerel seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:33

 
ERNİL YAPI’YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
İnşaat sektörüne 2001 yılında giriş yapan ve kısa sürede sadece ilçemizin ve ilimizin değil bölgemizin de önde gelen firmalarından biri olan ERNİL Yapı, 3’üncü şubesini Pelitli’de açtı.
5 Eylül 2023 Salı 19:47

 
BÜYÜKŞEHİR’İN PROJELERİNE MİLLETVEKİLLERİNDEN YAKIN İLGİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir ilk olarak şehre kazandırdığı ve kısa süre içerisinde hizmete alınacak vizyon projeleri, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen ve Vehbi Koç ile birlikte yerinde inceledi.
26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:03

 
Akçaabat'ta boruya sıkışan köpek kurtarıldı!
Trabzon'da akar borusuna sıkışan köpeği itfaiye ekipleri kurtardı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 19:56

 
“Feribot seferlerinin başlaması öncesinde Rusya’dan beklentimiz kısa süreli ve düşük bütçeli vize uygulaması”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 1 Mayıs’ta başlaması planlanan Trabzon – Soçi feribot seferlerine ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Uzun süre sonra açılacak bu hattın daha verimli şekilde çalışabilmesi için Rusya tarafından 2 – 3 günlük kısa süreli ve 20 – 30 dolar gibi düşük bütçeli vize beklentimiz bulunuyor” dedi.
6 Nisan 2023 Perşembe 00:47

 
Ortahisar depremzedeler için kışlık çadır üretiyor!
Ortahisar Belediyesi, deprem bölgelerine yardımlarını kışa dayanıklı çadır üretimiyle sürüyor.
15 Şubat 2023 Çarşamba 18:05

 
BARÜ’nün “engelleri” aşacağı projesi tanıtıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Türkiye’deki en kapsamlı tesislerden biri olarak hayata geçirilen “Engelsiz Yaşam Alanı Projesi” açılışına kısa bir süre kala özel gereksinimli bireyler, aileleri ve öğretmenlerine tanıtıldı.
17 Ocak 2023 Salı 17:38

 
Rektör Aşıkkutlu’dan İl Müftüsü Aydın’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, kısa süre önce Trabzon İl Müftüsü olarak atanan Selami Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:25

 
FİSKOBİRLİK’TEN FINDIK ÜRETİCİLERİNE DON UYARISI
Kısa adı FİSKOBİRLİK olan Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinden fındık üreticilerine don tehlikesine karşı uyarı yapıldı.
17 Ocak 2022 Pazartesi 17:29

 
Osman hocayla gurur duyduk
Kısa süre önce Kastamonu üniversitesinden emekli olan Öğretim görevlisi Osman Kalyoncu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul Akademi müdürlüğüne atandı.
23 Temmuz 2021 Cuma 21:06

 
Trabzon’un En Büyük Hayvan Kliniği VETLİFE Açıldı
Tasarımını Mimarlar Besire ÇÖREKÇİ ve Yeşim KOSKOR ‘ un yaptığı Trabzon’ un En Büyük Hayvan Veteriner Kliniği VetLife Açılışı Kısa Bir Süre Önce Yapılarak Hizmete Başladı.
4 Haziran 2021 Cuma 19:04

 
Akçaabat'ta İlginç Olay
Ayağı Motorun Tekerine Sıkışan Kızın İmdadına İtfaiye Yetişti
22 Mart 2021 Pazartesi 18:28

 
Bakan Karaİsmailoğlu Arafilboyluyum !
Ulaştırma ve alt yapı Bakanı Adil Karaismail oğlu ortahisar ilçesi eski adıyla Arafil boy yeni adıyla esentepe mahallesi eski evlendirme salonu karşısında doğdum büyüdüm 24 Şubat ilkokulunda,Cumhuriyet ortaokulu trabzon lisesi KTÜ makina fakültesini bitirdim Sabah kalktığımda denize bakıyordum şehrin denizden koparılmasına üzülüyorum 4000 yıllık geçmişi olan bir kentin evlatlarıyız ben de istemem dev viyadükler tünelleri yapmak,dağ ile deniz arasına sıkışan bir şehrin evlatlarıyız
17 Ocak 2021 Pazar 10:07

 
Bartın Üniversitesi’nin bir projesi daha kabul edildi
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Dursun Kısa’nın ‘1002-Hızlı Destek Programı’ kapsamında TÜBİTAK’a sunduğu proje desteklenmeye hak kazandı.
27 Ekim 2020 Salı 19:02

 
7M HASTANESİ’NE ZİYARETÇİLERDEN TAM NOT
Kısa bir süre önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla hizmete giren Trabzon’un en donanımlı özel hastanelerinden 7M Hastanesi’ne ziyaretçi akını devam ediyor.
18 Ekim 2020 Pazar 14:33

 
Akçaabat Ziraat Odasından Çiftçilere Uyarı Geldi
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu, Fındık Bahçeleri Kışa Hazırlıklı Girsin Dedi.
5 Ekim 2020 Pazartesi 18:10

 
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun’dan Müjde!
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesine ulaşımı sağlayacak olan yolun ihale değerlendirme süreci tamamlanıp ve ilgili firma ile sözleşme imzalandığını ve yolun en kısa sürede yapımına başlanacağını söyledi.
21 Mayıs 2020 Perşembe 19:28

 
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürümüzün Mesajı
Sevgili Çocuklar,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı, okullarımızda, sınıflarımızda arkadaşlarımızla, öğretmenlerimizle şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek, ele ele tutuşarak birlikte kutlamayı çok arzu ediyorduk. Ancak tüm dünyayı esir alan salgın nedeniyle bu bayramda birbirimizden kısa süre de olsa uzak kalacağız.
22 Nisan 2020 Çarşamba 18:31

 
RİMER’e başvuru sayısı her geçen gün artıyor
Bartın Üniversitesi’nin tüm paydaşlarıyla iletişim kanallarını sürekli açık tutmak amacıyla kurduğu Rektörlük İletişim Merkezi’ne (RİMER) 2019 yılında yapılan 878 başvurunun tamamı kısa süre içerisinde sonuçlandırıldı.
15 Nisan 2020 Çarşamba 09:25

 
Yeniden Refah Partisi Akçaabat’ta Kongreye Hazırlanıyor.
Kısa bir süre önce kurulan ve liderliğini merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Akçaabat’ta kongreye hazırlanıyor.
25 Mart 2019 Pazartesi 12:31

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da
İnşallah Türkiye’nin diplomatik çabaları ile bu sıkıntılı dönemin kısa sürede atlatılacağını düşünüyorum” dedi.
2 Mart 2019 Cumartesi 21:14

 
BAŞKAN TÜRKMEN’E ZİYARET
Akçaabat’ta kısa bir süre önce temeli atılan ve Doğu Karadeniz’in en büyük külliyesi olacak olan Abdulhamit Han Kur’an Kursu ve Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cevat Birinci ve yönetimi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret
26 Şubat 2019 Salı 17:21

 
Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Hızır gibi yetişiyor
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde meydana gelen yangın olayı Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.
20 Şubat 2019 Çarşamba 00:00

 
İttifaka uymayan gider
Revi bağımsız harekete kalkışan partilileri uyardı
15 Ocak 2019 Salı 00:13

 
BAŞKAN:BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLADI
TRABZON YAKIŞANI YAPACAKTIR
11 Ocak 2019 Cuma 18:06

 
Akçaabat'ta şok olay! Genç kız intihar etti.
Denize atlayıp, intihara kalkışan genç kızı balıkçılar kurtardı
10 Ocak 2019 Perşembe 14:44

 
İYİ PARTİ AKÇAABATTA ADAY ÇIKARACAK
ÖRS AÇIKLADI:AKÇAABAT ADAYIMIZI KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIZ
5 Ocak 2019 Cumartesi 19:20

 
Başkan Uzun:Öğretmenlerin sesi duyulmuyor
Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ,5 Ekim Uluslararası Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada eğitimde öğretmenin önemine vurgu yaparak yapboz tahtasına dönen eğitim sistemi, yetersiz gelir, atanamama kaygısı, torpil ve rüşvet gibi uygulamalar arasında sıkışan öğretmenlerimizin sesi duyulmamaktadır dedi.
5 Ekim 2018 Cuma 19:18

 
Revi:Tek yumruk olacağız
AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen ve toplantı sonrasında kısa sürede toplanan 10 bin kişinin üzerinde vatandaşla buluşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da büyük bir coşku ve heyecanla karşılandığını söyleyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan parti teşkilatlarımıza ve Trabzonlulara teşekkür ediyorum.” dedi.
14 Ağustos 2018 Salı 08:08

 
Büyükşehir her yerde
İl genelinde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde yaşanan heyelan olaylarına da kısa sürede müdahalede bulunurken heyelanların tekrarlamaması için gerekli çalışmaları ivedilikle gerçekleştiriyor.
11 Temmuz 2018 Çarşamba 13:31

 
MURAT ÖZCAN İLGİDEN MEMNUN
Saadet Partisi 2.sıra milletvekili adayı Murat Özcan seçim çalışmalarını Akçaabat, Söğütlü, Kisarna, Bengisu, Soğuksu, 2 nolu ve 3 nolu Erdoğdu Mah. Ziyaret ederek sürdürdü.
22 Haziran 2018 Cuma 18:18

 
MİLLET REİSİMİZE GÜVENİYOR
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora seçim çalışmalarını Trabzon’un Tonya ilçesinde sürdürdü. İlçede bir dizi toplantı yapan Cora, seçimlere kısa bir süre kala önemli değerlendirmelerde bulundu.
12 Haziran 2018 Salı 16:34

 
İşte TSK'nın yeni silahı
Milli Savunma Bakanı Canikli: "Milli imkanlarla üretilen 105 mm hafif çekili obüs sistemi "Boran"ın test atışları MKE tarafından başarıyla yapıldı. Kısa sürede atışa hazır hale gelen,17 km menzilli ve hafif yapısıyla helikopterle harekat bölgesine taşınabilen BORAN'ın seri üretimine yıl sonunda başlanacak."
5 Mayıs 2018 Cumartesi 00:59

 
Türkiye için Yollardayız
AK PARTİ Trabzon Milletvekili Aday Adayı Yasin Aydın, Trabzon’u kısa sürede arşınlayarak ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.
4 Mayıs 2018 Cuma 18:56

 
Trabzonspor’a çifte müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Kanuni Bulvarı tünel, kavşak ve bağlantılarının da en kısa zamanda bitirileceğini belirtti. Böylece yeni stadın ulaşım sorunu tamamen çözülmüş olacak
26 Mart 2018 Pazartesi 08:28

 
Tabakhane’de ihale tamam
TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüme tabi tutulmakta olan Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesinin yapım ihalesi gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “İhale sürecinin tamamlanmasının ardından kısa sürede yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak yapım çalışmalarına başlanılacak” dedi.
2 Mart 2018 Cuma 18:19

 
Büyükşehir Belediyesinden Fen Lisesine destek
Söğütlü’de yeni yapılan Şehit Gökhan Uzun Fen lisesine Trabzon Büyükşehir Belediyesinden destek geldi. Okulun birçok eksiği kısa sürede tamamlandı.
12 Ocak 2018 Cuma 17:50

 
MAHALLELERE ÖZEL ÖNEM
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın göreve kısa süre önce seçilen Yönetim Kurulu, teşkilat içi çalışmalara öncelik veriyor.
20 Aralık 2017 Çarşamba 19:15

 
UCUZ ETİN FATURASI AĞIR OLACAK!
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil PEHLEVAN yaptığı açıklamada “Halka Ucuz Et Yedirme Projesi” Ülke hayvancılığı yok etme projesine dönüşmesin diyerek, İthalat ile kısa vadede fiyatlar düşer veya sabit kalır ama sonuca baktığımızda iktisat temel kuralı olarak ithalat ile fiyatların hep yükseldiğine dikkat çekerek konu ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamalarda bulundu.
10 Kasım 2017 Cuma 15:47

 
Yeşilay ödüllü yarışma düzenliyor
Gerçekleştirdiği projelerle kültür sanat faaliyetlerine de destek veren Yeşilay, sinema sektöründe olanlar, iletişim fakültesi öğrencileri ve mezunları için tütün, alkol, uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılığına yönelik “Sağlıklı Fikirler” kısa film senaryo yarışması düzenliyor.
7 Eylül 2017 Perşembe 19:09

 
Şinik’teki yangın kısa sürede söndürüldü
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Akçaabat’ın Şinik Mahallesi’nde meydana gelen yangını kısa sürede kontrol altına aldı.
30 Temmuz 2017 Pazar 18:33

 
Hastalarına moral için türkü söylüyor
Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Uslu, hasta ve hasta yakınlarının moralini yükseltmek, kısa süreliğine de olsa sıkıntılarını unutturmak için hastanede zaman zaman bağlama çalıp türkü söylüyor
27 Temmuz 2017 Perşembe 00:55

 
Akçaabat’ta örtü yangını söndürüldü
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde meydana gelen örtü yangını, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.
24 Temmuz 2017 Pazartesi 00:54

 
Bulut Bahçeli İle Görüştü
Bir dizi ziyaretler için Ankara’da bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile aynı iftarda bir araya gelerek kısa bir görüşme gerçekleştirdi.
2 Haziran 2017 Cuma 10:05

 
Kıbrıs Elden Gidiyor Mu?
KIBRIS ADASININ GEÇMİŞİNE KISA DEĞİNMEK İSTİYORUM.
8 Şubat 2017 Çarşamba 17:51

 
"İĞRENİYORUM!.."
Size rahmetli Necip Fazıl Kısakürek’in; 17 Mart 1980 tarihinde kaleme aldığı ve bu sütunlara da defalarca konuk ettiğim, “İĞRENİYORUM” başlıklı yazısını “her yerden, her kesimden” hesabıyla bulup okumanızı istirham ediyorum.
7 Ocak 2017 Cumartesi 18:00

 
Kısa Dönemler Yemin Etti.
Jandarma Genel Komutanlığı Trabzon İl Jandarma Komutanlığı’nda 365. kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi
2 Aralık 2016 Cuma 20:01

 
Vali Köprüden Atlamak İsteyen Adamı Kolundan Yakaladı
Bursa'da evine tüp alamadığı için bunalıma girip köprülü kavşakta intihara kalkışan adamı, Bursa Valisi İzzettin Küçük kolundan yakalayıp aşağıya indirdi.
4 Ekim 2016 Salı 15:45

 
Akçaabat'ta Horon restoran dikkatleri üzerine çekti
Trabzon’da yeni açılan Horon Restoran kısa sürede müşterilerinin beğenisi toplamayı başardı
21 Mart 2016 Pazartesi 18:38

 
Fındık kabuğunu dolduramayanları mahkemeye verin!
Hayatla ile ilgili her konuda kısa, orta ve uzun vadeli hesaplar, politikalar vardır.
2 Mart 2016 Çarşamba 19:08

 
PKK'dan Cizre'de kaos taktiği
Köşeye sıkışan sözde ilçe sorumlularını kurtarmaya çalışan teröristler, Cizre'de kargaşa çıkarmak istedi.
5 Şubat 2016 Cuma 07:02

 
Borç 400 milyona dayandı!
Trabzonspor Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Bordo Mavili Kulübün 31 Ağustos 2015 itibariyle 219 Milyon 595 bin 226 TL kısa vade, 116 Milyon 118 bin 241 TL uzun vade olmak üzere toplam 335 Milyon 713 bin 467 TL borcu bulunuyor.
9 Ekim 2015 Cuma 18:42

 
Kurban alacaklara önemli uyarılar..
Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sebahattin Yazıcı yazılı bir açıklama yaptı.
17 Eylül 2015 Perşembe 18:42

 
Bulut, başhekim yardımcısı olarak geri döndü...
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nin acil servisinde doktor olarak çalışırken istifa ederek özel sektöre geçen ve Clinart International Hospital’da çalışmaya başlayan Osman Bulut’un özel sektör tecrübesi kısa sürdü.
3 Eylül 2015 Perşembe 17:47

 
Temel Altunbaş, İpekyolu sanayi sitesini ziyaret etti.
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, İpekyolu sanayi sitesini ziyaret etti. Sanayi sitesinin sorunlarını, site sakinleri ile konuşan Altunbaş, sorunların en kısa sürede çözüleceğini müjdeledi.
1 Eylül 2015 Salı 19:30

 
Nihat Tosun milletvekili gibi sahalarda
7 Haziran Genel seçimlerinde AK Parti Trabzon Milletvekili adayı olan ve kısa sürede kendini siyasi çevrelere kabullendiren Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Prof.Dr. Nihat Tosun, seçim döneminde birlikte çalıştığı ekip ile Trabzon'da biraraya gelerek bir çok sosyal ve kültürel etkinliğe katılma fırsatı buldu.
1 Ağustos 2015 Cumartesi 17:47

 
Yönetime 'Usta İşi' Gönderme
Trabzonspor’un başkan adaylarından Muharrem Usta bordo mavili takımda son günlerde yaşananlarla ilgili konuları resmi twitter hesabından kısa ve öz üç cümle ile özetledi..
23 Haziran 2015 Salı 16:04

 
Başbakan Trabzon’a ne zaman geliyor?
7 Haziran Genel Seçimlerine kısa bir süre kala tüm partiler saha çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.
25 Nisan 2015 Cumartesi 09:14

 
Alternatif köprüde sona yaklaşıldı.
Hatırlanacağı üzere geçen Ekim ayında, yağan aşırı yağışın etkisiyle yıkılan tarihi Osmanbaba taş köprüsünün yerine Güney çevre yolu kapsamında yapılan köprünün kısa sürede tamamlanacağı ve ulaşıma açılacağı öğrenildi.
10 Nisan 2015 Cuma 20:43

 
Kışanak: "Bu tür olaylar sorunu çözmez"
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, uğradığı silahlı saldırı sonucu Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesine ilişkin, "Üzüntülüyüz, kesinlikle bu tür olayların sorunlarımızı çözmeye katkısı olmadığı çok açıktır" dedi.
30 Ekim 2014 Perşembe 18:02

 
MHP’NİN TEZKEREYE DESTEK VERMESİ
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, program yapımcısı Sinan Kutay’ın “Sözün Kısası” programında “Türkiye ve Trabzon Gündemi”ni değerlendirdi…
20 Ekim 2014 Pazartesi 19:16

 
Başhekim Çubukcu açıklama yaptı.
Medical Park Trabzon Hastanesi yönetim, önceki gün elektrik kontağından kaynaklanan kısa süreli arızayla ilgili açıklama yaptı.
25 Eylül 2014 Perşembe 10:54

 
Kalbine Yenik Düştü
Akçaabat Belediyesi’nden kısa süre önce emekliye ayrılan Şuayp Mersinli, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
4 Eylül 2014 Perşembe 13:38

 
İşte Yeni Kaymakamımız
Kaymakam Sonel’in kısa süre içerisinde gelerek görevine başlaması bekleniyor.
4 Eylül 2014 Perşembe 13:37

 
Paşa, Baba Ocağın'da
BİRİNCİ Ordu Komutanlığı’na getirilen hemşehrimiz Orgeneral Salih Zeki Çolak, görevi öncesinde babaocağını ziyaret ederek, ailesiyle görüştü. Akçaabat’ta kısa süre kalan Paşa muhtarlarla sohbet etti.
21 Ağustos 2014 Perşembe 19:25

 
EMEKLİYE BAYRAM MÜJDESİ!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlı Faruk Çelik, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin emekli aylıkları ile işsizlik ödeneği, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ve kısa çalışma ödemelerinin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle erken ödeneceğini açıkladı.
23 Temmuz 2014 Çarşamba 18:16

 
Çilek Yetiştiriciliğine İlgi Artıyor
Ülkemizde açık arazi şeklinde 1970 yılından bu yana üretilmeye başlanan çilekte, kısa sürede dünyada ikinci sıraya yükselmemizin de etkisiyle Trabzon’da da üretim giderek artıyor
2 Temmuz 2014 Çarşamba 15:56

 
TRAFİKTE MAKAS ATANA HAPİS CEZASI GELİYOR
Emniyet Genel Müdürlüğü, trafikte ”makas atma” olarak da bilinen kısa aralıklarla birçok kez şerit değiştirip vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan sürücülere, 2 yıla kadar hapis ve bin 400 lira para cezası verilmesini öngören yeni bir düzenleme hazırladı.
22 Haziran 2014 Pazar 18:35

 
İL BAŞKANI GÜNNAR’DAN, MÜSİAD TRABZON ŞUBESİ’NE ZİYARET
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz ile birlikte kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Trabzon Şubesini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Mahitapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.
17 Nisan 2014 Perşembe 17:41

 
İlker Başbuğ tahliye edildi
"Darbecilikle alakamızın olmadığını yüce Türk milleti kısa zamanda anladı"
7 Mart 2014 Cuma 21:13

 
Osman Abanoz ilgiden memnun
MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz, Trabzon genelinde yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Kısa vadede bu kadar ilgi ve teveccühü beklemediğini belirten Abanoz, “Vatandaşlarda ismim üzerinde bir konsensüs görüyorum” dedi.
6 Ocak 2014 Pazartesi 18:13

 
Trabzon’da Bıçaklı Banka Soygunu Girişiminin Ardından
Trabzon’un Çarşı Mahallesi’nde bulunan bir bankaya dün girerek bıçakla vezne görevlisini gasp ederek 5 bin 700 TL parayı alarak kaçan ve ardından kısa sürede yakalanan şahıs bugün adliyeye çıkartıldı.
17 Aralık 2013 Salı 21:54

 
Ekmek üretiminde yeni dönem
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ekmek üretiminde yeni bir dönemin başladığını belirterek, “Kısa süre içinde ekmekte kullanılan 17 çeşit katkı maddesini kaldırıyoruz. Bu birkaç hafta içinde olacak. Kaliteli ekmek olacak. Hedefimiz tam buğday ekmeğine gidiş olacak” dedi.
23 Mart 2013 Cumartesi 21:50

 
Trabzon, Necip Fazıl'ı Unutmadı
Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi, ölümünün 30. yıl dönümünde Necip Fazıl Kısakürek'i "Bir Adam Yaratmak "adlı tiyatro oyununu ile andı.
9 Mart 2013 Cumartesi 20:01

 
Sivas maçı öncesi uyarılar
Tolunay Kafkas, dünkü idmanda defans oyuncularıyla kısa bir görüşme yaptı.
7 Şubat 2013 Perşembe 20:30

 
Vali Mehmetçikle karavanadan yemek yedi
Vali Kızılcık, Mehmetçikle Karavanadan Yemek Yedi15 gün önce 349. Kısa Dönem Askerlerin yemin törenine katılan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, dün de onlarla bir akşam yemeğinde bir araya geldi.
15 Ocak 2013 Salı 21:23

 
Ak Parti Akçaabat Kadın kolları Hasta ziyaretinde
Kısa bir süre önce kalp ameliyatı geçiren Hacı Osman Baş'ın tedavisi devam ediyor.
31 Ekim 2012 Çarşamba 21:40

 

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen Trabzonlu kısa dönem er Onur Fikret Dülger Trabzon'un Akçaabat ilçesinde toprağa verildi.
16 Eylül 2012 Pazar 22:28

 
Akşam Yemeğini Orduda Yediler
Akçaabat Muhtarlar Derneği Ordu Muhtarlar Derneği'yle akşam yemeğinde bir araya geldi. Konya ve Ankara'da bir dizi ziyaret düzenlemek için yola çıkan Akçaabat Muhtarlar Derneği Ordu'da bir akşam yemeğinde mola vererek Ordulu muhtarlarla kısa bir toplantı yaptı.
21 Mayıs 2012 Pazartesi 18:55

 
Seçim Çalışmaları Başladı
Ak parti Trabzon il başkan adayı Faruk kanca ve beraberindekilerle Ak parti Akçaabat ilçe Başkanı A.ziya ÖZTÜRK'le kısa bir süre sohbet ettiler.
20 Nisan 2012 Cuma 09:36

 
Başkan: Sinan DEĞER
Akçaabat gençlik spor kulübü başkanı Sinan değer kongrede kısa bir konuşma yaptı
14 Nisan 2012 Cumartesi 21:32

 
Başbakanla Görüştüler
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Gençlik Kolları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Ankara'da kısa bir buluşma yaşadılar.
8 Mart 2011 Salı 13:33

 
A.Sebat'tan Vali Kızılcık'a ziyaret
"Akçaabat Sebatspor gibi güzide ve köklü bir kulübün sorumluluğunu üstlendiğiniz içinde sizlere teşekkür ediyorum" diyen Vali Kızılcık, "Bu dönemde gerçekten bu tür kulüpler yönetiminde yer almanın bir cesaret işi olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü seyircimiz, yöre insanımız yapısı gereği başarıyı çok kısa vadede bekliyor. Bunda belki de haksız da değiller. Şüphesiz önce bir altyapıyı oluşturmanız sonrada takımın başarılı olmasını beklememiz lazım. Vatandaşımız da hep başarılara alışık olduğu için bunu kısa vadede görmek istiyor" şeklinde konuştu.
21 Ekim 2010 Perşembe 17:30

 
Güneş'ten mesaj var
Trabzonspor Teknik Patronu Şenol Güneş, bu büyük kulübe yakışanın her mücadele ettiği kulvarda başarı olduğunu söyledi.Güneş, yeni sezonda şampiyonluk gibi Avrupa'da da büyük başarılar kazanmak istediklerini belirterek, "Her yarışacağımız yolda başarılar elde etmek istiyoruz.Bunun için elimizden geleni yapacağız. İyi bir takımımız var ve arkamızda da büyük bir camia. Bu camiaya layık olmak için çalışacağız" dedi.
13 Eylül 2010 Pazartesi 13:03

 
Sebatspor'u Yaşatacağız
Geçmiş dönemlerde kısıtlı imkanlarla ligde mücadele ettiklerini belirten Derelioğlu, artık sıkıntı çekmemek için A.Sebatspor'un daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini ifade etti. Deneyimli teknik adam Akçaabat Sebatspor'un çıkışa geçme vaktinin geldiğini belirterek, "Sebatspor'u yaşatmak için buradayız. Camianın ortak gayesi de zaten bu. Güçlü bir yönetim oluştu ve herkes Akçaabat Sebatspor'un yeniden çıkışa geçmesi ve başarılı olması için elini taşın altına koydu. Sebatspor'un bulunduğu konum ortada. Başarılı olmamız için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız" dedi.
12 Eylül 2010 Pazar 21:30

 
MHP'den İstişare Toplantısı
MHP'den İstişare Toplantısı MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı, Dt. Serkan Altuntaş başkanlığında, bütün Belde Başkan ve yöneticileri ile istişare toplantısı yaptı. Toplantıda hem yerel hem de ülkenin genel durumu ve son zamanlardaki gelişmeler ile ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu. Son zamanlarda tırmanışa geçen terör olayları, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar, bu sıkıntıların yöre insanı ve esnafımız üzerindeki olumsuz etkileri gibi konular ele alınırken, belde yöneticilerinin kısa ve uzun vadedeki çalışma programları gözden geçirildi Bundan sonra bu istişarelerin sık sık yapılması kararına varan ilçe yönetimi, bir sonraki istişare toplantısının tarihini ise 25 Temmuz Pazar
12 Eylül 2010 Pazar 17:28

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur