Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
ZM haberleri
 
AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU
Akçaabat, turizmin önemine vurgu yaparak ve yerel kültürü tanıtarak Turizm Haftası'nı coşkuyla kutladı. Belediye tarafından düzenlenen etkinliklerle şehre, turizmin değeri anlatıldı.
19 Nisan 2024 Cuma 19:31

 
Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, 2023 yılında 7 bin 768 dış hat uçuşunun gerçekleştirildiği Trabzon’a bu turizm sezonunda da yeni direkt seferlerin başlatılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Trabzon Havalimanında dış hatlar terminali ek binasının inşaatı bitmek üzere ve yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak.
18 Nisan 2024 Perşembe 20:01

 
Çakırgöl’de 4 mevsim turizm için çalışmalar başlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Çakırgöl turizm alanında 4 mevsim turizm yapılmasına olanak sağlayacak çalışmalara yol haritası oluşturması amacıyla master plan ve fizibilite raporu hazırlanması için DOKA desteğiyle çalışma başlattı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 10:41

 
ALP ÖZEL EĞİTİM REHABİLİTASYON OKULLARI'NDAN ANLAMLI BULUŞMA
Alp Özel Eğitim Rehabilitasyon Okulları, Dünya Otizm Farkındalık Günü iftar programı düzenledi.
3 Nisan 2024 Çarşamba 15:18

 
HAÇKALI’NIN KADROSU GENİŞLİYOR
Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerine yeni bir uzmanı dahil etti.
29 Mart 2024 Cuma 16:47

 
KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, son yıllarda Trabzon’un artan trendi olan turizm sektörüyle ilgili birçok projeyi hayata geçireceğini söyledi.
28 Mart 2024 Perşembe 16:05

 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
AKÇAABAT TURİZMDE ÖNCÜ OLACAK
31Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilerin Cumhur İttifakının ortak adayı mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Akçaabat’ın turizmde öncü olacağını belirtti.
21 Mart 2024 Perşembe 17:02

 
Aydın’dan turizmcilere müjdeli haber geldi.
ORTAHİSAR’DA TURİZMİON İKİ AYA YAYACAĞIZ!
14 Mart 2024 Perşembe 17:43

 
BORDO-MAVİ KİOSKLARHAYATI KOLAYLAŞTIRACAK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hizmeti vatandaşın ayağına getirecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
12 Mart 2024 Salı 17:23

 
ŞENOL TOPAL, TÜTÜNCÜLER’E ADAY
31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimleri için Tütüncüler Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Şenol Topal, yaptığı açıklamada mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu belirtti.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:58

 
USTAM POWER YAYLACIK’TA HİZMETTE
Akçaabat otomobil aksesuarları üzerine hizmet verecek yeni bir işyerine daha kavuştu. Ustam Power isimli işyeri Yaylacık Mahallesi İlkadım Caddesi’nde hizmete açıldı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 17:01

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN FARKINDALIK YARATAN KONFERANS
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile Nedir? Toplum İçindeki Önemi’ konulu konferans düzenlendi.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:29

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
BÜYÜKŞEHİR’DE İŞÇİLER ENFLASYONA EZDİRİLMEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin 2’nci 6 aylık döneminde de işçiler enflasyona ezdirilmedi.
31 Ocak 2024 Çarşamba 17:56

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, şekilleniyor.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:25

 
AKÇAABAT’TA ‘HİCRET’ BELGESELİ ÇOK BEĞENİLDİ.
İçişleri Bakanlığı ile Kütür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle Akçaabatlılar Vakfı tarafından hazırlattırılan ‘Hicret’ adlı muhacirlik belgeselinin Gala Gösterimi yapıldı.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:51

 
Hâlis bir niyet ve besmeleyle çıktık bu yola.
Bilgi, birikim ve becerilerimizi halkımızın hizmetine sunmak amacıyla bir gayrete giriştik."Adalet,liyakat,ehliyet,istişare"dedik.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:55

 
TESOB’un esnafa yönelik yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından turizm sezonu öncesinde esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor.
16 Ocak 2024 Salı 10:36

 
AKÇAABAT POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ İHALE EDİLDİ
Akçaabat Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası inşaatı için düzenlenen ihale, Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.
4 Ocak 2024 Perşembe 18:00

 
ŞENTÜRK’TEN EKİM’E PLAKET
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e ilçeye verdiği hizmetlerden ötürü bir teşekkür plaketi verdi.
28 Aralık 2023 Perşembe 16:00

 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
AKÇAABAT PROTOKOLÜNDEN EMNİYETİN TAŞINACAĞI BİNAYA İNCELEME
Akçaabat'ın önde gelen isimleri, bir süredir Yaylacık Mahallesi sahilinde hizmet veren polis merkezinin geçici olarak taşınacağı Akçaabatlılar Vakfı’na ait hizmet binasını inceledi.
15 Aralık 2023 Cuma 19:37

 
HATİCE KÜBRA TONGAR AKÇAABAT’TA
Ünlü yazar ve çocuk gelişim uzmanı Hatice Kübra Tongar, Akçaabat Belediyesi organizesinde Akçaabatlılarla buluştu.
14 Aralık 2023 Perşembe 18:40

 
ALTIN ÖĞÜN YÖRESEL ŞARKÜTERİ'NİN AKÇAABAT'TAKİ 4. ŞUBESİ AÇILDI
Akçaabat'ta uzun yıllardır hizmet veren Altınöğün Yöresel Şarküteri, İnönü Caddesi üzerinde açtığı dördüncü şubesiyle hizmet vermeye başladı.
11 Aralık 2023 Pazartesi 18:57

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
Dünya Çocuk Hakları Günü Akçaabat’ta Kutlandı
Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü özel bir programla kutladı. Sosyal Hizmet Merkezi, Filistin ve Filistinli çocuklara hitaben Akçaabatlılar Vakfı salonunda etkinlik düzenledi.
24 Kasım 2023 Cuma 17:41

 
BARÜ’de Filistinli öğrenciler “Psikolojik Destek Programı”na alınıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkelerinde yaşanan insanlık dışı saldırılardan etkilenen Filistinli öğrencilere yönelik psikolojik destek hizmeti veriyor.
21 Kasım 2023 Salı 18:00

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, şekilleniyor.
18 Kasım 2023 Cumartesi 15:44

 
TRAVELEXPO ANKARA TURİZM FUARINDA BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ
TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yoğun katılımla kapılarını açtı.
17 Kasım 2023 Cuma 14:31

 
DAMA ÇIKAN KONUŞTU
Kariyer istiyorsanız turizmi bırakmayın
8 Kasım 2023 Çarşamba 18:51

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
TARİHİN İZLERİNİ AKÇAABAT’TA TAKİP EDİYORLAR
Akçaabat Belediyesi tarafından restore edilerek yeni bir turizm destinasyonu olarak Akçaabat’a kazandırılan Ortamahale ve Ortamahalle Müzesi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi odağı oldu.
1 Kasım 2023 Çarşamba 18:42

 
Ticaret turizmi geliştirilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi başkanlığındaki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te başta sağlık turizmi olmak üzere iş birliği konularında temaslarda bulundu.
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:15

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ YILMAZ BÜYÜKAYDIN'DAN TURİZM AÇIKLAMASI
Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Yönelik Düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:12

 
Bölge turizmi için güçler birleştirildi
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile TRÜ Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu sektörel sorunların çözümü için düzenlenen toplantıda işbirliği anlaşmasına vardı.
28 Eylül 2023 Perşembe 10:56

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
Altıntepe’den Başhekim Yükünç’e ziyaret
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, ilçede sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve hastaların daha iyi koşullarda tedavi görmelerini sağlamak adına
21 Eylül 2023 Perşembe 18:25

 
Başkan Çelebi, 24. Meslek Komitesi üyeleriyle turizm sezonunu değerlendirdi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’nin 24. Meslek Komitesi üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda turizm sezonunun değerlendirmesi yapıldı ve yeni sezon öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:19

 
Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Araklı ilçesine gerçekleştirdiği programda ilçe stadyumu hakkında bilgi vererek “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor faaliyetlerini daha güzel şartlarda sürdürmesi adına yenilenecek olan Araklıspor stadı ve tesislerimizi inşallah ilçemizin hizmetine kazandıracağız.”dedi.
29 Ağustos 2023 Salı 15:09

 
TUNCAY DEMİRCİ ELEŞTİRİLERİNİ SIRALADI
Ne için gelmiş uzman heyet; yeni bir gölet yapmak için…
29 Ağustos 2023 Salı 14:56

 
BÜYÜKŞEHİR’İN PROJELERİNE MİLLETVEKİLLERİNDEN YAKIN İLGİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir ilk olarak şehre kazandırdığı ve kısa süre içerisinde hizmete alınacak vizyon projeleri, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen ve Vehbi Koç ile birlikte yerinde inceledi.
26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:03

 
Trabzon'da Büyükşehir Belediyesinde Geleceği Şekillendiren Sosyal Projeler!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
24 Ağustos 2023 Perşembe 16:27

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ TARİHİ MAHALLEYE RENK KATTI
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle hem şehrin tarihi dokusunu koruyarak geleceğe aktarıyor hem de tarih turizmine büyük katkı sağlıyor.
23 Ağustos 2023 Çarşamba 20:37

 
EROL GEDİKLİ’DEN HIDIRNEBİ ELEŞTİRİSİ
4 YILDIR BİR TURİZM İÇİN BİR ÇİVİ ÇAKMADINIZ
22 Ağustos 2023 Salı 11:22

 
SÜMELA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ BAKAN ERSOY’UN KATILIMIYLA BAŞLADI
Sümela Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un teşrifiyle Trabzon’da başladı.
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:39

 
EKİM USTAOĞLU’NA YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Valiler kararnamesi ile Trabzon Valisi iken Balıkesir Valiliği’ne atanan İsmail Ustaoğlu’na Trabzon’a olan hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken kendisine yeni görev yerinde de muvaffakıyetler diledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:27

 
KBB UZMANI GELDİ
AKÇABAAT HAÇKALI BABA DEVLET HASTANESİNE KBB UZMANI GELDİ
8 Ağustos 2023 Salı 16:58

 
Trabzon Turizmi İçin Daha Fazla Geç Kalınmamalı!
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda My Turizm Seyahat Acentesi sahibi İbrahim Değermenci, Trabzon ve bölge turizminin geleceği ile alakalı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:34

 
BARÜ “Tanıtım ve Tercih Günleri” ile aday öğrencilerin yanında oldu
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen “Tanıtım ve Tercih Günleri” etkinliğiyle 8 gün boyunda aday öğrenciler ve ailelerine alanında uzman akademisyenler tarafından destek verildi.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 10:52

 
TTSO’nun Trabzon Sağlık Turizmi projesinin 3 yıllık yol haritası belirlendi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen Trabzon Sağlık Turizmi Projesi kapsamında İhtiyaç Analizi faaliyeti tamamlandı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:21

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN ENFLASYONUN ÇOK ÜZERİNDE ZAM
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imza töreni yapıldı.
4 Ağustos 2023 Cuma 20:09

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI ÖZEL 7M HASTANESİ İLE ANLAŞTI
Akçaabat İlçemizde hizmet veren Özel 7M Hastanesi Hastane Müdürü H. Birol TEKİN ve Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Necmiye TİRYAKİ Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Veysel BAKİ beyleri ziyaret ederek hastanenin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundurlar.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:54

 
“Turizm sektöründe geç kalmadan eylem planımızı oluşturmalıyız”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) otel, pansiyon, yurt ve danışmanlık firmalarından oluşan 25’inci Meslek Komitesinden meclis üyesi olan Hamit İnan, turizm sektörünün beklentilerini, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:48

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, başta turizm sezonunda yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları olmak üzere şehrin çeşitli konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 00:53

 
EKLERİSTAN LEZZETLERİ AKÇAABAT'TA
Ekleristan lezzetleri Söğütlü mahallesinde hizmete açıldı.
20 Temmuz 2023 Perşembe 18:14

 
“Uzungöl özel turizm alanı statüsünde yönetilmeli, karmaşaya son verilmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki heyet, Uzungöl’de turizmcilerle bir araya geldi, talepleri ve çözüm önerilerini dinledi.
17 Temmuz 2023 Pazartesi 12:46

 
“Sahipsiz kalmış bir şehirde turizm”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon turizminde yaşanan sıkıntıları TBMM gündemine taşıdı, ardından konuyla alakalı bir açıklama yayınladı
14 Temmuz 2023 Cuma 17:06

 
TTSO üyesi firmalar Expo Med Batum fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından 4. Uluslararası Tıbbi Cihaz, Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı EXPO MED Batum’da stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:40

 
TESOB ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Denetim Ekipleri, turizm sezonunda denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:34

 
Tonya Belediyesi’nde Sözleşme Sevinci
Hizmet-iş Sendikası ile Trabzon Tonya Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı.
11 Temmuz 2023 Salı 17:16

 
Kültür ve turizm Şehrimiz Adım Adım Maneviyattan Uzaklaştırılıyor
Her fırsatta kültür ve turizmi şehri diye andığımız güzide İlimiz ilçemiz adım adım maneviyattan uzaklaştırılıyor
4 Temmuz 2023 Salı 11:20

 
Azerbaycanlı acentelere Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından başlatılan sağlık turizmi çalışmaları kapsamında Azerbaycan’dan gelen turizm acentelerine, Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı, ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:22

 
ALP ÖZEL EĞİTİM VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 2.ŞUBESİNİ AÇTI.
Alp Özel Eğitim ve Danışmanlık merkezi ikinci şubesini Trabzon Pazarkapı mahallesinde açarak hizmete başladı.
19 Haziran 2023 Pazartesi 18:49

 
İNFLUENCERLAR VE YOUTUBERLER ORTAMAHALLE’Yİ KEŞFETTİ
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği Trabzon’u Keşfet programı kapsamında şehrimize Katar’dan gelen ve dünya çapında binlerce takipçisi olan ünlü influencerlar ve youtuberler Akçaabat’ın gözdesi Ortamahalle’yi gezdiler.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:51

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
Üst geçide asansör yapıldı
Akçaabat'ın üçüncü asansörü hizmete girdi
10 Haziran 2023 Cumartesi 18:24

 
AKÇAABAT’TA ORTAMAHALLE MÜZESİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle hem şehrin tarihi dokusunu koruyarak geleceğe aktarıyor hem de tarih turizmine büyük katkı sağlıyor.
26 Mayıs 2023 Cuma 18:52

 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç TTSO’yu ziyaret etti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’yu ziyaret ederek turizm sezonu öncesinde yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 16:15

 
TTSO üyesi turizm ve otel ekipmanları firmalarına Batum Fuarında tanıtım fırsatı
Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 14. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarında (EBİT 2023) Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) bir stant açarak katılacak.
15 Mayıs 2023 Pazartesi 15:23

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ’NE BÜYÜK İLGİ
Akçaabat Belediyesi tarafından Ortamahalle’de bulunan tarihi yapı aslına uygun olarak restore edilerek Akçaabat’ın turizmine kazandırıldı.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:29

 
TTSO’nun Sağlık Turizmi Projesi Türkiye’ye döviz kazandıracak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzon’un sağlık sektöründeki güçlü altyapısına uluslararası alandan büyük bir talep geldiğini belirterek, “Sağlık turizmi sektöründe yürüttüğümüz projelerle Trabzon’a, bölgeye ve ülkeye döviz kazandırıyoruz” dedi.
5 Mayıs 2023 Cuma 14:04

 
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN BÜYÜK BAŞARI
Trabzon Büyükşehir Belediyespor tarih yazmaya devam ediyor. Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen 2023 Taekwondo Avrupa Kulüpler Şampiyonasında finale çıkan ilk Türk takımı olmayı başaran Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ferhat Muhammet Saroğlu, 2. olarak şehrimize büyük gurur yaşattı.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:10

 
KADIN YAŞAM VE İSTİHDAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından Trabzon’da bir ilk olarak hayata geçirilen Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi bugün düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 19:11

 
Turizm sektörüne yönelik eğitim programı düzenlendi
Turizm sezonu öncesinde sektördeki personele yönelik düzenlenen eğitim programı tamamlandı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 18:34

 
TRABZON’DA DEV İÇME SUYU TESİSİ AÇILDI
Trabzon’un mega projelerinden biri olan, şehrin su ihtiyacını en az 50 yıl karşılayacak Akoluk İçme Suyu Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Başkan Zorluoğlu, “3 milyar TL’yi geçen mega proje şehrimize hayırlı olsun” dedi
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:14

 
KANUNİ BULVARI’NIN ÇATAK VE YENİCUMA KAVŞAKLARI HİZMETE AÇILDI
Trabzon’un vizyon projeleri arasında yer alan Kanuni Bulvarı’nın Çatak ve Yenicuma kavşağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Kanuni Bulvarı’nın Trabzon’umuza kazandırılmasında en büyük pay sahibi olan kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şahsım ve şehrim adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
24 Nisan 2023 Pazartesi 19:53

 
“Trabzon’u sağlık turizminde iyi bir noktaya taşıyacağız”
Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği’nin (DOKSAD) Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteğiyle gerçekleştirdiği “Doğu Karadeniz Bölgesinde Sağlık Turizmi Yetki Belgesine Sahip Kurum ve Kuruluşların Pazarlama Yeteneklerinin Geliştirilmesi” konulu eğitim programının açılışı yapıldı.
24 Nisan 2023 Pazartesi 16:19

 
Trabzon EMITT Fuarında tanıtıldı
Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Trabzon standı büyük ilgi gördü. Fuarın açılışına Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve meclis üyeleri de katıldı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:27

 
“İran’la ticaret ve turizmi geliştirmek için önümüzde iyi fırsatlar var”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, İran’la ticaret ve turizm konusundaki ilişkileri geliştirmek istediklerini ve bu konuda güzel fırsatlar bulunduğunu vurguladı.
11 Nisan 2023 Salı 14:10

 
Trabzon Üniversitesi'nde “Otizm Spektrum Bozukluğu” Konferansı
Trabzon Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından “Otizm Spektrum Bozukluğu, Ne Biliyoruz, Neler Yapıyoruz” konferansı gerçekleştirildi.
3 Nisan 2023 Pazartesi 17:31

 
Dünden Bugüne Akçaabat “Ortamahale
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim İlçenin önemli turizm noktalarından biri olan Tarihi Ortamahalle’yi ve Ortamahalle’de yaptıkları çalışmaları anlattı.
1 Nisan 2023 Cumartesi 18:12

 
AKÇAABAT’TA KÜTÜPHANE HAFTASINA ÖZEL ETKİNLİK YAPILDI
59. Kütüphane Haftası nedeniyle Akçaabat’ta, restorasyonu tamamlanıp halkın hizmetine sunulan Halk Kütüphanesi’nde, etkinlik düzenlendi.
30 Mart 2023 Perşembe 15:49

 
6 LI MASANIN HDP İLE İTTİFAK SAVUNMASI
Birkaç aydan beridir siyasetle ilgili yazmamaya çalıştım.
29 Mart 2023 Çarşamba 14:46

 
DÜNDEN BUGÜNE AKÇAABAT “ORTAMAHALE”
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim İlçenin önemli turizm noktalarından biri olan Tarihi Ortamahalle’yi ve Ortamahalle’de yaptıkları çalışmaları anlattı.
22 Mart 2023 Çarşamba 18:10

 
AKÇAABAT TURİZMİN MERKEZİ OLACAK
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın Merkezinde yapılan turizme yönelik çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
5 Mart 2023 Pazar 09:58

 
Genç, işçileri sevindirdi!
Ortahisar Belediyesi, Orbel AŞ ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
2 Mart 2023 Perşembe 10:20

 
BARÜ, sağlık hizmeti ihracatında Türkiye’nin gücüne güç katacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle sağlık hizmeti ihracatı alanında nitelikli insan kaynağı yetiştirilecek.
27 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
BARÜ depremden etkilenen illerdeki vatandaşlara yardım eli uzatıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bartın Belediyesi ve Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonunun iş birliğinde Adıyaman’da her gün 10 bin kişiye mobil aşeviyle hizmet veriliyor.
18 Şubat 2023 Cumartesi 10:37

 
Deprem’i Yaşamak.
Aslında insanın eli yazmaya varmıyor. Ama yaşananları kâğıda dökmek ve Tarihi şahit tutmak adına yazmamız gerektiğini düşünüyorum.
8 Şubat 2023 Çarşamba 19:04

 
AKÇAABAT HALK KÜTÜPHANESİ İÇİN SEVİNDİREN İMZA
Akçaabat Halk Kütüphanesi, ilk etapta hafta içi 08.00-22.00 saatleri arasında, ikinci etapta ise 7/24 hizmet verecek.
31 Ocak 2023 Salı 18:08

 
İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdoğan’dan Rektör Aşıkkutlu’ya Ziyaret
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu makamında ziyaret etti.
30 Ocak 2023 Pazartesi 18:06

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ak Parti’ye yüklendi “Ceketimi koysam seçtiririm devri kapandı!” dedi.
Trabzon Milletvekili Örs, yaptığı açıklamada Ak Parti iktidarının milletin sıkıntılarını çözmek yerine algılarla Türkiye’yi idare ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı “İşçisini, memurunu, emeklisini yok sayan bu iktidarın artık ülkeye verecek bir şeyi kalmamıştır.
27 Ocak 2023 Cuma 10:35

 
Başkan Çelebi, AB Bilgi Merkezleri Ağı Projesi açılış toplantısına katıldı
TTSO - Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı Projesi Açılış Toplantısı ve ‘Dijital Çağın Becerileri’ Paneli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un katılımıyla İzmir’de gerçekleştirildi.
27 Ocak 2023 Cuma 00:43

 
TTSO’da turizm sezonu öncesi değerlendirme yapıldı
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
19 Ocak 2023 Perşembe 17:54

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.
Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olan, halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanılmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 18:25

 
“Trabzon’da bir an önce Turizm Fakültesi kurulmalıdır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, büyük bir turizm hareketinin yaşandığı bölgenin merkezi konumundaki Trabzon’da, sektöre her seviyede kalifiye eleman yetiştirmek için Turizm Fakültesi’nin bir an önce kurulması gerektiğini söyledi.
5 Ocak 2023 Perşembe 18:24

 
Genç: “2023 yılı, açılış yılı olacak”
Ortahisar Belediyesi’nin Akoluk Yerleşkesi’nin açılışında konuşan Başkan Genç, “2023 yılı, halkımıza hizmet anlayışlarımız nedeniyle hem bizim, hem de Büyükşehir Belediyemizin açılış yılı olacak.” dedi.
2 Ocak 2023 Pazartesi 16:00

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur