Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU!
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
 
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
 
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
Nokta haberleri
 
BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, başkanlık makamına ait araçlar üzerinde dolaşan söylentilere son noktayı koydu ve belediyenin araç durumunu açıkladı.
9 Mayıs 2024 Perşembe 14:51

 
Rektör Uzun, ABD’de “İsrail Sorunu” ile mücadeledeki akademik baskıları kınadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İsrail’e tepki gösterilerinde ifade özgürlüğünü savunan ABD’deki rektörlerin istifaya zorlanmasını akademik özgürlüğün daralması noktasında kabul edilemez olduğunu söyledi.
4 Ocak 2024 Perşembe 17:41

 
Karadeniz'in yaylaları beyaza büründü
Türkiye'nin belirli noktalarında başlayan kar yağışı Karadeniz Bölgesindeki illerde de etkili olmaya başladı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:19

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
BARÜ “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” bölgedeki ilk ve tek merkez oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Sağlık Bakanlığı tarafından “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” noktasında yetkilendirilen bölgedeki ilk ve tek merkez oldu.
8 Eylül 2023 Cuma 19:02

 
Boztepe Seyir Terası bayram tatilinin vazgeçilmezi oldu!
Açıldığı günden beri hem Trabzonluların, hem de yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu, Kurban Bayramı tatilinde de en çok rağbet gören noktalardan biri oldu.
30 Haziran 2023 Cuma 10:19

 
Dünden Bugüne Akçaabat “Ortamahale
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim İlçenin önemli turizm noktalarından biri olan Tarihi Ortamahalle’yi ve Ortamahalle’de yaptıkları çalışmaları anlattı.
1 Nisan 2023 Cumartesi 18:12

 
DÜNDEN BUGÜNE AKÇAABAT “ORTAMAHALE”
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim İlçenin önemli turizm noktalarından biri olan Tarihi Ortamahalle’yi ve Ortamahalle’de yaptıkları çalışmaları anlattı.
22 Mart 2023 Çarşamba 18:10

 
AKÇAABAT'TA MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİYLE ATIKLAR DÖNÜŞÜYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşüm bilincini desteklemek amacıyla ilçenin belirli noktalarına ‘Mobil Atık Getirme Merkezi Üniteleri” kuruldu.
4 Şubat 2023 Cumartesi 19:22

 
BARÜ’nün projesiyle sağlık çalışanlarının stresle başa çıkmalarına katkı sağlanacak
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle sağlık çalışanlarının karşılaştıkları problemlere yeni bir bakış açısı getirerek stresle başa çıkmaları noktasında öneriler geliştirilecek.
4 Ocak 2023 Çarşamba 16:21

 
İMAMOĞLU AKÇAABATTA KONUŞTU
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon turunu, doğduğu yer Akçaaabat ve Yomra ileçelerinde noktaladı.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 23:22

 
MEKKE’NİN FETHİ ÇOŞKUSU BU YILDA TÜM DÜNYA’YA YAYILACAK
Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD), her yıl Türkiye’nin 81 ili ve yüzlerce bölgesinde, farklı noktalarda tertiplediği, Mekke’nin Fethi programını bu yıl da büyük bir coşkuyla salonlarda kutlanacak.
29 Aralık 2021 Çarşamba 14:49

 
Ayvazoğlu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz olduğunu söyledi.
11 Kasım 2021 Perşembe 08:32

 
İş dünyası olarak mesleki eğitimi destekliyoruz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, meslek liselerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Hacısalihoğlu, gençlerin iş hayatına erken atılmasının önemli bir noktası olan meslek liselerini desteklemeye çalıştıklarını söyledi.
18 Ekim 2021 Pazartesi 15:38

 
Bartın Üniversitesi ile TPAO “Filyos Vadisi” odağında iş birliğine gidiyor
Bartın Üniversitesi ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) arasında öğrencilerin mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi noktasında protokol imzalanarak, Filyos Limanı odağında proje bazlı çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.
21 Ağustos 2021 Cumartesi 10:29

 
Fındık Hasat Tarihleri Belli Oldu
Fındıktaki Püf Noktalara Dikkat
29 Temmuz 2021 Perşembe 19:37

 
Çebi: Dünya ticaretine yön vereceğiz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Kanal İstanbul’un Türkiye’yi küresel ölçekte dünya ticaretinin en önemli kavşak noktası haline getireceğini söyleyerek “Bu sayede bağımsız ve güçlü bir milli ekonominin sürdürülebilirliği ile milli egemenlik alanımızda sahip olduğumuz jeopolitik potansiyelimizin hayata geçirilmesi sağlanacaktır.” dedi.
28 Haziran 2021 Pazartesi 10:04

 
AKÇAABAT ÇİÇEKLERLE DONATILIYOR
Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, baharın gelişiyle birlikte Akçaabat’ın birçok noktasında çiçek ve fidan dikim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
15 Nisan 2021 Perşembe 17:09

 
Ortahisar güzelleşiyor
Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, merkezden en ücra noktaya karar Ortahisar’da hizmetin vatandaşın ayağına götürüldüğünü söyleyerek “İlçemizin her geçen gün daha da gelişiyor ve güzelleşiyor.Mutluluk duyuyoruz.” dedi.
5 Nisan 2021 Pazartesi 09:07

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Akçaabat Belediyesi ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçe sınırları içinde bulunan belirli noktalara Wi-Fi cihazı yerleştirdi.
29 Aralık 2020 Salı 19:42

 
10 İSİM NETLEŞTİ ..
Sezon başından itibaren kadro istikrarı noktasında ciddi sıkıntılar yaşayan Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde de takım neredeyse şekillendi.
23 Ekim 2020 Cuma 00:57

 
Trabzon Ormanları Fotokapanlara Emanet
Orman İşletme Müdürlüğünce stratejik noktalara yerleştirilen fotokapanlar, caydırıcı unsur olarak görev alıyor
15 Ekim 2020 Perşembe 20:04

 
Diyarbakır'da teröristlerin inlerine girildi!
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde düzenlenen nokta operasyonunda, teröristlerin kullandığı iki sığınak tespit edilerek kullanılamaz hale getirildi.
18 Mayıs 2020 Pazartesi 18:35

 
Günnar; “Trabzon’a Kalıcı Eserler Yapmaya Devam Edeceğiz”
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Karadeniz’de Son Nokta Haber Sitesinin Sosyal Medya canlı yayınına katılarak gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.
12 Mayıs 2020 Salı 12:50

 
Genç’ten ‘Anneler Günü’ mesajı.
“Annelerimiz yegâne sığınak noktamız”
9 Mayıs 2020 Cumartesi 12:59

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ HİZMETTE DUR DURAK BİLMİYOR
Akçaabat Belediyesi, koronovirüs salgınına karşı korunma önlemlerini alarak tüm birimleri ile ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürmeye devam ediyor. Merkez, kırsal ayırt etmeksizin hummalı çalışmalar yürüten birimler özveri ve titizlikle çalışıyor.
5 Mayıs 2020 Salı 17:34

 
Beşiktaş'a Trabzonlu başkan
Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulunda rakipleri Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay'ı geride bırakan Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı kulübün 34'üncü başkanı oldu.
20 Ekim 2019 Pazar 12:04

 
TMO Genel Müdürü Akçaabat'ta
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal beraberinde TMO Trabzon şube müdürü Asuman Kotan ,Müdür Yardımcıları Turgut Bingöl ve Hüseyin Engin Kuyumcu Trabzon'da fındık alım noktalarını ziyaret ederek incelemeler yaptıktan sonra Akçaabat Ziraat odasını ziyaret etti.
27 Eylül 2019 Cuma 19:17

 
AKÇAABAT TMO FINDIK ALIM NOKTASINA ZİYARET
Fındık üreticilerimizin ürün satış sürecini başından sonuna kadar yerinde gözlemlemek ve değerlendirmek için Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ile birlikte Akçaabat TMO Fındık alım noktasında incelemelerde bulunduk.
11 Eylül 2019 Çarşamba 17:23

 
ÇİFTÇİ AKÇAABAT ALIM NOKTASINDAN MEMNUN
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu Akçaabat TMO alım noktasını düzenli olarak ziyaret ediyoruz. Alım noktasında levant kalite fındık 57 randımanla 18,75 liradan işlem gördü.
11 Eylül 2019 Çarşamba 12:58

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
Akçaabat Belediyesi, tüm birimleri ile ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürmeye devam ediyor.
5 Eylül 2019 Perşembe 09:11

 
TMO Akçaabat'ta ilk fındığı 17 lira 16 kuruştan işlem gördü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın alım kararını açıklamasının ardından Akçaabat Ziraat Odası girişimleri ve Toprak mahsulleri ofisi Trabzon şube Müdürlüğü çalışmaları ile Akçaabat açılan alım noktasında ilk fındığı Akçaabat Ziraat Odası üyesi Derecik uğurlu Mahallesi çiftçisi İsmail Şahinoğlu tarafından satıldı.
25 Ağustos 2019 Pazar 16:59

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
8 Ağustos 2019 Perşembe 18:53

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
1 Ağustos 2019 Perşembe 18:45

 
Yıldırım ve İmamoğlu ortak yayında soruları cevapladı
MODERATÖR İSMAİL KÜÇÜKKAYA; 16 Haziran 2019 Pazar. Tarihi bir akşamdayız. Tarihi dönüm noktasındayız. Uzun yıllar sonra ilk kez iki siyasi rakip canlı yayında birarada halkın merak eden soruları yanıtlamayı kabul ettiler.
17 Haziran 2019 Pazartesi 10:53

 
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
Tarihimizdeki dönüm noktalarından biri de şüphesiz 23 Nisan 1920 tarihidir.
22 Nisan 2019 Pazartesi 07:25

 
Şehitlerin baba ocağına ateş düştü
Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca ilçesinde, askeri üs bölgesine düzenlenen saldırıda 4 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, şehit olan askerlerin kimliklerini açıkladı.
20 Nisan 2019 Cumartesi 00:23

 
AKSA :KORSAN ÖDEME NOKTALARINA DİKKAT?
AKSA ÇORUH ELEKTRİK VATANDAŞLARI “KORSAN ÖDEME NOKTALARINA KARŞI” UYARIYOR
19 Mart 2019 Salı 00:00

 
İTFAİYE HER YERDE
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Trabzon’un 3 ayrı noktasında gece saatlerinde meydana gelen olaylara anında müdahale etti.
11 Mart 2019 Pazartesi 08:11

 
Düzköylü şehidin ismi iki ayrı yere verildi
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gerçekleştirilen oturumunda Şehit Uzman Çavuş Bahattin Baştan’ın isminin memleketi Düzköy’de iki ayrı noktaya verilmesi kararlaştırıldı.
11 Aralık 2018 Salı 17:35

 
Ak Partili Dilekoğlu'ndan İYİ Parti'li Aydın'a sert cevap
karadenizdesonnokta Gazetesinin Haberine Göre AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu,İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın Trabzon’da yetişmiş bunca siyasetçi varken AK Parti bula bula Kayyum adayını mı buldu?
10 Aralık 2018 Pazartesi 16:00

 
Bir Sempozyumun Ardından
Akçaabat tarihi günlerden bir tanesini daha yaşadı. Akçaabat tarihine ışık tutacak " Uluslararası Dünden Bugüne Akçaabat Sempozyumu" başarı ile noktalandı. Birçok ilin dahi cesaret edemediği bu sempozyum kolay gerçekleşmedi.
17 Ekim 2018 Çarşamba 18:04

 
Tarım son noktayı koydu
MHP Trabzon İl Başkanı Tarım, Eski Başkan Birinci’yle yaşanan tartışmalarla ilgili son noktayı koyacak açıklamaları günebakış’a yaptı
2 Ekim 2018 Salı 00:00

 
Yıllardır çözülmeyen sorunları Büyükşehir çözüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Trabzon’un 15 ayrı noktasında yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, yıllardır sorun olan yolları da yenileyerek insanlığın hizmetine sunuyor.
28 Ağustos 2018 Salı 18:15

 
Büyükşehir Belediyesi imdada yetişiyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Trabzon’un her noktasında vatandaşların imdadına yetişiyor.
7 Ağustos 2018 Salı 19:27

 
Büyükşehir,çalışıyor
Trabzon il genelindeki yol seferberliğine aralıksız olarak devam eden Büyükşehir Belediyesi, her gün 15 farklı noktada yol çalışması gerçekleştiriyor.
24 Temmuz 2018 Salı 01:15

 
5 AYRI EKİP ASFALTLAMA YAPIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi şehrin her noktasında yol asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
28 Haziran 2018 Perşembe 16:21

 
‘SONUÇLARA SAYGILIYIZ’
MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ‘İtiraz edecekleri’ söylentilerine son noktayı koydu.
26 Haziran 2018 Salı 19:39

 
Trabzon Botanik Tanıtım Günleri Başlıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ‘Trabzon Botanik’ bitirilme noktasına geldi.
12 Haziran 2018 Salı 16:37

 
AK Parti eğitimde sınıfta kaldı
Saadet Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Murat Özcan, 15 yılda AK Partinin eğitimi getirdiği noktanın vatandaşların açıkça görebildiğini belirtti.
12 Haziran 2018 Salı 16:21

 
“24 HAZİRAN TÜRKİYE İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAK”
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.
4 Haziran 2018 Pazartesi 04:53

 
Durmak yok asfalta devam
Geride kalan 4 yılda mahalle yollarına 1 milyon ton asfalt seren ve 2018 sezonunu 350-400 bin ton asfalt serme hedefi ile açan Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri her gün birçok farklı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.
1 Mayıs 2018 Salı 17:21

 
TURİZM, ORTAMAHALLE’DE MASAYA YATIRILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’ta yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Ortamahalle’de turizmi daha üst seviyeye taşımak amacıyla mahalle sakinleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.
13 Nisan 2018 Cuma 19:05

 
Trabzon Ülkü Ocaklarından Karakol Ziyareti
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yılında Karakol ve Güvenlik Noktalarına ziyaretler gerçekleştirdi.
11 Nisan 2018 Çarşamba 07:51

 
Büyükşehir fırsatı kaçırmıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi havaların mevsim normallerinin üzerinde gitmesini fırsat bilerek, şehirde acil asfaltlanması gereken noktalarda asfaltlama çalışmalarına hız verdi.
19 Mart 2018 Pazartesi 04:46

 
TORBA YASANIN İÇİNDE NELER VAR.
Meclis’te görüşülen torba tasarı özellikle istihdamı teşvik noktasında çok önemli düzenlemeler getiriyor.
10 Mart 2018 Cumartesi 10:47

 
BAKANLIK DURDURMA KARARI ALMIŞTI
Trabzon’un Boztepe Mahallesinde tarihi cephanelik binasının yanı başında bir süre önce yapımına başlanılan ve tepkiler üzerine durma noktasına gelen ucubenin yapımına yeniden başlandığı ortaya çıktı.
5 Mart 2018 Pazartesi 00:57

 
ARSİN’DEN BAKAN SOYLU'YA TAM DESTEK.
PKK terörünü bitirme noktasına getiren İçişleri Bakanı Sülyeman Soylu’ya yönelik suçlamalara Arsin Muhtarlar Derneği ve Muhtarlardan tepki geldi. Belediye...
27 Aralık 2017 Çarşamba 18:20

 
SÜMELA SEZONA YETİŞECEK Mİ?
Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ‘Turizm’ toplantısında açıkladı. Ayvazoğlu, "Bugüne kadar Sümela'da girilmemiş noktalara ziyaretçileri sokarak, buraları da turizme kazandırmış olacağız. Elimizden geldiğince hızlı şekilde çalışarak bu sezon ziyaretçilerimizi Sümela'ya sokacağız" dedi.
30 Kasım 2017 Perşembe 00:00

 
GENEL MERKEZ KİMİ İŞARET ETTİ?
AK Parti Genel Merkezi, Trabzon’da kongresi yapılacak olan iki ilçenin adayını da belirleyerek tartışmalara noktayı koydu.
28 Kasım 2017 Salı 14:47

 
TELEFERİK PROJESİ TAMAM
Akçaabat Belediyesince yap-işlet-devret modeliyle yapılması planlanan teleferik projesinde istasyon yerleri ve kalkış noktaları belirlendi, ihalesi yapılacak.
10 Kasım 2017 Cuma 17:29

 
TMO Akçaabat Alım Noktasını Taşıdı
Toprak Mahsülleri Ofisi Akçaabat Fındık alım noktasını yeni mahalleden Çınarlık Mahallesinde bulunan tekel binalarına taşıdı.
9 Ekim 2017 Pazartesi 17:31

 
Başkan'dan Fındık Alım Noktasına Ziyaret
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU TMO nun Akçaabat taki fındık alım noktasını ziyaret etti.
27 Eylül 2017 Çarşamba 18:27

 
Başkan Orta Mahallede İncelemede Bulundu
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Güney Çevre Yolu’nun Ortamahalle bağlantı noktasında Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’la birlikte çeşitli incelemelerde bulundu.
21 Eylül 2017 Perşembe 16:06

 
Çalköy şenlendi
Çalköy’de 1 aylık yaz kursunun noktalandığı ‘Çocuk Şenliği’nde çocuklar tiyatro, koro, şiir ve pandomim performanslarıyla alkış aldı
10 Ağustos 2017 Perşembe 08:16

 
Macera Parkı 6 Eylül’de ihaleye çıkıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz’in en önemli turizm noktalarından biri olan Uzungöl’e Tabiat Macera Parkı kazandırıyor.
10 Ağustos 2017 Perşembe 07:51

 
Baharın Renkleri Sokaklarda
Akçaabat Belediyesi, kent merkezinin farklı noktalarında gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile cadde ve sokaklara baharın renklerini taşıyor.
7 Temmuz 2017 Cuma 17:03

 
Gümrükçüoğlu:Başımız sağolsun
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Maçka ilçesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısı nedeniyle yayımladığı mesajında PKK terör örgütünün yok olma noktasına geldiğine dikkat çekti.
16 Mayıs 2017 Salı 18:36

 
Belediye Çalışmaları Hızlandırdı.
Kentin Her Noktasına Hizmet
19 Nisan 2017 Çarşamba 18:01

 
Akçaabat Zabıtası Göz Açtırmıyor
Akçaabat'ta kenti köşe bucak istila eden dilenciler Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri kıskacına alındı. Ekipler, şehrin farklı noktalarında dilenen ve vatandaşların vicdanını sömürerek yardım toplayan şahıslara göz açtırmıyor.
14 Nisan 2017 Cuma 19:48

 
Saadet Partisinden Altı Nokta Körler Derneği’ne ziyaret.
Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebeti ile Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti.
16 Ocak 2017 Pazartesi 18:52

 
Büyükşehir Belediyesi hem yapıyor hem güvenlik sağlıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yollarda tehlike arz eden 46 ayrı noktayı oto korkuluklarla (çelik bariyer) donatıyor.
11 Kasım 2016 Cuma 17:11

 
Büyükşehir Belediyesinin yol seferberliği devam ediyor
İl genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik halinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, her gün 15 ila 25 ayrı noktada yol çalışması gerçekleştiriyor.
20 Ekim 2016 Perşembe 18:20

 
Halkımızın Mağduriyetini Giderme Noktasında Çalışıyoruz!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Sel felaketi ile ilgili tespitler bittikten sonra yaraları sarma noktasında devlet olarak tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.
26 Eylül 2016 Pazartesi 16:31

 
Trabzon Maçka'da yaralanan polis içini kan ihtiyacı
Trabzon'un Maçka ilçesi Altındere Vadisi'nde bulunan Sümela Manastırı'nın çıkış noktasında bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.
26 Ağustos 2016 Cuma 17:45

 
Büyükşehir'e afişli teşekkür
Büyükşehir Belediyesi her gün en az 20 ayrı noktada yol çalışması yapıyor
7 Ağustos 2016 Pazar 19:46

 
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan 23 Nisan mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında 23 Nisan 1920’nin Türk milleti için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasını ifade ettiğini söyledi.
22 Nisan 2016 Cuma 15:39

 
Edda Market Açıldı
Akçaabat'ın bir çok noktasında faaliyet gösteren Edda Market, marketler zincirine bir yenisini daha ekledi.
16 Mart 2016 Çarşamba 18:34

 
Edda market büyüyor
Trabzon'un birçok noktasında faaliyet gösteren Edda Market, marketler zincirine bir yenisini daha ekliyor.
2 Mart 2016 Çarşamba 19:47

 
Başkan Açıklama Yaptı.
Akçaabat Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, sıfır faizli 30.000 TL kredi kesintileri için yapılan yanlış yorumlara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla son noktayı koydu.
10 Şubat 2016 Çarşamba 19:32

 
Büyükşehir Belediyesi anında müdahale ediyor
22-26 Ocak tarihlerinde yoğun kar yağışının yaşandığı Trabzon’da, karların hızla erimesiyle birlikte birçok noktada irili ufaklı heyelan olayları meydana geldi.
1 Şubat 2016 Pazartesi 07:05

 
Edda +Plus Açıldı
Trabzon'un birçok noktasında faaliyet gösteren Edda Market, marketler zincirine bir yenisini daha ekledi.
16 Aralık 2015 Çarşamba 18:23

 
Çaykaraya MOBESE Kazandırıldı.
Çaykara’nın güvenliğinin daha da etkinleştirilmesi için Kaymakamlık, İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü nezdinde yapılan görüşmeler, atılan adımların sonucu Çaykara’nın 5 noktası MOBESE kamera sistemi ile donatıldı.
9 Aralık 2015 Çarşamba 17:07

 
Erkan Zengin, Mehmet'ten resmen özür diledi
Trabzonspor'da Mehmet Ekici ve Erkan Zengin kavgasında son nokta konuldu.
15 Ekim 2015 Perşembe 17:45

 
Diyarbakır’da Polise Saldırı: 1 Şehit
Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde bölge trafik noktasında zırhlı araca bir grup PKK’lı tarafından ateş açıldı. Polisin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit oldu
12 Ekim 2015 Pazartesi 13:24

 
1 Kasım’ın önemi
1 KASIM seçimleri öncesi temposunu arttıran AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Akçaabat’ta AK Parti’nin 13 yıllık yönetim sürecini arlattı ve gelinen noktayı yorumladı.
7 Ekim 2015 Çarşamba 00:37

 
Trabzon-Akçaabat yolu kara nokta oldu
TÜRKİYE Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkan sürücüleri 11 bölge güzergahındaki toplam 65 kara nokta konusunda uyardı.
21 Eylül 2015 Pazartesi 17:52

 
Douglas İmzaladı.
Trabzonspor, 27 yaşındaki Brezilya asıllı Hollandalı stoper Douglas Franco transferini noktaladı.
29 Ağustos 2015 Cumartesi 11:36

 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASFALTLAMA YAPIYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HER GÜN ÜÇ AYRI NOKTADA ASFALTLAMA YAPIYOR
20 Ağustos 2015 Perşembe 20:18

 
Yeşil Yol masaya yattı
SON günlerde tartışma konusu olan ‘Yeşil Yol’ projesini kapsayan Doğu Karadeniz Bölgesi Turizm Master Planı'nda gelinen noktanın gözden geçirilmesi için projenin uygulayıcıları DOKAP Başkanı Ekrem Yüce başkanlığında Rize’de bir araya geldi.
25 Temmuz 2015 Cumartesi 07:19

 
Yıldızlı’da Tedirgin Bekleyiş.
Dün akşamüstü Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’nün arkasında bulunan balıkçı barınaklarının olduğu noktadan tekneyle denize açılan dört arkadaştan biri geri dönemedi.
20 Temmuz 2015 Pazartesi 17:48

 
SÜMEYYE ERDOĞAN KADEM'İN İFTARINA KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan, 28 Şubat’taki başörtüsü yasağından ötürü Trabzon’un Araklı ilçesine geldiğini ve buradaki İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gördüğünü, bunun hayatının dönüm noktası olduğunu belirtti.
8 Temmuz 2015 Çarşamba 05:10

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erdoğan Bayraktar ile tapu dağıttı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tapu dağıtım törenini, sorunun çözümü noktasında büyük emeği olan dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar ile gerçekleştirdi.
26 Mayıs 2015 Salı 08:52

 
ŞAMPİYONLARIMIZI F.BAHÇE'NİN KUCAĞINA ATIYORUZ
Trabzon Boks İl Temsilcisi Kaya Özlü Sonnokta'ya çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
16 Mayıs 2015 Cumartesi 19:23

 
7 Haziran Dönüm Noktası
Uraloğlu, 7 Haziran Genel Seçimlerle ilgili, ‘Yeryüzünde mazlumların sesinin daha gür çıkacağı tarihin başlangıç noktasıdır’
4 Nisan 2015 Cumartesi 10:12

 
DÜNYA YENİDEN FORMATLANACAK
7 Haziran seçimleri sadece ülkemiz açısından değil dünyadaki dengeler açısından da oldukça önemlidir. Yeryüzünde mazlumların sesinin daha gür çıkacağı tarihin başlangıç noktasıdır.
18 Mart 2015 Çarşamba 16:18

 
Metin Kara, 'Trabzon mağdur oluyor'
Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Metin Kara hükümetin esnafın yaşaması ve ayakta kalması noktasında attıkları adımlarını önemsediklerini dile getirdi
20 Ocak 2015 Salı 17:14

 
UEFA 2010-2011 sezonunun şampiyonunu açıkladı
Trabzonspor'un itirazı üstüne görevlendirilen UEFA Müfettişi Jean Samuel Lueba raporunda 2010-11 sezonuna son noktayı koydu.
20 Kasım 2014 Perşembe 19:30

 
Vali Öz Turistler şikayetçi
Vali Öz, Arap turizminin geldiği noktayı özetledi
30 Eylül 2014 Salı 20:01

 
“BU KONU TBMM GÜNDEMİNE TAŞINACAK!”
MHP İl Başkanı Muammer Demeli; “Bu şehirde ekonomi durma noktasına geldiği bugünlerde vergi denetimlerinin oranı %35 leri buldu.
3 Eylül 2014 Çarşamba 09:46

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1284 Jönköping, resmen İsveç kenti oldu.
1804 Napolyon Bonapart, Fransa İmparatoru ilan edildi.
1871 Paris Komünü eşit işe eşit ücret verilmesini kabul etti.
1897 İrlandalı yazar Bram Stoker'ın Dracula adlı romanı yayımlandı.
1910 Çıplak gözle görülebilen tek kuyrukluyıldız olan Halley kuyruklu yıldızı, Dünya'nın çok yakınından geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur