Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
arba haberleri
 
Diyarbakırlı Kadınlar Büyükşehir’i Ziyaret Etti
AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.
28 Aralık 2022 Çarşamba 17:00

 
Kılıçdaroğlu ve Diyarbakır
Epey zamandan beridir görsel ve yazılı medya da Sayın Kılıçdaroğlu ‘nun Diyarbakır’a gideceği bu ilimizde bazı ziyaretlerin yapılacağı bazı önemli kişilerle de bir araya geleceği söyleniyor, yazılıyor.
13 Mart 2022 Pazar 13:45

 
Surda kurulan kardeşlik köprüsü Of'ta devam edecek
Sur Belediyesi ile Trabzon Of Belediyesi işbirliğiyle, Diyarbakır'da 'Hamsi Şenliği' düzenlendi. Hamsi Şöleni ile atılan kardeşlik köprüsü Of'ta düzenlenecek Ciğer Şenliği ile devam edecek.
19 Ocak 2022 Çarşamba 17:11

 
‘Zerzevan Kalesi Sergisi’ açıldı
Ortahisar Belediyesi ile Diyarbakır Yenişehir Belediyesinin birlikte organize ettiği ‘Zerzevan Kalesi Sergisi’ Ortahisar Belediyesi hizmet binasında açıldı.
29 Eylül 2021 Çarşamba 10:59

 
Diyarbakır'da teröristlerin inlerine girildi!
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde düzenlenen nokta operasyonunda, teröristlerin kullandığı iki sığınak tespit edilerek kullanılamaz hale getirildi.
18 Mayıs 2020 Pazartesi 18:35

 
"5 İL ŞEHİR HASTANESİNE KAVUŞACAK
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayarak, genel bütçeden yapılacak Samsun, Denizli, Diyarbakır, Aydın, Antalya, Trabzon ve Rize şehir hastanelerinin ihale hazırlık süreçlerinin devam ettiğini söyledi.
23 Ocak 2020 Perşembe 07:59

 
İmamoğlu’na Şehit Eren Bülbül tepkisi
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gündüz, İBB Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'da HDP'ye yaptığı ziyarete sert tepki gösterdi.
4 Eylül 2019 Çarşamba 00:20

 
DİYARBAKIR'DA DEPREM
Diyarbakır'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre can kaybı yok. Panikleyen halk sokaklara döküldü.
24 Mart 2018 Cumartesi 19:25

 
TRABZON’A GİREMEDİLER
Uyuşturucuyu Diyarbakır'dan alarak yolcu otobüsüyle Trabzon'a götürdükleri tespit edilen B.D. adlı kadın ile yanında oturan M.D'ye Erzurum’da üst aramsı yapıldı. Aramada, şüphelilerin bellerine sarılı 3 kilo 748 gram esrar ele geçirildi. Kaçakçılar tutuklandı.
28 Ocak 2018 Pazar 18:33

 
Şehit Miraç Kadir Özcan Dualarla Uğurlandı.
Diyarbakır'da mezarlık duvarının altına PKK'lı teröristlerce yerleştirilen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen 28 yaşındaki Miraç Kadir Özcan’ın cenazesi, memleketi Trabzon’da dualarla uğurlandı.
17 Ocak 2017 Salı 20:45

 
Gökhan Gedikli: Size Pabuç Bırakmayacağız
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no lu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Diyarbakır'da ki hain terör saldırısını kınayarak şer güçler size asla pabuç bırakmayacağız dedi.
16 Ocak 2017 Pazartesi 21:22

 
Şehit Necmi Çakır, Vefatının Birinci Yılında Dualarla Anıldı
Diyarbakır’ın Silvan İlçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Özel Harekât Polisi Necmi Çakır, vefatının birinci yılında hatim ve dualarla anıldı.
5 Kasım 2016 Cumartesi 17:30

 
Teröristler bunu da yaptı
Diyarbakır'da 8'inci Ana Jet Üssü'ne saldırı düzenlemek amacıyla tünel kazıldığı istihbaratı alan polis, üsse 50 metre mesafedeki bir evde kazı çalışması yapıldığını tespit etti.
9 Eylül 2016 Cuma 09:46

 
Sur ve Silvan belediyelerine kayyum atandı.
Diyarbakır'ın Sur ve Silvan belediyelerine kayyum atandı.
8 Eylül 2016 Perşembe 17:09

 
Darbeci Komutan Kendini Astı
FETÖ darbe girişiminin ardından tutuklanan, yarbay İsmail Çakmak tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevinde intihar etti
10 Ağustos 2016 Çarşamba 19:21

 
Dev Operasyon Tamamlandı
Diyarbakır’ın Lice, Hani ve Kocaköy ilçelerine bağlı 39 köy kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan ’Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu’ 11 günün ardından tamamlandı.
3 Temmuz 2016 Pazar 16:50

 
Dikkat bir anda bastırabilir!
Yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Balıkesir, Muğla, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:33

 
Oflu Öğrencilerden 57.Alaya vefa
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı 57.Alaya Vefa Yürüyüşü etkinliği kapsamında Of’ta bir grup öğrenci Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Şehit olan Necmi Çakır’ın mezarını ziyaret ettiler.
27 Nisan 2016 Çarşamba 10:21

 
10 mahallede sokağa çıkma yasağı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinin 10 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
17 Nisan 2016 Pazar 10:29

 
Gümüşhane şehidini uğurladı
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart günü terör örgütü mensuplarının bombalı saldırısında ağır yaralanan ve Diyarbakır’da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Gümüşhaneli özel harekat Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş memleketi Gümüşhane’de gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
6 Nisan 2016 Çarşamba 07:30

 
Şehit Tamer Aktaş Trabzon'a getirildi
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart günü güvenlik güçlerine yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve Diyarbakır’da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Gümüşhaneli Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş’ın cenazesi bugün askeri uçakla Gümüşhane’ye götürülmek üzere Trabzon’da getirildi.
5 Nisan 2016 Salı 14:11

 
Şehit Çakır’ın adı yaşatılıyor
DİYARBAKIR'IN Silvan ilçesinde PKK'lı hainlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Trabzonlu özel harekat polisi Necmi Çakır'ın ismi Trabzon'da yaşatılacak.
11 Mart 2016 Cuma 16:57

 
Sur'da operasyonlar sona erdi
Diyarbakır Sur'da bugün saat 16.00 itibariyle operasyonlar sona erdi. İlçede arama-tarama faaliyetlerinin süreceği belirtildi.
9 Mart 2016 Çarşamba 21:10

 
Sur'da Teslim Olan Teröristten Şok İfadeler
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan “Mervan” kod ve M.S.A. adlı terörist, ilçede kalan ailelerin çıkmamaları konusunda örgüt mensupları tarafından tehdit edildiğine dikkat çekti
28 Şubat 2016 Pazar 17:43

 
Teröristler Teslim Oldukça Örgüt Çözülüyor
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 3 teröristin teslim olması sonrası bölücü örgütün sözde Diyarbakır sorumlusu ile Sur sorumlusu arasında yaşanan telsiz konuşmaları yaşanan çözülmeyi gözler önüne serdi
25 Şubat 2016 Perşembe 07:46

 
Diyarabakır Sur'da bir şehit!
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır Sur’da devam eden operasyonlarda yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.
24 Şubat 2016 Çarşamba 12:29

 
Sur'da sıkışan PKK'lıar teslim olmaya başladı
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının 80. gününde operasyonlar devam ederken, 2'si kadın 5 terörist teslim oldu.
20 Şubat 2016 Cumartesi 15:39

 
Emre Akgün'den Teröre Lanet
Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün , Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan bombalı saldırıları kınayarak terörü lanetledi.
18 Şubat 2016 Perşembe 15:09

 
Başkan’dan Teröre Lanet
Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İSAK, Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan bombalı saldırıları kınayarak terörü lanetledi.
18 Şubat 2016 Perşembe 15:02

 
Şehit Ünal Bıcakçı’nın ismi kavşağa verilecek
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında yaptığı açıklamada, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışma sonucunda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakcı’nın isminin Trabzon’da bir kavşağa verilerek yaşatılacağını ifade etti.
12 Şubat 2016 Cuma 17:39

 
Şehide değil, onlara acıdım!
Ben diyeyim “Sıkıyönetim”, onlar desin “Sokağa çıkma yasağı” ilan edilmiş Türkiye topraklarından, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit edilen Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı’nın cenaze namazına katılıp, kendisinden helâllik alamamanın üzüntüsü ile Pazar sabahı soluğu Trabzon Asri Mezarlıktaki Şehitlik’te aldım.
9 Şubat 2016 Salı 18:10

 
Şehit Ünal Bıçakçı Son Yolculuğuna Uğurlandı
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı'nın cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Trabzon'a getirildi.
6 Şubat 2016 Cumartesi 16:38

 
Şehidin vurulma anı kamerada
Diyarbakır’da şehit edilen polis memurunun vurulma anı MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
28 Kasım 2015 Cumartesi 17:28

 
PKK Yandaşları İçinde Yolcu Olan Otobüsü Molotofla Yaktı
Adana'da Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki olayları bahane eden PKK yandaşları, içinde yolcu varken durdurdukları belediye otobüsüne pompalı tüfeklerle ateş açıp, molotof attı.
20 Kasım 2015 Cuma 17:29

 
Lice'de patlama: 3 şehit!
Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki operasyonlara İstanbul'dan takviye olarak gönderilen timin arazide yaptığı arama-tarama çalışması sırasında teröristler tarafından yola tuzaklanmış bomba patlatıldı. Patlamada 3 asker şehit oldu.
13 Kasım 2015 Cuma 11:33

 
Şehit Necmi Çakır son yolculuğuna uğurlandı
Diyarbakır'da şehit edilen polis memuru Necmi Çakır, bugün memleketi Trabzon’un Of İlçesinde son yolculuğuna uğurlandı .
6 Kasım 2015 Cuma 17:53

 
Diyarbakır'da Özel Hareket Eşliğinde Oy Kullanılıyor.
Oy verme işlemi Doğu illerinde 07:00’da, Batı’da ise 08:00’da başladı. Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde oy verme işlemleri, özel harekat timlerinin eşliğinde yapılıyor.
1 Kasım 2015 Pazar 10:17

 
CANLI BOMBA YAKALANDI
Diyarbakır Valiliği, dün IŞİD’e karşı düzenlenen operasyonda bir canlı bombanın ele geçirildiğini, ayrıca evde çok sayıda bomba yapımında kullanılan malzeme bulunduğunu açıkladı.
27 Ekim 2015 Salı 14:27

 
Diyarbakır’da Polise Saldırı: 1 Şehit
Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde bölge trafik noktasında zırhlı araca bir grup PKK’lı tarafından ateş açıldı. Polisin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit oldu
12 Ekim 2015 Pazartesi 13:24

 
Demirtaş, Dokunulmazlığı Kaldırılırsa 19 Yılla Yargılanacak
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının, dokunulmazlığının kaldırılmasını talep ettiği Demirtaş'ın, hakkında dava açılması halinde 19 yıla kadar hapsi istenecek.
10 Eylül 2015 Perşembe 20:18

 
Teröristler Trabzon Cezaevi’ne gönderildi
DİYARBAKIR'DA bulunan E ve D Tipi cezaevlerinde kapasitenin üstüne çıkılması nedeniyle 2 gün içinde 194 tutuklu ve hükümlü Trabzon ve Samsun cezaevlerine nakledildi.
4 Eylül 2015 Cuma 00:27

 
Çay bahçesinden cephanelik çıktı
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'ndeki bir çay bahçesindeki ahşap kulübede yapılan aramada PKK'ya ait bir cephanelik ortaya çıkarıldı.
29 Ağustos 2015 Cumartesi 18:15

 
PKK DİYARBAKIR’DA KARAKOLA SALDIRDI!
Diyarbakır’da bir grup PKK’lı tarafından Diyarbakır-Hani karayolu üzerinde bulunan karakola uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Olayda bir asker yaralandı.
22 Ağustos 2015 Cumartesi 11:52

 
6 ilde canlı bomba uyarısı
"Polis Kürsüsü" sayfasından, MİT'in Gaziantep, Diyarbakır, Mardin, Kilis, Hatay ve Şanlıurfa'da canlı bomba saldırısı düzenleneceği yönünde ihbarda bulunduğu belirtildi.
27 Temmuz 2015 Pazartesi 01:25

 
PKK Yol Kesti,Araçları Yaktı.
DİYARBAKIR ile Lice İlçesi arasında bağlantıyı sağlayan karayolunu, akşam saatlerinde kesen bir grup PKK'lı, yoldan geçen araçlardaki kişilere kimlik kontrolü yaptı. Jandarma ekiplerinin müdahalesi ile karayolu sabah saatlerinde yol trafiğe açıldı.
24 Temmuz 2015 Cuma 11:44

 
PKK adına vergi topladılar
Diyarbakır'da terör örgütü PKK/KCK adına esnaf, iş adamı ve vatandaşlardan sözde "vergi" adı altında para topladığı gerekçesiyle bir kişi gözaltına alındı.
9 Temmuz 2015 Perşembe 15:17

 
Diyarbakır'da silah operasyonu
Diyarbakır'daki operasyonda 2 uzun namlulu silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
8 Temmuz 2015 Çarşamba 10:28

 
Askeri Araca Bombalı Saldırı
Diyarbakır Silvan'da baraj inşaatı güvenliğini sağlamak üzere görev yapan askeri zırhlı araç bombalı saldırıya uğradı.
7 Temmuz 2015 Salı 12:52

 
Küçük Azra'dan şehit babaya son öpücük
Denizli'de definecilerle yaşanan olay sonrası uçurumdan düşerek şehit olan Cengiz Darbaş memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.
22 Haziran 2015 Pazartesi 08:43

 
HDP Diyarbakır mitinginde patlama
Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Diyarbakır mitinginde patlama meydana geldi. Patlamada 1'i polis yaklaşık 10 kişinin yaralandığı belirtildi.
5 Haziran 2015 Cuma 10:33

 
Osman Ağa unutulmadı
Milli Mücadele Kahramanı, Milis Yarbayı Gazi Topal Osman Ağa ölümünün 92’nci yıl dönümünde anıldı.
3 Nisan 2015 Cuma 19:57

 
Diyarbakır'da İstiklal Marşı'na saygısızlık
Galatasaray'ın Diyarbakır'la oynayacağı Türkiye Kupası maçı öncesi İstiklal Marşı ıslıklandı.
23 Aralık 2014 Salı 23:41

 
Özkurt'tan Değerlendirme.
Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Aydın Özkurt, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Diyarbakır’da yapılan AK Parti Dış İlişkiler toplantısını değerlendirdi.
14 Aralık 2014 Pazar 09:14

 
Kışanak: "Bu tür olaylar sorunu çözmez"
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, uğradığı silahlı saldırı sonucu Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesine ilişkin, "Üzüntülüyüz, kesinlikle bu tür olayların sorunlarımızı çözmeye katkısı olmadığı çok açıktır" dedi.
30 Ekim 2014 Perşembe 18:02

 
Şehit polisle ilgili sıcak gelişme!
Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'nde önceki gün polis memuru Ali Kızıloğlu'nın şehit edilmesiyle ilgili olarak 7 kişiyi gözaltına alındı.
28 Ağustos 2014 Perşembe 17:48

 
Diyarbakır'da bayrak indiren kişi yakalandı
Diyarbakır'da 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki direkte asılı Türk bayrağını indiren kişinin yakalandığı bildirildi
9 Ağustos 2014 Cumartesi 16:51

 
TSGİAD’dan Bayrak Saldırısına Sert Tepki
Ülke genelinde 75 milyon insanın tepkisini çeken Terör örgütü mensupları tarafından Diyarbakır’daki 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı kışlasındaki Türk bayrağının indirilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor.
12 Haziran 2014 Perşembe 08:55

 
Diyarbakır’daki Bayrak İndirme Olayı Trabzon’da Protesto Edildi
Trabzon’da, Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı’ndaki Türk bayrağının terör örgütü PKK üyelerince indirilmesi protesto edildi.
11 Haziran 2014 Çarşamba 08:48

 
İNDİRİLEN BAYRAKLA İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME
Diyarbakır’da 2′nci Hava Kuvvet Komutanlığı’nda Türk bayrağının indirilmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.
10 Haziran 2014 Salı 18:11

 
Diyarbakır Trabzon Kardeşliği
Diyarbakırlı fanatikler Başkan Genç ‘i ziyaret etti
15 Mayıs 2014 Perşembe 13:18

 
Diyarbakır Proje Kapsamında Karadeniz’i Tanıtıyor
Diyarbakır’dan tarım bakanlık proje koordinatörleri Akçaabat Çınarlık Mahallesindeki çilek seralarını ziyaret etti.
7 Mayıs 2014 Çarşamba 19:01

 
AK Parti il binasına bombalı saldırı!
Ak parti Diyarbakır İl Başkanlığına gece saatlerinde yapılan bombalı saldırı sorunucu kimsenin yaralanmadığı ama ciddi şekilde sorunların olduğu ortaya çıktı bu konu hakkında detaylı soruşturma başlatıldı..
9 Aralık 2013 Pazartesi 19:30

 
PKK'lı grup 4 askeri kaçırdı!
Diyarbakır-Bingöl karayolunu kesen bir grup PKK’lı, durdurdukları araçlardan indirdikleri vatandaşlara yaklaşık 2 saat örgüt propagandası yaptıktan sonra 4 askeri kaçırdı.
8 Aralık 2013 Pazar 20:46

 
Örgüt gözünü Karadeniz’e dikti
Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, uyuşturucu tacirlerine son 3 yıldır önemli darbelerin vurulduğunu söyledi ve terör örgütünün uyuşturucu kaçakçılığı için güzergahını Karadeniz’e kaydırdığını ileri sürdü.
6 Şubat 2013 Çarşamba 19:53

 
AkçaabatSebatspor Yine Kaybetti.
AkçaabatSebatspor 0-Diyarbakırspor 2
22 Ocak 2012 Pazar 19:22

 
Giresunspor Diyarbakır'ı yendi
Bank Asya 1. Lig'de Giresunspor, deplasmanda Diyarbakırspor'u 2-0 yendi.DİYARBAKIRSPOR: 0 - GİRESUNSPOR: 2
4 Nisan 2011 Pazartesi 23:15

 
Tartışmalar Yersiz
TRABZON, Giresun ve Gümüşhane'de kurulan platformlar demiryolu güzergah tartışması yapadursun, Ulaştırma Bakanlığı TCDD sitesinde güzergahın Trabzon-Tirebolu-Diyarbakır olarak belirlendiğini ilan etti..
1 Nisan 2011 Cuma 18:07

 
Yedek kalmaya gelmedim
Diyarbakırspor'dan transfer edilen Barış Ataş, hocanın vereceği her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade etti. Takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu belirten genç oyuncu, "Burada ortam çok iyi. Kamp biraz yorucu geçiyor ama bunu iyi değerlendirmeliyiz. 10 yıldır ön libero oynuyorum. Ancak hocam sağ veya solda oynatsa bile, görevimin hakkı neyse onu veririm. Trabzonspor'a yedek kalmaya gelmedim" diye konuştu.
12 Eylül 2010 Pazar 17:32

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur