Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Torun haberleri
 
Bal Ormanları İçin Arıcılara 2000 Adet Fidan Dağıtıldı
Orman Genel Müdürlüğü kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla birçok çalışma yürütmektedir bunlardan bir tanesi de arıcılık sektörünün desteklenmesi ve gelişimine yönelik çalışmalar yapmaktır
30 Mart 2024 Cumartesi 16:19

 
BARÜ üniversite-sanayi iş birliğine bir yenisini daha ekledi
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile birlikte orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Yıldız Entegre ile iş birliği protokolü imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 08:57

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
TARIMSAL ÜRETİM SORUNU ÇÖZÜLMEDEN YETERLİ VE SAĞLIKLI GIDAYA ERİŞİM ÇÖZÜLEMEZ…
“Geçmişini bilmeyen toplumlar, geleceğine yön veremez.” Ulusal önderimiz Atatürk’ün bu sözü bağlamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarım ve gıda sektörünü geçmişten geleceğe dünyada ve de ülkemizde her yönüyle irdelemek ve sorgulamak, geçmişteki ve bugünkü yanlışlardan ders alarak, ülkemiz adına gelecek yüzyılı doğru planlamak ve yönetmek gerekir.
20 Ekim 2023 Cuma 19:48

 
ERNİL YAPI’YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
İnşaat sektörüne 2001 yılında giriş yapan ve kısa sürede sadece ilçemizin ve ilimizin değil bölgemizin de önde gelen firmalarından biri olan ERNİL Yapı, 3’üncü şubesini Pelitli’de açtı.
5 Eylül 2023 Salı 19:47

 
Vehbi Koç’tan tırcılara ziyaret!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arsin Yeşilyalı Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi ziyaretinde nakliye sektörünün ülkemiz açısından büyük önem taşıdığı ifade ederek her zaman şoför esnafının yanında olacağını söyledi.
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:58

 
“Turizm sektöründe geç kalmadan eylem planımızı oluşturmalıyız”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) otel, pansiyon, yurt ve danışmanlık firmalarından oluşan 25’inci Meslek Komitesinden meclis üyesi olan Hamit İnan, turizm sektörünün beklentilerini, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:48

 
“Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalı”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, meclisteki konuşmasında su ürünlerine ve Karadeniz Somonuna dikkat çekti ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:54

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
TTSO’nun Sağlık Turizmi Projesi Türkiye’ye döviz kazandıracak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzon’un sağlık sektöründeki güçlü altyapısına uluslararası alandan büyük bir talep geldiğini belirterek, “Sağlık turizmi sektöründe yürüttüğümüz projelerle Trabzon’a, bölgeye ve ülkeye döviz kazandırıyoruz” dedi.
5 Mayıs 2023 Cuma 14:04

 
Başkan Çelebi, Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’ye sektörlerin taleplerini aktardı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’da tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye balıkçılıktan seracılığa kadar birçok alanda sektörün taleplerini aktardı.
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:40

 
KADINLAR ÖZGÜRLEŞMEDEN TOPLUM ÖZGÜRLEŞEMEZ!
8 Mart 1857 yılında New York’ta tekstil sektöründe çalışan yüzlerce kadın düşük ücretlerini, uzun çalışma saatlerini ve insanlık dışı çalışma koşullarını protesto etmek için greve gitti.
8 Mart 2023 Çarşamba 16:11

 
“Trabzon’da tekstil ve ayakkabı sektöründe istihdam açığı var
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Celal Çağatay Saka, Trabzon’da ayakkabı ve tekstil imalatı sektöründe istihdam açığı bulunduğunu belirterek, “Mesleki eğitim, sanayinin artan ve çeşitlenen insan kaynakları ihtiyaçlarını yeterince karşılayamamaktadır. Bu konuda mutlaka çeşitli projelerle sektöre istihdam takviyesi yapılmalıdır” dedi.
4 Şubat 2023 Cumartesi 18:21

 
LGBT+ ve benzeri ahlaksızları İçinde bir gençlik milletlerin sonu ve
Lût Kavminin çağdaşları, sapık dostu Freud’un torunları, küresel ahlaksızların çocukları, sapkınlığın bayraktarlığını yapan LGBT+ ve benzeri ahlaksızları İçinde bir gençlik milletlerin sonu ve felaketidir.
11 Mayıs 2022 Çarşamba 08:21

 
Peşkeş iddiası
BEŞİKDÜZÜ Belediye Meclisinin MHP’li Üyesi Önder Öztürk, 3 aydır işçilerine maaş ödeyemeyen Beşikdüzü Belediyesinin Büyükşehir Belediyesine ücretsiz araç tahsis etmesini ve 4 aydır bir ormanda ekskavatörün çürümeye terk edilmesini eleştirdi.
13 Eylül 2021 Pazartesi 10:41

 
BTP Lİderi Hüseyin Baş, Akçaabat kongresinde konuştu
Atatürk’ün torunları bu ülkeyi kurtarmaya geliyor
12 Temmuz 2021 Pazartesi 20:39

 
Akçaabat'ta İlginç Olay
Ayağı Motorun Tekerine Sıkışan Kızın İmdadına İtfaiye Yetişti
22 Mart 2021 Pazartesi 18:28

 
AKÇAABAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ "EĞİTİYOR VE ÖĞRETİYOR"
Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm ve Otelcilik Sektörüne kalifiye personel yetiştiren bir okuldur.
11 Mart 2020 Çarşamba 17:48

 
Sıvı Gübre Artık Gelir Kaynağı
Bölgemizin en önemli tarımsal ürünü olan Fındığın verimini artırmak için en önemli faktörün ahır gübresi olduğu ispatlandı.
21 Ocak 2020 Salı 15:16

 
TARIMA TAM DESTEK
DLG Fuarcılık, 22-24 Ağustos 2019 tarihleri arasında Konya’da, Türkiye ve Ortadoğu patates sektörünü bir araya getiriyor. Tarım sektörünün önde gelen isimleri yer aldığı fuara Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Ziraat Odası ile birlikte katılıyor.
25 Ağustos 2019 Pazar 08:47

 
Kalaycı'dan Şok Sözler
Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası Meclis üyesi Mustafa Kalaycı, Trabzon’da lokanta ve turizm sektörünün sorunlarını dile getirdi.
28 Temmuz 2019 Pazar 17:06

 
UND SORUNLARI ELE ALDI
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ile Ford Trucks, organizasyonu ile gerçekleşen iftar yemeğinde nakliye sektörünün sorunları ele alındı
21 Mayıs 2019 Salı 16:30

 
ALTUNBAŞ: TRABZON ÜNİVERSİTESİ HAZIR BİR MARKA
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ TRABZON ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNÜ ZİYARET ETTİ
27 Eylül 2018 Perşembe 18:33

 
MÜZİSYEN HAKAN KAZADA HAYATINI KAYBETTİ
İzmir’in Kiraz ilçesinde motosiklet ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada Trabzonlu müzisyen Hakan Özkurt, hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
21 Eylül 2018 Cuma 00:00

 
ALICI İLE SATICI UZLAŞMALI
Trabzon’da faaliyet gösteren AKŞA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şal ile Trabzon’un gayrimenkul sektörünü konuştuk. Şal, Trabzon’a 5 yıl yetecek konut fazlalığı olduğunu ifade ederek, konut almayı düşünenlerin mutlaka kurumsal gayrimenkul firmalarından alınması gerektiğini söyledi.
27 Ağustos 2018 Pazartesi 00:43

 
Yeşilay ödüllü yarışma düzenliyor
Gerçekleştirdiği projelerle kültür sanat faaliyetlerine de destek veren Yeşilay, sinema sektöründe olanlar, iletişim fakültesi öğrencileri ve mezunları için tütün, alkol, uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılığına yönelik “Sağlıklı Fikirler” kısa film senaryo yarışması düzenliyor.
7 Eylül 2017 Perşembe 19:09

 
MOBİAD Yatırım Adasına Talip Odu.
Mobilyacı İş Adamları Derneği Başkanı Alper Bektaş, TBMM'de yasalaşan ve önündeki engeller kalkan, Şehir Hastanesi ve Yatırım Adasıyla ilgili açıklama yaptı. Bektaş, mobilya sektöründe dünya markası oluşturmak için de Yatırım Adası projesinde 500 dönümlük bir alana talip olduklarını açıkladı.
28 Haziran 2017 Çarşamba 19:27

 
Şehit babasına borç ayıbı!
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 2012 yılında askeri birliğin geçişi sırasında, teröristlerce önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin İzmir'de yaşayan babası 63 yaşındaki Satılmış Çifti'den, 5 yıl sonra oğlunun bir GSM operatörüne borcu olduğu gerekçesiyle 2 bin 200 lira istendi.
29 Mayıs 2017 Pazartesi 17:40

 
Özgüneş 2016’yı Değerlendirdi.
Doğu Karadeniz Bölgesinde toptan ve perakende sektöründe hizmet veren firmalarından Özgüneş Ltd Şti ve Güntaş AVM 2016 yılı genel değerlendirme toplantısı ve ödül törenini bölgede faaliyet gösteren bayileri ve çalışanları ile birlikte gerçekleştirildi.
1 Mart 2017 Çarşamba 21:45

 
KDV indirimi, Mobilya sektörüne can katacak
MOBİAD Başkanı Alper Bektaş Mobilya Sektörüne sağlanan yüzde 10’luk KDV indiriminin sektöre can vereceğini ifade ederek ‘İndirimin gerçekleşmesini sağlayan, bakanlar kurulumuza, Başbakanımıza ve bu indirimi onaylayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz’ dedi.
3 Şubat 2017 Cuma 09:13

 
PEGEM Akademi, Trabzon'da göz kamaştırıyor
Türkiye’de 41, Trabzon’da ise 2 yıldır dershanecilik sektöründe hizmet veren PEGEM Akademi başarısıyla göz kamaştırıyor.
26 Aralık 2016 Pazartesi 18:18

 
MY Turizm çalışanları İftarda Buluştu.
Turizm sektörünün parlayan yıldızı MY Turizm firması sahibi İbrahim Değermenci çalışanlarına iftar yemeği verdi.
29 Haziran 2016 Çarşamba 15:48

 
Rize’de çay toplantısı
Çay üreticileri, üretici birlikleri ve sektörün temsilcileri, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı toplantıyla Rize'de buluşacak
13 Nisan 2016 Çarşamba 00:00

 
Akçaabat'ta torun anneannesine ezdi
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde torun anneannesini ezerek öldürdü.
18 Mart 2016 Cuma 17:55

 
Fındık fiyatına tepkiler sürüyor!
Seyit Torun'dan sert açıklama. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in Trabzon'da fındıkla ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. İşte o açıklama:
3 Mart 2016 Perşembe 12:19

 
Tilya Otel Trabzon'da adından söz ettirecek
Git Turizm sektörüne paralel olarak artan konaklama tesisi sayısındaki artış bölgede memnuniyetle karşılanırken, Darıca’daki Tilya Otel’de baştan sona sıfırdan dizayn edilerek yeni konseptle hizmete başladı.
12 Şubat 2016 Cuma 17:55

 
'Horon' Basınla Buluştu
Akçaabat’ta yemek sektörüne farklı bir soluk katan Horon Restaurant, Trabzon basınını ağırladı.
14 Ağustos 2015 Cuma 19:13

 
Elif Grup Mesaj Yayınladı
İnşaat Sektörünün Parlayan Yıldızı Elif Grup Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı.
16 Temmuz 2015 Perşembe 16:02

 
Armoda mobilya mesaj yayınladı.
Mobilya sektörünün öncü ismi Armoda Mobilya Sahibi Şevket Bayram ramazan bayramı Mesajı Yayınladı.
16 Temmuz 2015 Perşembe 15:55

 
Elif Grup Mesaj Yayınladı
İnşaat Sektörünün Parlayan Yıldızı Elif Grup Kadir Gecesi Mesajı Yayınladı.
13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:05

 
Armoda mobilya mesaj yayınladı.
Mobilya sektörünün öncü ismi Armoda Mobilya Sahibi Şevket Bayram Kadir Gecesi Mesajı Yayınladı.
13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:00

 
Validen İşverene Ücret Tepkisi
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, özel sektörün az ücret vermesi sebebiyle günümüz gençlerinin devlet memuru olmayı hayal ettiğini belirterek, “Günümüz Türkiye koşullarında asgari ücretle geçinmek zor. İşverenlerimiz biraz daha fedakarlık yapmalıdır” dedi.
10 Temmuz 2015 Cuma 12:33

 
Gürsoy'a veda..
Trabzon’un Arsin ilçesinde yaklaşık 30 yıl Gazete bayiliği yapan ve ardından Beyaz eşya sektörüne dönen Salih Zeki Gürsoy yaşamını yitirdi.
28 Haziran 2015 Pazar 19:14

 
Armoda mobilya mesaj yayınladı.
Mobilya sektörünün öncü ismi Armoda Mobilya Sahibi Şevket Bayram Berat Kandili Mesajı Yayınladı.
1 Haziran 2015 Pazartesi 20:42

 
Armoda mobilya mesaj yayınladı.
Mobilya sektörünün öncü ismi Armoda Mobilya Sahibi Şevket Bayram Miraç Kandili Mesajı Yayınladı.
15 Mayıs 2015 Cuma 20:29

 
Veteriner Hekimler Kahvaltıda Buluştu
Rize merkez ve ilçelerinde görev yapan gıda, hayvancılık ve halk sağlığı sektöründe etkin rol üstlenen veteriner hekimler, Rize’nin de bağlı bulunduğu Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı'nın tertip ettiği kahvaltı organizasyonunda Rize’de bir araya geldi.
20 Nisan 2015 Pazartesi 18:45

 
Gümrükçüoğlunu ziyaret ettiler.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk OSB’si olan bölgemiz 23 yılı aşan geçmişi ile köklü, güçlü ve her biri kendi sektöründe marka olan firmaları ile Trabzon ve Türkiye için çalışmakta ve üretmektedir.
9 Nisan 2015 Perşembe 18:31

 
Annesinin yanında melek oldu
Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde sobadan sızan gazdan zehirlenerek ölen 62 yaşındaki Medine ve 65 yaşındaki Mahmut Kalyoncu ile torunları 11 yaşındaki Mert Ali Kalyoncu toprağa verildi.
15 Mart 2015 Pazar 18:02

 
Gönül Pastanesi 2. Şubesini Açtı
Akçaabat’ta pastacılık sektörüne giriş yapan ve mekân sahipliğini Mustafa Türkyılmaz’ın yaptığı Gönül Pastaneleri, 2. Şubesi Akçaabat’ta açıldı.
12 Şubat 2015 Perşembe 16:56

 
ARSİN’DE BAŞKANLIK EL DEĞİŞTİ
Arsin Minibüsçüler durak başkanlığı yıllardır yürütmekte olan Kamuran Akçay minibüsçüler sektöründe artık gençlerinde ön plana çıkmasını düşünerekten dostluk ve birliktelik çerçevesinde yeni Başkan İsmail Taşlı’ya Başkanlık bayrağını teslim etti.
2 Şubat 2015 Pazartesi 21:42

 
Cep telefonu görüşmelerinde zamlı dönem
Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu, Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun (BTK) 1 Nisan 2014'te aldığı kararla 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere ise azami görüşme ücretinin dakikasının 46,25 kuruş olduğu belirterek, bu çerçevede yaklaşık 50 milyon abonesi bulunan iki GSM operatörünün 15 Ağustos'tan itibaren zamlı tarifeye geçtiğini söyledi.
14 Ağustos 2014 Perşembe 18:30

 
Fındık ihracatçılarından rekolte konusunda sert uyarı.
2014 ürünü fındığın toplanmasına az bir süre kala, rekolte konusundaki tartışmalara ve yapılan açıklamalara, ihracatçı birliklerinin oluşturduğu Fındık Tanıtım Grubu’da iştirak etti ve gelişigüzel açıklamaların sektörün tüm kesimlerine zarar verdiği ileri sürüldü.
22 Temmuz 2014 Salı 16:05

 
Trabzon’un Fındık devi İtalyanlara satıldı!
2002 yılından bu yana fındıkta ihracat şampiyonu olan, son 500 büyük sanayi kuruluşu araştırmasında 55. sırada yer alan Oltan Gıda’nın Türkiye’nin en büyük fındık alıcısı olan, Nutella ve Kinder’in üreticisi Ferrero’ya satılması dünya fındık piyasasını ve çikolata sektörünü doğrudan etkilemesi bekleniyor.
7 Temmuz 2014 Pazartesi 15:15

 
Mustafa KÜÇÜKOSMAN Akçaabattv'ye konuştu.
Mustafa KÜÇÜKOSMAN ile Akçaabattv olarak röportaj yaptık. MHP’nin belirli kademelerinde görev alan ve inşaat sektöründe çalışan KÜÇÜKOSMAN bakın hangi açıklamalarda bulundu.
26 Mayıs 2014 Pazartesi 17:21

 
Trabzon, Emlak 2014 Fuarına Davet Edildi
Körfez ülkelerinin rağbet ettiği Trabzon, Türk gayrimenkul sektörünü İstanbul’da vitrine çıkartacak Emlak 2014 fuarına davet edildi.
6 Mayıs 2014 Salı 17:23

 
Sofra 2 Hizmetinize Açıldı
Lokanta sektöründe yeni bir işletme daha açıldı.
25 Mart 2014 Salı 20:31

 
Torunun adını Ali koymakla olmaz
Erdoğan'ın "Torunumun adı Ali olacak" sözlerine Sabahat Akkiraz'dan tepki geldi.
12 Kasım 2013 Salı 22:18

 
Mercan Korupark Açıldı
Lokanta sektörüne bir yenisi daha eklendi.
21 Eylül 2013 Cumartesi 19:14

 
Abanoz Marketten 2.Şube
Uzun Yıllar Akçaabat'ta Marketçilikle Uğraşan Şenol Abanoz yeni hizmete açtığı Büyük Marketiyle Marketçilik sektöründe bende varım diyor.
24 Nisan 2013 Çarşamba 22:29

 
Pat pat can aldı
İsmet Günaydın, el traktörüne iki bacağını kaptırması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Farabi Hastanesi’nde yaşam mücadelesini kaybetti
12 Nisan 2013 Cuma 21:11

 
Armoda mobilya açıldı
Mobilya sektörünün öncü ismi Armoda mobilya 2. şubesini açtı
2 Mart 2013 Cumartesi 22:39

 
Plasteurasla Fuarı 29 Kasım'da Kapılarını Açıyor
Plastik sektörünün büyük buluşması için geri sayım başladı
19 Kasım 2012 Pazartesi 13:07

 
Fisko Market Akçaabat’ta Açıldı
Akçaabat yeni bir markete daha kavuştu Fındık sektöründe yıllardır hizmet veren Fiskobirlik yatırımlarına marketçilik zinciriyle devam ediyor.
14 Eylül 2012 Cuma 18:41

 
Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz'a silahlı saldırı...
TS'nin doktoruna silahlı saldırı Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz'a silahlı saldırı...
6 Nisan 2011 Çarşamba 22:48

 
Maskeli kahraman
Maskeli kahraman Beşiktaş maçında burnu kırılan Burak Yılmaz'in maske ile Gençlerbirliği maçına yetişecek olması sevinç yarattı İdmanlarda denedi İhafta önce burun nazal kemiği iki yerden kırılmasına rağmen sahada kalan ve galibiyet golünü atan Burak Yılmaz'ın pazar akşamı sahalara dönecek olması teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü. Gençlerbirliği karşılaşmasına koruyucu maske ile çıkacak olan yıldız futbolcu, son iki antrenmanda maskesini denedi. Burak'ın bu konuda bir rahatsızlık yaşamadığı ve maçta oynayabileceği bildirildi. Büyük pay hocamın Takımdan fazla ayrı kalmadığı için mutlu olduğunu dile getiren Burak Yılmaz, başarısındaki en büyük faktörün Şenol Güneş olduğunu
19 Mart 2011 Cumartesi 16:53

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur