Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
hala haberleri
 
VARLAR AMA YOKLAR
Sahaların iyice ısındığı ve seçime sayılı günlerin kaldığı bir atmosferde yine sahaya bir bakalım dedik.
5 Mayıs 2023 Cuma 16:11

 
BARÜ’deki çalışmalarda ‘Bor’ kullanılarak sunta ürünlerin yanma direnci artırılacak
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle ahşap kompozitlerden yonga levhaların (sunta) yanmaya karşı dayanıklılığını artırmak amacıyla borik asit kullanımının optimizasyonu araştırılacak.
31 Ocak 2023 Salı 13:23

 
50 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ İLK HAK SAHİPLERİ EVLERİNE KAVUŞTU
İMAMOĞLU: AKILLARI HALA İSTANBUL SEÇİMLERİNDE, ÜLKE VE DÜNYA SİYASETİNDE RASTLAMADIĞIMIZ NUMUNELER BUNLAR İRADE GASPINA KARŞI DAĞ GİBİ DURACAĞIZ ORHANİYE KIŞLASI TEPKİSİ: ECDAT HASSASİYETLERİ RANT KAPISINA KADAR TEVFİK FİKRET’TEN ALINTI YAPTI: ‘ZAFER, BİRAZ DA HASAR İSTER.’ UMUDUNUZU KAYBETMEYİN. HASARIMIZ VAR, AMA BAŞARACAĞIZ
26 Ocak 2023 Perşembe 17:19

 
AKÇAABAT BUTİK SPOR SAHALARIYLA DONATILIYOR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in çok önemsediği ve hayata geçirdiği projelerden biri olan ‘Her Mahalleye Bir Park ve Yeni Yaşam Alanı’ oluşturma projesi kapsamında ilçenin dört bir tarafını butik spor sahaları ile donatıyor.
17 Kasım 2022 Perşembe 18:16

 
AKÇAABAT’TA SPOR LİSESİ İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Söğütlü Mahallesi’nde Spor Lisesi kompleksi inşaatı ve sentetik sahaların yapımı hızla devam ediyor.
17 Ağustos 2022 Çarşamba 18:14

 
Akçaabat Belediyesi ne iş yapar?
Akçaabat İstiklal Caddesinde yapılan cephe sağlıklaştırma çalışmaları 1 yılı geçti hala bitmedi, doğalgaz çalışmaları geçen yıl yarı kalmış bu yıl devam ederek yol yarılmış kutular yerleştirilmiş ama ne hikmetse 20 gündür temizleme çalışmaları yapılamamıştır.
22 Haziran 2022 Çarşamba 17:36

 
Bir Savaş Metaforu; Ukrayna ya da İnsanlığın Gözyaşlarında Barışı Aramak
"Akıl vicdanlı olmayınca, fikir de kanatsız kuş gibi uçmaya çalıştıkça, düşer de hala uçuyorum zannedermiş." Bebekleriyle birlikte kırk milyon faşist Ukraynalı iyi kalpli Ruslara tam biyolojik bomba atmaya hazırlanıyordu ki, insani bir müdahaleye uğradılar.
16 Mart 2022 Çarşamba 17:06

 
BAŞKAN ADAYI ÇOLAK SAHALARI BIRAKMIYOR
Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkan adayı Ali Çolak, sahaları boş bırakmıyor.
2 Ekim 2021 Cumartesi 14:24

 
Sığınmacılar ve Altındağ olayları…
Uzun zamandanberi ülkemizin gündemine oturan “Sığınmacılar” proplemi hala hızını ve güncelliğini hiç kaybetmeden devam etmektedir.
13 Ağustos 2021 Cuma 16:26

 
İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın “İnadına Kanal İstanbul’u Yapacağız” Sözlerine Yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kanal İstanbul’u inadına yapacağız” sözlerine yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul ile inatlaşmayı hala kendisine marifet görenlere 23 Haziran’ı hatırlatıyorum. İstanbul 1’den büyüktür” dedi.
26 Şubat 2021 Cuma 00:20

 
Bakan Pekdemir Trabzon'da yangını açıkladı
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pekdemirli, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde son 2 gündür 75 yangın çıktığını belirterek “38 tanesi söndü, 17 yangın hala devam etmekte. Ancak bu 17 yangının 15 tanesi kontrol altına alındı. 2 tane yangınımız hala tam anlamıyla kontrol altına alınamamış ama 15 yangın soğutma ve söndürme çalışmaları devam ediyor. Kontrol altına alınmamış yangınlarımızdan 2 tane önemli yangınımız var” dedi.
26 Aralık 2019 Perşembe 00:00

 
BAŞKAN EKİM’İN ACI GÜNÜ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in değerli halası Şahsene Akdeniz vefat etti.
21 Ekim 2019 Pazartesi 10:54

 
BAŞKAN EKİM SAHALARDA
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini kazanarak Akçaabat Belediye Başkanlığı görevine gelen Osman Nuri Ekim, sahalara çıktı.
1 Mayıs 2019 Çarşamba 09:04

 
MHP TRABZON’UN İLÇELERİNİ NEDEN AÇIKLAMADI?
MHP Genel Merkezi hemen hemen Türkiye’nin tamamında beldeleri bile açıklarken Trabzon’un ilçelerini hâlâ açıklamadı.
1 Ocak 2019 Salı 00:00

 
İYİ PARTİ'DE İSTİFA DEPREMİ.
MHP'den istifa ederek, İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren Genel Başkan Meral Akşener'in yanında olan Halaçoğlu, 26. Dönem'de İYİ Parti'nin Meclis'teki 5 milletvekilinden biriydi. Halaçoğlu, 24 Haziran'da yapılan seçimde partisinin listesinde milletvekili adayı olarak yer alamamıştı.
6 Ağustos 2018 Pazartesi 00:06

 
ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi, TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları) Derneği ile ortaklaşa yürütülen okullarda “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası devam ediyor.
4 Mayıs 2018 Cuma 19:08

 
ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI SONUÇLANDI
Akçaabat Belediyesi, TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları) Derneği ile ortaklaşa yürütülen okullarda “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası başlattı.
19 Ocak 2018 Cuma 18:27

 
En çok atık pil toplayan okul ödüllendirilecek
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları (TAP) Derneği tarafından, atık pillerin toplanması ve bertarafı konusunda il genelindeki okulların idareci ve eğitici personellerine yönelik olarak “Eğiticiler Eğitimi” programı gerçekleştirildi.
22 Kasım 2017 Çarşamba 17:57

 
UCUZ ETİN FATURASI AĞIR OLACAK!
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil PEHLEVAN yaptığı açıklamada “Halka Ucuz Et Yedirme Projesi” Ülke hayvancılığı yok etme projesine dönüşmesin diyerek, İthalat ile kısa vadede fiyatlar düşer veya sabit kalır ama sonuca baktığımızda iktisat temel kuralı olarak ithalat ile fiyatların hep yükseldiğine dikkat çekerek konu ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamalarda bulundu.
10 Kasım 2017 Cuma 15:47

 
MHP'de İhraç Depremi.
MHP Merkez Disiplin Kurulu, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve parti üyesi Sinan Oğan'ın partiden ihraç edilmesine karar verdi.
10 Mart 2017 Cuma 17:01

 
Büyüklimanın var Akçaabat’ın yok
2012 Yılında kurulan Akçaabat Gazeteciler Cemiyetinin hala oturacak bir lokali yok.
22 Haziran 2016 Çarşamba 19:32

 
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuru İlanı
Akçaabat Belediyesi olarak kendi işini kurmak isteyen yerel girişimcilerimizi desteklemek ve yeni iş sahalarının kurulmasına katkıda bulunmak amacıyla KOSGEB Trabzon Müdürlüğü ile uygulamalı girişimcilik eğitimi düzenliyoruz.
4 Nisan 2016 Pazartesi 19:30

 
ESK et fiyatları için silahını çekiyor
Yüksek seyreden et fiyatlarında tartışmalar sürerken, Bakan Çelik, canlı hayvan ithalatında yetkiyi ESK'ya vermeyi düşündüklerini söyledi.
30 Mart 2016 Çarşamba 17:12

 
3 Dilde Trabzon
Trabzon il genelinde bulunan tarihi ve turistlik yerleri işaret eden yönlendirme levhaları artık Türkçe, Arapça ve İngilizce olmak üzere 3 dilde yazılı levhalarla değiştiriliyor.
5 Şubat 2016 Cuma 16:58

 
Bosingwa’ya Başkan’dan jest!
Bursaspor maçında sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Kaptan Bosingwa'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fakat buna rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu büyük jest yaparak, Portekizli oyuncunun kontratını uzatmayı teklif edecek.
15 Mayıs 2015 Cuma 09:14

 
İçişleri Bakanı Öztürk'ün Acı Günü
İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk'ün İstanbul'da tedavi gördüğü hastane hayatını kaybeden halası 86 yaşındaki Lütfiye Yıldırım, bugün Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
4 Mayıs 2015 Pazartesi 15:18

 
Akyazı'da ki heyelanda son durum
Trabzon'da Akyazı'da meydana gelen göçük nedeniyle yol trafiğe kapatılırken tehlikenin hala sürdüğü kaydediliyor...
16 Mart 2015 Pazartesi 10:48

 
Sorun çok müdür yok!
Doğu Karadeniz Bölgesinin ithalat ve ihracatta kalbi olan Trabzon her geçen gün kan kaybediyor.
16 Aralık 2014 Salı 18:41

 
Ölüm yolu neden yapılmıyor?
Vakfıkebir ilçesinde ölüm yolu olarak adlandırılan eski sahil yolu Şubat ayında ihale edilmesi rağmen yapımına hala başlanılmamasına vatandaşlar büyük tepki gösterdi.
25 Ağustos 2014 Pazartesi 09:24

 
Teşkilata yakışan örnek davranış
İnsanlık hala ölmemiş
9 Temmuz 2013 Salı 14:10

 
3.Bölge 3 Yıl Daha Devam Edecek mi?
BAŞBAKAN R.Tayyip Erdoğan’ın Mardin konuşmasında 5084 sayılı Teşvik Yasası’nın yeni şekliyle teşvik alan eski illerle devam edeceğini açıklamasına rağmen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hala bir açıklama yapmadı.
22 Mart 2013 Cuma 19:24

 
Janko’ Sakat mı?
Trabzonspor’un sezon başında büyük umutlar ile transfer ettiği Avusturyalı golcü Marc Janko’nun 8.hafta olmasına rağmen hala son dakikalarda oyuna girmesi artık iyiden iyiye tartışılmaya başlandı.
22 Ekim 2012 Pazartesi 20:06

 
Akçaabat Sebatspor'da sıkıntılı günler sürüyor.
Gelecek yıl Takımın 3.Lig'e mücadele edecek olması yönetim ve takımın bugünkü durumu ne olacak sorusu hala sorulmaya devam ediyor...
25 Mayıs 2011 Çarşamba 19:28

 
Maskeli kahraman
Maskeli kahraman Beşiktaş maçında burnu kırılan Burak Yılmaz'in maske ile Gençlerbirliği maçına yetişecek olması sevinç yarattı İdmanlarda denedi İhafta önce burun nazal kemiği iki yerden kırılmasına rağmen sahada kalan ve galibiyet golünü atan Burak Yılmaz'ın pazar akşamı sahalara dönecek olması teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü. Gençlerbirliği karşılaşmasına koruyucu maske ile çıkacak olan yıldız futbolcu, son iki antrenmanda maskesini denedi. Burak'ın bu konuda bir rahatsızlık yaşamadığı ve maçta oynayabileceği bildirildi. Büyük pay hocamın Takımdan fazla ayrı kalmadığı için mutlu olduğunu dile getiren Burak Yılmaz, başarısındaki en büyük faktörün Şenol Güneş olduğunu
19 Mart 2011 Cumartesi 16:53

 
Pankart Asılı Kaldı
Saadet Partisi (SP) Akçaabat İlçe Başkanlığı'nda SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın geleceği duyurusunu yapan pankart 2 haftadan fazla bir süre geçmesine rağmen hala parti binasında asılıyor.
12 Ocak 2011 Çarşamba 14:36

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur