Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
ilde haberleri
 
Akçaabat'ın Yeni Muhtarları
31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde gerçekleşen muhtarlık seçimlerinde Akçaabat'ta 78 mahallede göreve seçilen mahalle muhtarları şu şekilde.
2 Nisan 2024 Salı 18:18

 
CHP Trabzon İlçe Başkanı Haluk Batmaz: “Seçim sonuçları seçimi noktalandırdı.
Şimdi ıslık imzaları alıyoruz. Elimizdeki veriler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayımız Ahmet Kaya’nın Ortahisar’da seçimi net bir şekilde aldığını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
31 Mart 2024 Pazar 21:02

 
HALKIN ADAMI DÜRBİNARIN MUHTARI
Dürbünler Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Hüseyin Çelik seçimleri ekibi ile birlikte yoğun bir şekilde hazırlanıyor
30 Mart 2024 Cumartesi 14:47

 
GEDİKLİ, ZİYARETLERİYLE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
İYİ Parti'nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 18:15

 
Trabzonspor açıklaması
Trabzonspor’umuzun Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada meydana gelen olayları asla tasvip etmiyoruz. Lakin işin buraya gelmesine neden olan olayları detaylı bir şekilde at gözlüklerini çıkarıp görmek gerekir.
19 Mart 2024 Salı 17:28

 
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EVRİMLEŞEN İSTİKLAL CADDESİ
Akçaabat; çarşısıyla pazarıyla, bahçeler içerisine dağılmış tarihi evleriyle, sahilden daha gerilere kadar uzanan dağlarıyla eşsiz manzaraların yer aldığı bir kenttir.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:47

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
Tekin’e istifa çağrısı yaptı
CHP 81 ilde yaptığı açıklamalarla cemaat ve tarikatlarla işbirliğinin süreceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i istifaya davet ediyoruz dediler.
26 Aralık 2023 Salı 18:36

 
Akçaabat Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Nerede Olacak
Cumhuriyet Kutlamaları Sahilde Yapılacak
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:23

 
MHP'de Saldırıyı Kınadı
MHP Akçaabat İlçe Başkanlığından Atatürk heykeline yapılan saldırı sert bir şekilde kınandı.
19 Temmuz 2023 Çarşamba 18:00

 
Atık ilaçlar toplanarak bertaraf edilecek
Türkiye’de ilk defa üçlü protokolle hayata geçirilen projeyle birlikte son kullanma tarihi geçmiş atık ilaçlar toplanarak güvenli bir şekilde bertaraf edilecek.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:41

 
Arsin Belediyesi Araç Filosuna 6 Tonluk Ekskavatör Ekledi
Arsin Belediyesi, altyapı çalışmalarını daha hızlı ve verimli bir şekilde sürdürebilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
19 Haziran 2023 Pazartesi 16:38

 
İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
DEPREM GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkiler yaratan depremlerin ardından üstün gayret gösteren gönüllülerle bir araya geldiler.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:24

 
Onlar vaat veriyorlar temeli biz atıyoruz!.
Yaklaşık 20 yıldan beri her seçim döneminde Trabzonlu seçmenin önüne ‘dev proje’ olarak getirilen ancak bugüne kadar hiçbir şekilde yatırım programına dahi alınmayan Güney Çevre Yolu, Trabzon’da çok ilginç bir siyasi harekete yol açtı.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:12

 
Derecik'te Trafik Kazası
İki Kişi Hafif Şekilde Yaralandı
10 Nisan 2023 Pazartesi 16:03

 
“Feribot seferlerinin başlaması öncesinde Rusya’dan beklentimiz kısa süreli ve düşük bütçeli vize uygulaması”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 1 Mayıs’ta başlaması planlanan Trabzon – Soçi feribot seferlerine ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Uzun süre sonra açılacak bu hattın daha verimli şekilde çalışabilmesi için Rusya tarafından 2 – 3 günlük kısa süreli ve 20 – 30 dolar gibi düşük bütçeli vize beklentimiz bulunuyor” dedi.
6 Nisan 2023 Perşembe 00:47

 
AKÇAABAT'TA ACI SON
Akçaabat ilçesinde yoldan yaklaşık 25 metre aşağıya düşen otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti.
18 Mart 2023 Cumartesi 12:34

 
Milletvekili Ayvazoğlu’ndan duygulandıran kare!Hasta bebeği ambulansa yetiştirdi…
Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde ziyaret ettiği bir ailenin bebeğinin hasta olduğunu öğrenen Milletvekili Ayvazoğlu’nun bebekle yakından ilgilenerek sağlık ekipleriyle koordineli şekilde anında ambulans çağırması ve çocuğu ambulansa götürmesi takdir topladı.
19 Şubat 2023 Pazar 19:45

 
Duy Sesimi Trabzon
Böyle bir başlıkla başlamamın sebebi, Ülkemiz de yaşanan Deprem olayında Trabzon Halkının yapmış olduğu yardım kampanyalarının ne kadar gönülden ve Fedakâr hane bir şekilde yapıldığını anlatmak istememdir.
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:25

 
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Bölgeye her gün bir tır gönderiyoruz.
6 ŞUBAT 2023 tarihinde art arda gerçekleşen ve 10 ilimizi yoğun şekilde etkileyen depremle ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtulmasını ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz dedi.
10 Şubat 2023 Cuma 19:16

 
Trabzon iş dünyası deprem bölgesi için seferber oldu
Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan iki büyük depremin ardından Trabzon iş dünyası depremden etkilenen bölgeler için adeta seferber oldu.
9 Şubat 2023 Perşembe 16:17

 
Ortahisar’dan deprem bölgelerine yardım eli!
Ortahisar Belediyesi depremle sarsılan bölgelere yardım malzemesi gönderiyor. Vatandaşlar tarafından belediyeye ulaştırılan yardım malzemeleri tırlara, kamyonetlere ve yüklenerek AFAD ile koordineli bir şekilde deprem bölgelerine gönderiliyor.
7 Şubat 2023 Salı 18:35

 
Trabzon Büyükşehir’den Deprem Bölgesine Destek
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 şiddetinde meydana gelen ve 10 ilde hissedilen depremin hemen ardından harekete geçti.
6 Şubat 2023 Pazartesi 10:55

 
Gayrimenkulün Yıldızları Yarışmasının Trabzon’da tanıtımı yapıldı
Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışma platformu GYODER Sign of the City Awards’un 7’ncisi için Türkiye’de altı ilde gerçekleştirilen tanıtım toplantılarından biri de Trabzon’da yapıldı.
9 Ocak 2023 Pazartesi 16:14

 
BARÜ’nün projesiyle Türk bürokrasisinin son 40 yılı incelenecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle 12 ilde çeşitli kademelerde görev alan 1.338 bürokratla yüz yüze görüşmeler yapılarak Türk bürokrasisinin son 40 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulunulacak.
2 Ocak 2023 Pazartesi 15:56

 
Gelecek Partisi 3 yaşında
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, partisinin 3. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Açıklama şu şekilde;
12 Aralık 2022 Pazartesi 16:56

 
BAKAN SOYLU’YA TRABZON DESTEĞİ
Terörün her türlüsüyle kararlı bir şekilde savaşan, kırmızı listelerin tek tek üzerini çizen, korkusuzca suçluların üzerine giden Trabzon’un evladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Cumhuriyet tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
17 Kasım 2022 Perşembe 08:24

 
AKÇAABAT'TA YAZ KUR’AN KURSU ETKİNLİKLERİ
Diyanet İşleri Başkanlığı, hayatın bütün alanlarında büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığı günümüzde, toplumun geleceği ve güvencesi olan gençlere sahih dini bilgiyi en doğru şekilde sunmak amacıyla 18 Temmuz – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında ülke genelinde tüm cami ve Kur’an kurslarında “Yaz Kur’an Kursu” eğitimi planlamıştır.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:40

 
Cumhur ittifakı %44'te kalıyor
Son anket 26 ilde yapıldı sürpriz sonuçlar geldi
20 Ağustos 2022 Cumartesi 17:53

 
Aydınlı sahte kaymakam Trabzon’da yakalandı
Aydın’ın Karacasu ilçesine kayıtlı 22 yaşındaki bir genç, sahte kimlik kullanarak kendisini kaymakam olarak tanıttığı ve birçok ilde vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla Trabzon’da yakalandı.
18 Ağustos 2022 Perşembe 17:09

 
Trabzon İl Ve İlçelerinde Fındık Hasat Tarihleri Belli Oldu
Fındık üreticisi yıl boyunca fındıkta yüksek verim ve kaliteli ürün elde etmek için; budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları düzgün bir şekilde yaparak hasat zamanına yaklaşmış bulunmaktadır.
27 Temmuz 2022 Çarşamba 16:36

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
AKÇAABAT’TA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI YAPILDI
Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan Bağımlılık Çalıştayı, İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı.
4 Nisan 2022 Pazartesi 13:00

 
Gizli Buzlanma Araklı’da İki Can Aldı
Trabzon'da, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp düştüğü fındık bahçesinde ters dönen otomobildeki CHP İstanbul eski il başkan yardımcısı Yeter Büyükdurmuş (59) ile eşi Eyüp Büyükdurmuş hayatlarını kaybetti, sürücü ise yaralandı.
24 Aralık 2021 Cuma 16:08

 
Dr. Adnan Günnar; Trabzon’un Et kombinası Akçaabat’ta Tamamlanıyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Doğu, Orta ve Batı Karadeniz’in tek et kombina merkezi olma özelliğine haiz tesisimizde, günlük 70 Büyükbaş ve 200 Küçükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak olan Kombina Merkezimiz hızlı bir şekilde tamamlanıyor.
7 Eylül 2021 Salı 16:07

 
1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor
Güzel sanatlar lisesi öğrencilerinin akranlarına verdiği çevrim içi eğitimlerle 81 ildeki öğrenciler, resim ve müzik çalışmaları gerçekleştirdi.
27 Temmuz 2021 Salı 10:43

 
ESKİ KOMUTAN TUTUKLANDI
Trabzon merkezli 3 ilde FETÖ'nün askeri yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 kişiden biri olan Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
1 Haziran 2021 Salı 17:00

 
Tam Kapanma Kararı
29 Nisan 2021 yani Perşembe akşamı saat 19'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanma.
27 Nisan 2021 Salı 16:38

 
Başkan Genç, AK Parti genel başkan yardımcılarını ziyaret etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret eden Başkan Genç, “Kurulduğu günden beri statükonun ve vesayet odaklarının değil, halkın iradesine kulak veren, her kesimden insanı kucaklayan AK Parti bugün de tartışmasız bir şekilde siyaset arenasında lider durumdadır.” dedi.
25 Mart 2021 Perşembe 10:11

 
Kamyon Sürücüsünün Kimliği Belli Oldu
Akçaabat'ta şoför devrilen kamyonun altında kalarak ağır şekilde yaralanan kamyon şoförünün kimliği belli oldu. Kamyon sürücüsünün 31 yaşlarında olan Selim Bayrak olduğu öğrenildi.
2 Şubat 2021 Salı 15:28

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNİN ARAÇ FİLOSU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
Akçaabat Belediyesi saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla araç filosuna 9 adet kamyon kazandırdı.
8 Ocak 2021 Cuma 17:35

 
Heyelanlar günler öncesinden güvenilir bir şekilde tahmin edilecek
Bartın Üniversitesi’nin TÜBİTAK desteğiyle sürdürdüğü proje kapsamında heyelanların erken uyarı sistemlerine katkı sunularak afetin oluşum zamanı güvenilir bir şekilde günler öncesinden belirlenecek.
10 Aralık 2020 Perşembe 10:25

 
SGK Trabzon İl Müdüründen Borç Yapılandırma açıklaması!
Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay, 7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulundu. Akbay, açıklamasında sosyal güvenlik borçlarının ne şekilde yapılandırılacağına ilişkin konulara değindi
27 Kasım 2020 Cuma 18:41

 
Hasat Öncesi Fındık Üreticisine Son Uyarı
Fındık üreticisi yıl boyunca ürünlerinin fazla ve kaliteli olması için; budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadeleyi düzgün bir şekilde yaparak hasat zamanına yaklaşmış bulunmaktadır.
28 Temmuz 2020 Salı 19:26

 
ALTINTEPE:2020-2023 AKÇAABAT İÇİN HİZMET YILLARI OLACAK
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, iktidar partisinin temsilcisi olarak ilçe halkına verdikleri sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Allah’a şükürler olsun ki halkımıza hiçbir şekilde mahcup olmadık. Ne söz vermişsek bir bir yerine getirdik.
22 Haziran 2020 Pazartesi 15:42

 
CAMiLER YARIN İBADETE AÇILIYOR
Trabzon'da 1216 cami ve 45 cami dışı olmak üzere toplam 1261 sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde yarın ibadete açılacak
28 Mayıs 2020 Perşembe 09:20

 
CEMİL PEHLEVAN UYARDI
Dünyada ve Ülkemizde salgın nedeniyle ciddi bir sınavdan geçmektedir. Bu sınavdan başarılı bir şekilde çıkmalıyız, çıkmak zorundayız.
7 Mayıs 2020 Perşembe 16:06

 
CORA:ELAZIĞ İÇİN EL ELE
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Elazığ’da meydana gelen ve Malatya başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremle ilgili geçmiş olsun mesajı yayınladı.
25 Ocak 2020 Cumartesi 00:02

 
BENİM KULÜBÜM YEŞİLAY OKULLARDA
Yeşilay'ın il milli eğitim müdürlükleri birlikte ilkokul ve ortaokullarda hayata geçirdiği “Benim Kulübüm Yeşilay” projesi, İçişleri Bakanlığının desteğiyle bu yıl 81 ilde hayata geçti. Trabzon’da ise proje Ortahisar Ahmet Saka İlkokulunda gerçekleştirildi.
5 Aralık 2019 Perşembe 08:04

 
BU MİLLETİN YAKASINI BIRAKIN
Değerli Okurlar,Hayat her yönü ile bir şekilde devam etmekteyken, siyasi yönden de hareketliliğini korumaktadır.
29 Kasım 2019 Cuma 14:59

 
Trabzon merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu
Trabzon merkezli 10 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 11 şüpheli yakalandı
9 Kasım 2019 Cumartesi 09:10

 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR
Vatandaşların bayramı, huzurlu şekilde ve sıkıntı yaşamadan geçirmesine yönelik hazırlıklarını tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetini de bayram boyunca ücretsiz verecek.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:53

 
Hırsafa Şenliği Tam Not Aldı
Trabzon’un Düzköy ilçesine bağlı Hırsafa Yayla şenliği coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
18 Temmuz 2019 Perşembe 16:27

 
HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Akçaabat Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz.
8 Temmuz 2019 Pazartesi 14:39

 
TRABZON TANITIM GÜNLERİ COŞKULU AÇILIŞ TÖRENİYLE BAŞLADI
Ankara’daki Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) ‘Trabzon Günleri’ adı altında organize edilen tanıtım günleri, coşkulu şekilde gerçekleştirilen programla ziyarete açıldı.
18 Nisan 2019 Perşembe 10:31

 
Yönetici Gelişimi
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün Yönetici Gelişim Planı ilçemizde etkili şekilde uygulanmaya devam edilmektedir.
12 Nisan 2019 Cuma 17:23

 
Atakan Aksoy: Trabzon’a Sözümüz var
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
20 Mart 2019 Çarşamba 17:08

 
TÜBİTAK’da Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi farkı
50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine davet edilen Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi, 2 Türk Dili ve Edebiyatı,1 Tarih,1 Coğrafya,1 Matematik ve 1 Fizik projesiyle toplamda 6 projeyle katıldığı TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Erzurum Bölge Finali’nden Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih alanlarında birincilik ve Coğrafya alanında üçüncülük alarak toplamda 3 dereceyle Akçaabat ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etti.
9 Mart 2019 Cumartesi 20:42

 
KIRSAL YATIRIMCILAR YİNE SİZE ÇAĞRI VAR
Bölge ve ülkemiz için kırsal yatırıma düşünce ve proje hazırlığında olanlar, devlet projelerimize destek verir mi, bu destekler ne kadar olur, bu desteklere nasıl ve ne şekilde ulaşırım diyenler işte bir çağrı dönemi geldi.
5 Mart 2019 Salı 17:20

 
Akçaabat İYİ Parti de yoğun mesai
Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Mısır adayımız gönlü Akçaabat için atan tüm partililerin adayı niteliğinde olup, ilçemizin önde gelen tüm partili kurmayları ile uzun zamandır yoğun şekilde iştişare ettiklerini ve buradan çıkacak ortak akıl ile aday ve meclis listelerini hazırladıklarını söyledi.
21 Ocak 2019 Pazartesi 11:20

 
Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun
Gazetecilik mesleği, geçmişten günümüze demokrasinin sağlıklı ve verimli şekilde işlemesini sağlayan en önemli unsurlardan biri olmuştur.
10 Ocak 2019 Perşembe 15:37

 
Belediye Meclis Olayı Kınadı
Akçaabat Belediye Meclisi’nde gündeme gelen Köpek öldürülmesi sert bir şekilde kınandı.
2 Ocak 2019 Çarşamba 17:30

 
Büyükşehir Belediyesi halk sağlığı için seferber
Trabzon Büyükşehir, halk sağlığının en iyi şekilde korunması için yasaların emrettiği şekilde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
23 Aralık 2018 Pazar 05:14

 
Yönetici Gelişiminde Yenilikçilik
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün Yönetici Gelişim Planı ilçemizde etkili şekilde uygulanmaya başlanmıştır.
14 Aralık 2018 Cuma 17:01

 
Kıbrıs’taki hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz
KKTC Karadeniz Kültür Derneği heyetini makamında kabul eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Kültürümüzü, sanatımızı, insan sevgisi ve uygarlık anlayışımızı Kıbrıs’ta en güzel şekilde yaşatan hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
7 Aralık 2018 Cuma 08:52

 
Trabzon'un yeni Valisi İsmail Ustaoğlu oldu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre, 9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları gerçekleştirildi. Diğer 18 ilden 17'sine başka illerden valiler atandı, birine ise merkez valiliği görevinden atama yapıldı.
27 Ekim 2018 Cumartesi 12:41

 
CEVAP ve AÇIKLAMA
Son günlerde kamuoyunun gündemine gelen Ortahisar ilçesi Beşirli sahil alanındaki istenmeyen koku nedeniyle kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi için aşağıdaki açıklamanın yapılmasına lüzum görülmüştür:
22 Ekim 2018 Pazartesi 08:00

 
Ortahisar’dan aday olmalı
Günebakış Gazetesinden Berkant Parlak'ın Haberine göre MHP Eski İl Başkanlarından Metin Emiroğlu MHP’nin bu dönemde hemen her ilden belediye başkanlıkları kazanmasının önemli olduğunun belirterek MHP’nin Ortahisar’dan aday olarak Muammet Öztürk’ü göstermesini istedi. Emiroğlu “Öztürk Ortahisar’ı MHP’ye kazandırır” dedi.
12 Ekim 2018 Cuma 08:28

 
‘TİSKİ HER YERDE VARDIR’
Taka Gazetesi’nin 5 Eylül 2018 tarihli nüshasında “TİSKİ Söğütlü’yü Unutma” başlığıyla yayımlanan haberden ötürü kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılmasına lüzum görülmüştür:
6 Eylül 2018 Perşembe 10:17

 
KURBAN ETLERİNİN MUHAFAZASI VE SAKLANMASI
▪Temiz bir şekilde çıkarılan kurban etleri, parçalar halinde temiz kaplara konulmalı, ▪ Güneş görmeyen serin bir yerde 5-6 saati geçmeyecek şekilde bekletilerek etin sıcaklığının düşmesi sağlandıktan sonra buzdolabına kaldırılır.
20 Ağustos 2018 Pazartesi 14:49

 
Muhammet Balta’dan 15 Temmuz Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayınlayarak, “O gece Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması neticesi bir destan olarak tarihe geçmiştir” dedi.
15 Temmuz 2018 Pazar 09:10

 
Trabzon'da 40 kilo eroin ele geçirildi,3 kişi gözaltına alındı
TRABZON'da, gerçekleştirilen operasyonda bir otomobilde yapılan aramada piyasa değeri 3 milyon TL olan 78 paket halinde 40 kilogram eroin ele geçirildi.
28 Haziran 2018 Perşembe 10:44

 
Günnar"Akçaabat'a Önemli İşlere İmza Attık"
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat'ın birçok ilden fazla yatırım aldığını belirtti.
9 Haziran 2018 Cumartesi 16:23

 
ÇOK İYİ KARŞILAMA
Rize ve Gümüşhane mitingi öncesi Trabzon Havaalanında partililerince coşkulu bir şekilde karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Bölgede önemli konuşmalarda bulundu.
8 Haziran 2018 Cuma 17:57

 
Bu imkânı kaçırmayalım
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarına bugün başlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilk Meclis oturumunun açılışında Büyükşehir Belediyesinin son bir aydaki çalışmaları hakkında kamuoyunu ayrıntılı şekilde bilgilendirdi.
8 Haziran 2018 Cuma 16:44

 
METEOROLOJİDEN 18 İL İÇİN UYARI GELDİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den son dakika uyarısı geldi. Son hava tahmin raporuna göre başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor.
5 Haziran 2018 Salı 14:20

 
Dev eserleri Trabzon’a kazandırıyoruz
Ortahisar ilçesinin Değirmendere Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Karadeniz’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan, şehrimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verecek olan dev eserleri Trabzon’umuza kazandırıyoruz” dedi.
4 Haziran 2018 Pazartesi 14:31

 
AK Parti'den Akçaabat'a Çıkarma
“Vakit AKÇAABAT Vakti” diyerek dün, resmi olarak seçim startını veren AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, Trabzon Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirdikten sonra 6 Trabzon adayını, beraberlerinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’yla birlikte görkemli şekilde ağırladı.
28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:36

 
Soğuksuspor U15 Takımı Giresun’da
Soğuksuspor U15 Futbol Takımı 17-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak grup müsabakaları için Giresun’a gitti. Kulüp Başkanı Serkan Öztürk, alt yapıya çok önem verdiklerini kaydederek, Giresun’da yapılacak gurup müsabakalarında Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi.
16 Mayıs 2018 Çarşamba 06:56

 
Yaşlılara örnek merkez
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca finanse edilen, Trabzon Valiliği’nin koordinasyonunda ilçe belediyelerinin paydaş olduğunu 65 yaş üstü yaşlıların korunması ve desteklenmesi için hazırlanan ve 5 büyükşehirde uygulanan Yaşlı Destek Programı (YADES) Yaşlanma Yaşa Projesi’nin kapanışı yapıldı. Projenin kapanışında sahilde Yaşlı Destek Merkezi’nin açılışı yapıldı.
19 Nisan 2018 Perşembe 11:34

 
Bu Hafta Meclis Gündeminde Neler Var
Akçaabat Belediyesi Nisan ayı toplantılarına başlıyor. Bugün başlayacak toplantıların gündemi ise şu şekilde.
2 Nisan 2018 Pazartesi 00:28

 
BAKAN SOYLU GÖRMESİN!
Akçaabat'ta bir süre önce büyük tartışmalara neden olan ve Bakan Süleyman Soylu'nun müdahalesi sonrasında yıkılarak doğaya uygun şekilde yeniden yapılan Sera Gölü yanındaki yol duvarının ardından bu sefer çirkin görüntü Akçaabat'ın tarihi Ortamahalle'de ortaya çıktı.
21 Mart 2018 Çarşamba 16:42

 
BİLİM MERKEZİ’NİN YERİ BELLİ OLDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun vaatleri arasında bulunan Bilim Merkezi’nin yapılacağı alan belli oldu. Başkan Gümrükçüoğlu TÜBİTAK tarafından onaylanan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın son yönetmeliğine göre hazırlanan Bilim Merkezinin sahilde 100. Yıl Parkının kuzeyinde karayolunun alt kısmında yapılacağını söyledi.
14 Mart 2018 Çarşamba 15:38

 
SANTAJLA PARA İSTİYORLARDI
Giresun sahil şeridinde, çiftleri takip ederek yüzleri maskeli, elleri silahlı şekilde tehdit yoluyla cinsel ilişkiye zorlayıp bu anları kameraya kaydeden çete çökertildi
9 Mart 2018 Cuma 10:02

 
GÖZALTI ZİNCİRİ!
Gümüşhane merkezli aralarında Trabzon’unda bulunduğu 12 ilde, FETÖ/PDY kadın yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda ByLock kullanıcısı 18 kişi gözaltına alındı.
19 Şubat 2018 Pazartesi 00:00

 
GÜNDEM TÜRKİYE'NİN EURO 2024 ADAYLIĞI.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) adaylık sürecinde reklam, tanıtım, güvenlik ve konaklama konularında üzerlerine düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.
13 Ocak 2018 Cumartesi 19:29

 
SÜMELA SEZONA YETİŞECEK Mİ?
Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ‘Turizm’ toplantısında açıkladı. Ayvazoğlu, "Bugüne kadar Sümela'da girilmemiş noktalara ziyaretçileri sokarak, buraları da turizme kazandırmış olacağız. Elimizden geldiğince hızlı şekilde çalışarak bu sezon ziyaretçilerimizi Sümela'ya sokacağız" dedi.
30 Kasım 2017 Perşembe 00:00

 
Jandarma’dan Eğitim Öğretime Büyük Destek.
jandarma Trafik timleri okullara öğrenci taşımacılığı yapan servis araçlarında öğrencilerin huzur ve güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak amacıyla denetimlere başladı.
1 Kasım 2017 Çarşamba 17:59

 
15 İlde Fetö Operasyonu.
FETÖ soruşturması kapsamında 15 ilde 115 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
13 Ekim 2017 Cuma 17:34

 
AK Parti Akçaabat'ta Görev Dağılımı Yapıldı.
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, yeniden göreve seçilmesinin ardından yapılan toplantıda görev dağılımı da yapıldı. Başkan Emre Akgün başkanlığında gerçekleşen toplantıda alınan karar ile görev dağılımı şu şekilde oldu.
12 Ekim 2017 Perşembe 17:42

 
14 İLDE BYLOCK OPERASYONU
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 14 ilde yapılan operasyonda 21 şahıs gözaltına alındı.
20 Eylül 2017 Çarşamba 15:05

 
Acısu'da ağaç kazası
Akçaabat’ta kütük yuvarlarken ağır şekilde yaralanan Cengiz Köse’den acı haber geldi.
3 Eylül 2017 Pazar 12:30

 
Yandaşlara büyük kıyak
CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen’in Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde usulsüz şekilde işe alımlarla ilgili basın açıklaması.
22 Ağustos 2017 Salı 04:18

 
Türkiye'nin ilk manastırı kan ağlıyor
Turizm vadisi Maçka’da çalışma nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı’na alternatif olan Vazelon Manastırı’nın yolu içler acısı, üç dilde yön levhası olmasına rağmen yolu oldukça bakımsız.
7 Ağustos 2017 Pazartesi 00:55

 
Esma Ablaya Son Görev
Dün Akçaabat Yaylacık Mahallesi Düzköy yol ayrımında meydana gelen kazada kamyon altında kalarak feci şekilde can veren Esma Şamlı son yolculuğuna uğurlandı.
18 Temmuz 2017 Salı 20:09

 
Trabzon merkezli FETÖ operasyonu
26 gözaltı Trabzon Merkezli 4 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 26 kişi gözaltına alındı.
15 Temmuz 2017 Cumartesi 13:48

 
Trabzon Bayrama hazır
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonluların bayramı en güzel şekilde geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı.
22 Haziran 2017 Perşembe 19:30

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur