Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Sever haberleri
 
KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA
Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünce organize edilen ve 2-15 Mayıs tarihleri arasında 24.si düzenlenecek olan Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nde iki oyun Akçaabat’ta tiyatro severlerle buluşacak.
27 Nisan 2024 Cumartesi 18:54

 
AKÇAABAT’TA TİYATRO ZAMANI
Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatro oyunu, minik tiyatro severlerle buluştu.
1 Mart 2024 Cuma 17:46

 
AKÇAABAT’TA SANAT GECESİ
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Belediye Türk Sanat Müziği Korosu, Koro Şefi Eylem Derçin yönetiminde unutulmaz bir konserle sanatseverlerle buluştu.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
Merakla beklenen ‘Kitap Günleri’ başladı
Kitapseverler kitaba doyacak
20 Ekim 2023 Cuma 19:39

 
TRT SANATÇILARINDAN TRABZON’DA UNUTULMAZ MÜZİK ZİYAFETİ
TRT sanatçıları ‘Şehir Konserleri’ kapsamında Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi’nde müzikseverlerle buluştu. Trabzon Valiliği ile Trabzon Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve birbirinden değerli sanatçıların çok sevilen eserleri seslendirdiği konser büyük beğeni topladı.
6 Ağustos 2023 Pazar 18:10

 
AKÇAABAT’TA ‘BİR BAVUL OYUN’ İLE BİR BAVUL MUTLULUK DAĞITTILAR
Akçaabat Belediyesi organizesinde 4.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günlerinin üçüncü akşamında Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu tarafından Bir Bavul Oyun adlı çocuk oyunu minik tiyatro severlerle buluştu.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:31

 
Trabzon Üniversitesi’nde Çok Sesli Çocuk Korosu Konseri
Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı dolayısıyla Trabzon Üniversitesi’nde Çok Sesli Çocuk Korosu konseri düzenlendi. Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Ayşegül Ergene’nin yönetimindeki konser müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:25

 
Trabzon Üniversitesi Akademisyenleri Türk Halk Müziği Konseri ile Mest Etti
Trabzon Üniversitesi "Akademisyenler Türk Halk Müziği Topluluğu”, halk müziğinin seçkin örnekleri ile unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere katılan müzikseverler, koroyu dakikalarca ayakta alkışladı.
30 Mayıs 2023 Salı 17:24

 
AKÇAABAT’TA ‘NASRETTİN HOCA’ ADLI TİYATRO SAHNELENDİ
Akçaabat Belediyesi organizesinde minik tiyatro severler için ‘Masal Şenliği-Nasrettin Hoca’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi
1 Mayıs 2023 Pazartesi 19:16

 
Keman Solo ve Keman Orkestrası Konseri Mest Etti
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı tarafından düzenlenen “Keman Solo ve Keman Orkestrası” konseri müzikseverleri mest etti.
29 Aralık 2022 Perşembe 12:35

 
BÜYÜKŞEHİR DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ'NÜ KUTLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlik, hayvanseverlerden büyük ilgi gördü.
5 Ekim 2022 Çarşamba 15:35

 
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DOĞA KAMPI’ BEĞENİ TOPLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Trabzon’da bir ilk olarak gerçekleştirilen ‘Doğa Kampı’, 9-13 yaş arasındaki doğaseverlerden büyük ilgi gördü.
1 Eylül 2022 Perşembe 18:38

 
Bartın’da sel ve su kıtlığı risklerinin azaltılmasına yönelik proje görüşüldü
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever’i ziyaretinde, Bartın’da sel ve su kıtlığı risklerinin azaltılmasına yönelik proje üzerinde görüş alışverişinde bulundu.
26 Ağustos 2022 Cuma 14:47

 
AKÇAABAT’TA TİYATRO ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin üçüncü akşamında Mizah Sanatı Derneği GugukumdakilerTiyatrosu ‘Çalıntı Eserler Tiyatrosu’ adlı oyun tiyatro severlerle buluştu.
6 Mart 2022 Pazar 15:21

 
10. Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Sayılı Günler Kaldı
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen "Erol Günaydın Tiyatro Günleri"nin 10'uncusu 2-10 Mart 2022 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.
21 Şubat 2022 Pazartesi 19:04

 
KADRAJLARLA TRABZON FOTOĞRAF SERGİSİ AKÇAABAT’TA AÇILDI
Akçaabat Belediyesi ve Uluslararası Akçaabat Bilim Kültür Sanat Derneği organizesinde, toplamda 40 sanatseverin katılımıyla ‘Kadrajlarla Trabzon-1’ adlı fotoğraf sergisi Akçaabat’ta sanatseverlerle buluştu.
11 Şubat 2022 Cuma 18:39

 
AKÇAABAT SPORLA BULUŞUYOR
Akçaabat Belediyesi, yediden yetmişe onlarca sporseveri sporun her dalıyla buluşturmaya devam ediyor.
10 Şubat 2022 Perşembe 16:57

 
Memleket Partisi İl Başkanlığı Kurucu üye Ruşen Sever’i Ağırladı.
Trabzon’a bir ziyaret gerçekleştiren Kurucu üye Ruşen Sever ziyaret sonrası Manşet 61 TV nin sorularını cevaplandırdı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 10:30

 
AKÇAABAT’TA OPERA VE BALE GÜNLERİ DÜZENLENDİ
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesindeki “Allegra Ensemble” adlı topluluk Akçaabatlı sanatseverlerle buluştu.
6 Ekim 2021 Çarşamba 17:37

 
KURTULUŞ “EN İYİ NARKOTİK POLİS ANNEDİR” TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Trabzon Kültür Sanat ve Turizm Derneğinin de paydaş olduğu İçişleri Bakanlığının desteklediği Kurtuluş “En İyi Narkotik Polis Annedir” adlı tiyatro oyunu Akçaabat Belediyesi Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.
21 Eylül 2021 Salı 18:03

 
Yaşar Erbaşaran Kızını Evlendirdi
Trabzon’un sevilen ve hayır sever iş insanlarından Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran kızını evlendirdi.
17 Temmuz 2021 Cumartesi 19:26

 
AKÇAABAT’TA ‘HER HIRSIZ HAYDUT DEĞİLDİR’ OYUNU TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediyesi’nin Açık Hava Tiyatro Günleri, senaryosu Dario Fo’ya ait yönetmenliğini Süleyman Sırtkaya’nın yaptığı Trabzon Sanat Tiyatrosu’nun ‘Her Hırsız Haydut Değildir’ adlı tiyatro oyunu dördüncü akşam tiyatroseverlerle buluştu.
6 Temmuz 2021 Salı 21:22

 
Hayırseverlerden Haçkalı Baba'ya Yoğun Bakım
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne, hayırsever işadamları Rasim Bayburt ile Vehbi Koç tarafından 200 bin TL değerinde 6 yataklı yoğun bakım ünitesi yapıldı.
12 Nisan 2021 Pazartesi 18:09

 
ESRA’YI BİRLİKTE YÜRÜTELİM
Trabzon'da Esra’nın yürüyebilmesi için 60 bin lira lazım Trabzon’un Tonya İlçesi’nde doğuştan yürüme engelli olan Esra Sağlam’ın(10) ailesi, kızlarının yürüyebilmesi için ameliyat olması gerektiğini, ameliyat masrafları içinde 60 bin liraya ihtiyaçları olduğunu belirterek, hayırseverlerden yardım istedi.
29 Ocak 2021 Cuma 18:10

 
TABLETLER YAŞAR AMCADAN
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı, Erbaşaranlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Yaşar Erbaşaran, Akçaabat’taki öğrencilere uzaktan eğitime katılabilmeleri için tablet hediye etti.
8 Ocak 2021 Cuma 11:42

 
İrfanlı Büyük Camii'nde ilk Cuma Namazı heyecanı
Of Belediyesinin himayesinde hayırsever vatandaşların desteği ile 2016 yılında yapımına başlanan ve Of’un ikinci büyük camisi olan İrfanlı Büyük Camii, cuma namazı ile birlikte ibadete açıldı.
23 Kasım 2020 Pazartesi 10:31

 
Trabzon İHH'dan Eğitime Dev Destek
İHH İnsani Yardım Vakfı, Pandemi sürecinde uzaktan eğitime devam eden yetim çocuklara tablet hediye edecek. Hayırseverlerin destekleriyle öğrencilerin eğitimleri aksamayacak.
29 Eylül 2020 Salı 10:13

 
Gelirler engelli çocuklara
Akçaabatlı şair Avni Terzi yazdığı ilk şiir kitabını düzenlediği imza günü ile şiir severlere tanıttı.
9 Eylül 2020 Çarşamba 19:08

 
Trabzon’da alkışlanacak uygulama
MÜSİAD’ın hayırsever işadamları Zimem defterlerlerini satın aldılar
5 Mayıs 2020 Salı 18:00

 
10. Erol Günaydın Tiyatro Günlerinde Geri Sayım Başladı
"Erol Günaydın Tiyatro Günleri"nin 10'uncusu 2-11 Mart 2020 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.
24 Şubat 2020 Pazartesi 13:46

 
Genç, Dolaylı'da kütüphane açtı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Dolaylı Mahallesi'nde kitapsever vatandaş Rahman Ayhan tarafından oluşturulan özel 'Hoca İlyas Ayhan Kütüphanesi'ni hizmete açtı.
24 Şubat 2020 Pazartesi 13:32

 
AKÇAABAT’TAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve beraberindeki hayırsever iş adamları ve vatandaşların ortak girişimi oluşturulan yardım tırı deprem bölgesine ulaştı.
30 Ocak 2020 Perşembe 17:56

 
Güvercin yarışması 30 kasımda
Akçaabat Hava Kara Deniz Sporları Hobileri ve Hayvan severler derneği 30 Kasımda güvercin yarışması düzenledi.
26 Kasım 2019 Salı 17:09

 
Darıca Mahallasi Mezarlık Camii dualarla hizmete açıldı.
Cami İmam-Hatibi Ömer Akgün hocamızın önderliğinde, hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla 8 ayda tamamlanan Darıca Mezarlık Camii için Müftülüğümüz açılış programı düzenledi.
1 Ağustos 2019 Perşembe 00:00

 
BELEDİYE KOROSUNDAN ÇOK SESLİ KONSER
Belediyemiz Çok Sesli Korosu, 13 Haziran 2019 Perşembe günü saat: 18.30'da Hamamçimeni Çarşısı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Salonunda halka açık konser verecektir.Konsere tüm sanatseverler davetlidir.
10 Haziran 2019 Pazartesi 15:51

 
ESKİ BAŞKAN DOLANDIRILDI
Yardımseverliğini istismar ettiler
7 Haziran 2019 Cuma 00:22

 
Deniz mevsimi açıldı
Güneş yüzünü gösterdi deniz severler kendilerini suya attı.
17 Mayıs 2019 Cuma 16:44

 
HİLMİ SARAL AÇIKLAMA YAPTI
CHP ve İyi Parti’den Of Belediye Başkan Adayı olan Hilmi Saral, Kimse Benim Vatanseverliğimi Tartışmasın.
26 Mart 2019 Salı 19:27

 
“BATAKHANE GÜZELİ” ADLI OYUN SAHNELENMEYE DEVAM EDİYOR.
Akçaabat Belediye Tiyatrosunun bu sezonki oyunu “Batakhane Güzeli” tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.
26 Mart 2019 Salı 09:15

 
GEVEZE BERBER’ KAHKAHA TUFANI ESTİRDİ
Akçaabat Belediyesince bu yıl 9.’su düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde Trabzon Devlet Tiyatrosu ‘Geveze Berber’ adlı tiyatro oyunu ile tiyatro severlerle buluştu.
5 Mart 2019 Salı 17:30

 
Trabzon Gemisi Enosis adlı oyun yoğun ilgi görüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Trabzon Gemisi Enosis’ tiyatro severler tarafından yoğun ilgi görüyor.
22 Ocak 2019 Salı 19:25

 
Trabzon Ülkü Ocaklarından Andımız Açıklaması
Her Daim Vatanseverliği ve Yiğitliği ile Anılan Saygıdeğer Trabzonlu Hemşerilerim,
30 Ekim 2018 Salı 10:55

 
Kitap fuarında yazarlar ile okuyucular buluşuyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 5’sini düzenlediği kitap fuarına kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor.
25 Nisan 2018 Çarşamba 16:43

 
Kitap Fuarında yazarlar ile okuyucular bir araya geliyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Doğu Karadeniz’in en büyük kitap fuarı tüm hızıyla devam ediyor. 20-29 Nisan tarihleri arasında Varlıbaş AVM’de yapılan fuarda düzenlenen söyleşi ve imza günlerine kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor.
23 Nisan 2018 Pazartesi 14:32

 
Kitap fuarında hafta sonu yoğunluğu
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’si düzenlenen Doğu Karadeniz’in en büyük kitap fuarına kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor.
21 Nisan 2018 Cumartesi 19:32

 
TSM KOROSU SANATSEVERLERLE BULUŞTU
AKÇAABAT BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU SANATSEVERLERLE BULUŞTU
1 Mart 2018 Perşembe 00:14

 
“SUSKUNLAR KAPISI” SAHNELENECEK
Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu “Suskunlar Kapısı” Adlı Oyununu Akçaabatlı Tiyatro Severlerin Beğenisine Sunuyor
7 Aralık 2017 Perşembe 18:52

 
Çay Daveti İle Gelen Acı Ölüm
Alınan bilgiye göre, Hıdırnebi Yaylasında hayırseverler tarafından yaptırılan ve inşaatında da hayırseverlerin çalıştığı Hıdırnebi Yayla Camisi'ne ait lojman inşaatında henüz belirlenemeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Olayda 1 kişi öldü, biri cami imamı olmak üzere 7 kişi yaralandı.
17 Kasım 2017 Cuma 17:15

 
KARDEŞ ELİ’NDEN ARAKAN’A 60 BİN TL
Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği daha önce olduğu gibi zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimize yardım elini uzatarak Oflu yardımseverlerin bağışlarını Arakan’daki Müslümanlara ulaştırdı.
27 Ekim 2017 Cuma 17:41

 
Ekrem Kutlu 17. Resim Sergisini Açıyor
Akçaabat Belediyesi Kültür Kurulu üyesi olan aynı zamanda Akçaabat’ın yetiştirdiği önemli resim sanatçılarından Ekrem Kutlu, 17. resim sergisini İzmir'de sanatseverlerle buluşturacak.
18 Ekim 2017 Çarşamba 08:57

 
“Rezonans” Resim Sergisi Açılıyor.
Müdürlük olarak sanat sezonumuza, Giresun Üniversitesinde Eğitim görevlisi olan genç sanatçı Leyla ALİYEVA ÖNEN ile oldukça aktif, heyecanlı ve farklı tarzlardan oluşan sergileri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyoruz.
28 Eylül 2017 Perşembe 18:58

 
Yeni Başsavcı Görevine Başladı
Mustafa Sever’in tayininin çıkmasıyla boşalan Akçaabat Cumhuriyet başsavcılığı görevine Denizli Cumhuriyet savcısı Abdullah Güney atandı.
7 Ağustos 2017 Pazartesi 18:29

 
Başsavcı’dan Başkan Türkmen’e Ziyaret
Yeni görev yeri Afyon Bolvadin olan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sever, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret etti.
21 Temmuz 2017 Cuma 17:19

 
7.Erol Günaydın Tiyatro Günleri Başlıyor
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen "Erol Günaydın Tiyatro Günleri" nin 7.'si 1 – 9 Mart 2017 tarihlerinde tiyatro severlerle buluşuyor.
27 Şubat 2017 Pazartesi 21:18

 
Medikal yardımların dağıtımına başlandı
Hayırsever vatandaşlar Muazzez Demiryürek, Fatoş Özyurt ve Alibey Saka’nın ihtiyaç sahibi, engelli ve hasta mülteci ve vatandaşlar için yurtdışından Trabzon Büyükşehir Belediyesine temin ettiği medikal malzemelerin dağıtımına bugün düzenlenen törenle başlandı.
31 Ocak 2017 Salı 16:34

 
Hayırsever kadınlardan cihaz yardımı.
Hayırsever kadınlardan hasta ve yaşlılar için Büyükşehir Belediyesine cihaz yardımı
25 Ocak 2017 Çarşamba 19:03

 
BASIN BÜLTENİ
Sanatseverlerin ve halkımızın Kültür ve Sanat Yaşamına canlılık kazandırmak amacıyla; kültür ve sanatın her dalında etkinliklerin yoğun olarak yaşandığı ilimizde ulusal ve uluslararası düzeyde önemli kültür ve sanat insanları yetişmiştir.
21 Aralık 2016 Çarşamba 16:55

 
Başsavcıya ziyaretler devam ediyor
Akçaabat Cumhuriyet başsavcılığına atanan Mustafa Sever ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor.
23 Kasım 2016 Çarşamba 18:36

 
Geleneksel 9.Sudaki Tılsım Ebru Sergisi Açıldı.
Sudaki Tılsım Ebru Atölyesinde Ebru Sanatı eğitim veren Songül KARTAL ve on bir öğrencisinin eserlerinin yer aldığı kırk sekiz çalışmadan oluşan Geleneksel 9. Sudaki Tılsım Ebru Atölyesi Sergisi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisinde sanatseverlerin beğenisine açılmıştır.
2 Haziran 2016 Perşembe 00:21

 
Turizm haftası başlıyor
72 ressamın tuvalinden yansıyan renk şöleni İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisinde 15.04.2016 Cuma günü saat 17:30 da sanat severlerin beğenisine açılacaktır.
14 Nisan 2016 Perşembe 00:14

 
Türk Sanat Müziği Konseri Mest Etti.
Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Türk Sanat Müziği Severlerle buluştu.
31 Mart 2016 Perşembe 10:19

 
Ankara’daki Saldırıda Trabzonlu Başkanda Yaşamını Yitirdi!
Ankara’da Kızılay’da dün akşam meydana gelen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında Trabzonlu CHP Keçiören eski İlçe Başkanı Mehmet Yurtsever’in de bulunduğu kaydedildi
14 Mart 2016 Pazartesi 17:00

 
TİYATRO GÜNLERİ’NDE 2.GÜN
Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde 2. Gün’de Umut Tiyatrosu Tiyatro Severler le Buluştu
3 Mart 2016 Perşembe 17:57

 
Akçaabat fotoğraf topluluğu Sergi açtı
Akçaabatta fotoğraf topluluğu adı altında birleşen fotoğraf severler Trabzon güzel sanatlar galerisidne 4. karma fotoğraf sergisi açtılar.
7 Kasım 2015 Cumartesi 10:50

 
Komşularını Teravihe Götürebilmek İçin Minibüs Kiraladı
Zonguldak'ta hayırsever bir kadın, camiye ulaşım güçlüğü yaşayan bazı yaşlı komşuları ve yağışlı havalarda camiye gidemeyen kadınları teravih namazına kiraladığı minibüsle götürüyor
25 Haziran 2015 Perşembe 18:25

 
28 ŞUBAT’IN ANISINA..
ERBAKAN’I DESTEKLEYEN O KOMUTANLAR,“VATANSEVER” İDİ..
28 Şubat 2015 Cumartesi 10:09

 
24 ŞUBAT TRABZON'UN KURTULUŞU‏
Trabzon Ülkü Ocaklarından kutlama mesajı Fatih’in fethettiği, Yavuz’un Yönettiği,Kanuni’nin doğup büyüdüğü şehzadeler diyarı, yiğidin harman olduğu, ülkemizin yıkılmaz kalesi Trabzon’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümünde kurtuluşta canını feda eden şehitlerimizi, genciyle yaşlısıyla erkeği ile kadınıyla şehrinin savunan vatansever insanlarımızı, atalarımız ve ecdadımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.
24 Şubat 2015 Salı 18:11

 
Fotoğraf kursiyerleri gezdiler
Akçaabat Belediyesi sanat evinde açılan fotoğraf kursunu bitiren doğasever kursiyerler çal mağarası ve çevresine düzenlenen geziye katıldılar.
29 Aralık 2014 Pazartesi 15:35

 
Avni Aker'in kaderini Başbakan belirleyecek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta sonu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde konuyu kendilerine ilettiğini belirten Gümrükçüoğlu “Sayın Başbakanımızın talimatları ile inşasına başlanan stadyum 2015 yılının Ağustos ayında Trabzonspor’umuzun, Trabzon halkının ve futbol severlerin hizmetine girecektir.
24 Haziran 2014 Salı 19:18

 
Söğütlüye İkinci Büyük Cami
Söğütlü mahallesinde yapımı devam eden hayırsever vatandaşlar ve işadamlarının yardımıyla yaptırılan Söğütlü Yavuz Selim Camii ibadete açıldı.
7 Haziran 2014 Cumartesi 16:36

 
Miraç çınar mesaj yayınladı
Dünden bugüne Akçaabat’ımıza hizmet etmiş taş üstüne taş koymuş tüm siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine, yardım sever iş adamlarımıza, devlet büyüklerimize güzide şehrimize küçükte olsa katkıda bulunmuş olan tüm isimsiz kahramanlara teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.
9 Ocak 2014 Perşembe 18:19

 
Yandan değil candan çalışıyoruz
CHP’ye katılımıyla ilgili yöneltilen sorulara net cevap vermekten kaçınan Sarıgül, "Bizim kadrolarımız yandan çalışmaz, candan yani severek çalışır" diye konuştu.
2 Eylül 2013 Pazartesi 10:37

 
Akçaabat Belediyesin'den Tiyatro Şöleni
İzmir Sanat Kulesi Tiyatro Grubu oyuncuları tiyatro severlerden tam not aldı.
3 Mayıs 2013 Cuma 20:15

 
Damlanur'un çilesi
Araklı’nın Pervane Köyü’nden olan Şenol Akgül isimli vatandaş yaşadığı çaresizlik karşısında hayırseverlerin desteğini bekliyor.
24 Ocak 2013 Perşembe 20:51

 
"Hazırız, Hedefimiz Üst Sıralardır"
Bu sene göreve gelen Yıldızlıspor'un Teknik Direktörü Fikret Acuner, takımı hakkında bilgi vererek, hedeflerinin üst sıraları zorlamak olduğunu kaydetti. Bu seneki nihai hedeflerinin, Trabzon'daki futbolseverlere güzel bir futbol seyrettirmek olduğunu dile getiren Acuner şu sözleri sarfetti: "Yıldızlıspor'un bu sene daha önceki yıllarda olduğu gibi yine belirlemiş olduğu hedef doğrultusunda çalışmalar yapılıyor. Hedefimiz Trabzon'da seyircilere güzel bir futbol izlettirmek. Fair-Play adına sahada sonuca dayalı değil, futbola dayalı bir oyunu izleyicilere izlettirmek. Oynadığımız sahanın çevresinin, tribünlerinin önemi yok bizler için. Bizim için, sahada görev alan arkadaşların izleyicilere k
21 Ekim 2010 Perşembe 17:22

 
Eğitim Yatırımı
Trabzon'da, hayırseverler eğitim yatırımlarına devam ediyor. Akçaköy'de yapılacak olan bölge yatılı yurt binasının protokolü Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile Akçaköy Belediye Başkanı Sultan Memiş arasında imzalandı.
14 Eylül 2010 Salı 17:04

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur