Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YENİ MAHALLE SAHİL PARKINA YENİ KAMELYA AK PARTİ HEYETİ, SANAYİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ AKÇAABAT’TA ÇOCUKLARIN SOSYAL GELİŞİMİ DESTEKLENİYOR META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​ BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi "AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI!" ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINDAN ÇAĞRI MESLEKTE BİR GÜN PROJEMİZ ULUSAL BASINDA SERA VADİSİ MUHTARLARINDAN KAYMAKAM’A ZİYARET MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti. MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
ayn haberleri
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu lisesi,öğrencilerini Üniversite sınavlarına hazırlamakla kalmıyor aynı zamanda da öğrencilerin tercih edecekleri üniversiteleri belirlemede kendilerine yardımcı oluyor..
29 Nisan 2024 Pazartesi 18:55

 
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
Seçim teşekkür çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Şalpazarı’na gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ilçe meydanında kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek, “Ağasar’ımızın desteği bizim için gurur kaynağıdır” dedi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:34

 
DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'nın katılımıyla DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nde önemli bir tören düzenlendi. Törende, çalışma sezonunun açılışı gerçekleştirildi ve aynı zamanda eski Bölge Müdür Yardımcısı Necip İBA'nın isminin verildiği konferans salonunda anma toplantısı gerçekleştirildi.
28 Mart 2024 Perşembe 15:39

 
SPOR AKÇAABAT’TA ÖNCELİKTİR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta sporu geliştirecek birçok faaliyete imza atarken aynı zamanda da sporu ve sporcuyu destekleyerek örnek teşkil ediyor.
19 Mart 2024 Salı 07:04

 
EGEMEN BAŞKAN'DAN 10 OCAK MESAJII
S.S Çarşıbaşı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Egemen Turan Kaynar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sebebiyle Bir Mesaj Yayınladı.
10 Ocak 2024 Çarşamba 20:12

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
Egemen Kaynar'dan Yeni Yıl Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar ,Yeni Yıl Mesajı Yayınladı.
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:06

 
AGD’DEN MEKKENİN FETHİ PROGRAMI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akçaabat temsilciliği olarak ülkemizdeki tüm il ve ilçelerle aynı anda Akçaabat’ta Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi programı düzenliyoruz.
28 Aralık 2023 Perşembe 06:28

 
BARÜ’de ‘Sürdürülebilir Gelecek’ hedefiyle adımlar atılmaya devam ediyor
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.
17 Aralık 2023 Pazar 19:16

 
İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA "KİMSE DİZAYN EDEMEZ"
İYİ Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada partimizi kimse dizayn edemez ve pazarlık konusu haline getiremez denildi.
3 Aralık 2023 Pazar 16:19

 
AKÇAABAT’TA ÜNLÜ KARİKATÜRİST ANISINA SERGİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açıldı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:50

 
HARUN YAVRUOĞLU ANILACAK
Akçaabat Belediyesi tarafından 14 Nisan 2020 tarihinde aramızdan ayrılan Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açılıyor.
14 Kasım 2023 Salı 14:23

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
Fındığın MİLLİ ve STRATEJİK ürün kapsamına alınmasının mimarı siz olun!
Fındık Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır.
15 Ağustos 2023 Salı 18:39

 
Trabzon Turizmi İçin Daha Fazla Geç Kalınmamalı!
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda My Turizm Seyahat Acentesi sahibi İbrahim Değermenci, Trabzon ve bölge turizminin geleceği ile alakalı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:34

 
Cumhurbaşkanı İmzasıyla Doğu Karadeniz'e İki Yeni Rektör Atandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı. Aynı Resmi Gazete kararıyla YÖK'e de 5 yeni üye seçildi.
1 Ağustos 2023 Salı 11:21

 
Trabzon Üniversitesi Stajyer Öğrencilerine Katılım Belgeleri Takdim Edildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı'nı Trabzon Üniversitesi’nde başarıyla tamamlayan 11 öğrenciye, ‘katılım belgeleri’ takdim edildi.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:07

 
Trabzon'da Ekmeğe zam kapıda! İşte yeni Fiyat.
Vatandaşların simit zammı sonrası beklediği ekmek zammı ilk olarak Giresun'a geldi. Giresun'da 220 gr ekmek 7,5 TL olurken aynı zammın Trabzon'a geleceği öğrenildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:50

 
Başkan Çebi’den Kurban Bayramı mesajı
Çebi: “Bayramlar birlik ve beraberlik için bir köprü, yardımlaşma ve dayanışma için bir vesile, kaynaşmak ve kucaklaşmak için de, kaçırılmaması gereken özel günlerdir.” dedi.
27 Haziran 2023 Salı 10:30

 
TİSKİ’DEN SU KESİNTİSİ UYARISI
Aşırı yağışlar nedeniyle su kaynaklarında oluşan bulanıklık nedeniyle Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinde debi düşüklüğü meydana gelmektedir.
20 Haziran 2023 Salı 09:02

 
Rektör Uzun: “BARÜ kazanımlarını el birliğiyle geleceğe taşıyor”
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, sürekli iyileştirme anlayışıyla yapılan çalışmalarla geride bırakılan 6 yılda akademik ve idari insan kaynağı sayısının alınan başarılarla orantılı olarak arttığını söyledi.
17 Mayıs 2023 Çarşamba 18:53

 
Trabzon’da demokrasi kazandı
“Aynı derenin balıklarıyız”
8 Mayıs 2023 Pazartesi 18:06

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerine çok az bir zaman kaldığını belirten Güner, "Milletimize kendimizi çok iyi anlatmamız ve onları da aynı hassasiyetle dinlememiz gerekiyor. Toplumumuzun çözüm bekleyen birçok sorunu var.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:55

 
BARÜ, Orta Karadeniz’in en büyük kariyer fuarındaki yerini aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Samsun’da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarına (OKAF’23) katıldı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 18:29

 
Başkan Genç, Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Akvaryum’u gezdirdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Akvaryum’u gezdi.
25 Nisan 2023 Salı 14:36

 
Karaismailoğlu Akçaabat’ı ihya edecek projeler açıklandı.
Türkiye Yüzyılı Trabzon Vizyon Toplantısında Trabzon’u şaha kaldıracak aynı zamanda da Akçaabat’ı ihya edecek projeler açıklandı.
19 Nisan 2023 Çarşamba 16:46

 
Şehirde yaşamayı teşvik eden politikaların nihai sonucu!
İnsanların, sağlıklı ve dengeli beslenmeleri için hayvansal kaynaklı proteinlere ihtiyaç duyar.
17 Nisan 2023 Pazartesi 11:44

 
BARÜ, sağlık hizmeti ihracatında Türkiye’nin gücüne güç katacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle sağlık hizmeti ihracatı alanında nitelikli insan kaynağı yetiştirilecek.
27 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
Trabzon Üniversitesi’nden Depremzedelere Yönelik Ayni Yardım Kampanyası
Trabzon Üniversitesi tarafından depremzedelere yönelik “Ayni Yardım Kampanyası” başlatıldı. Yardımlar Trabzon Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda oluşturulan toplama merkezinde teslim alınmaya başlandı.
7 Şubat 2023 Salı 18:31

 
“Trabzon’da tekstil ve ayakkabı sektöründe istihdam açığı var
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Celal Çağatay Saka, Trabzon’da ayakkabı ve tekstil imalatı sektöründe istihdam açığı bulunduğunu belirterek, “Mesleki eğitim, sanayinin artan ve çeşitlenen insan kaynakları ihtiyaçlarını yeterince karşılayamamaktadır. Bu konuda mutlaka çeşitli projelerle sektöre istihdam takviyesi yapılmalıdır” dedi.
4 Şubat 2023 Cumartesi 18:21

 
Çarşıbaşı’nda Kooperatifi Seçimleri Yapıldı
Egemen Turan Kaynar Güven Tazeledi
27 Ocak 2023 Cuma 18:26

 
Fatih Erbakan’dan çarpıcı ittifak çağrısı: 9’lu masayı kurun!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, temel hususlarda Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın zihniyet olarak birbirinden farkı olmadığı eleştirisinde bulunarak, “Tencere dibin kara benimki senden kara! Her iki ittifaka da buradan çağrıda bulunuyorum; her iki masa da iki ayrı masada masraf yapmak yerine hepiniz aynı masaya oturun 9’lu masayı kurun. Kurtuluşun tek adresi Milli Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.
26 Aralık 2022 Pazartesi 17:20

 
Trabzon Üniversitesi İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na Katıldı
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından "Yeni yüzyılın yetenek merkezi (Talent hub of the new century)" teması ile 5 ve 6 Aralık tarihlerinde ilki gerçekleştirilen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na (İstanbul HR Forum) katıldı.
7 Aralık 2022 Çarşamba 16:52

 
Özgür Özel Trabzon'da Konuştu
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ‘’Trabzon’un ve Trabzonspor’un gönlünü aynı anda yapmak gerekiyor’’
23 Kasım 2022 Çarşamba 16:13

 
Egemen Kaynar'dan 10 Kasım Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar ,Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünü 84. Yılı Münasebetiyle Bir Anma Mesajı Yyaınladı.
9 Kasım 2022 Çarşamba 17:52

 
İmamoğlu, Binali Yıldırım ve Maden İşçilerini ziyaret etti!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yatan eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile AK Parti milletvekili Şamil Ayrım’ı hasta yataklarında ziyaret etti. Aynı hastanede yatan, Bartın Amasra’da yaşanan grizu patlamasından yaralı kurtulan 6 maden işçisinin aileleriyle de bir araya gelen İmamoğlu, “Bu an itibariyle devletimizin her kurumu hem kaybettiklerimizin yakınlarına hem burada sizlerin yakınlarına her türlü kucağı açacaktır. Evlatlarınız, evlatları
27 Ekim 2022 Perşembe 00:02

 
20 farklı üniversiteden katılımcılar “Ortak Akıl” hedefiyle BARÜ’de buluştu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ev sahipliğinde 20 farklı devlet üniversitesinden katılımcılar “Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı”nda bir araya geldi.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:06

 
HAVELSAN tarafından “Açık Kaynak Veri Tabanı Yönetimi Yazılımı” ODAK tanıtıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un da katıldığı toplantıda, HAVELSAN tarafından yerli ve milli imkanlarla üretilen “Açık Kaynak Veri Tabanı Yönetimi Yazılımı” ODAK tanıtıldı.
19 Ağustos 2022 Cuma 18:30

 
AKÇAABAT’TA DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE E-RUHSAT YÖNETİMİ SİSTEMİ BAŞLIYOR
Dijital değişim ve dönüşümde attığı adımlarla örnek bir vizyon ortaya koyup, bilişim alt yapısını her geçen gün yenileyen Akçaabat Belediyesi, belediye hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak, zaman ve kaynak tasarrufu sağlamak için başlattığı teknik alt yapı dönüşüm hizmetlerine Dijital Dönüşüm ve E-Ruhsat Sistemini de ekledi.
9 Ağustos 2022 Salı 17:28

 
Gümüşhane’de Kırsal Kalkınmanın Anahtarı Sulama Projeleridir
DSİ yatırımlarının kaynağını teşkil eden su, yaşamsal öneminin yanında tüm üretim süreçlerinin ana girdilerinden birini oluşturuyor.
28 Temmuz 2022 Perşembe 20:31

 
Başkan Kaynar’dan 15 Temmuz Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Başkanı Egemen Turan Kaynar.., 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
16 Temmuz 2022 Cumartesi 13:31

 
BAŞKAN KAYNAR’DAN KUTLAMA MESAJI
BAŞKAN KAYNAR’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
18 Mayıs 2022 Çarşamba 21:16

 
"Çift Bozan Vergisi"
Osmanlıdaki "Çift Bozan Vergisi" ile Rusya-Ukrayna Savaşının bize Öğrettiği; "Gıda Tedarik Zincirinin Yeniden İnşa Süreci" Osmanlı Devleti, çok kültürlü yapısıyla geniş coğrafyalarda hüküm sürmekteydi.
25 Nisan 2022 Pazartesi 10:31

 
Bartın Üniversitesi ailesi iftarda bir araya geldi
Bartın Üniversitesinin akademik ve idari insan kaynağı ile aileleri “Geleneksel İftar Programı”nda bir araya geldi. Programa yerel ve ulusal medya temsilcileri de katılım sağladı.
22 Nisan 2022 Cuma 15:02

 
DSİ’DEN BAYBURT’A YAKIŞAN YATIRIMLAR
DSİ yatırımlarının kaynağını teşkil eden su, yaşamsal öneminin yanında tüm üretim süreçlerinin ana girdilerinden birini oluşturuyor.
22 Nisan 2022 Cuma 11:49

 
KARADENİZ’İN İNCİSİ TRABZON’DA SON 19 YILDA 162 ADET TESİS HİZMETE ALINDI
DSİ yatırımlarının kaynağını teşkil eden su, yaşamsal öneminin yanında tüm üretim süreçlerinin ana girdilerinden birini oluşturuyor.
15 Nisan 2022 Cuma 17:19

 
DOĞU KARADENİZ’DE 6 DEREYE SEL TIRMIĞI İNŞA ETMEK İÇİN İMZALAR ATILDI
DSİ yatırımlarının kaynağını teşkil eden su, yaşamsal öneminin yanında tüm üretim süreçlerinin ana girdilerinden birini oluşturuyor.
13 Nisan 2022 Çarşamba 13:37

 
KAYNAR'DAN KUTLAMA MESAJI
KAYNAR POLİS HAFTASINI KUTLADI
9 Nisan 2022 Cumartesi 13:46

 
Başkan Kara’dan esnaf odalarına ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB yönetim kurulu üyeleri Ekrem Yılmaz ve Turan Kaynar’la birlikte Trabzon’un bazı ilçelerindeki esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, esnafın talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
19 Mart 2022 Cumartesi 20:28

 
Bir Savaş Metaforu; Ukrayna ya da İnsanlığın Gözyaşlarında Barışı Aramak
"Akıl vicdanlı olmayınca, fikir de kanatsız kuş gibi uçmaya çalıştıkça, düşer de hala uçuyorum zannedermiş." Bebekleriyle birlikte kırk milyon faşist Ukraynalı iyi kalpli Ruslara tam biyolojik bomba atmaya hazırlanıyordu ki, insani bir müdahaleye uğradılar.
16 Mart 2022 Çarşamba 17:06

 
Hayallerinin Peşinde: Etkin Mülakat Teknikleri
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen seminerde Teklas Kauçuk Global İnsan Kaynakları Direktörü Gülsünay Uysal Kaba tarafından “Etkin Mülakat Teknikleri” anlatıldı.
7 Mart 2022 Pazartesi 17:55

 
TRABZON ÜNİVERSİTESİ’NDEN FİRMALARA ÇIKARMA
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’22) hazırlıkları çerçevesinde 40’tan fazla firmayı ziyaret ederek fuara katılmaya davet etti.
28 Şubat 2022 Pazartesi 10:23

 
ALİ AKÇA YAZDI
Rusya - Ukrayna arasındaki savaşa "İnsanî ve İslamî " Bakış,ya da Barışı Aramak.
25 Şubat 2022 Cuma 17:39

 
GÜMÜŞHANE ÇEVREPINAR GÖLETİ TAMAMLANDI
DSİ yatırımlarının kaynağını teşkil eden su, yaşamsal öneminin yanında tüm üretim süreçlerinin ana girdilerinden birini oluşturuyor.
15 Şubat 2022 Salı 19:44

 
Egemen Turan Kaynar Yeniden Başkan
Mevcut Başkan Egemen Turan Kaynar 4.Kez Başkanlığa Seçildi
29 Ocak 2022 Cumartesi 18:11

 
Bartın Üniversitesinde eğitim şampiyonları ödüllendirildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hayata geçirilen “Uzaktan Eğitim Kapısı”na geçen ilk yükseköğretim kurumu olan Bartın Üniversitesinde özverili personel ödüllendirildi.
25 Ocak 2022 Salı 17:58

 
Başkan Genç, muhtarlarla istişare toplantısında buluştu
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘Muhtarlarla 28. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdar ile birçok muhtarın katıldığı toplantıda Başkan Genç, muhtarların taleplerini dinleyerek, istişarelerde bulundu.
8 Ocak 2022 Cumartesi 10:28

 
İş birliği yapılabilecek alanlar görüşüldü
Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
7 Ocak 2022 Cuma 17:31

 
RİZE İLİMİZDE, 3 İLÇE, 2 BELDE VE 31 KÖYE MÜJDE!
VARDA KAYNAKLARINDAN ALINAN SU İÇMESUYU DEPOLARINA ULAŞTI
13 Aralık 2021 Pazartesi 15:21

 
Sosyal Hizmetler Kayalar’da
Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün muhtarlara yönelik olarak gerçekleştirdiği kadınlara yönelik şiddeti önleme ve erken yaşta evlilik konularındaki eğitim toplantısının ardından harekete geçen Kayalar Mahallesi Muhtarı Çetin Ekim, aynı eğitimin mahallesindeki kadınlara verilmesini de sağlandı.
10 Aralık 2021 Cuma 17:28

 
Dünya uygarlığının temeli Mezopotamya’da atılmıştır.
Tarım da uygarlığın bir parçası olarak her geçen gün önemini hissettirmektedir. Ancak, hızlı nüfus artışı, tarım arazilerinin amaç dışı kullanılması, iklim değişikliği ve doğal kaynakların tahribi gibi nedenler yüzünden tarım küresel anlamda tehdit altındadır.
22 Kasım 2021 Pazartesi 17:45

 
Bartın Üniversitesinde enerji verimliliği maksimum düzeye çıkarılıyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın YEVDES projesi kapsamında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarında ilk 5'te yer alan Bartın Üniversitesinde verimliliğin artırılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
19 Kasım 2021 Cuma 18:03

 
TOKAT OKGKTA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ’DEN AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
Tokat Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü ve aynı zamanda Akçaabat’lı hemşehrimiz olan Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet BOZ bey Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU’nu ziyaret etti.
21 Ekim 2021 Perşembe 17:15

 
Fındık Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır.
Aynı zamanda fındığın sosyal boyutu da oldukça önemlidir.
15 Ağustos 2021 Pazar 23:06

 
KARADENİZ İÇİN ALARM VERİLDİ
Yaz mevsiminin ortasında Türkiye aşırı yağıştan kaynaklı sellerle boğuşuyor. Meteorolojinin son uyarılarıyla beraber tekrar uyarılar yapılıyor.
14 Ağustos 2021 Cumartesi 16:56

 
İMAMOĞLU: “YANGINLARDA SORUMLULUĞU BELEDİYELERE PAS ETME ÇABASI ACİZLİK”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2017’de başlatılıp finansman yetersizliği nedeniyle 2018’de durdurdurulan Rumelihisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı’nda ray kaynatma işlemini gerçekleştirdi.
6 Ağustos 2021 Cuma 07:32

 
FINDIK REKOLTE TESPİTİ;YENİDEN!!!
Fındık Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır. Aynı zamanda fındığın sosyal boyutu da oldukça önemlidir.
29 Temmuz 2021 Perşembe 09:23

 
BAŞKAN EKİMDEN ÇİFTE NİKÂH
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim aynı anda iki çiftin nikâhını kıydı.
26 Temmuz 2021 Pazartesi 17:26

 
HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMA REKTÖR EFENDİ
TRABZON ÜNİVERSİTESİ AYNI YERİNDE KALACAK
12 Haziran 2021 Cumartesi 22:59

 
İBB PİDESİNDE GRAMAJ AYNI FİYAT 1,5 LİRA
İBB’den Ramazan ayına müjdeli merhaba. İHE, Ramazan ayı boyunca piyasa ile aynı gramajda pide üretimi yapacak. Ancak, 4 lira yerine 1,5 liradan satacak. Haberi sosyal medya hesaplarından paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, “en sağlıklı ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz” dedi.
7 Nisan 2021 Çarşamba 10:56

 
İBB BİLİMSEL DANIŞMA KURULUNDAN ACİL TEDBİR ÖNERİLERİ
Pandemi kaynaklı ölümlerle vaka sayılarının kaygı verici seviyeye ulaşmasının ardından İBB Bilimsel Danışma Kurulu, acilen alınması gereken tedbirleri açıkladı.
3 Nisan 2021 Cumartesi 10:44

 
Trabzonspor'da transfer çalımı!
Taktik aynı isimler farklı
28 Mart 2021 Pazar 16:34

 
MUSTAFA UZUN DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili ve aynı zamanda da Akçaabat Belediye Meclis Üyesi, Aslan Güner’in kayınpederi Mustafa Uzun dualarla ebediyete uğurlandı.
16 Mart 2021 Salı 13:23

 
Yeme İçme Sektörü Batıyor
Denetim Yapılsın Çorbamız Kaynasın Batıyooooruz
2 Şubat 2021 Salı 18:47

 
İBB YETENEK GELİŞİMİNDE DÜNYANIN EN İYİSİ
İBB, insan kaynakları alanında en güvenilir global otorite olan Association for Talent Development (ATD) tarafından en prestijli ‘The BEST’ ödülüne layık görüldü.
23 Ocak 2021 Cumartesi 17:29

 
YENİDEN REFAH PARTİSİ VALİ MAKASI ZİYARET ETTİ
Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı olarak Erzincan Valisi Sn Mehmet Makas Bey'i Makamında ziyaret ederek Milli Kaynak PAKETLERİ 1 adlı kitabı hediye etti.
20 Ocak 2021 Çarşamba 18:41

 
Anne Oğul Aynı Gün Öldü
Akçaabat Acısu mahallesinde yaşayan Ayşe Şahin ile Almanya’da yaşayan oğlu Yaşar şahin aynı gün hayatını kaybetti.
11 Ocak 2021 Pazartesi 16:39

 
Yerli yazılımı kullanan Bartın Üniversitesi’nde 2 ayda 16 çevrimiçi eğitim verildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin ‘Dijital Türkiye’ çalışmaları kapsamında yerli ve milli olarak tasarladığı “Uzaktan Eğitim Kapısı”na il geçen yükseköğretim kurumu olan Bartın Üniversitesi’nde 2 ayda 16 çevrimiçi eğitim başarıyla tamamlandı.
13 Kasım 2020 Cuma 18:39

 
Bartın Üniversitesi, “Uzaktan Eğitim Kapısı”na geçen ilk üniversite oldu
Bartın Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin ‘Dijital Türkiye’ çalışmaları kapsamında kamu çalışmalarında kalitenin artırılması ile kaynaklarının etkin kullanılması amacıyla yerli ve milli olarak tasarladığı “Uzaktan Eğitim Kapısı”na geçen ilk yükseköğretim kurumu oldu.
23 Ekim 2020 Cuma 08:07

 
MÜSİAD TURİZMİ CANLANDIRACAK PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR
Türkiye’nin turizm gelirini artırmaya yönelik projeler geliştiren ve bu alanda yoğun çalışmalar yürüten Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), daha önce Türkiye’yi keşfetmemiş olan yabancı turistin ilgisini çekebilmek ve yeni bir turizm kaynağı oluşturmak için Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.
20 Eylül 2020 Pazar 10:23

 
KAYNAR’DAN AKÇAABATLI İŞ ADAMLARINA ZİYARET
Erkan Kaynar, iş adamı Cemil Kalkışım ve Sertaç Güvenle bir araya geldi.
15 Eylül 2020 Salı 18:07

 
SANDIKÇI'DAN AÇIKLAMA
Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Barış SANDIKCI, Refah Partisi Genel merkezi tarafından yayınlanan ve Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde lansmanı yapılan “Milli kaynak paketlerimiz-1” Adlı kitap hakkında açıklamalarda bulundu. Ülkemizin ve milletimizin selameti ve geleceği açısından önem arz eden husus ekonomik bekamızın teminat altına alınmasıdır.
29 Ağustos 2020 Cumartesi 17:09

 
ORTAMAHALLE MERAKLILARI İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
Tarih, doğa ve kültürü aynı anda ziyaretçileri ile buluşturan Ortamahalle Konya’dan gelen ziyaretçilerini ağırladı.
10 Ağustos 2020 Pazartesi 17:44

 
SÜPER MEYVE ARONYA AKÇAABAT’TA
Akçaabat Ziraat Odası Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Akçaabat üreticisine yeni gelir kaynakları sağlamak için hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.
9 Temmuz 2020 Perşembe 21:22

 
Bartın Üniversitesi’nden 9 kişi YEVDES kapsamında eğitim alacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi (YEVDES) kapsamında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarından ilk 5'te yer alan ve 2 projesi desteklenmeye değer görülen Bartın Üniversitesi’nde 9 kişi proje kapsamında eğitim programına katılacak.
2 Temmuz 2020 Perşembe 18:42

 
TRABZON SEVGİ EVLERİNDEKİ ÇOCUKLARIMIZ TOPRAK İLE BULUŞTU
Akçaabat Ziraat Odası olarak 2017 yılından itibaren başlatmış olduğumuz ‘Toprak ve Tarım Sevgisi ‘ projemiz kapsamında 11 okul ve yaklaşık 300 öğrencimizin katılımı ile öğrencilerimizi toprakla buluşturup sebze fidesi dikimi yapıp bu dikilen ürünlerinde hasadını aynı öğrencilerimiz ile gerçekleştirmiştik.
25 Haziran 2020 Perşembe 17:50

 
Bartın Üniversitesi’nin 2 projesine daha YEVDES’ten destek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde yürütülen Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi (YEVDES) kapsamında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarından ilk 5’te yer alan Bartın Üniversitesi’nin 2 projesi Ar-Ge desteği alma başarısı gösterdi.
10 Haziran 2020 Çarşamba 10:49

 
BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN “ATAKÖY-İKİTELLİ METROSU” MÜJDESİ: “2021’DEN İTİBAREN İSTANBUL HALKINA KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kent içinde faaliyet gösteren 4 farlı metro hattı ve Marmaray ile entegre olacak Ataköy-İkitelli Metrosu için düzenlenen ray kaynatma törenine katıldı.
20 Mayıs 2020 Çarşamba 14:53

 
COVİD-19 VİRÜSÜNDEN KURTULMAK İÇİN YAPILAN EN BÜYÜK DUA HAREKETİ
Giresun İnsan Kaynakları ve İyilik Hareketi Platformu tarafından Covid-19 virüsünden kurtulmak için “bir milyon dua ve hatim” çalışması yapıldı.
6 Nisan 2020 Pazartesi 08:55

 
BALI İSMİYLE İSTEYİN
DOĞAL ŞİFA KAYNAĞI LİVERA BAL
17 Mart 2020 Salı 18:41

 
İşçi Adayları Açıklandı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi işe alım sonuçları açıklandı Kaynak: İşçi Adayları Açıklandı
29 Ocak 2020 Çarşamba 18:07

 
BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ‘KİŞİSEL GELİŞİM ETKİLİ İLETİŞİM’ EĞİTİMİ VERİLDİ
Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün organizesinde, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin desteğiyle, Belediye Çalışanlarımıza “Kişisel Gelişim Etkili İletişim” konulu eğitimi verildi.
29 Ocak 2020 Çarşamba 18:04

 
Trabzon’un TÜV Rheinland denetimli ilk özel servisi Vos-Di Otomotiv Castrol Auto Service ailesine katıldı
Türkiye’nin bağımsız kuruluş tarafından sertifikalandırılan özel servis zinciri Castrol Auto Service (CAS) ailesine, Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Aslı Yetkin Karagül’ün katılımı ile gerçekleşen açılış töreni ile Trabzon Vos-Di Otomotiv katıldı.
10 Aralık 2019 Salı 00:00

 
EKİM YOL İÇİN NE DEDİ?
EKİM MESLİSTE CEVAP VERDİ "GÖRÜŞÜMÜZ AYNIDIR"
2 Eylül 2019 Pazartesi 17:53

 
Büyükşehir’e sitem etti
Akçaabat Yıldızlı’da meydana gelen kaza mahalle Muhtarı Ufuk Can’ı isyan ettirdi. Can, Trabzon Büyükşehir Belediyesinden talepte bulunduğu hız kesiciler reddedilince aynı yerde meydana gelen kazadan yetkilileri sorumlu tuttu.
1 Eylül 2019 Pazar 09:20

 
TÜRK MÜHENDİSLER YAPTI!
Türk Mühendisler uzun çalışmalar sonucu güneş enerjisi ile gidebilen tekne üretti. Güneş olmadığı zamanlarda standart seyir hızında bataryalarını kullanarak 6 saat gidebilen tekne sıfır karbon salınımı ile aynı zamanda doğa dostu.
14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:56

 
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MESAJ YAYINLADI
Millet olmanın en önemli özelliklerinden biri sevinçte ve hüzünde birlikte hareket edebilme, bütün bir toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesidir.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:22

 
ZMO Trabzon Şube Başkanı Açıklama Yaptı
Fındık doğu Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır.
21 Haziran 2019 Cuma 10:54

 
MMO'DAN EKİM'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube olarak Başkanımız Fulya Bankoğlu,Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile üyemiz ve aynı zamanda Akçaabat Belediye Meclis üyesi Mehmet Özbayrak Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22 Mayıs 2019 Çarşamba 16:45

 
Dün Hangi Sözü Vermişsek Bugün Onun Takipçisiyiz
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ile Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, “Dün hangi sözü vermişsek bugün aynı sözün takipçisiyiz” dedi
2 Mayıs 2019 Perşembe 16:02

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1494 Kristof Kolomb, Jamaika'ya vardı.
1814 I. Napolyon, Elba Adasının Portoferraio kasabasına vardı ve sürgün hayatı başladı.
1865 Abraham Lincoln suikast sonucu öldürülüşünden üç hafta sonra Springfield Illinois'de toprağa verildi.
1904 Panama Kanalı'ın inşasına başlandı.
1912 İtalya, Rodos adasını işgal etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur