Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
YILMAZ haberleri
 
AK PARTİ’DEN AYVAZ’A ZİYARET
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Yılmaz, Savaş Ayvaz'ı ziyaret etti.
14 Mart 2024 Perşembe 18:09

 
Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi öğrencisi Mervenur Yılmaz’ın arkadaşıyla birlikte hazırladığı proje ‘Sosyalfest Engelsiz Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışmasında üçüncülük ödülü aldı.
5 Mart 2024 Salı 18:06

 
GEÇMİŞ OLSUN
YILMAZ BAHATTİN KUZUR YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI
15 Ocak 2024 Pazartesi 18:17

 
YENİ BAŞKAN YÖNETİMİNİ BU HAFTA AÇIKLAMASI BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı'na Ahmet Hüseyin Altıntepe'nin istifasının ardından Muhammet Ali Yılmaz atandı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:43

 
AKÇAABAT ADALET SARAYININ TEMELİ ATILDI
Akçaabat’a yapılacak olan Akçaabat Adalet Sarayı için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:00

 
ADALET BAKANI AKÇAABAT’A GELİYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yakın zamanda ihalesi yapılan ve inşasına başlanan Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katılmak üzere Akçaabat'a gelecek.
26 Aralık 2023 Salı 14:15

 
Başkan Ekim Daima Sahada
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Akçaabat esnafını ziyaret etti.
23 Aralık 2023 Cumartesi 17:04

 
Başkan Ekim Sahada
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Akçaabat esnafını ziyaret etti.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:48

 
Ben Değil Uğurlu Mahallesi Kazanacak
Akçaabat Uğurlu Mahallesi muhtar adayı Yılmaz Bahattin Kuzur ‘’kazanırsam ben değil Uğurlu halkı kazanır ‘’dedi.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:53

 
MHP'den Yılmaz'a Ziyaret
MHP'den AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Yılmaz'a Ziyaret
12 Aralık 2023 Salı 10:25

 
SÜLEYMAN KÜÇÜK AK PARTİ AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Süleyman Küçük de AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu bugün yaptı. Küçük başvuru evrağını AK parti Sekreteri Yılmaz topal’a teslim etti.
21 Kasım 2023 Salı 17:36

 
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ YILMAZ BÜYÜKAYDIN'DAN TURİZM AÇIKLAMASI
Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Yönelik Düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:12

 
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.
9 Eylül 2023 Cumartesi 15:36

 
Milletvekili Büyükaydın’dan TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
4 Ağustos 2023 Cuma 19:56

 
Yeniden Refah Partisi Ak Parti İl Başkanlığı'na İade-i Ziyarette Bulundu
Ak Parti İl Başkanlığın'da gerçekleşen bayramlaşmada Ak Parti İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu Yeniden Refah Parti''si İl Başkanı Ali Osman Yılmaz, Yeniden Refah Partisi 1.Sıra Adayı Süleyman Pulat ve teşkilat yöneticileri katıldı.
23 Nisan 2023 Pazar 10:58

 
Maçka'da Yeniden Refah Rüzgarı
Yeniden Refah Partisi Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Pulat, Trabzon İl Başkanı Ali Osman Yılmaz ve Maçka İlçe Başkanı Devrim Altıntaş İle Bugün beraberindeki parti teşkilatıyla birlikte Maçka ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
19 Nisan 2023 Çarşamba 17:43

 
Yeniden Refah Partisi Trabzon’da Akçaabat Rüzgarı Esiyor
40 yıldır Akçaabat’ta ticaretini ve yaşantısını sürdüren İl Başkanı Süleyman Pulat 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde Trabzon’dan 1. sıra milletvekili adayı olması dolayısı ile il başkanlığı görevini Akçaabat Alsancak Mahallesinden olan, ilçemizin tanınmış eski esnaflarından İsmail Yılmaz’ın oğlu Ali Osman Yılmaz’a devretti.
15 Nisan 2023 Cumartesi 11:50

 
EKREM YILMAZ MAZBATASINI ALDI
Sürmene Ziraat Odası Başkanlığına Ekrem Yılmaz Gelecek Adına Önemli Mesajlar Verdi
2 Mart 2023 Perşembe 17:38

 
Trabzon MYO Müdürü Deniz’den Rektör Aşıkkutlu'ya Ziyaret
Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Koray Çavuşoğlu ve Öğr. Gör. Dr. Ercüment Yılmaz’la birlikte Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
17 Ocak 2023 Salı 17:35

 
EMNİYET MÜDÜRÜ SONER YILMAZ’DAN ÖZGÜNEŞ’E ZİYARET
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Soner Yılmaz Özgüneş Plaza’yı Ziyaret Etti.
15 Kasım 2022 Salı 18:17

 
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Değişti
Tolga Ergüden’in Trabzon Havalimanı Güvenlik Müdürü olarak atanmasıyla boşalan Akçaabat Emniyet müdürlüğü görevine Soner Yılmaz atandı.
13 Eylül 2022 Salı 10:32

 
Başkan Zorluoğlu Koltuğunu Devretti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Enes Yılmaz ve ailesini makamında ağırladı.
21 Mart 2022 Pazartesi 17:32

 
Başkan Kara’dan esnaf odalarına ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB yönetim kurulu üyeleri Ekrem Yılmaz ve Turan Kaynar’la birlikte Trabzon’un bazı ilçelerindeki esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, esnafın talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
19 Mart 2022 Cumartesi 20:28

 
EKREM YILMAZ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
SÜRMENE ŞOFÖRLER ODASI SEÇİMİNDE MEVCUT BAŞKAN EKREM YILMAZ 7.KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ.
19 Şubat 2022 Cumartesi 17:54

 
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ HUKUKÇULARI ADLİYE SARAYINI ZİYARET ETTİ
Akçaabat Anadolu lisesi Eşit Ağırlık Sınıflarıyla Hukuk fakültesi tercih edecek olan öğrencilerimizle bugün 10.01.2022 saat 10-12 arasın da Rehber Öğretmenler Yılmaz Tokdemir ve Önder Atasoy eşliğin de Yomra Adliye Sarayın da duruşmalara katıldık.
13 Ocak 2022 Perşembe 17:35

 
"MİLLETİMİZ BİZE GÜVENSİN"
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası eski başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın bir TV programında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.
22 Aralık 2021 Çarşamba 08:03

 
BAL ÜRETİMİ İÇİN AKÇAABAT’A PAVLONYA (PAULOWNİA) AĞACI ORMANLARI KURULUYOR
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliği Başkanı İsmail ŞAR beyler , Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin YILMAZ beyi ve Trabzon Orman İşletme Fidanlık Müdürü Savaş AYVAZ beyi makamında ziyaret ettiler.
30 Eylül 2021 Perşembe 15:28

 
Bartın Dernekler Federasyonundan Rektör Uzun’a ziyaret
Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
26 Haziran 2021 Cumartesi 10:52

 
Meslek Liselerinin Kalitesi “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” İle Artıyor
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Aydın Okuldaki Çalışmalar Hakkında Şu İfadelere Yer Verdi.
29 Mart 2021 Pazartesi 19:19

 
Başkan Ankara: Düzköy’deki 80’in Üzerinde Camiyi CHP’li Belediye verdi !
Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara; ilçedeki iki camiyi ve öğretmen lojmanını Maliye’ye vermeleri nedeniyle CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın kendisine yönelttiği eleştirilere sert cevap verdi.
12 Aralık 2020 Cumartesi 21:28

 
MESUT YILMAZ HAYATINI KAYBETTİ
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti
30 Ekim 2020 Cuma 10:19

 
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Basın Duyurusu
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk ve Kurum Başkanımız Sn. İsmail Yılmaz’ın koordinatörlüğünde dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinde de hiçbir aksaklığa mahal vermeden hizmet vermeye devam etmekteyiz.
15 Mayıs 2020 Cuma 10:21

 
Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu unutulmdı.
Akçaabat Ülkü Ocakları Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmadı.
25 Şubat 2020 Salı 19:29

 
FUTBOLDAN KEYİF ALMIYORUM
Trabzonspor'un Eski Başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz;Açıklamalarda Bulundu Futboldan keyif almıyorum.
28 Aralık 2019 Cumartesi 11:23

 
CEZAEVİNE KARGO İLE AYYILDIZ
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer, 2017 yılında Tunceli Pülümür’de şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ anmak için tünele ayyıldız yapıştırırken PKK tarafından saldırıya uğramıştı.
29 Ekim 2019 Salı 14:09

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU, EĞİTİM CAMİASININ İLK DERS HEYECANINA ORTAK OLDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Araklı ilçesi Yılmaz Çebi İlk ve Ortaokulu’nda 2019-2020 eğitim öğretim yılı açılışına katıldı.
11 Eylül 2019 Çarşamba 03:04

 
CEVDET YILMAZ’DAN AKÇAABAT BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Eski Kalkınma Bakanı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Trabzon programı kapsamında Akçaabat Belediyesi’ne de ziyarette bulundu.
29 Ağustos 2019 Perşembe 21:04

 
AKÇAABAT'TAN 2. DAİRE BAŞKANI
YILMAZ AKTAŞ DAİRE BAŞKANI OLDU
30 Temmuz 2019 Salı 19:52

 
Dün Hangi Sözü Vermişsek Bugün Onun Takipçisiyiz
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ile Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, “Dün hangi sözü vermişsek bugün aynı sözün takipçisiyiz” dedi
2 Mayıs 2019 Perşembe 16:02

 
ANKARA:İŞİMİZ ZOR AMA BAŞARACAĞIZ
Yılmaz Ankara Temkinli Konuştu:Düzköy Belediye başkanlığına seçilen Yılmaz Ankara “ zor bir dönemde Belediyeyi devraldım. İşimiz kolay olmayacak” dedi.
9 Nisan 2019 Salı 19:38

 
Trabzon'dan Burak Yılmaz'a tepki!
Eski Trabzonsporlu yeni Beşiktaşlı Burak Yılmaz 3 aydır maaş alamamasına rağmen kılını kıpırdatmaması dikkat çekiyor.
19 Mart 2019 Salı 20:36

 
Gençlik Kolları Genel Başkanından Ziyaret.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre YILMAZ ve Gençlik Kolları Karadeniz Bölge Sorumlusu Arslan CEYLAN Akçaabat ilçe başkanlığımızı ziyaret ettiler kendilerine 1923 yılında kurulan Cumhuriyetle Yaşıt olan güzide futbol Kulübümüz Akçaabat Sebatspor forması ve atkısını giydirdik.
15 Mart 2019 Cuma 21:11

 
Araklı Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi gerçekleştirildi.
Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Emirhan Bostan'ın gerçekleştirdiği devir teslim töreninde yıllardır Araklı Ülkü Ocağı bünyesinde bulunmuş görevini alnının akıyla yerine getiren İslam Yılmaz bayrağı Ahmet Kaplan'a devretti.
1 Şubat 2019 Cuma 16:50

 
TRABZONSPOR'DA ONUR DEVİR KAPANDI!
Trabzonspor’da Burak Yılmaz’dan sonra Onur Kıvrak sorunu da çözüme kavuştu. Süresiz kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ile dün yapılan görüşme sonrası anlaşmaya varıldı.
6 Ocak 2019 Pazar 07:58

 
Beşiktaş'tan Burak açıklaması geldi
'Trabzonspor ile helalleşmeden..' Beşiktaşlı yöneticiden Burak Yılmaz sözleri geldi.
2 Ocak 2019 Çarşamba 05:57

 
FİSKOBİRLİK GENEL KURULU YAPILDI.
S.S Akçaabat Fındık Tarım Satış Kooperatifinin 2017/2018 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21.11.2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Yeni Mah.Adnan Menderes Cad. No:197/B adresinde Ticaret Bakanlığı Temsilcisi Mehtap YILMAZ ALTUN’nun gözetiminde yapıldı.
11 Aralık 2018 Salı 19:36

 
Yılın takası: Al Tolgay'ı, ver Burak'ı
Süresiz kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'la devre arasında yolları ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlı yönetimin, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Burak Yılmaz için Karadeniz ekibine takas önerisinde bulunabileceği iddia edildi.
14 Kasım 2018 Çarşamba 00:16

 
Çarşıbaşı’ndan Gümrükçüoğlu’na teşekkür
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ile Çarşıbaşılı muhtarlar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ettiler.
13 Kasım 2018 Salı 07:52

 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri asfaltlandı
İl genelinde yol çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde de asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.
23 Ekim 2018 Salı 17:52

 
Trabzon mercek altında
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi geldiği Trabzon’da partinin ilgili organlarının tamamıyla görüştü. Notlar alarak bunları Genel Merkeze ileten Yılmaz, Trabzon’u mercek altına aldı.
1 Ekim 2018 Pazartesi 07:57

 
Trabzonspor-Kasımpaşa maç sonucu: 4-2
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, 2-0 geriye düştüğü Kasımpaşa mücadelesini 4-2 kazanarak müthiş bir ger dönüşe imza attı. kasımpaşa'nın gollerini Eduok ve Trezegyet atarken Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Burak Yılmaz(2) ve Hugo Rodallega(2) kaydetti.
29 Eylül 2018 Cumartesi 08:35

 
ENVER YILMAZ İSTİFA ETMİŞ
ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.
18 Eylül 2018 Salı 18:40

 
Burak Yılmaz, Trabzonspor'u TFF'ye verdi
yöneticiden açıklama geldi Trabzonspor’un 33 yaşındaki forvet oyuncusu Burak Yılmaz, bordo mavili kulüpten 800 bin Euro’luk alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurdu.
7 Eylül 2018 Cuma 09:53

 
BURAK FEDA DİYECEK Mİ?
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
12 Haziran 2018 Salı 16:30

 
HER GÖRÜŞE AÇIĞIM
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Doğukan Yılmaz, sahadaki çalışmalarını değerlendirdi.
20 Mayıs 2018 Pazar 19:20

 
Ahmet Ağaoğlu'dan Burak Yılmaz'a sert sözler!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu divan kurulunda önemli açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, kulübe ihtarname çeken Burak Yılmaz'ı sert bir dille eleştirdi.
19 Mayıs 2018 Cumartesi 14:50

 
Doğukan Yılmaz,Akçaabat ve Trabzon'da bir dizi program yaptı
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Doğukan Yılmaz, Akçaabat ve Trabzon'da bir dizi program yaptı
14 Mayıs 2018 Pazartesi 18:16

 
Türkiye’nin en genç milletvekili aday adayı
Türkiye’nin en genç milletvekili aday adayı Doğukan Yılmaz, TGC’de basın toplantısı düzenledi
9 Mayıs 2018 Çarşamba 09:17

 
YILMAZ BAHATTİN KUZUR VE TURİZM ÜZERİNE
Trabzon Siyasetinin ve iş dünyasının yakinen tanıdığı bir isim Yılmaz Bahattin Kuzur ile bir kahvaltıda konuştuk.
30 Nisan 2018 Pazartesi 18:25

 
BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ
Trabzonspor'un eski başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda Beşiktaş'la el sıkıştı. Yeni başkan Ahmet Ağaoğlu onay verirse, Burak eski takımına dönecek.
24 Nisan 2018 Salı 16:30

 
Ülkücüler Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu Anıyor.
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Ege Üniversitesinde terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu vefatının 3. Sene-i devriyesinde çeşitli etkinlik ve programlarla anıyor.
22 Şubat 2018 Perşembe 16:54

 
Araklı Ülkü Ocağında Bayrak Değişimi
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık`ın gerçekleştirdiği devir teslim töreniyle altı yıla yakın Araklı Ocak Başkanlığı görevini sürdüren Embiya Cevahir bayrağı İslam Yılmaz`a devretti.
3 Şubat 2018 Cumartesi 17:41

 
Bakan Yılmaz, Başkan Gümrükçüoğlu’nu kutladı
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.
22 Ocak 2018 Pazartesi 07:19

 
LİVA KUAFÖR HİZMETE AÇILDI.
Akçaabat Hamam Çimeni Çarşısının birinci katında Yeter Aksu ve Gamze Yılmaz ortaklığı ile yeni bir bayan kuaförü hizmete açıldı.
21 Kasım 2017 Salı 19:50

 
Burak Yılmaz kaldığı yerden!
Süper Lig'e Trabzonspor formasıyla dönüş yapan Burak Yılmaz, gollerine kaldığı yerden devam etti. Sakatlığı nedeniyle Galatasaray ve Kayserispor maçlarında forma giyemeyen yıldız oyuncu, Osmanlıspor maçında attığı iki golle, gol krallığı yarışındaki iddiasını da sürdürdü
19 Kasım 2017 Pazar 15:32

 
Trabzonspor'dan Eren Paylaşımı.
Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Trabzonspor, sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Trabzonspor'un gollerini yuvaya geri dönen ''Kral'' Burak Yılmaz kaydetti.
13 Ağustos 2017 Pazar 00:00

 
Burak Yılmaz sağlık kontrolünden geçti
Trabzonspor'un yeni transferi Burak Yılmaz sağlık kontrolünden geçti.
3 Ağustos 2017 Perşembe 13:28

 
Yeni Esnaf Olacaklara Müjde
Akçaabat vergi dairesi Müdür Yardımcısı Ferman Yılmaz verdiği bilgilere göre;29 yaşına kadar olup, ilk kez vergi mükellefi olanlara yönelik olarak vergi kazanç istisnası getirilmiştir.
28 Temmuz 2017 Cuma 19:00

 
Ufuk Semasına Kavuştu
Ufuk Davulcu Sema Yılmazla Evlendi.
24 Temmuz 2017 Pazartesi 21:42

 
Müdürden Borç Uyarısı
Akçaabat vergi dairesi müdürü Ferman YILMAZ Mükellefleri uyardı?Birikmiş Borçların Ödenmesine Büyük Kolaylık Sağlayan 6736 Sayılı Kanundan Yararlanmaya Devam Etmek İçin Son Gün !31 MAYIS 2017
19 Mayıs 2017 Cuma 17:40

 
Trabzon Ciddi Mücadele Veriyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz. CHP Trabzon İl Başkanlığında basın açıklamasında bulundu.
29 Mart 2017 Çarşamba 11:59

 
Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anılıyor
Trabzon Ülkü Ocakları Ege Üniversitesinde 20.02.2015 tarihinde teröristler tarafından Şehit edilen Tarih Bölümü Öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu Vefatının ikinci senesinde anıyor.
20 Şubat 2017 Pazartesi 00:18

 
Armutçu'ya Son Görev
Tedavi görmekte olduğu hastanede yaşam mücadelesini kaybederek, Hakk'ın rahmetine kavuşan, bir zamanlar AKGAZ ve AKÇAGAZ'ın sahiplerinden ve Akçaabatlı sevilen işadamı Hacı Yılmaz Armutçu (80), 05 Şubat 2017 Pazar günü ikindi namazına müteakip Akçaabat Kireçhane Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
6 Şubat 2017 Pazartesi 20:43

 
Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Uyardı.
Türk vatanının ve milletinin yılmaz bekçileri Türk-İslam Ülkücüleri olarak ilçemizdeki gençler arasında giderek yaygınlaşan ‘’uyuşturucu, dal sigara, bali, alkol, çakmak gazı’’ gibi zehirler karşısında Akçaabatlı anne-babaları uyarmak ve bilgilendirmek Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak görevimizdir.
21 Kasım 2016 Pazartesi 18:58

 
ESKİ REKTÖR TUTUKLANDI
Rize'de FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin (RTEÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz ile 6 doktor, 1 öğretim görevlisi ve 1 öğrenci tutuklandı.
24 Ağustos 2016 Çarşamba 17:54

 
Yılmaz Akkan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Çarşıbaşı ilçesinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını kaybeden Yılmaz Akkan (73)dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
6 Ağustos 2016 Cumartesi 09:50

 
Dr.Osman Bulut Cemaate Sunum Yaptı.
Murat Yılmaz'dan Farklı Yaklaşım daha. Kavaklı Rahman Camii imamı Murat Yılmaz, gerçekleştirdiği farklı faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.
23 Haziran 2016 Perşembe 17:14

 
Damla’dan 5. Basın iftarı
Akçaabat'ın Önde Gelen Lezzet Mekânlarından birisi olan Damla Lunchef Ortaklarından Mustafa Yılmaz Gazetecileri İftarda Buluşturdu.
18 Haziran 2016 Cumartesi 15:05

 
Düğünde ekmek taktı!
Trabzon’a Kayseri’den gelin gelen Hatice Yılmaz Köroğlu’na damadın arkadaşı Emrah Ayvaz tarafından düğün hediyesi olarak üzerinde “Hatice ve Selim” yazan “Vakfıkebir ekmeği” hediye edildi.
29 Nisan 2016 Cuma 00:00

 
Coşkun Yılmaz,2. üniversiteden neler bekliyor?..
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Yılmaz, 2. üniversiteden neler bekliyor?..
29 Mart 2016 Salı 19:12

 
Demeli’nin ropörtajına tepki geldi.
MHP’de Demeli’nin ropörtajına bir tepki de eski merkez ilçe başkanı Yılmaz’dan geldi...
25 Mart 2016 Cuma 17:31

 
Şinik’te Çanakkale şehitleri için mevlit okutuldu
Şinik Eğitim Kültür ve Turizm Derneği tarafından organize edilen ve 18 Mart akşamı Şinik Merkez Cami’inde gerçekleşen mevlit programına, Dernek başkanı Ekrem Üçüncü’nün yanı sıra Yaylacık Sahi Camii İmamı Fehmi Atasoy, Kavaklı Rahman Camii İmamı Murat Yılmaz ve mahalleli katıldı.
19 Mart 2016 Cumartesi 15:00

 
"Herkes Ayağını Denk Alsın"
Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Sert Konuştu!
22 Şubat 2016 Pazartesi 17:59

 
Bir Şener'e bak bir de Usta'ya!
Trabzonspor’dan Galatasaray’a transfer olurken dönemin Kulüp Başkanı Sadri Şener’in yerden yere vurduğu ve taraftarların önüne attığı Burak Yılmaz’ı şimdiki Başkan Muharrem Usta adeta el üstünde tutuyor.
20 Şubat 2016 Cumartesi 15:42

 
Muhammet imzayı attı!
Trabzonspor’un yeni transferi Muhammet Demir, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan tören ile Bordo-Mavili kulübe imza attı.
23 Ocak 2016 Cumartesi 00:53

 
Atmaca’dan Yılmaz’a methiyeler
Ak Parti İl Yöneticisi Mehmet Atmaca’dan Nusret Yılmaz’a çok güzel dizeler.
26 Aralık 2015 Cumartesi 20:30

 
Muharrem Usta 2 futbolcuya, hadi bakın işinize dedi.
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı reddetti.
26 Aralık 2015 Cumartesi 17:58

 
Ülkü Ocaklarından "Etkili Ders Çalışma"Semineri
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üniversite sınavına hazırlık kapsamında haftasonları "Fırat Yılmaz Çakıroğlu" eğitim kurslarına katılarak Matematik, Fizik, Kimya, Tarih, Coğrafya, Biyoloji, Edebiyat ve Geometri derslerini alan ortaöğretimde ki gençlere Öğretmen Yasin Yılmaz tarafından "Etkili Ders Çalışma" konulu seminer verdirtti.
15 Aralık 2015 Salı 18:32

 
Haydar Revi, '2019'da 6-0 yaparız'
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz’ın organizasyonuyla aile ortamında gerçekleşti.
19 Kasım 2015 Perşembe 00:58

 
Bir Kavga Daha.
Sezon başından beri takım içi krizleri engellemeyen Trabzonspor’da, son olarak Salih Dursun ile Sefa Yılmaz’ın ağız dalaşına girdiği öğrenildi.
31 Ekim 2015 Cumartesi 16:28

 
Cevdet Yılmaz emeklilere zam tarihi verdi
Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilere genel seçimlerinden sonra zam yapılacağını söyledi.
14 Eylül 2015 Pazartesi 19:49

 
Düzköy için güç birliği
Trabzon’un Düzköy ilçesinde hizmetlerin daha verimli gelmesi ve koordinasyonun sağlanması için görüş alışverişinde bulunuldu. AK Parti Trabzon il Başkan yardımcısı Mehmet Atmaca, Düzköy ilçe başkanı Şenol Akpınar,Teşkilat başkanı Yılmaz Ankara ve bürokratlar bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.
28 Ağustos 2015 Cuma 17:32

 
Marko Marin Trabzonspor'a imzayı attı.
Trabzonspor ile dün ilk idmanına çıkan Alman futbolcu Marko Marin için Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bugün saat 12:00'da imza töreni düzenledi.
26 Ağustos 2015 Çarşamba 16:56

 
Yoğun siste açılışını yaptı
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı 3 yıl süren Güneysu Kıbledağı Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Cami’nin açılışını yaptı.
14 Ağustos 2015 Cuma 17:59

 
Ehliyette zorlu dönem!
Sürücü adayları "geri parka" takıldı Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TUSEKON) Genel Başkanı İsmail Yılmaz, sınava ilk girişlerinde ehliyet alamayan sürücü adaylarından yüzde 60'ının tek seferde aracı geri park edemediği için elendiğini söyledi.
28 Temmuz 2015 Salı 13:32

 
Yakup Yılmaz Mesaj yayınladı.
Akçaabat’ın en eski kasaplarından olan Yakup Yılmaz Kadir gecesi dolaysıyla mesaj yayınladı.
16 Temmuz 2015 Perşembe 15:30

 
Yakup Yılmaz Mesaj yayınladı.
Akçaabat’ın en eski kasaplarından olan Yakup Yılmaz Kadir gecesi dolaysıyla mesaj yayınladı.
13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:30

 
Yeni Meclis Başkanı İsmet Yılmaz
Meclis Başkanı seçimlerinin 4. tur oylamasında İsmet Yılmaz, 258 oy alarak yeni Meclis Başkanı oldu. Deniz Baykal 182 oyda kaldı.
1 Temmuz 2015 Çarşamba 19:35

 
AK Parti'nin Meclis Başkan adayı Yılmaz!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Meclis Başkan adayının Milli Savunma Bakanlığı görevini yürüten İsmet Yılmaz olduğunu açıkladı.
27 Haziran 2015 Cumartesi 09:03

 
İsa Yılmaz'ın İl Emniyet Müdürü Olması Bekleniyor.
İsa Yılmaz Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Olarak Görev Yapmıştı.
21 Haziran 2015 Pazar 18:27

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur