Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
anlatt haberleri
 
AKÇAABAT DAHA MODERN GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’ta yapacağı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını anlattı.
22 Mart 2024 Cuma 17:38

 
ÖĞRENCİMİZ NERGİS JAFARİ'DEN GURULANDIRAN BAŞARI
Resimleyerek anlattığı hadis: "İşçiye Ücretini,(alnının)teri kurumadan veriniz."
13 Mart 2024 Çarşamba 16:22

 
Dünden Bugüne Akçaabat “Ortamahale
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim İlçenin önemli turizm noktalarından biri olan Tarihi Ortamahalle’yi ve Ortamahalle’de yaptıkları çalışmaları anlattı.
1 Nisan 2023 Cumartesi 18:12

 
DÜNDEN BUGÜNE AKÇAABAT “ORTAMAHALE”
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim İlçenin önemli turizm noktalarından biri olan Tarihi Ortamahalle’yi ve Ortamahalle’de yaptıkları çalışmaları anlattı.
22 Mart 2023 Çarşamba 18:10

 
Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu deprem bölgesindeki durumu anlattı!
Trabzon Ak Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yapılan çalışmaları ve son durumu gazetecilere anlattı.
25 Şubat 2023 Cumartesi 18:50

 
MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİ İÇİN ÇABALIYORUZ
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, deprem felaketiyle ilgili ilçemizde Belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı
13 Şubat 2023 Pazartesi 08:05

 
Hüseyin Baş: Ev bir ihtiyaç değil temel bir haktır
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş katıldığı özel bir televizyon programında partisinin her vatandaşı ev sahibi yapma projesini anlattı.
4 Eylül 2021 Cumartesi 16:08

 
UKOME Kararları ve Belediye otobüslerinde konfor var mı ?
UKOME Kararları ve Belediye otobüslerinde konfor var mı? Geçen hafta Cuma günü sn. Zorluoğlu Otobüste dönüşümü ve nasıl yapılacağını bir yanında Akçaabat belediye Başkanı sn EKİM diğer yanında Koop. Başkanı Abdullah SEVİM ile beraber gazetecilerin karşısına çıkarak yapılması planlanan dönüşümü anlattı..
8 Ağustos 2020 Cumartesi 12:54

 
Genç, korona virüsle mücadeleyi anlattı;“Devletimiz süreci çok iyi yönetti"
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni korona virüs salgını (kovit-19) nedeniyle belediyenin yaptığı çalışma ve faaliyetleri anlattı:
27 Nisan 2020 Pazartesi 08:19

 
AKÇAABAT’TA DÖNÜŞÜM GERİLDİ
Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk Akçaabat’ta dolmuş dönüşümünü anlattı
20 Mart 2020 Cuma 19:06

 
BAŞKAN YAPILAN YATIRIMLARI ANLATTI.
AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, Akçaabat'taki Yatırımları Anlattı
9 Mart 2020 Pazartesi 08:31

 
Muhtarlar yeni kanun ve yönetmelikleri öğrendi
Akçaabat kaymakamlığı ve daire amirleri Akçaabat mahalle muhtarlarına yeni kanun ve yönetmelikleri anlattı.
20 Kasım 2019 Çarşamba 12:41

 
DOLMUŞLAR MODERNİZE EDİLİYOR YENİ OTOGAR GELİYOR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu projelerini anlattı
17 Temmuz 2019 Çarşamba 08:46

 
TRABZON ÖĞRENCİ DOSTU ŞEHİR OLMALI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, üniversite öğrencilerinin evlerine giderek sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.
25 Mart 2019 Pazartesi 09:37

 
OKAN KOÇ DERECİK HALKI DİNLEDİ
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Okan Koç Derecik halkının sorunlarını ve isteklerini dinledi. Seçilmesi Durumunda Yapacaklarımızı anlattı.
15 Mart 2019 Cuma 21:52

 
Yollarımız pürüzsüz, altyapımız sağlam
Görev süresi boyunca yol çalışmalarına çok büyük önem veren Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ile yapmış olduğu yol çalışmalarını anlattı.
12 Mart 2019 Salı 13:55

 
Trafik sorunu böyle çözülecek
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, trafikle ilgili projelerini anlattı
2 Mart 2019 Cumartesi 14:55

 
ŞOFÖR ESNAFININ DERDİ BİTECEK
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinde projelerini anlattı ve başkan olması halinde Trabzon’un kazanacağını vurguladı. Aksoy, “Şoför esnafının derdi bitecek” dedi.
17 Aralık 2018 Pazartesi 17:47

 
Eyüpoğlu Ankara'da Çiftçilere Sunum Yaptı.
Başkan Eyüpoğlu Ankara da Çiftçi Sorunlarını Anlattı ve Çözüm Önerileri sundu. TZOB Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Artvin, Bartın, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Zonguldak’ta bulunan 124 Ziraat Odası’ndan Oda Başkanları katıldı.
30 Ekim 2018 Salı 18:42

 
TONYA BELEDİYE BAŞKANI HİZMETLERİNİ ANLATTI
Tonya belediye başkanı Osman Beşel hizmet ve faaliyetleri anlattı.
22 Ekim 2018 Pazartesi 18:42

 
BAŞKAN KURUKIZ İCRAATLARINI ANLATTI
Şalpazarı Belediye başkanı icraatlarını anlattı
19 Ekim 2018 Cuma 19:20

 
GÜMRÜKÇÜOĞLU:BASIN TOPLANTISI YAPTI
GÜMRÜKÇÜOĞLU:YAPILANLARI VE YAPILACAKLARI ANLATTI
4 Ekim 2018 Perşembe 15:38

 
Bu kez ekonomiye saldırdılar ama yine kaybettiler
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU TRABZONU ARŞINLADI, HEMŞEHRİLERİNE ŞER ODAKLARININ EKONOMİK DARBE GİRİŞİMİNİ ANLATTI
25 Ağustos 2018 Cumartesi 08:32

 
Kentin turizm altyapısı eksik
İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Aday Adayı Osman Akbulut, günebakış’ı ziyaret ederek Trabzon’a ve ülke gündemine dair düşüncelerini anlattı. Akbulut, Trabzon’un özellikle turizm altyapısını güçlendirmesi gerektiğini belirtirken, demiryolu, fındık, ormancılık, eğitim ve ekonomiyle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.
19 Mayıs 2018 Cumartesi 18:24

 
GENÇLERDE OKUMA KÜLTÜRÜ ANLATILDI
Akçaabat Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen programda konuşmacı olan Çocuk Edebiyatçısı Vural Kaya gençlere okuma kültürünü anlattı.
27 Nisan 2018 Cuma 19:50

 
MADDE BAĞIMLILIĞINI ANLATAN TİYATRO
Ülkücüler Profesyonel tiyatro ile madde bağımlılığının zararlarını anlattılar.
28 Mart 2018 Çarşamba 17:57

 
1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, ‘Yeşilay Haftası’ dolayısıyla Düzköy ve Akçaabat İlçelerinin yüksek mahallelerinde ki okulları ziyaret ederek, öğrencilere bağımlılıkla mücadeleyi anlattı.
6 Mart 2018 Salı 18:12

 
TÜTÜNCÜLER MUHTARI ÇALIŞIYOR.
Akçaabat Tütüncüler Mahallesi Muhtar ı Metin KÖSE Mahallesi’nde yaptığı çalışmaları anlattı.
19 Şubat 2018 Pazartesi 18:44

 
Murat Topkara İcraatlarını Anlattı.
Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara 20 Haziran 2014 Yılında göreve atamayla gelmesi ile birlikte aradan geçen 3 yıllık görev süresini ve ilçesine kazandırdığı yatırımları anlattı.
12 Eylül 2017 Salı 14:09

 
Katar Havayolları Dergisi’nde Trabzon’u vurgusu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Katar Havayolları Dergisi’ne verdiği özel röportajla Körfez ülkelerine Trabzon’u anlattı.
3 Ağustos 2017 Perşembe 01:08

 
Teröristleri foto kapanı yakaladı...
Foto kapanına yakalanan hain telsizden, gerçekleştirdiği alçak saldırıyı anlattı
19 Mayıs 2017 Cuma 00:51

 
Bakan Soylu’dan destek çağrısı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hayrat ve Düzköy’de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı ve referandum için destek istedi. Soylu, “Bu referandumda 'Evet' çıktığı andan itibaren Türkiye bağımsızlık senedini imzalamış demektir” dedi
3 Nisan 2017 Pazartesi 00:00

 
Günnar:16 Nisan'da yapılacak referandumun önemini anlattı
Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinin Yıldızlı ve Akçaköy Mahallerinde ki hemşehrilerine 16 Nisan'da yapılacak referandumun önemini anlattı
2 Nisan 2017 Pazar 15:36

 
Memleket İçin Evet.
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde Hemşehrileri ile buluştu. Günnar, Hemşehrilerine Referandum sürecini anlattı
27 Mart 2017 Pazartesi 18:17

 
MHP çalışmalarını hızlandırdı
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, İl, Merkez ilçe, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları yöneticileri ile birlikte sokak çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kunduracılar ve Kemeraltında referandum çalışmalarına devam eden MHP teşkilatı Referandumda neden evet kullanılması gerektiğini vatandaşlara anlattı. İl Başkanı Nihat Birinci dükkan dükkan dolaşarak esnafın elini sıktı.
23 Mart 2017 Perşembe 09:18

 
Başkanlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberlerindeki AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattılar.
22 Mart 2017 Çarşamba 19:13

 
Günnar Akçaabat'ta
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde hemşehrileri ile bir araya geldi.İlçenin, Yaylacık,Acısu, Çiçekklidüz ve Sertkaya Mahallerinde vatandaşlarla buluşan Günnar, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.
20 Mart 2017 Pazartesi 19:32

 
Bakan Akdağ,Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti
TRABZON’A ŞEHİR HASTANESİ MÜJDESİ VEREN SAĞLIK BAKANI AKDAĞ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARETLERİNDE BİR DE ANISINI ANLATTI
3 Mart 2017 Cuma 00:00

 
Şefik Türkmen, karla mücadeleyi anlattı.
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, karla mücadeleyi anlattı.
7 Şubat 2017 Salı 17:38

 
Hemofililer, kış okulunda buluştu.
Merkezi Trabzon’a olan Karadeniz Hemofili Derneği, hasta bilinçlenmesini Uzungöl’de yaptı. Uzman doktorlar, hemofilide yeni tedavi yöntemlerini anlattı.
25 Ocak 2017 Çarşamba 18:57

 
Kıbrıs Meselesine Vugru Yaptılar.
Trabzon Ülkü Ocakları son dönemde yaşanan Kıbrıs Meselesine dikkat çekmek ve halkı bilgilendirmek için vatandaşa el broşürü dağıtarak Cenevre'de gerçekleşen Kıbrıs Meselesini halka anlattı.
13 Ocak 2017 Cuma 18:15

 
Büyükerşen Trabzon'da Konuştu.
Büyükerşen Trabzon'da sosyal demokrat belediyeciliği anlattı
30 Kasım 2016 Çarşamba 18:59

 
Ahmet Metin Genç Vatandaşlar la.
Ahmet Metin Genç Yaptıklarını,Yapacaklarını Ve Yapamadıklarını Anlattı
28 Kasım 2016 Pazartesi 17:07

 
Sol sendikalar hep darbe destekledi
MEMUR SEN Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın Akçaabat’ta verdiği konferansta sol çizginin açmazını anlattı.
28 Kasım 2016 Pazartesi 16:52

 
BTP Genel Başkanı Haydar Baş ın evine saldırı
BTP lideri evine yapılan saldırıyı anlattı
23 Kasım 2016 Çarşamba 00:02

 
PKK yakmaya çalıştı!
Karlıova-Erzurum karayolunda aracını yakan PKK'lılar tarafından yakılmaya çalışılan tır şoförü dehşet anlarını anlattı, "Kürt bunu yapmaz" dedi.
3 Ağustos 2016 Çarşamba 19:28

 
Halis Güneş İstişarenin Önemini Anlattı.
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en büyük toptan satış mağazası Özgüneş Showroom Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, dünden bugüne başarısının sırrını anlattı.
22 Temmuz 2016 Cuma 20:39

 
Gümrükçüoğlu, huzura çıktı, çarpıcı açıklamalar
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, 2. yılını anlattı.
31 Mart 2016 Perşembe 09:54

 
Metin Gedikli ile gündem özel
Eski Söğütlü Belediye başkanı Metin Gedikli Trabzon’un Büyükşehir Belediyesi olmasının iki yıllık dönemini anlattı.
17 Mart 2016 Perşembe 16:52

 
İHH Akçaabat şubesi 2015 yılı faaliyetleri açıklandı.
İHH Akçaabat şubesi yönetim kurulu Darıca Saray köfte salonunda 2015 yılı faaliyetlerini anlattı.
15 Şubat 2016 Pazartesi 20:00

 
Nizamettin Bekar Yazdı:Sözü Güzel Söylemek.
Allah’ın izniyle bu haftaki Cuma namazı öncesi sohbetimizi güzelce verdik. Rabbim bizlere anlattıklarımızla cemaatime de dinledikleriyle amel etmeyi nasip eder inşallah. Bu hafta ki sohbetim “ Sözü güzel söylemek “ başlığını taşımaktaydı.
29 Ocak 2016 Cuma 19:53

 
Ülke Üzerinde Oynanan Oyunları Anlattı
Mv. Adnan Günnar, Ülke Üzerinde Oynanan Oyunları Anlattı
18 Ocak 2016 Pazartesi 19:06

 
Akçaabatlı oto galericiler site kurmakta kararlı
Akçaabat oto galeriler dernek başkanı Necati İsak 1 yıldır site konusunda yürüttükleri çalışmalar sonucunda geldikleri notayı anlattı.
3 Ocak 2016 Pazar 16:03

 
Ağladı, itiraf etti,suçu kabul etti
TRABZON’UN Tonya İlçesi Karaçam Mahallesi’nde 10 Ağustos 2014 tarihinde 7 kurşun sıkarak Mehmet Sağlam’ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Songül B. (35) yargılandığı 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gözyaşları arasında cinayeti nasıl işlediğini anlattı.
16 Temmuz 2015 Perşembe 15:03

 
SANAT KÖPRÜLERİ KURACAĞIZ
Femin & Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Şükran Üst, 21-30 Temmuz 2015 tarihlerinde Trabzon, Rize, Gürcistan Tiflis’de yapacakları 8. uluslararası resim festivalini anlattı.
2 Temmuz 2015 Perşembe 18:38

 
İnternet medyasına yönelik düzenleme
Atalay, küçük illerde de temsilcilikler açacaklarını vurgulayarak, basın mensuplarını bir araya toplayan gazeteciler cemiyeti ve derneklerini önemsediklerini anlattı.
17 Kasım 2014 Pazartesi 15:00

 
Op.Dr.Ahmet AKBAŞ Önemli Bilgiler Verdi
Medical Park Trabzon Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet AKBAŞ’tan meme iltihabı hakkında önemli bilgiler ve Belirtilerinden tedavisine kadar her şeyi anlattı
26 Eylül 2014 Cuma 22:35

 
Düzköy Gelişiyor
Başkan Düzköy için yapılanları anlattı.
12 Nisan 2014 Cumartesi 17:23

 
Yavuz Karan, proje tanıtım toplantısında ne dedi?
CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, 18 İlçe'nin Belediye Başkan adayı ve partililerin katılımıyla birlikte "Büyük Şehre Büyük Projeler" adıyla düzenlenen toplantıda projelerini anlattı.
26 Mart 2014 Çarşamba 20:24

 
Hocalı Katliamı unutulmadı
Azerbaycanlı Araştırmacı-Yazar Nazile Abbaslı Hocalı Katliamı’nda yaşanılanları anlattı.
27 Şubat 2014 Perşembe 18:48

 
Gedikli Büyükşehir'i Anlatıyor.
Söğütlü belediye başkanı Metin Gedikli seçim çalışmalarını anlattı
6 Kasım 2013 Çarşamba 17:21

 
Akçaabat’a Hizmet Hakka Hizmettir.
Söğütlüde önemli hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Metin Gedikli başaranın sırrını anlattı.
18 Eylül 2013 Çarşamba 21:08

 
Trabzonspor'da Hedef 9. Kupa
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, hedeflerini anlattı.
25 Şubat 2013 Pazartesi 21:47

 
Trabzon dersi verdi
Ünlü tarihçi İlber Ortaylı, kitap fuarı için geldiği Trabzon’da kentin dünü bugünü ve geleceği ile olması gerekeni anlattı
17 Şubat 2013 Pazar 12:43

 
Trabzon model olacak
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Dünya Bankası Sürdürülebilir Kalkınma Sektörü Türkiye Sorumlusu Stephan Karam ve beraberindeki Program Koordinatörü İna-Marlena E. Ruthenberg, Kentsel Kalkınma Uzmanı Elif Ayhan, Ashna Mathema ve Çevre Şehircilik Bakanlığı Danışmanı Ebru Alaslan’a Trabzon’da yaptıkları kentsel dönüşüm, çevre ve altyapı çalışmalarını anlattı.
21 Ocak 2013 Pazartesi 18:28

 
Trabzon ağabeylik yapmalı
ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon özeline ilişkin yaptığı uzunca değerlendirmesinde Trabzon’un Türkiye’de yeri ve önemini anlattı.
1 Ocak 2013 Salı 20:57

 
Darıcada kanalizasyon çalışması
Altınel çalışmalarını anlattı
28 Eylül 2012 Cuma 19:06

 
Yomra eğitim ilçesi olacak
AK Parti İlçe Başkanı Eyyüp Ergan, Yomra’da yapılan çalışmaları anlattı. söyledi.
24 Eylül 2012 Pazartesi 18:12

 
"Dağıtımlar Başlıyor"
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, e-Dönüşüm Türkiye Projesi kapsamında vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaları anlattı.İçişleri Bakanı Şahin, elektronik kimlik kartlarının bu yıl dağıtılacağını açıkladı
22 Şubat 2012 Çarşamba 18:55

 
Akyazı Hızla Devam Ediyor
TRABZON Belediye Başkanı Dr. O. Fevzi Gümrükçüoğlu, iki yıllık icraatını geniş çaplı basın toplantısıyla ve ayrıntılarıyla anlattı
8 Nisan 2011 Cuma 16:48

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur