Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
ilgil haberleri
 
KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, son yıllarda Trabzon’un artan trendi olan turizm sektörüyle ilgili birçok projeyi hayata geçireceğini söyledi.
28 Mart 2024 Perşembe 16:05

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
OSMAN KALYONCU’DAN GENÇ ÇİFTLER VE AİLELERİNİ MUTLU EDECEK BİR PROJE
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkan Adayı Osman Kalyoncu Belediye Başkanı Seçildiği Takdirde Akçaabat İlçesinde Hayata Geçirecek Olduğu Projelerin Başında Yer Alan Düğün Salonları ile İlgili Açıklamada Bulundu.
23 Mart 2024 Cumartesi 17:30

 
AKMESTEK'TEN ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ
OKUL VOLKAN MÜDÜRÜ BALCI ZİYARETLE İLGİLİ KONUŞTU
18 Mart 2024 Pazartesi 14:09

 
AKÇAABAT’A ‘AKÇAABAT KART’ GELİYOR
Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, yeni dönem seçim vaatleri arasında yer alan "Akçaabat Kart Projesi" hakkında bilgilendirme yaptı.
12 Mart 2024 Salı 13:37

 
KAMPÜS KADES’E KATILDI
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Akçaabat İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) Bilgilendirme Konferansı Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
1 Mart 2024 Cuma 08:17

 
Patlama sesi ilgili yapılan açıklama şu şekilde.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinin açıklarındaki patlama ile ilgili valilikten açıklama yapıldı.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:59

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
AKÇAABAT SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE KETEM’DEN BİLGİLENDİRME.
Akçaabat Belediyesi Spor Eğitim Merkezinde plates-step-aerobik yapan kadınlara Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü Ketem tarafından ‘Kanserde Erken Teşhis’ konulu bilgilendirme yapıldı.
5 Ocak 2024 Cuma 18:54

 
CHPLİ BAŞKANDAN BAKAN ŞİMŞEK’İN AÇIKLAMALARINA SERT TEPKİ!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Bak, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in vergi reformuyla ilgili açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.
1 Aralık 2023 Cuma 18:04

 
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 17:11

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ TRABZON ŞUBE BAŞKANLIĞI ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Avrasya Basın Yayın Birliği Trabzon Şube Başkanı Cemal Yıldız 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı. Yıldız Bildiride şöyle dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:03

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
BAŞKAN EKİM’DEN İSRAİL’İN ZULMÜNE KINAMA
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İsrail’in Gazze’ye yönelik 7 Ekim’de başlatmış olduğu saldırılar ile ilgili bir kınama mesajı yayınladı.
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:48

 
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ YILMAZ BÜYÜKAYDIN'DAN TURİZM AÇIKLAMASI
Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Yönelik Düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:12

 
ATATÜRK KÖŞKÜ CUMHURİYETİN 100. YILINA HAZIRLANIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Atatürk Köşkü’nde yürütülen restorasyon çalışmalarının her anıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor.
15 Eylül 2023 Cuma 08:27

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kunduracılar Caddesi’ndeki bir iş yerinin önüne konulan cansız mankenlerle ilgili zabıta ekipleri tarafından yapılan işlem hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.
6 Eylül 2023 Çarşamba 00:52

 
BAŞKAN EKİM’DEN BALIKÇILARA ‘RASTGELE’ MESAJI
1 Eylül’de denizlerde av yasağının sona ermesiyle yeni av sezonunu ‘vira bismillah’ diyerek açan balıkçılarla ilgili mesaj yayınladı.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:22

 
Başkan Çelebi, 24. Meslek Komitesi üyeleriyle turizm sezonunu değerlendirdi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’nin 24. Meslek Komitesi üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda turizm sezonunun değerlendirmesi yapıldı ve yeni sezon öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:19

 
Trabzon'da Büyükşehir Belediyesinde Geleceği Şekillendiren Sosyal Projeler!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
24 Ağustos 2023 Perşembe 16:27

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI ÖZEL 7M HASTANESİ İLE ANLAŞTI
Akçaabat İlçemizde hizmet veren Özel 7M Hastanesi Hastane Müdürü H. Birol TEKİN ve Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Necmiye TİRYAKİ Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Veysel BAKİ beyleri ziyaret ederek hastanenin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundurlar.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:54

 
24 TEMMUZ GAZETECİLER ve BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN
Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 15:46

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, başta turizm sezonunda yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları olmak üzere şehrin çeşitli konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 00:53

 
CHP AKÇAABAT İLÇE KONGRESİ NE ZAMAN YAPILACAK
İlçe Başkanından Kongre İle İlgili Açıklama.
20 Temmuz 2023 Perşembe 17:39

 
TTSO’nun Mobilya Kümelenmesi projesi sektörü büyütecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD) tarafından şehrin mobilya üretimindeki ve ihracatındaki kapasitesini artırmayı amaçlayan Mobilya Kümelenmesi UR-GE Projesi’nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
11 Temmuz 2023 Salı 11:28

 
Belediye Meclisinin temmuz ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çalışmalarımız hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:37

 
2. Türk Somonu Festivali Ganita’da yapıldı
Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerinin desteğiyle düzenlenen Türk Somonu Festivali'nin ikincisi Karadeniz'in İncisi sloganıyla Ganita’da yapıldı.
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:41

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
AKÇAABAT’TA MİNİKLER YEREL YÖNETİMİ YERİNDE ÖĞRENDİLER
Akçaabat’ta Osmanbaba Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersi kapsamında yerel yönetimler hakkında kapsamlı bilgi edinmek için Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.
24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:35

 
2 Müfettiş Görevlendirildi
Akçaabat'ta meydana gelen otobüs kazasıyla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturmada Büyükşehir belediyesi de 2 müfettiş görevlendirildi.
11 Mayıs 2023 Perşembe 15:10

 
TTSO, Siyasi Partilerden Beklentiler Raporu’nu yayınladı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), her genel seçim öncesinde milletvekili adaylarını Trabzon iş dünyasının talepleri hakkında bilgilendirmek üzere hazırladığı Trabzon’un Siyasi Partilerden Beklentileri Raporu’nu yayınladı.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:09

 
Depremzede Melike’nin Akülü Aracı Murat Amcasından
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, deprem bölgesinde olmadığı zamanlarda da depremzedelerin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyor.
3 Nisan 2023 Pazartesi 17:06

 
BARÜ hazır: 2024-2028 hedefleri için paydaş görüşleri alındı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) tüm paydaşlarının görüşleri alınarak bölgesel kalkınma odaklı hedeflerinin belirlendiği “2024-2028 Stratejik Planı” ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
31 Mart 2023 Cuma 10:42

 
6 LI MASANIN HDP İLE İTTİFAK SAVUNMASI
Birkaç aydan beridir siyasetle ilgili yazmamaya çalıştım.
29 Mart 2023 Çarşamba 14:46

 
'YANLARINDAYIZ’
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, iftar programında şehrimizde ağırlanan depremzede ailelerle bir araya geldi. İftar boyunca depremzede ailelerle yakından ilgilenen Çebi, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti, sohbet etti.
27 Mart 2023 Pazartesi 17:30

 
TRABZON IPARD 3’ E HAZIR!..
Yatırımcıların ve potansiyel faydalanıcıların program hakkında bilgilendirilmesi amaçlanan toplantı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü-IPARD Yönetim Otoritesi, TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü ve Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleşti.
20 Mart 2023 Pazartesi 17:59

 
Trabzon’da CHP İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya silahlı saldırı
Ayrıca polisin yaptığı araştırmada, CHP İl Başkanlığının, 2 kat üstünde daha kurşun izine rastlandığı kaydedildi. Polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.
14 Mart 2023 Salı 14:27

 
Depremzedelerin iş olanaklarıyla ilgili toplantı gerçekleştirildi
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda depremzedelerin iş kurma, iş yeri açma ve kredi destekleriyle ilgili konular değerlendirildi.
9 Mart 2023 Perşembe 14:27

 
AKÇAABAT’TA 2023’ÜN İLK ARONYA FİDANLARI HAK SAHİPLERİ İLE BULUŞTU
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Akçaabat’ta dağıtımı yapılan ve eğitim çalışması ile taçlandırılan aronya meyve yetiştiriciliği projesi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;
9 Mart 2023 Perşembe 10:31

 
AKÇAABAT TURİZMİN MERKEZİ OLACAK
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın Merkezinde yapılan turizme yönelik çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
5 Mart 2023 Pazar 09:58

 
SÜPER MEYVE ARONYA AKÇAABAT’TA MERKEZ ÜSSÜ OLUYOR
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ilçemizde yapılan aronya meyve bahçesi tesisi ile ilgili şu açıklamalara bulundu.
1 Mart 2023 Çarşamba 17:04

 
Milletvekili Ayvazoğlu’ndan duygulandıran kare!Hasta bebeği ambulansa yetiştirdi…
Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde ziyaret ettiği bir ailenin bebeğinin hasta olduğunu öğrenen Milletvekili Ayvazoğlu’nun bebekle yakından ilgilenerek sağlık ekipleriyle koordineli şekilde anında ambulans çağırması ve çocuğu ambulansa götürmesi takdir topladı.
19 Şubat 2023 Pazar 19:45

 
MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİ İÇİN ÇABALIYORUZ
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, deprem felaketiyle ilgili ilçemizde Belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı
13 Şubat 2023 Pazartesi 08:05

 
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Bölgeye her gün bir tır gönderiyoruz.
6 ŞUBAT 2023 tarihinde art arda gerçekleşen ve 10 ilimizi yoğun şekilde etkileyen depremle ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtulmasını ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz dedi.
10 Şubat 2023 Cuma 19:16

 
MURAT GEDİKLİ GÖREVDEN ALINDI
MHP Trabzon Ortahisar eski ilçe başkanı Murat Gedikli, görevden ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25 Ocak 2023 Çarşamba 10:29

 
Çelebi: Gelişmiş demokrasilerin köşe taşlarından biri özgür basındır
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, “Toplumun doğru bilgilendirilmesi açısından değerli bir rol üstlenen basın çalışanlarının yaptığı görev büyük önem taşımaktadır” dedi.
10 Ocak 2023 Salı 17:02

 
Pehlivan Kanunsuzluğunuz hiçbir şekilde örtemezsiniz
Trabzon ziraat mühendisleri odası başkanı Cemil pehlivan yayınladığı yazılı açıklamada Akçaabat İlçesi Yıldızlı ortamahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapımı devam eden bungalovlar ve 163 ada 12-15 parseller ve 163 ada 1 parselin kuzeyinde yapılan dalgakıranlar ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu cevapları siz değerli basın mensupları vasıtasıyla kamuoyu ile duyurma gereği duyduk.
4 Ocak 2023 Çarşamba 17:20

 
BARÜ’nün projesiyle Türk bürokrasisinin son 40 yılı incelenecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle 12 ilde çeşitli kademelerde görev alan 1.338 bürokratla yüz yüze görüşmeler yapılarak Türk bürokrasisinin son 40 yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulunulacak.
2 Ocak 2023 Pazartesi 15:56

 
Beşikdüzü'nde Teleferik polemiği
Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören’in Teleferik Projesi ile ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi.
6 Aralık 2022 Salı 17:44

 
4 yıl önce 100 milyona yapıldı, 100 bin liraya kiracı bulamıyor!
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesindeki 100 milyon TL harcanarak yaklaşık 4 yıl önce hizmete açılan Karadeniz’in en uzun teleferiği aradan geçen zaman içerisinde faal durumda olmayınca adeta çürümeye terk edildi. Aralık ayı içerisinde 3. kez yapılacak ihaleyle işletmecisini bekleyen tesisle ilgili açıklamada bulunan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, tesisin bakım ve onarımında güçlükler yaşadıklarını ifade ederek bir an önce faaliyete geçmesini hedeflediklerini söyledi.
1 Aralık 2022 Perşembe 10:40

 
CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya, Ataman'a Cevap Verdi.
CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Atilla Ataman’ın kendisi ile ilgili açıklamalarına bugün düzenlediği basın toplantısı ile yanıt verdi.
25 Kasım 2022 Cuma 17:50

 
Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu'da Basın Yasası değişikliğine tepki gösterdi!
Trabzon’da yerel gazete ve internet siteleri ile yaptığı görüşmeler neticesinde Basın Kanununda yapılan düzenlemeyle ilgili sektör temsilcilerinin dinleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu kendilerine yapılan çağrıyı dikkate alarak konu ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.
11 Kasım 2022 Cuma 15:16

 
MUHTAR BİLGİLENDİRDİ
Acısu Muhtarı Ahmet Özkurt Mahalle Halkını Bilgilendirdi
31 Ekim 2022 Pazartesi 17:09

 
BELEDİYEDEN "SÜLEYMAN ÇELEBİ YILI" KONFERANSI
2022 yılının Süleyman Çelebi yılı olarak kutlanması ile ilgili 2022/6 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
31 Ekim 2022 Pazartesi 16:22

 
AKÇAABAT’TA ORGAN BAĞIŞI KONULU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Osman Bulut ve Organ Bağışı bölümü ekipleri tarafından ‘Organ Bağışı’ bilgilendirme semineri yapıldı.
29 Ekim 2022 Cumartesi 12:50

 
BAŞKAN UYARDI!
ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) İle İlgili Uyarıda Bulundu
22 Ekim 2022 Cumartesi 12:19

 
PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN TALİP OLDUK
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Erkut Çelebi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
17 Ekim 2022 Pazartesi 15:34

 
PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN TALİP OLDUK
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Erkut Çelebi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
10 Ekim 2022 Pazartesi 10:36

 
Ortahisar’da Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu
Ortahisar Belediye Meclisinin ekim ayı ikinci toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen ‘Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün kurulmasıyla ilgili madde görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.
5 Ekim 2022 Çarşamba 15:40

 
Dış Ticaret Yöneticisi Yetiştirme Eğitimi protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Türkiye’nin ihracat potansiyelini artırma çalışmaları kapsamında Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (DOKA) sunulan Dış Ticaret Yöneticisi Yetiştirme Eğitimi ile ilgili protokol imzalandı.
5 Ekim 2022 Çarşamba 10:28

 
Ekim Açıkladı:İstİklal Caddesi Trafiğe Kapatılabilir.
Ekim Meclisi Bilgilendirdi.
3 Ekim 2022 Pazartesi 16:56

 
Başkan Genç’ten yeni eğitim ve öğretim yılı mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 12 Eylül’de başlayacak olan 2022-2023 eğitim ve öğretim sezonuyla ilgili bir mesaj yayımladı.
11 Eylül 2022 Pazar 11:38

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU GÜNDOĞDU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Bu Sene Yol Senesi” sloganı doğrultusunda yürütülen çalışmalarla yakından ilgilenmeye devam ediyor.
9 Eylül 2022 Cuma 17:43

 
Güner, TİSKİ’ye Çağrı Yaptı: Vatandaşı Mağdur Etmeyin
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Trabzon ve ilçelerinde yaşanan su aboneliği sorununu ile ilgili TİSKİ’ye tepki gösterdi; “Sorumluluğunuzu yerine getirin, vatandaşı mağdur etmeyin.” dedi.
16 Ağustos 2022 Salı 16:03

 
BARÜ, üniversite tercih döneminde rekor sayıda kişiye ulaştı
Bartın Üniversitesi (BARÜ), yüz binlerce kişinin mesleki seçimlerine destek olmak için başlattığı “Dijital Rehberlik” ile farklı mecralardan aday öğrenciler ve ailelerini bilgilendiren tanıtım faaliyetlerinde bulundu.
6 Ağustos 2022 Cumartesi 15:26

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU AKÇAABAT’TAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Bu Sene Yol Senesi” sloganı doğrultusunda yürütülen çalışmalarla yakından ilgileniyor.
27 Temmuz 2022 Çarşamba 17:44

 
30. ULUSLARARASI AKÇAABAT MÜZİK VE HALK OYUNLARI FESTİVALİ’NİN TANITIMI YAPILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 30.’su düzenlenecek olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali öncesinde il ve ilçe genelindeki görsel ve yazılı basınla bilgilendirme toplantısı yapıldı.
19 Temmuz 2022 Salı 15:26

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN “KÜRESEL ISINMANIN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ve TARIMA ETKİSİ “ KONULU EĞİTİM VERİLDİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU “Küresel ısınma ve iklim değişikliğinin tarımsal üretimde etkileri” konusunda üreticileri bilgilendirmek için yapılan eğitim hakkında açıklamalarda bulundular
4 Temmuz 2022 Pazartesi 17:46

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yalanlama
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kamuoyuna duyuru paylaşarak, belediye hakkında yapılan bir haberle ilgili açıklamada bulundu.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:08

 
Vali Arslan, Rektör Uzun’u ziyaret etti
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek “bölgesel kalkınma” odağında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
15 Haziran 2022 Çarşamba 17:27

 
BAŞKAN HACISALİHOĞLU: "İNŞAAT SEKTÖRÜ, BATTI HASTANE YARIM KALDI!"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu,Trabzon Şehir Hastanesi inşaatının maliyetlerdeki artış nedeniyle durdurulmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
10 Haziran 2022 Cuma 17:43

 
Davut Çakıroğlu: Politik güç ve manevra kabiliyeti
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, gündem konuları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
3 Haziran 2022 Cuma 01:25

 
Dernek Başkanı Cemal Yıldız'dan Basın Bildirisi
Enveriye Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yıldız Ahlaki Dejenerasyon ile ilgili basın bildirisi yayınladı.
31 Mayıs 2022 Salı 16:33

 
TRABZON'A HAYIRLI OLSUN
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Maraş Caddesi ile ilgili konuştu. Hacısalihoğlu “İlk serilen yerlerde görüntü güzel. Ama işleyişle beraber, malzemenin kalitesi, artı eksi sıcaklıklarda ne kadar deforme olur onlar çalışmaya başladıktan sonra görülecek. Trabzon’a hayırlı olsun” dedi.
30 Mayıs 2022 Pazartesi 10:58

 
Başkan Zorluoğlu Üstyapı Çalışmalarıyla Yakından İlgileniyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçelerde yürütülen üstyapı çalışmalarıyla yakından ilgileniyor. Sürmene ilçesini ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
30 Mayıs 2022 Pazartesi 10:41

 
“Bağımlılıkla Mücadele” konusunda seminer verildi
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen seminerde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan tarafından “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda bilgiler verildi.
9 Nisan 2022 Cumartesi 10:31

 
Bartın Üniversitesi öğrencileri Dünya Sağlık Gününde stant açtılar
Bartın Üniversitesi öğrencileri “7 Nisan Dünya Sağlık Günü” dolayısıyla şehir merkezinde açtıkları stantta ziyaretçilere bilgiler vererek çeşitli sağlık ölçümleri yaptılar.
7 Nisan 2022 Perşembe 17:41

 
İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bozdu!
Yavuz Ağıralioğlu, "Karar bana bildirilmemişti, ben de sizinle birlikte öğrendim" ifadelerini kullandı. Ağıralioğlu ayrıca kendisiyle ilgili kararın sebebini de bilmediğini, öğrenmesinin ardından yorum yapacağını sözlerine ekledi.
2 Nisan 2022 Cumartesi 10:39

 
SIFIR ATIK PROJESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Akçaabat’ta bilinçlendirme ve bilgilendirme eğitimleri devam ediyor.
24 Mart 2022 Perşembe 17:26

 
Başkan Zorluoğlu Maraş Caddesi İle Yakından İlgileniyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, imza projeleri arasında yer alan Maraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmaları ile yakından ilgileniyor. Başkan Zorluoğlu, Maraş Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgi aldı.
22 Mart 2022 Salı 12:35

 
Başkan Kara’dan esnaf odalarına ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB yönetim kurulu üyeleri Ekrem Yılmaz ve Turan Kaynar’la birlikte Trabzon’un bazı ilçelerindeki esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret etti, esnafın talepleri ve çözüm önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
19 Mart 2022 Cumartesi 20:28

 
Ziraat Odası Başkanı Saral’dan dikkat çeken açıklamalar!
Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral yaklaşan çayın gübreleme ve tarımla ilgili yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek için açıklamalarda bulundu.
10 Mart 2022 Perşembe 18:12

 
Yeni Bakandan sıvı yağ güvencesi
Bakan Kirişçi'den gündem olan ''ayçiçek yağı'' ile ilgili açıklama
6 Mart 2022 Pazar 15:26

 
TÜSEB proje destekleri bilgilendirme toplantısı yapıldı
Bartın Üniversitesi Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü tarafından “TÜSEB A ve B Grubu Proje Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
21 Şubat 2022 Pazartesi 18:03

 
Koç Sağlık Sistemini Eleştirdi
Sonunda bir siyasetçi Akçaabatımızda yaşanılan ve tüm Akçaabatlıları özelliklede dar gelirli fakir yurttaşlarımızı ilgilendiren bir sorunumuzu dile getirdi.
13 Şubat 2022 Pazar 16:00

 
Hafif Raylı Sistemin Durakları Belli Oldu
Trabzon’da geçtiğimiz günlerde Ulaşım Ana Planı bilgilendirme toplantısı yapılmış ve şehrin trafiğiyle ilgili detaylı veriler ortaya konulmuştu.
10 Şubat 2022 Perşembe 18:28

 
HALKI ve ESNAFI NE ZAMAN DÜŞÜNECEKSİNİZ ?
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Şubat ayı toplantısında otoparklarla ilgili görüşmeler yapılmış.
10 Şubat 2022 Perşembe 16:35

 
TKDK 40 Milyon Avro Hibe Dağıtacak
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 14 Ocak 2022 tarihinde 11. Başvuru Çağrı İlanına çıktı. TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu konu ile ilgili olarak IPARD II 11. Çağrıda Türkiye genelinde toplam 40 Milyon Avro hibe dağıtılacağını ifade etti.
20 Ocak 2022 Perşembe 18:57

 
Sektör temsilcilerine dijital dönüşüm hamlesi anlatıldı
Bartın Üniversitesi öğretim elemanları tarafından gerçekleştirilen toplantılarda sektör temsilcileriyle bir araya gelinerek dijitalleşme desteği hakkında bilgiler verildi.
27 Aralık 2021 Pazartesi 18:31

 
Bartın Üniversitesi Adalet Programı öğrencileri yeni Adalet Sarayını gezdi
Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Adalet Programı öğrencileri yeni hizmete giren Adalet Sarayını gezerek, meslekleriyle ilgili bilgiler aldı.
28 Kasım 2021 Pazar 12:40

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bütçe Görüşmeleri bitti ve bütçe geçti.
Onay alan bütçe benim ve kanaatimce meclis üyesi birçok arkadaşımın görüşmelerle ilgili dikkatlerini çeken hususlar olmuştur, olmalıdır da...
19 Kasım 2021 Cuma 19:01

 
AKÇAABAT’LI KİVİ ÜRETİCİSİNİN YÜZÜ GÜLDÜ
Akçaabat ilçemizde kivi hasadı başladı. Trabzon Valimiz İsmail USTAOĞLU, İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit GÜLBAY, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR ve ilgili birim ziraat mühendislerinin katılımı ile Akçaabat ilçesi Alsancak mahallesinde Selahattin SÖNMEZ’ e ait kivi bahçesinde kivi hasadı yapıldı.
15 Kasım 2021 Pazartesi 18:07

 
Güner Akçaabat'ı Büyükşehir Gündemine Taşımaya Devam Ediyor
Akçaabat minibüslerinde yapılan dönüşümle ilgili yaşanan sorunları, İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme getirdi.
9 Kasım 2021 Salı 18:36

 
“ASELSAN Girişimcilik Merkezi” ve “Rota Optimizasyon Uygulamaları” anlatıldı
Bartın Üniversitesi IV. Ar-Ge Proje Pazarı kapsamında düzenlenen 2 ayrı seminerde “ASELSAN Girişimcilik Merkezi” ve “Rota Optimizasyon Uygulamaları” konularında bilgiler verildi.
26 Ekim 2021 Salı 19:48

 
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığından Bartın Üniversitesine ziyaret
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanı Tolga Balcı ve beraberindeki heyet Bartın Üniversitesinde devam eden yatırımlarla ilgili bilgi aldı.
21 Ekim 2021 Perşembe 00:38

 
Akçaabat ve Of ilçeleri için sevindiren gelişme!
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Of ve Akçaabat Adliye Sarayları ile ilgili son detayları paylaştı.
9 Ekim 2021 Cumartesi 14:12

 
GÜNER “EVRAK VE BÜROKRATİK İŞLERDE VATANDAŞ MAĞDUR EDİLİYOR”
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TİSKİ) ile ilgili açıklamalarda bulundu. TİSKİ’nin çalışma şeklini eleştiren Güner; “evrak ve bürokratik işlerle vatandaş mağdur ediliyor.” dedi
28 Eylül 2021 Salı 18:16

 
Borcunuzu Yapılandırın Fırsatı Kaçırmayın.
Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay, 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
17 Eylül 2021 Cuma 17:14

 
Kavşak Gündemden Düşmüyor
Akçaabat’ta bir süre önce yapılan proje ile yeniden düzenlene Akçaabat Düzköy Yolu Hastane Kavşağı ile ilgili tartışmalar sürüyor.
16 Eylül 2021 Perşembe 12:53

 
Kocaman Açıkladı: Eğitimde İki Kuruma Ödenek Çıktı
AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Çarşıbaşı Öğretmenevinin tadilatı ve Gazi İlkokulu’na konferans salonu yapılmasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gerekli ödeneğin çıktığını söyledi.
9 Eylül 2021 Perşembe 00:26

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur