Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TEM haberleri
 
KAHVECİOĞLU HALI YIKAMA
HALINIZIN YÜZÜNÜ DEĞİL "ÖZÜNÜ" TEMİZLİYOR.
16 Nisan 2024 Salı 18:38

 
Rektör Uzun, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun Bartın, Karabük ve Zonguldak ilinde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu.
7 Nisan 2024 Pazar 14:29

 
KALYONCU’DAN İLK AÇIKLAMA: KAZANAN CHP OLDU!
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçiminin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, sitemize özel açıklamalarda bulundu.
1 Nisan 2024 Pazartesi 14:32

 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR
Akçaabat İlçe Halk kütüphanesi tarafından 60. Kütüphane Haftası nedeniyle organize edilen “İçimdeki Kütüphane” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:54

 
BTP li Ayvaz; Cumhuriyet’le Yaşıt Renklerimize Sevdalıyız, Aşığız..
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat belediye başkanı adayı Samet Ayvaz,TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sebat Gençlik, Adana FK 1954 galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
12 Mart 2024 Salı 13:06

 
Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibinden bir başarı daha.
Türkiyede Devlet Kurumlarımız içinde Doku Kültürü Laboratuvarı kurtararak Doku Kültürü Yöntemi ileTıbbi Aromatik bitkileri(Aronya,Mavi yemiş..vb) kitlesel olarak üreterek büyük bir başarıya imza atan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibimiz bir başarıya daha imza attı..
29 Şubat 2024 Perşembe 19:09

 
44. ULUSLARARASI TRABZON YARI MARATONU KOŞULDU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, “Yeşil Adımlar, Temiz Gelecek” sloganıyla koşuldu.
25 Şubat 2024 Pazar 07:19

 
NÜFUS VERİLERİ AÇIKLANDI
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını yayımladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 15:59

 
OSMAN KALYONCU, AKÇAABAT’TA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Akçaabat İlçe Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat’ta seçim çalışmalarında Tempo Arttırdı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:44

 
AKÇAABAT’TA ATIKLAR ELEKTRİK OLARAK GERİ DÖNÜYOR.
Akçaabat Belediyesi daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Akçaabat için sağlıklı ve sürdürülebilir çevre oluşturmak gayesiyle örnek çalışmalara imza atıyor.
23 Ocak 2024 Salı 17:57

 
Of Belediyesi karla mücadeleye ara vermeden devam ediyor
Of Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde koordineli çalışmalarına başlayan ekipler kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:27

 
Gazeteciler günümüzü kutladılar
10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle ilçemiz siyasi parti temsilcileri gazetemize gelerek günümüzü kutladılar.
11 Ocak 2024 Perşembe 18:49

 
Akçaabat Ortamahalle Müzesi'ne Yoğun İlgi!
Trabzon'un tarihi mirasını yaşatma amacıyla Akçaabat Belediyesi tarafından restorasyon ve envanter temini süreci mayıs 2023 yılında tamamlanan Ortamahalle Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.
5 Ocak 2024 Cuma 19:07

 
AKÇAABAT SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE KETEM’DEN BİLGİLENDİRME.
Akçaabat Belediyesi Spor Eğitim Merkezinde plates-step-aerobik yapan kadınlara Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü Ketem tarafından ‘Kanserde Erken Teşhis’ konulu bilgilendirme yapıldı.
5 Ocak 2024 Cuma 18:54

 
AKÇAABAT ADALET SARAYININ TEMELİ ATILDI
Akçaabat’a yapılacak olan Akçaabat Adalet Sarayı için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:00

 
İSMAİL GEDİKLİ'DEN YENİ YIL KUTLAMASI
Yeni Yılın Tüm İnsanlığa Sağlık Mutluluk ve Huzur Getirmesini Temenni Ederim
30 Aralık 2023 Cumartesi 18:39

 
AGD’DEN MEKKENİN FETHİ PROGRAMI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akçaabat temsilciliği olarak ülkemizdeki tüm il ve ilçelerle aynı anda Akçaabat’ta Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi programı düzenliyoruz.
28 Aralık 2023 Perşembe 06:28

 
ADALET BAKANI AKÇAABAT’A GELİYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yakın zamanda ihalesi yapılan ve inşasına başlanan Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katılmak üzere Akçaabat'a gelecek.
26 Aralık 2023 Salı 14:15

 
“Bağımsız Filistin İçin Kıyamdayız” yürüyüşü gerçekleştirdi.
Üniversitemiz Önderliğinde "Bağımsız Filistin İçin Kıyamdayız" Yürüyüşü Gerçekleştirildi
22 Aralık 2023 Cuma 17:20

 
AGD VE İHH’DAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI
Filistin’de iki ayı aşkın yaşanan soykırıma tepkiler devam ediyor. AGD ve İHH Akçaabat ilçe temsilcilikleri olarak Filistin-Gazze’de yaşanan katliamlara tepki göstermek ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla 15 Aralık Cuma günü Akçaabat Atatürk parkında hayır çarşısı açtık.
17 Aralık 2023 Pazar 19:14

 
GURBETTE HEMŞEHRİ BULUŞMASI
Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için İstanbul’a giden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İstanbul’daki Akçaabatlıların kurdukları sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle de biraraya geldi.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:52

 
BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALTINTEPE ’’HAZIRIM’’DEDİ
Mart ayı sonunda yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimlerinde aday adayı olan Ak parti Akçaabat eski ilçe başkanı Hüseyin Altıntepe, gazetemize yaptığı açıklamada ‘’ ben hazırım. Aday gösterildiğim günden itibaren çalışmalara başlayacağım’’ dedi.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:45

 
Motor teknolojileri alanındaki lider kuruluş TRMOTOR’dan BARÜ’ye ziyaret
TRMOTOR Güç Sistemleri Teknoloji Başkanı Doç. Dr. Güven Yücesan ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:26

 
BAKAN YARDIMCISI TURAN’IN TRABZON’DAKİ İLK DURAĞI GANİTA OLDU
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın ilk durağı Ganita oldu. Ganita’yı çok beğendiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Turan, ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
6 Aralık 2023 Çarşamba 14:22

 
GENEL MERKEZE KİMLER ÇAĞRILDI
Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin istifası ile boşalan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında ismi çıkan 4 adaydan 3’ü AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrıldı.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:28

 
TEMAYÜLDEN ÇIKAN İSİMLER MÜLAKATA ÇAĞRILDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde istifalarla boşalan ilçe başkanlıkları için yapılan temayül yoklamalarında çıkan isimler bu akşam parti binasına çağrılarak mülakata tabi tutuluyorlar.
21 Kasım 2023 Salı 07:31

 
BAŞKAN EKİM IŞIKLAR ASM TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Işıklar Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:22

 
TRABZONLU ANNELERDEN GAZZE İÇİN ‘HAYIR ÇARŞISI’
Trabzon Kadın İnsiyatif Platformu temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ı makamında ziyaret etti.
13 Kasım 2023 Pazartesi 19:15

 
Ticaret turizmi geliştirilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi başkanlığındaki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te başta sağlık turizmi olmak üzere iş birliği konularında temaslarda bulundu.
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:15

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak'tan raylı sistem açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan Raylı Sistem Projesi hakkında yazılı bir açıklama yapan CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Bu proje halkı kandırmak adına, yıllardır sistematik olarak gündemde tutulmaktadır.
19 Ekim 2023 Perşembe 07:44

 
7’den 70’e herkes memnun.
Trabzon Raylı Sisteminde geri sayım başladı.
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:24

 
TRABZON RAYLI SİSTEME KAVUŞUYOR
Trabzon’da uzun yıllardır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı.
17 Ekim 2023 Salı 19:36

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
TERTEMİZ BİR AKÇAABAT İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Akçaabat Belediyesi ekiplerince daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için; sağlıklı ve sürdürülebilir bir çevre oluşturmak için yapılan temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
22 Eylül 2023 Cuma 17:46

 
AGD’Lİ ÖĞRENCİLER PİKNİKTE
AGD Akçaabat temsilciliği olarak verimli bir yaz dönemini geride bıraktık.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:23

 
Ortahisar sahili çöplerden temizlendi
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ’16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ kapsamında Faroz Balıkçı Barınağı’ndan Beşirli Sahili’ne kadar olan bölümde farkındalık etkinliği düzenledi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:18

 
AHMET METİN GENÇ STK LARLA TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONUNDA BİR ARAYA GELDİ
Trabzon Dernekleri Federasyonunun düzenlemiş olduğu STK toplantısı 35 STK temsilcisinin katılımıyla yapıldı.
15 Eylül 2023 Cuma 09:32

 
YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILIYOR
CUMA GÜNÜ TEMELİ ATILIYOR
13 Eylül 2023 Çarşamba 07:35

 
Başkan Ekim Sürekli Sahada
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim temel Belediyecilik faaliyetlerinin ve çalışmalarının yanında Gönül Belediyeciliğinin hakkını tam anlamıyla veriyor.
2 Eylül 2023 Cumartesi 16:48

 
ÜRETİCİLERİMİZİN DİKKATİNE !
TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ 2023 YILI FINDIK ALIMI İÇİN RANDEVU SİSTEMİ AÇILDI
22 Ağustos 2023 Salı 10:41

 
“Türk şirketleri Gürcistan’daki yatırımlarını artırmalıdır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Batum temasları kapsamında Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı ve DEİK Türkiye – Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:21

 
Trabzon’un fethindeki büyük sır:100 Bin Kişilik Görünmez Ordu!
Üniversitemiz tarafından düzenlenen 562. Yıldönümünde Trabzon’un Fethi ve Tarihsel Arka Planı adlı panel büyük ilgi gördü. Tarih Profesörü Kenan İnan: “Bizans Tekfuru, fetih ordusunu denizden bekliyordu. Fatih ise güneyden kuşların uçamadığı ormanlardan ve yamaçlardan inerek Trabzon’u aldı.”
15 Ağustos 2023 Salı 18:26

 
TRABZON BİRİNCİSİNDEN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET
2023 Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavı’nda Temel Yeterlilik alanında Türkiye 71.’si ve Trabzon 1.’si olan Dilay Birinci’yi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim makamında ağırladı.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:15

 
“Gürcistan’la deniz yolu bağlantımızı güçlendirmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde iki ülke arasındaki deniz bağlantılarının güçlendirilmesi konusunda temaslarda bulundu.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:12

 
DERELER GÖZLEM ALTINDA!
GİRESUN’DAKİ TAŞKINA ERKEN UYARI SİSTEMLERİ İLE KRİTİK MÜDAHALELER YAPILDI
3 Ağustos 2023 Perşembe 06:02

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ PERSONEL ALACAK
Akçaabat Belediyesi Personel A.Ş. olarak, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere; ağır vasıta şoförü alınacaktır.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:45

 
Akçaabat Elektrik Kesintisi
Çoruh Edaş Trabzon Akçaabat elektrik kesintisi : 25 Temmuz 2023 elektriklar ne zaman, saat kaçta gelecek? Çoruh edaş, Trabzon Akçaabat'de elektrik kesintisi yaşanacak mahalleleri duyurdu. Duyurular içinde yer alan elektrik kesintilerinden birinin başlangıç ve bitiş saatleri haberimizde yer alıyor. Akçaabadın 3 mahallesini etkiliyor.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:13

 
24 TEMMUZ GAZETECİLER ve BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN
Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 15:46

 
ÇEBİ BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması açısından hayati önemdedir.” dedi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 09:16

 
AKÇAABAT’TA OKÇULUK TURNUVASI YAPILDI
Akçaabat Belediyesi organizesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Okçuluk Turnuvası yapıldı.
18 Temmuz 2023 Salı 18:38

 
“Demokrasi ve milli irade dışında hiçbir güce boyun eğmedik, eğmeyeceğiz”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yıldönümünde, esnaf ve sanatkâr camiası olarak demokrasiye inançlarını bir kez daha vurguladıklarını söyledi.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:04

 
Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları dualarla anıldı
Bartın’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde şehit olan kahramanlarımız düzenlenen programlarda dualarla anıldı.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 16:56

 
AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Üzerinden asırlar geçmişçesine unutmak, hiçbir an bile geçmemişçesine hatırımızdan çıkarmak istemeyeceğimiz bir gece 15 Temmuz…Gazilerimizin ve şehitlerimizin kahramanlıklarının destanlaştığı ve asırlar sonrasına gururla aktarılacak.
14 Temmuz 2023 Cuma 18:28

 
FZT. ADEM ÇELİK'TEN 15 TEMMUZ MESAJI
Alp Özel Eğitim Merkezi ve Danışmanlık Merkezi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fzt. Adem Çelik 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminin 7. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
14 Temmuz 2023 Cuma 17:42

 
TTSO Başkanı Çelebi’den 15 Temmuz mesajı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin Türk milletinin demokrasi ve milli iradeden başka hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceğini bir kez daha dünyaya gösterdiğini söyledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:59

 
BAŞKAN SİVRİKAYA’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya , '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadı.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:47

 
UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ
Çebi: “15 Temmuz darbe girişiminin hedefi vatandı, milli irade ve demokrasimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti idi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:24

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç,15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:16

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN ‘15 TEMMUZ’ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
14 Temmuz 2023 Cuma 10:36

 
BAŞKAN EKİM’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nün 7. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14 Temmuz 2023 Cuma 06:52

 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Trabzon'da yapılacak anma programı belli oldu.
Hain darbe girişiminin 7. yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz'da Trabzon'da yapılacak anma programı şöyle;
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:48

 
Fındık hasatında önemli uyarı.Kalite ve gelir için bu şart!
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklama da;“yıl boyunca üreticilerimizin fındık bahçelerinden yüksek verim elde etmek için büyük gayretlerle budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları yaptılar ve hasat dönemine yaklaşmış bulunmaktadırlar.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:33

 
ORTAHİSAR EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET
TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU TRABZON TEMSİLCİLİĞİN’DEN ORTAHİSAR EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET
11 Temmuz 2023 Salı 17:02

 
“VERGİ DİLİMLERİ VE EMEKLİ ZAMMI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ, TEŞERON SORUNU GÜNDEMDEN ÇIKARTILMALI”
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, 11 Temmuz 2023 Salı günü Anadolu Ajansı’na çalışma hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.
11 Temmuz 2023 Salı 16:39

 
BAŞKAN EKİM’DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Kurban Bayram dolayısıyla vatan, bayrak, istiklal, inanç, namus ve mukaddesat uğruna hayatlarının baharında fedai can eden Akçaabatlı 15 Temmuz Şehidimiz Samet Uslu’nun kıymetli ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı.
30 Haziran 2023 Cuma 16:38

 
2. Türk Somonu Festivali Ganita’da yapıldı
Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerinin desteğiyle düzenlenen Türk Somonu Festivali'nin ikincisi Karadeniz'in İncisi sloganıyla Ganita’da yapıldı.
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:41

 
SOMONUN LEZZETİNİ GANİTA’NIN GÜZELLİĞİYLE BİRLEŞTİREN FESTİVAL
Karadeniz İncisi’ temasıyla 2.’si gerçekleştirilen ‘Türk Somon Festivali’ Ganita’da coşkulu başladı.
26 Haziran 2023 Pazartesi 10:33

 
AGD SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlıolarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 6 Mayıs Cumartesi tarihinde gerçekleştirilmişti.
23 Haziran 2023 Cuma 21:54

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
Türkiye Gençlik Vakfı Akçaabat İlçe Temsilciliği İstişare Toplantısı Düzenledi.
Türkiye Gençlik Vakfı Akçaabat İlçe Temsilciliği Geleneksel Olarak Her Yaz Açmış Olacakları Yaz Okulu Tanıtımı İstişare Toplantısı Düzenledi.
15 Haziran 2023 Perşembe 17:26

 
Halk Eğitim merkezi yıl sonu sergisi açtı
Akçaabat Halk Eğitimi merkezi yılsonu sergisini Halk eğitim merkezi binasında açtı. Serginin açılışına Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İl milli eğitim müdürü Evren Görmüş, Akçaabat jandarma komutanı yüzbaşı Barış Kesici Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri davetliler ve kursiyerler katıldı.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:47

 
Çebi: Adam kazandı, Türkiye kazandı
Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar’ın her seçim olduğu gibi yine farkını gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak Türkiye Yüzyılının temelini atmıştır.
28 Mayıs 2023 Pazar 20:05

 
SBF Sağlık Yönetimi Bölümü Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.
25 Mayıs 2023 Perşembe 17:24

 
Bakan Güney Çevre Yolunda Açıklama Yaptı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, daha önce Akçaabat-Mersin'de temeli atılan Güney Çevre Yolu Projesi şantiyesinde açıklamalarda bulundu.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 10:00

 
EFENDİMİZİN İZİNDE SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI BÜYÜK BİR KATILIMLA AKÇAABAT’TA YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD)Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Ortaokullu Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon’umuz tüm ilçelerinde yaklaşık elli okulda 6 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir.
11 Mayıs 2023 Perşembe 20:07

 
AKÇAABAT’TAN AVRUPA İKİNCİLİĞİ
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ı tüm platformlarda başarıyla temsil etmeye ve şehrin ününe ün kazandırmaya devam ediyor.
9 Mayıs 2023 Salı 17:31

 
BEŞİKDÜZÜ tarih yazacak
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Beşikdüzü Belediyesini ve ilçeyi ziyaretinde yaptığı değerlendirmede “Kimseye buranın çocuğudur, yörenin uşağıdır diye oy vermeyin. Onlara yeterince oy verdik. Süre tanıdık. Artık Millet İttifakı ile tam parlamenter sisteme geçme zamanıdır” dedi.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:44

 
Güney Çevre Yolu'nun Temeli Atıldı
Trabzon’da trafik sorunun çözecek 43 km'lik Güney Çevre Yolu'nun temeli atıldı
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:26

 
Şen "Güçlü Türkiye İçin Erdoğan"
Mustafa Şen Akçaabat'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 12:16

 
Güney Çevre Yolu'nun Temeli Bugün Atılıyor
Güney Çevre Yolu'nun Temeli Bugün Atılıyor
1 Mayıs 2023 Pazartesi 00:00

 
TRABZONLULARA MÜJDE!
GÜVENİLİR VE TEMİZ İÇMESUYUNDA GERİ SAYIM BAŞLADI
28 Nisan 2023 Cuma 10:04

 
Başkan Çelebi, Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’ye sektörlerin taleplerini aktardı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’da tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye balıkçılıktan seracılığa kadar birçok alanda sektörün taleplerini aktardı.
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:40

 
MUSTAFA DURMUŞ AÇIKLAMADA BULUNDU
TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU TRABZON TEMSİLCİSİ MUSTAFA DURMUŞ AÇIKLAMADA BULUNDU
25 Nisan 2023 Salı 10:33

 
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Şener Pul'dan 23 Nisan Mesajı
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Şener Pul;Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.
22 Nisan 2023 Cumartesi 15:57

 
UEFA’DAN CEZA GELDİ
UEFA, Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlardan Sivasspor'a 1 maç seyircisiz oynama, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a da para cezası verdi.
31 Mart 2023 Cuma 10:29

 
BARÜ’nün verimlilik alanındaki ödüllü projesi tanıtıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) verimlilik alanında uygulamaya koyarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödüllendirilen Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) Projesi düzenlenen çevrim içi toplantıda tanıtıldı.
29 Mart 2023 Çarşamba 14:38

 
AK PARTİDE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik Beşirli Spor Kompleksi’nde teşkilat içinde dijital ortamda temayül yoklaması gerçekleştirildi.
25 Mart 2023 Cumartesi 16:54

 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Trabzon iş dünyasından TOGG teşekkürü
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.
20 Mart 2023 Pazartesi 10:17

 
MHP’DEN ÇEBİ’YE ZİYARET
Çebi: “Cumhur İttifakı olarak Çanakkale ruhu, 15 Temmuz kararlılığıyla bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız; 14 Mayıs destanını birlikte yazacağız.” dedi.
17 Mart 2023 Cuma 10:45

 
5 yıllık GEÇİŞ DÖNEMİ hükumetini kuracağız.
Bu hükümletin en büyük icraatı Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmektir.
7 Mart 2023 Salı 17:59

 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetimden bazı isimlerin seçim istemesinin ardından istifa dilekçesini imzaladı.
2 Mart 2023 Perşembe 10:02

 
TERTEMİZ BİR AKÇAABAT İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Akçaabat Belediyesi ekipleri tarafından daha temiz ve yaşanılabilir bir Akçaabat için kent genelinde çöp toplama, cadde ve sokakların yıkanması, çöp konteynerlerinin bakımı gibi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
1 Mart 2023 Çarşamba 16:41

 
Duy Sesimi Trabzon
Böyle bir başlıkla başlamamın sebebi, Ülkemiz de yaşanan Deprem olayında Trabzon Halkının yapmış olduğu yardım kampanyalarının ne kadar gönülden ve Fedakâr hane bir şekilde yapıldığını anlatmak istememdir.
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:25

 
BARÜ’nün yeni buluşu: İHA’lar için Otomatik Batarya Değiştirme Sistemi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) insansız hava araçlarının (İHA) bataryalarının taşınabilir yer istasyonları üzerinde otomatik olarak değiştirilebilmesine olanak sağlayan sistem geliştirildi.
1 Şubat 2023 Çarşamba 11:48

 
KUDÜS DAVAMIZ
Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Akçaabat İlçe Temsilciliği her hafta geleneksel olarak düzenlediği şuur sohbetlerine devam ediyor.
28 Ocak 2023 Cumartesi 19:22

 
Sebat'ta Takviyeler Devam Ediyor
Bölgesel Amatör Lig'de ilçemizi temsil eden Sebat Gençlikspor yeni transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
27 Ocak 2023 Cuma 17:39

 
Ekmeğe Yeni Yıl Zammı
Halkın Temel İhtiyacı Ekmeğe Yeni Yıl Zammı Geldi
27 Ocak 2023 Cuma 10:40

 
AKÇAABAT’TA ‘KORKMA’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ
Akçaabat’ta, “Akif’in sözü, Cumhuriyet’in 100’ü” 2023 yılı teması çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı ‘Korkma’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
26 Ocak 2023 Perşembe 16:50

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur