Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TEMA haberleri
 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR
Akçaabat İlçe Halk kütüphanesi tarafından 60. Kütüphane Haftası nedeniyle organize edilen “İçimdeki Kütüphane” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:54

 
GURBETTE HEMŞEHRİ BULUŞMASI
Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için İstanbul’a giden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İstanbul’daki Akçaabatlıların kurdukları sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle de biraraya geldi.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:52

 
BAKAN YARDIMCISI TURAN’IN TRABZON’DAKİ İLK DURAĞI GANİTA OLDU
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın ilk durağı Ganita oldu. Ganita’yı çok beğendiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Turan, ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
6 Aralık 2023 Çarşamba 14:22

 
GENEL MERKEZE KİMLER ÇAĞRILDI
Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin istifası ile boşalan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında ismi çıkan 4 adaydan 3’ü AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrıldı.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:28

 
TEMAYÜLDEN ÇIKAN İSİMLER MÜLAKATA ÇAĞRILDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde istifalarla boşalan ilçe başkanlıkları için yapılan temayül yoklamalarında çıkan isimler bu akşam parti binasına çağrılarak mülakata tabi tutuluyorlar.
21 Kasım 2023 Salı 07:31

 
Ticaret turizmi geliştirilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi başkanlığındaki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te başta sağlık turizmi olmak üzere iş birliği konularında temaslarda bulundu.
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:15

 
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak'tan raylı sistem açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan Raylı Sistem Projesi hakkında yazılı bir açıklama yapan CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Bu proje halkı kandırmak adına, yıllardır sistematik olarak gündemde tutulmaktadır.
19 Ekim 2023 Perşembe 07:44

 
“Türk şirketleri Gürcistan’daki yatırımlarını artırmalıdır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Batum temasları kapsamında Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı ve DEİK Türkiye – Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:21

 
“Gürcistan’la deniz yolu bağlantımızı güçlendirmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde iki ülke arasındaki deniz bağlantılarının güçlendirilmesi konusunda temaslarda bulundu.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:12

 
SOMONUN LEZZETİNİ GANİTA’NIN GÜZELLİĞİYLE BİRLEŞTİREN FESTİVAL
Karadeniz İncisi’ temasıyla 2.’si gerçekleştirilen ‘Türk Somon Festivali’ Ganita’da coşkulu başladı.
26 Haziran 2023 Pazartesi 10:33

 
AGD SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlıolarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 6 Mayıs Cumartesi tarihinde gerçekleştirilmişti.
23 Haziran 2023 Cuma 21:54

 
EFENDİMİZİN İZİNDE SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI BÜYÜK BİR KATILIMLA AKÇAABAT’TA YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD)Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Ortaokullu Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon’umuz tüm ilçelerinde yaklaşık elli okulda 6 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir.
11 Mayıs 2023 Perşembe 20:07

 
AK PARTİDE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik Beşirli Spor Kompleksi’nde teşkilat içinde dijital ortamda temayül yoklaması gerçekleştirildi.
25 Mart 2023 Cumartesi 16:54

 
AKÇAABAT’TA ‘KORKMA’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ
Akçaabat’ta, “Akif’in sözü, Cumhuriyet’in 100’ü” 2023 yılı teması çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı ‘Korkma’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
26 Ocak 2023 Perşembe 16:50

 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ATAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI YALNIZ BIRAKMADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, “Doğumdan yaşama insanımız” temalı fotoğraf sergisinin açılış törenine katıldı.
5 Ocak 2023 Perşembe 17:33

 
SİYER-İ NEBİ KİTAP OKUMA YARIŞMASI YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Akçaabat’ta ve Trabzon’umuzun tüm ilçelerinde 17 Aralık Haziran Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilmiştir.
19 Aralık 2022 Pazartesi 16:47

 
Trabzon Üniversitesi İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na Katıldı
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından "Yeni yüzyılın yetenek merkezi (Talent hub of the new century)" teması ile 5 ve 6 Aralık tarihlerinde ilki gerçekleştirilen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na (İstanbul HR Forum) katıldı.
7 Aralık 2022 Çarşamba 16:52

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 11 Haziran 2022 tarihinde yüz yüze olarak gerçekleştirilmişti.
16 Temmuz 2022 Cumartesi 16:39

 
GENÇLER OKUDU, YARIŞTI, ÖĞRENDİ
Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon’umuzun tüm ilçelerinde 11 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir.
13 Haziran 2022 Pazartesi 16:58

 
Trabzon BİL Kolejin'den Duyuru
Uluslararası Kanguru Matematik Yarışması Düzenleniyor
27 Mayıs 2022 Cuma 16:10

 
Pedallar Dönecek Sigaralar Sönecek
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörlüğüne bağlı Trabzon, Giresun, Ordu, Rize ve Gümüşhane’de bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Yeşilay varsa hayat var" temasıyla "10. Yeşilay Bisiklet Turu" yapıldı. Bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Yeşilay varsa hayat var" temasıyla "10. Yeşilay Bisiklet Turu" yapıldı.
23 Mayıs 2022 Pazartesi 10:06

 
Eren Bülbül Hatıra Ormanı
Paris Trabzonlular Derneği tarafından, Trabzon'da 5 yıl önce bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün anısına Bursa'nın Mudanya ilçe kırsalındaki Göynüklü Mahallesi'nde hatıra ormanı oluşturuldu.
21 Mart 2022 Pazartesi 18:28

 
AKÇAABATLILAR VAKFI BİR İLK YAŞADI
Yıllarca Oyun Oynanan Yerde Bugün 1-7Mart Yeşilay Haftası Olması Sebebiyle İlk ve Orta Okul Öğrencileri İçin "BAĞIMLI OLMA SAĞLIKLI OL" Temalı Konferans ve Resim Yarışmaşı Düzenledik.
7 Mart 2022 Pazartesi 17:37

 
MHP DEN İL İL ANADOLU PROĞRAMLARI.
27.11.2021 günü MHP Genel Merkezi tarafından Basın mensuplarının da davet edildiği “Adım Adım 2023 İl, İl Anadolu” temalı Proğramı gerçekleştirdi.
27 Kasım 2021 Cumartesi 12:53

 
“Benim de bir fikrim var”
Bartın Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ihtisas odaklı akıllı teknolojiler alanındaki tematik Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğine, Türkiye’nin farklı illerinden lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra “Benim de bir fikrim var” diyen her kesimden katılımcılar tarafından yüzlerce başvuru yapılmıştır.
24 Ekim 2021 Pazar 14:35

 
DAHA İYİ ÜRETİM, DAHA İYİ BESLENME, DAHA İYİ BİR ÇEVRE VE DAHA İYİ BİR YAŞAM MÜMKÜN
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)’nun "Dünya Gıda Günü" dolayısıyla belirlediği farklı bir tema bağlamında her yıl 16 Ekim tarihinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir.
15 Ekim 2021 Cuma 19:55

 
Bartın Üniversitesinin ihtisaslaşma alanına yönelik düzenlenen IV. Ar-Ge Proje Pazarı’na TÜBİTAK’tan destek
Bartın Üniversitesinin “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanında tematik olarak gerçekleştireceği “ IV. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.
20 Eylül 2021 Pazartesi 20:20

 
MÜZE KOMİSYONU KURULDU
İlçemizde yeni kurulacak müzenin geçmişten günümüze temasının belirlenmesi için bir komisyon kurulmuştur.
30 Haziran 2021 Çarşamba 18:54

 
Valiliklere Yeni Genelge Gönderildi
81 İl Valiliğine Haftalık Tematik Denetim Genelgesi
7 Mart 2021 Pazar 10:29

 
AKÇAABAT PROJELERİN HAYAT BULDUĞU ŞEHİR OLACAK
Ulaşımdan altyapıya, turizmden spora kadar her alanda Ankara’dan ciddi destekler almayı başardıklarını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Hem devam eden projelerin hızlandırılması hem de yeni projelere destek için yine Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduğunu ifade etti.
11 Şubat 2021 Perşembe 19:03

 
AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI
Temayül yoklaması başkanın atanmasının yüzde 25’ine tekabül edecek
7 Ocak 2021 Perşembe 17:47

 
BAŞKAN ADAYI ENES ASLAN YOĞUN ÇALIŞIYOR
YARIN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILACAK
6 Ocak 2021 Çarşamba 11:44

 
TRÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga ERDOĞAN’dan Temassız Oyunlar Kitabı
Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga ERDOĞAN, Millî Eğitim Bakanlığı adına "Temassız Oyunlar" isimli kitabı hazırladı.
24 Eylül 2020 Perşembe 12:36

 
Ortahisar'da temayül yoklaması yapıldı
Ortahisar AK Parti’de ilçe başkanlığı için temayül sonuçlandı
20 Ağustos 2020 Perşembe 10:41

 
Yasin Aydın: Teşkilatlara Minnettarım
AK Parti’nin Trabzon sorumlusu Polat Türkmen’in Ortahisar ilçe başkanlığı temayül yoklaması için geldiği Trabzon’da dün partililerden görüştü.
19 Ağustos 2020 Çarşamba 21:01

 
‘Bölgesel odaklı’ tez çalışmaları için teşvik fonu başvuruları başladı
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) tarafından şehrin ve bölgenin kalkınmasına yönelik “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ana temasında tez çalışmaları yapan Bartın Üniversitesi’nin lisansüstü öğrencilerine verilecek teşvik fonuyla ilgili başvurular alınmaya başlandı.
3 Mart 2020 Salı 17:23

 
TOPRAK DEDE HATIRASINA FİDAN DİKİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TEMA VAKFININ KURUCULARINDAN MERHUM HAYRETTİN KARACA ADINA FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
22 Ocak 2020 Çarşamba 19:28

 
MEVLÎD-İ NEBÎ HAFTASI "PEYGAMBERİMİZ VE AİLE" TEMASIYLA BAŞLADI
Vakfıkebir'de, ilçe müftülüğünün düzenlediği 2019 Yılı Mevlîd-i Nebî Haftası kutlama etkinlikleri "Peygamberimiz ve Aile" temasıyla başladı.
7 Kasım 2019 Perşembe 19:20

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ VE TEMA VAKFI EL ELE
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile TEMA Vakfı gönüllüleri işbirliğinde çevre temizliği farkındalığı oluşturmak için Söğütlü Sahilinden başlayarak sahile atılan çöpler toplandı.
14 Ekim 2019 Pazartesi 16:20

 
ŞEHRİMİZ TEMİZLENECEK
Akçaabat Belediyesi ve TEMA Vakfı işbirliği ile çevre bilinci oluşturmak ve farkındalık yaratmak için Akçaabat, çöplerden temizlenecek.
10 Ekim 2019 Perşembe 18:45

 
AK PARTİ'DEN 18. KURULUŞ ETKİNLİĞİ
“TÜRKİYE SEVDASIYLA YAŞIMIZ HEP 18” temasıyla düzenlenecek programlar ve mesajlarla kutlayacak olan AK PARTİMİZ, Akçaabat İlçe Başkanlığımızın bugün (Çarşamba) organize ettiği etkinlikte ne kadar büyük bir aile olduğunu ortaya koydu.
15 Ağustos 2019 Perşembe 00:00

 
HALUK LEVENT, ZORLUOĞLU’NUN ÇAY DAVETİNE İCABET ETTİ
Başkanı olduğu AHBAP Derneği’nin organizasyonuyla Karadeniz Bölgesi’nde çeşitli temaslar gerçekleştiren sanatçı Haluk Levent, lösemi hastası çocukları ziyaret etmek üzere geldiği Trabzon’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da misafiri oldu.
27 Haziran 2019 Perşembe 17:01

 
AGD ORTAOKUL SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI BÜYÜK BİR KATILIMLA AKÇAABAT’TA YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Ortaokullu Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon’umuz ilçelerinde de 20 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir.
20 Nisan 2019 Cumartesi 17:27

 
Hemşehrilerim, Murat Zorluoğlu "Adil bir başkandır" diyecek
Zorluoğlu: Hemşehrilerim, Murat Zorluoğlu "Adil bir başkandır" diyecek Seçim çalışmalarını Trabzon geneline yayarak, olabildiğince çok hemşehrisine ulaşmayı hedefleyen Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Düzköy ve Tonya ilçe merkezleri ile bu ilçelerin taşra mahallelerinde çeşitli temaslarda bulundu.
21 Mart 2019 Perşembe 16:50

 
TÜBİTAK’da Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi farkı
50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine davet edilen Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi, 2 Türk Dili ve Edebiyatı,1 Tarih,1 Coğrafya,1 Matematik ve 1 Fizik projesiyle toplamda 6 projeyle katıldığı TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Erzurum Bölge Finali’nden Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih alanlarında birincilik ve Coğrafya alanında üçüncülük alarak toplamda 3 dereceyle Akçaabat ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etti.
9 Mart 2019 Cumartesi 20:42

 
Zorluoğlu Değirmendere’yi gezdi
Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, başkan seçilmesi hâlinde kentte önemli projeleri hayata geçireceği merkezlerden biri olan Değirmendere bölgesinde çeşitli temaslarda bulundu.
26 Şubat 2019 Salı 07:28

 
AK PARTİ AKÇAABAT TA TEMAYÜL YAPTI
Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Akçaabat teşkilatında parti tüzüğü gereği temayül yoklaması yapıldı.
14 Aralık 2018 Cuma 17:43

 
TEMAYÜL TAMAM SIRA GENEL MERKEZDE
Ak Parti’nin bugün yapılacak olan temayül yoklamasına 102 aday adayı katıldı
19 Kasım 2018 Pazartesi 16:54

 
Beşirli Spor Temalı Park’ın yapım ihalesi gerçekleştirildi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Beşirli Spor Temalı Park’ın yapım ihalesi 26 Ekim’de gerçekleştirildi.
26 Ekim 2018 Cuma 13:52

 
16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜ
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Dünya Gıda Günü temasını bu yıl “Açlığa son” olarak duyurdu.
16 Ekim 2018 Salı 18:16

 
28 EYLÜL DÜNYA KUDUZ GÜNÜ
Bu yılın teması dünyada; "ZERO BY 30..." Tema ile global kuruluşların (WHO, OIE, FAO), köpeklerden bulaşan kuduza bağlı insan ölümlerinde 2030 yılı itibariyle sıfıra ulaşma hedefini yansıtmaktadır.
1 Ekim 2018 Pazartesi 08:13

 
AK Parti Trabzon'da temayül yoklaması yapıldı
AK Parti Trabzon'da 24 Haziran seçimleri öncesinde temayül yoklaması sona erdi.
5 Mayıs 2018 Cumartesi 16:07

 
TEMAYÜL ÖNCESİ SON SÖZLER
Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarında yarın ki temayül yoklaması öncesi iddialı açıklamalar
4 Mayıs 2018 Cuma 00:00

 
DEV YATIRIMA KİLİT VURDULAR!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 milyon liraya inşa edilen ve Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun övgüyle bahsettiği Spor Temalı Park hem kullanılamaz halde hem de kilitli .
1 Mayıs 2018 Salı 08:06

 
LİDERLERİ ÖLDÜRÜLDÜ
Osmaniye'de Amanos Dağları kırsalında, güvenlik güçlerinin hava destekli düzenlediği operasyonda öldürülen 6 PKK'lıdan birinin, İçişleri Bakanlığı tarafından gri listede aranan sözde üst düzey sorumlulardan biri olan 'Delil Teman' kod adlı Yusuf Buldağ olduğu kaydedildi.
19 Nisan 2018 Perşembe 00:38

 
PAKİSTAN HEYETİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİN’DE!
Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı, Muhammed Pervaiz Malik ve beraberindeki heyet TBMM'yi ziyaret ederek, temaslarda bulundu.
27 Ekim 2017 Cuma 17:42

 
Tüm imkânlarımızla Beşikdüzü’nün hizmetindeyiz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü’nde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.
5 Ekim 2017 Perşembe 00:05

 
Trabzon dünyanın sayılı kentlerinden olacak.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere Mahallesi’nin Deliklitaş mevkiinde incelemelerde bulundu. Temasları sırasında bölge esnaflarını ziyaret eden Gümrükçüoğlu vatandaşlarla sohbet etti.
1 Temmuz 2017 Cumartesi 04:56

 
ACI ÜSTÜNE ACI!
Trabzon’un Of İlçesi Taşhan Sağlık Meslek Lisesi Matematik öğretmeni Berkay Kılıç Akçaabat’ta geçirdiği kazanın ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
23 Haziran 2017 Cuma 06:22

 
Gümrükçüoğlu Farkı Buymuş
İftardan sahura kadar aralıksız olarak şehirde temaslarını sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğluı, eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı ortaya koydu.
13 Haziran 2016 Pazartesi 00:00

 
Biz de Anadolucuyduk,Trabzonsporluyduk.
MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Milli Mücadelenin İzini Sürmek temasıyla İzmir İlk Kurşun anıtından başlayarak bir dizi ziyaretler gerçekleştiren 40 kişilik Trabzon Cudibey Ortaokulu kafilesiyle TBMM’de bir araya geldi.
12 Haziran 2016 Pazar 00:35

 
Şiddetli çatışma çıktı: 13 PKK'lı öldürüldü!
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lılar ile sağlanan sıcak temas ile çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 13 terörist ölü ele geçirildi.
7 Mart 2016 Pazartesi 17:25

 
Adnan Günnar'dan 2. Üniversite açıklaması
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesi’nde bir dizi temaslarda bulundu.
4 Şubat 2016 Perşembe 19:30

 
ASKON 9. Divan Kurulu yapıldı
ASKON Trabzon İl Başkanlığı başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılım gösterdiği ‘Nitelikli Üretim’ temalı ASKON Divan Kurulu’na katıldı.
24 Aralık 2015 Perşembe 00:13

 
Ülkü Ocaklarından "Etkili Ders Çalışma"Semineri
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üniversite sınavına hazırlık kapsamında haftasonları "Fırat Yılmaz Çakıroğlu" eğitim kurslarına katılarak Matematik, Fizik, Kimya, Tarih, Coğrafya, Biyoloji, Edebiyat ve Geometri derslerini alan ortaöğretimde ki gençlere Öğretmen Yasin Yılmaz tarafından "Etkili Ders Çalışma" konulu seminer verdirtti.
15 Aralık 2015 Salı 18:32

 
Spor Temalı Park Tamam Gibi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde yapım çalışmaları sürdürülen Spor Temalı Park tamamlanma aşamasına geldi.
14 Aralık 2015 Pazartesi 12:49

 
Fikriniz İşiniz Olsun’ temalı panel düzenlendi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR Trabzon İl Müdürlüğü tarafından ‘Girişimcilik Günü’ dolayısıyla ‘Fikriniz İşiniz Olsun’ temalı panel düzenlendi.
5 Kasım 2015 Perşembe 17:04

 
16 Ekim'in " Dünya Gıda Günü.
Dünyadaki açlık, yetersiz beslenme, gıda israfı, gıda güvenliğine dikkat çekmek ve bu konularda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 16 Ekim'in " Dünya Gıda Günü" olarak kutlanmakta olup, Bu yılın ana teması "Sosyal Koruma ve Tarım: Kırsal Refahın Arttırılması" olarak belirlenmiştir.
16 Ekim 2015 Cuma 18:00

 
Yeşil yol tepkisi!
TEMA Ordu Temsilcisi Nilgün Gözükan, Samsun’dan Hopa’ya kadar Karadeniz yaylarını yüksek rakımdan, denize paralel bir şekilde birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi'nin yayla ve yüksek dağ ekosistemine zarar vereceğini iddia etti.
2 Temmuz 2015 Perşembe 18:42

 
TEMA da Yeşil Yol’a karşı
Çevre Örgütü TEMA Vakfı hukuk mücadelesi başlattı
27 Haziran 2015 Cumartesi 07:51

 
Bahçeli'nin Koalisyon İçin 3 Şartı Var
MHP Lideri Devlet Bahçeli, koalisyon temasları sürecinde yol haritasını belirledi.
9 Haziran 2015 Salı 19:48

 
Günnar Adacıktan Seslendi
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, vatandaşlarla bire bir temasa çok büyük önem veriyor. Günnar, haftasonu dahi dinlemeden Trabzonlu hemşehrilerine ulaşmaya özen gösteriyor.
25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:04

 
Pekşen'den İmamları Kızdıracak Açıklama
Cumhuriyet Halk Partisi, yapılan temayül yoklamasının ardından milletvekili aday adayları Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti.
6 Nisan 2015 Pazartesi 16:55

 
Trabzon'da Stk'lar AK Parti İçin Sandık Başına Gitti.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca bütün Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon’da da sendika, dernek, vakıf ve meslek kuruluşlarının yönetim kurulu üyelerine dönük bir temayül yoklaması gerçekleştiriliyor.
23 Mart 2015 Pazartesi 19:02

 
AK Parti Tekrar Sandık Kuracak
AK Parti Trabzon’da teşkilatlara yaptığı temayül yoklamasını ikinci kez yapacak. AK Parti Tekrar Sandık Kuracak
20 Mart 2015 Cuma 17:49

 
HDP heyeti Kandil'de
Çözüm süreci kapsamında HDP ile Hükümet arasında görüşmeler sürerken HDP-İmralı-Kandil üçgenindeki temaslar da devam ediyor.
13 Mart 2015 Cuma 13:22

 
Temayül Sonuçları Açıklanmayacak
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği temayül yoklamasının sonuçlarının açıklanmayacağı belirtildi.
2 Mart 2015 Pazartesi 15:36

 
AK Parti Trabzon'da Temayül Yoklaması Yapıldı.
Ak Parti Bugün Merakla beklenen Temayül Yoklaması İçin Sandık başına gitti.
28 Şubat 2015 Cumartesi 18:45

 
Colman, Türkiye'ye dönüyor
sivasspor, Trabzonspor yönetiminin sözleşmesini fesh ettiği Colman ile temas kurdu. Roberto Carlos, "Bize hem güç hem hava katar" dedi
18 Kasım 2014 Salı 10:08

 
Trabzonspor'a dev sponsor
Trabzonspor yönetimi sponsorluk anlaşmaları için kolları sıvadı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konudaki temaslarını sürdürüyor.
15 Kasım 2014 Cumartesi 13:41

 
BAŞKAN’DAN PAŞAYA ZİYARET
Başkan Şefik TÜRKMEN bir takım temaslarda bulunmak için gittiği İstanbul’da 1.Ordu Komutanı Akçaabatlı hemşehrimiz Orgeneral Salih Zeki ÇOLAK’ı makamında ziyaret etti.
25 Eylül 2014 Perşembe 20:20

 
Arsin’de Kutlu Doğum
Arsin Ulu Camii altında yapılan Kutlu Doğum Haftası “Din Samimiyettir” temalı etkinliğe tam bir katılım oldu.
16 Nisan 2014 Çarşamba 18:41

 
Musa Bulut:Çok Ciddi Çalışıyoruz.
Esnaf Esnaf Geziyoruz en güzel temayül halkımızla yüz yüze yapılan temastır
19 Kasım 2013 Salı 23:31

 
Ak Parti Trabzon'da temayül yoklaması yapıldı
Ak Parti Trabzon bugün temayül yoklaması için sandık başına gitti
9 Kasım 2013 Cumartesi 17:55

 
AK Parti'de Gövde Gösterisi.
Temayül yoklaması öncesi belediye başkanı aday adaylarını teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
9 Kasım 2013 Cumartesi 17:25

 
Temayül yoklamasını Cumartesi günü yapılacak
AK Parti Trabzon İl Teşkilatı Cumartesi günü yapılacak temayül yoklamasına hazırlanıyor
7 Kasım 2013 Perşembe 19:24

 
Trabzon Belediyesi İhaleye Çıkardı
Trabzon Belediyesi tarafından Üniversite Mahallesi’nde yapılacak Spor Temalı Park ihaleye çıktı.
26 Temmuz 2013 Cuma 15:28

 
Söğütlü anaokulu minik tema yıl sonu etkinliği.
Milli Eğitim Bakanlığı ve TEMA Vakfı arasında imzalanan protokol ile Akçaabat ilçesi Söğütlü Anaokulu’nda 2012-2013 eğitim öğretim yılında 7 sınıf 154 öğrenciyle uygulanan Minik TEMA Programı’nın yıl sonu etkinliği Akçaabat Sahil Park Havuz Başı’nda yapıldı.
28 Mayıs 2013 Salı 21:01

 
Samsun tiyatro temaşa akçaabat'ta
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde, İlçemiz Erol Günaydın Sanat Merkezin’de 15.10.2012 pazartesi günü Samsun Tiyatro Temaşa Grubu “Vuslat” adlı tiyatro oyununu sahneledi.
16 Ekim 2012 Salı 20:18

 
Adaylar, sıra numaralarının bulunduğu yerlere oturtuldu
Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) Matematik Sınavı (LYS-1) yapıldı.
18 Haziran 2011 Cumartesi 21:12

 
Türkiye'yi Karış Karış Biliyorum
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarından Adnan Cevher aday adaylığı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Temayül yoklamasından aldığı oyun Genel Merkezin de dikkatini çektiğini söyleyen Cevher, mesleği gereği sürekli halkla iç içe olan birisi olduğunu bu yüzden de halkla olan diyaloglarının iyi düzeyde olduğunu söyledi.
1 Nisan 2011 Cuma 18:01

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur