Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
imza haberleri
 
BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında küçük yaşlardan itibaren bireylerin gelişimlerine destek verilmesi hedefiyle iş birliği protokolleri imzalandı.
21 Mart 2024 Perşembe 10:10

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN TARIMSAL KALKINMAYI DESTEKLEYEN HAMLELER
Akçaabat Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışıyla tarımsal kalkınmayı destekleyen işlere imza attı.
19 Mart 2024 Salı 17:12

 
SPOR AKÇAABAT’TA ÖNCELİKTİR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta sporu geliştirecek birçok faaliyete imza atarken aynı zamanda da sporu ve sporcuyu destekleyerek örnek teşkil ediyor.
19 Mart 2024 Salı 07:04

 
Bir Damla da sen ol sosyal sorumluluk projesi
Yaylacık İlkokulu ile Akçaabat İHH arasında protokol imzalandl
12 Mart 2024 Salı 13:44

 
Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibinden bir başarı daha.
Türkiyede Devlet Kurumlarımız içinde Doku Kültürü Laboratuvarı kurtararak Doku Kültürü Yöntemi ileTıbbi Aromatik bitkileri(Aronya,Mavi yemiş..vb) kitlesel olarak üreterek büyük bir başarıya imza atan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibimiz bir başarıya daha imza attı..
29 Şubat 2024 Perşembe 19:09

 
TESOB ile Şekerbank arasında protokol imzalandı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Şekerbank arasında, esnaf ve sanatkârların bankanın kredi ve diğer ürünlerinden uygun koşullarda yararlanması için protokol imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:39

 
BARÜ üniversite-sanayi iş birliğine bir yenisini daha ekledi
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile birlikte orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Yıldız Entegre ile iş birliği protokolü imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 08:57

 
Özbekistan’dan akademisyenler BARÜ’yü ziyaret etti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) imzaladığı uluslararası ikili anlaşmalar kapsamında Özbekistan’ın saygın üniversitelerinden gelen bir heyet tarafından ziyaret edildi.
13 Şubat 2024 Salı 00:00

 
BÜYÜKŞEHİR’DE İŞÇİLER ENFLASYONA EZDİRİLMEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin 2’nci 6 aylık döneminde de işçiler enflasyona ezdirilmedi.
31 Ocak 2024 Çarşamba 17:56

 
AKÇAABAT İÇİN YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, imza attığı projeler ve çalışmalarla Akçaabat’ın gelişimine katkıda bulunuyor.
30 Ocak 2024 Salı 11:02

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
AKÇAABAT’TA ATIKLAR ELEKTRİK OLARAK GERİ DÖNÜYOR.
Akçaabat Belediyesi daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Akçaabat için sağlıklı ve sürdürülebilir çevre oluşturmak gayesiyle örnek çalışmalara imza atıyor.
23 Ocak 2024 Salı 17:57

 
BARÜ’nün sel ve kuraklığa çözüm arayacağı projede imzalar atıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) sel ve kuraklık risklerinin azaltılmasını hedeflediği proje kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile protokol imzalandı.
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:50

 
TESOB ile Açı Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB- Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Açı Eğitim Kurumları arasında TESOB üyelerine indirim olanağı sağlayan protokol imzalandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:27

 
AKÇAABAT’TA MEYVECİLİK GELİŞTİRİLECEK
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Ziraat Odası ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Akçaabat’ta Meyveciliğin geliştirilmesi için protokol imzalandı.
6 Aralık 2023 Çarşamba 10:20

 
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak'tan raylı sistem açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan Raylı Sistem Projesi hakkında yazılı bir açıklama yapan CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Bu proje halkı kandırmak adına, yıllardır sistematik olarak gündemde tutulmaktadır.
19 Ekim 2023 Perşembe 07:44

 
Emniyeti Belediye Yapacak
Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Binasının ihalesi için Trabzon Valiliği ile protokol imzalanması hususunda Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e yetki verildi.
3 Ekim 2023 Salı 09:01

 
AKÇAABAT’TA HORON GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediyesi arasında Akçaabat genelindeki okullarda halk oyunları kursları açılması amacıyla protokol imzalandı.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:20

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILDI
Akçaabat Belediyesi hayata geçirdiği projelerle Akçaabat’ı geleceğe taşıyacak işlere imza atıyor.
15 Eylül 2023 Cuma 18:11

 
AKÇAABAT’TA SANAT AKADEMİSİ’NDEN AÇIK HAVA PERFORMANSI
Akçaabat Belediyesi’nin sanatsal kursları tek çatı altında toplayarak oluşturduğu Sanat Akademisi’nde faaliyet gösteren kurslar, unutulmaz bir geceye imza attı.
6 Eylül 2023 Çarşamba 19:29

 
Ortahisar Belediyesi’nin kadın çalışanlarına kombine bilet desteği
Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kadın Komisyonu arasında belediyenin kadın çalışanlarına yönelik protokol imzalandı.
25 Ağustos 2023 Cuma 20:32

 
EKİM USTAOĞLU’NA YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Valiler kararnamesi ile Trabzon Valisi iken Balıkesir Valiliği’ne atanan İsmail Ustaoğlu’na Trabzon’a olan hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken kendisine yeni görev yerinde de muvaffakıyetler diledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:27

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN ENFLASYONUN ÇOK ÜZERİNDE ZAM
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imza töreni yapıldı.
4 Ağustos 2023 Cuma 20:09

 
Altıntepe’den Sanayi Sitesi Teşekkürü
Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla “acele kamulaştırma kararı” verilmesi özellikle sanayi çevrelerinde sevinçle karşılandı.
1 Ağustos 2023 Salı 17:05

 
Cumhurbaşkanı İmzasıyla Doğu Karadeniz'e İki Yeni Rektör Atandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı. Aynı Resmi Gazete kararıyla YÖK'e de 5 yeni üye seçildi.
1 Ağustos 2023 Salı 11:21

 
BAŞKAN EKİM, ‘ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI TESLİM ETTİK’
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi çatısı altından çalışan işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında düzenlemelerin yer aldığı sözleşmeyi imzaladı.
1 Ağustos 2023 Salı 10:42

 
BARÜ’nün gururlandıran başarısı: 7 yılda 4 bin 590 basamak yükseldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Webometrics Dünya Üniversite Sıralamasındaki yükselişini sürdürerek 7’nci yılında 4 bin 590 üniversiteyi geride bırakarak önemli bir başarıya imza attı.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 17:52

 
Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile American Life Dil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre TESOB üyeleri ve çocukları, yabancı dil eğitimini yüzde 50’ye varan oranlarla indirimli alabilecek.
27 Temmuz 2023 Perşembe 17:16

 
Selahaddin Çebi'den Açıklama
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, çıktığı Körfez ülkeleri turunda yaklaşık 100 milyar dolarlık yatırım anlaşmalarına imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretine yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 08:38

 
AKÇAABAT BELEDİYE SPOR’DAN BAŞARI
Akçaabat Belediye Spor, U11 ve U12 kategorilerinde Futbol Takımları, Trabzon İkincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
17 Temmuz 2023 Pazartesi 13:00

 
Tonya Belediyesi’nde Sözleşme Sevinci
Hizmet-iş Sendikası ile Trabzon Tonya Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı.
11 Temmuz 2023 Salı 17:16

 
TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:50

 
Sebat'ta Transfer
Sebat Gençlik Spor, Efeler 09 kulübünden Adnan Gülen ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1 Temmuz 2023 Cumartesi 10:25

 
SÜRDÜRÜLEBİLİR KENTSEL ULAŞIM PLANI İÇİN İMZALAR ATILDI
Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Toplantısı ve İmza Töreni, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Başkanlığında yapıldı.
12 Haziran 2023 Pazartesi 09:16

 
Trabzon Üniversitesi Protokolünde Tersine Göç Vurgusu
Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetimi ile Trabzon Üniversitesi arasında teknolojik ar-ge kapsamında birçok konuda iş birliği programını kapsayan protokol imzalandı. İmzaların ardından verilen ‘ters göç’ mesajları törene katılan herkesi heyecanlandırdı.
1 Haziran 2023 Perşembe 16:53

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Gürcistan Başkonsolosluğu’nu Ziyaret Etti
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 26 Mayıs tarihinde kutlanan Gürcistan Bağımsızlık Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek üyeleri, bu özel günü daha da anlamlı kılmak için Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze'yi ziyaret etti.
25 Mayıs 2023 Perşembe 11:58

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
AKÇAABAT’TA GO-KART TURNUVASI NEFESLERİ KESTİ
Akçaabat Belediyesi düzenlediği Go-Kart Turnuvasıyla bir ilke daha imza attı.
9 Nisan 2023 Pazar 21:57

 
Muharrem İnce 100 bin imzayı tamamladı!
Son dakika: Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza toplayan Muharrem İnce, 100 bin imzayı devirdi.
25 Mart 2023 Cumartesi 16:01

 
İkinci Köy Yaşam Merkezi
Akçaabat Kuruçam Mahallesi’nde bulunan kullanılmayan okul binası, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi arasında imzalanan protokolle Köy Yaşam Merkezi’ne dönüştürülecek.
21 Mart 2023 Salı 17:26

 
Gündem yine Nwakaeme! Gelecek mi kalacak mı?
Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan Ligi'nde Al-Fayha forması giyen Anthony Nwakaeme kariyerinin son imzasını atıyor.
4 Mart 2023 Cumartesi 19:49

 
Genç, işçileri sevindirdi!
Ortahisar Belediyesi, Orbel AŞ ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
2 Mart 2023 Perşembe 10:20

 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetimden bazı isimlerin seçim istemesinin ardından istifa dilekçesini imzaladı.
2 Mart 2023 Perşembe 10:02

 
BARÜ, sağlık hizmeti ihracatında Türkiye’nin gücüne güç katacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle sağlık hizmeti ihracatı alanında nitelikli insan kaynağı yetiştirilecek.
27 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
SÜPER MEYVE ARONYA ARAŞTIRILIP GELİŞTİRİLECEK
Akçaabat Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Akçaabat Ziraat Odası arasında süper meyve Aronya Meyvesinin kullanım alanlarının araştırılıp geliştirilebilmesi için protokol imzalandı.
22 Şubat 2023 Çarşamba 17:27

 
BARÜ’de uluslararası iş birliği ağı genişletiliyor
Dünya’nın farklı bölgelerinden 167 üniversite ile iş birliği anlaşmaları olan Bartın Üniversitesi (BARÜ) ve Malezya Putra Üniversitesi arasında protokol imzalandı.
2 Şubat 2023 Perşembe 08:52

 
Genç, yaşlılara Trabzon Akvaryum’u gezdirdi!
Ortahisar Belediyesi bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.
1 Şubat 2023 Çarşamba 11:07

 
Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı 2 Projesi Protokolü İmzalandı
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı 2” iş birliği protokolü imzalandı.
19 Ocak 2023 Perşembe 18:11

 
Trabzonlu isim genel müdür oldu!
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın en önemli Genel Müdürlüklerinden biri olan ve Trabzon için de önemli yatırımlara imza atan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nde, emekliye ayrılan Prof. Dr. Lütfi Akca’nın yerine, Trabzonlu Mehmet Akif Balta Genel Müdür olarak atandı.
28 Aralık 2022 Çarşamba 10:57

 
RUBENİS’TEN TRABZON’A DEV YATIRIM
Türkiye’nin ihraç devi Rubenis, Trabzon’a 520 milyon Türk lirası değerinde yatırıma resmen imza attı.
19 Aralık 2022 Pazartesi 17:08

 
URAP Dünya Sıralaması açıklandı: BARÜ, 147 basamak birden yükseldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ), ODTÜ Enformatik Enstitüsü bünyesinde yapılan URAP 2022-23 Dünya Sıralamasında 147 basamak birden yükselerek önemli bir başarıya imza attı.
29 Kasım 2022 Salı 17:34

 
Akçaabat sahaları için 15 milyonluk yatırım!
Akçaabat Sebat Spor ’un mevcut binası korunarak inşa edilen Spor Lisesi’nin önündeki alana yapılacak olan iki adet sentetik saha, tribün, ışıklandırma ve çevre düzenlemesi için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzalandı.
21 Ekim 2022 Cuma 16:17

 
Dış Ticaret Yöneticisi Yetiştirme Eğitimi protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Türkiye’nin ihracat potansiyelini artırma çalışmaları kapsamında Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (DOKA) sunulan Dış Ticaret Yöneticisi Yetiştirme Eğitimi ile ilgili protokol imzalandı.
5 Ekim 2022 Çarşamba 10:28

 
Ağaçseven’de Çaykur’a Sözleşmeye tepkisi!
Çaykur’un organik çay üreticileriyle imzaladığı karşılıklı taahhütnameye rağmen, organik yaş çay alımında dekar başına kota uygulanması, organik çay üreticilerinin tepkisini çekiyor.
20 Eylül 2022 Salı 07:43

 
TRABZON ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ DEĞİŞMEDİ
Cumhurbaşkanız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Trabzon Üniversitesi Rektörlüğüne Mevut Rektör Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu yeniden atandı.
15 Eylül 2022 Perşembe 17:00

 
Düzkışla Belediye Başkanı Kasak, Başkan Genç’i ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi’nin geçen yıl kardeş belediye protokolü imzaladığı Muş’un Düzkışla Belediye Başkanı Hüseyin Kasak, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.
14 Eylül 2022 Çarşamba 18:06

 
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DOĞA KAMPI’ BEĞENİ TOPLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Trabzon’da bir ilk olarak gerçekleştirilen ‘Doğa Kampı’, 9-13 yaş arasındaki doğaseverlerden büyük ilgi gördü.
1 Eylül 2022 Perşembe 18:38

 
Bartın Üniversitesine Avrupa Wushu Şampiyonasından 6 altın madalya
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katıldıkları Avrupa Wushu Şampiyonasında 6 altın madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.
20 Mayıs 2022 Cuma 11:24

 
BÜYÜKŞEHİR VE ORTAHİSAR’DAN TARAFTARI SEVİNDİRECEK AÇIKLAMA
Trabzonspor’un şampiyon olmasına 1 puan kala Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, taraftarı unutmayarak muhteşem bir jeste imza attılar.
29 Nisan 2022 Cuma 15:11

 
SPOR TEMALI DURAKLAR TRABZON’A ÇOK YAKIŞTI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, göreve geldiği günden itibaren spor şehri Trabzon’a yakışır projelere imza atmaya devam ediyor.
27 Nisan 2022 Çarşamba 14:55

 
Akçaabat Gençlik Kollarının iftarına Rekor Katılım.
AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları dev bir rekora daha imza attı. Dev ekranda Trabzonspor maçını izlediler
25 Nisan 2022 Pazartesi 14:41

 
Trabzon Üniversitesi ile Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği
Trabzon Üniversitesi ile Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.
14 Nisan 2022 Perşembe 15:08

 
İSTANBUL, 30 YENİ METROBÜSLE BULUŞTU
“İstanbul'un tek bir imzayla yönetilmesini, tek bir anlayışla yönetilme riskini bir insafa dayalı olarak bırakmayacağımızı dile getirmiştik.
12 Nisan 2022 Salı 09:18

 
Başkan Zorluoğlu Maraş Caddesi İle Yakından İlgileniyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, imza projeleri arasında yer alan Maraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmaları ile yakından ilgileniyor. Başkan Zorluoğlu, Maraş Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgi aldı.
22 Mart 2022 Salı 12:35

 
NWAKEME'DE İŞLEM TAMAM
İMZALAR HAFTAYA ATILACAK
18 Şubat 2022 Cuma 18:37

 
TRÜ Devlet Konservatuvarı ile Japonya Ulusal Etnoloji Müzesi Arasında Önemli Anlaşma
Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Devlet Konservatuvarı’na bağlı Karadeniz Müzik Arşivi (KARMA) ile Japonya Ulusal Etnoloji Müzesi arasında arşiv paylaşımı konusunda anlaşma imzalandı.
14 Şubat 2022 Pazartesi 15:12

 
Öğrenciler için büyük iş birliği
Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon Üniversitesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karadeniz Uluslararası Öğrenci Derneği Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.
4 Şubat 2022 Cuma 18:11

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Folklor Derneği işbirliği’nde gerçekleştirdiği “Trabzon Yöresi Geleneksel Giysileri, Müzikleri ve Halk Oyunları Öğretim Teknikleri" adlı seminer ile bir ile daha imza attı.
25 Ocak 2022 Salı 17:54

 
Çocuk Üniversitesi için imzalar atıldı
Bartın Üniversitesi ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Çocuk Üniversitesi” açılması yönünde protokol imzalandı.
17 Ocak 2022 Pazartesi 17:37

 
SİVRİKAYA RAKİPSİZ
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçime rakipsiz giren Yaşar Sivrikaya, 5. kez Oda Başkanı seçilerek büyük bir başarıya imza attı.
10 Ocak 2022 Pazartesi 12:42

 
İmperial Hastanesi’nden anlamlı sponsorluk!
Ortahisar Belediyesi ile Trabzon Özel İmperial Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
5 Ocak 2022 Çarşamba 19:45

 
Edin Visca'an ilk mesaj,şampiyonluk yaşamaya geldim
Trabzonspor, Süper Lig'in yıldızı Edin Visca'yı resmen kadrosuna kattı. Bordo mavililer, Boşnak yıldız ile sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.
5 Ocak 2022 Çarşamba 17:53

 
Ortahisar ile Kızılay arasında işbirliği protokolü imzalandı
Ortahisar Belediyesi ile Kızılay Trabzon Şubesi arasında ihtiyaç sahibi vatandaşların, dezavantajlı çocuk ve gençler ile yetimlerin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik olarak işbirliği protokolü imzalandı.
4 Ocak 2022 Salı 17:17

 
Mutluluğa Kapak Çevir
Akçaabat Sarıtaş Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, yeni bir sosyal farkındalık projesine daha imza atıyor.
28 Aralık 2021 Salı 17:57

 
Küre Dağları Milli Parkında Biyokütle-Karbon belirlemeleri yapılacak
Bartın Üniversitesi ile Tarım Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü arasında “Küre Dağları Milli Parkının Biyokütle ve Karbon Stok Miktarının Tespiti” konusunda protokol imzalandı.
24 Aralık 2021 Cuma 18:20

 
AKÇAABAT SPOR LİSESİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
Akçaabat’ta yapılacak olan Spor Lisesi için protokol Trabzon Valiliğinde imzalandı.
22 Aralık 2021 Çarşamba 19:31

 
7M HASTANESİ MÜSİAD İLE ÖZEL HİZMET PROTOKOLÜ İMZALADI
7M Hastanesi ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) arasında özel hizmet protokolü imzalandı.
16 Aralık 2021 Perşembe 17:01

 
YİNE Mİ KANDIRILIYORUZ.!?
Yeniden Refah Partisi Akçaabat Kurucu ilçe Başkanı Barış Sandıkcı geçtiğimiz aylarda imzalanan Paris İklim anlaşmasının arkasındaki süphelerini yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. SANDIKCI
13 Aralık 2021 Pazartesi 06:51

 
DSİ’DEN GÜMÜŞHANE’YE MÜJDE!
İÇMESUYU İSALE HATTI VE ARITMA TESİSİ İÇİN,YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
5 Kasım 2021 Cuma 18:41

 
AKÇAABAT’TA ASIRLIK SERGİ VE FLÜT ORKESTRASI
Akçaabat Belediyesi Cumhuriyet bayramı Kutlama Etkinliklerinde ilklere imza attı.
1 Kasım 2021 Pazartesi 17:31

 
Bartın Üniversitesi ile KARDÖKMAK arasında iş birliği protokolü imzalandı
Bartın Üniversitesi ile Kardemir Döküm Makine San. ve Tic. A.Ş. (KARDÖKMAK) arasında proje bazlı çalışmalar ve “İş yeri Eğitim Modeli” başta olmak üzere birçok konuda iş birliğini içeren protokol imzalandı.
25 Ağustos 2021 Çarşamba 19:11

 
Bartın Üniversitesi ile TPAO “Filyos Vadisi” odağında iş birliğine gidiyor
Bartın Üniversitesi ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) arasında öğrencilerin mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi noktasında protokol imzalanarak, Filyos Limanı odağında proje bazlı çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.
21 Ağustos 2021 Cumartesi 10:29

 
Ortahisar’a bir kardeş daha
Ortahisar İlçesi ile Muş’un Hasköy İlçesi Düzkışla beldesi arasında kardeşlik protokolü imzalandı.
13 Ağustos 2021 Cuma 07:21

 
Spor Toto, Mehmet Akif Ersoy Spor Tesisine finansal destek sağlayacak
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Spor Toto Başkanlığı ile Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinin giderlerinin karşılanmasına yönelik finansal ikmal destek protokolü imzaladı.
9 Temmuz 2021 Cuma 10:35

 
Genç’ten Ortahisar İttifakı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar’da bulunan 12 siyasi partinin ilçe başkanlarını bir araya getirerek Trabzon’da bir ilke imza attı.
17 Haziran 2021 Perşembe 18:43

 
Trabzonspor, Bruno Peres'le 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
Bruno Peres, her yıl 1.2 milyon avro garanti ücret ve her bir sezon için 500 bin avro imza ücreti kazanacak.
26 Mayıs 2021 Çarşamba 16:10

 
İMAMOĞLU: İLK PROJE İNCİRLİ-BEYLİKDÜZÜ METRO HATTI OLACAK
İBB ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında “Yeşil Şehir Aksiyon Planı Mutabakat Metni” imzalandı.
3 Mayıs 2021 Pazartesi 17:06

 
REKTÖR UZUN YENİDEN ATANDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'ye göre;YÖK'e önemli atamalar yapıldı.
21 Nisan 2021 Çarşamba 13:57

 
AMİRALLERLE İLGİLİ YENİ KARAR
Bildiriyi imzalayan amirallerin lojman ve koruma hakları iptal edildi
5 Nisan 2021 Pazartesi 18:30

 
İMAMOĞLU, İBB’DE 45 BİN EMEKÇİYİ KAPSAYAN TOPLU SÖZLEŞMEDE KONUŞTU: “EMEK YARIŞINDAYIZ”
İBB ve kurumlarında örgütlü sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
19 Mart 2021 Cuma 10:04

 
“Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü” imzalandı
Bartın Valiliği ve Bartın Üniversitesi arasında afetlere hazırlıklı bir Türkiye için toplumda önlem alma kültürü oluşturulması amacıyla “Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü” imzalandı.
16 Mart 2021 Salı 10:00

 
Akçaabat Spor Tesislerine Kavuşuyor
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon’a yapılacak olan 7 gençlik ve spor tesisleri yatırımlarını kapsayan protokol imza törenine katıldı.
12 Mart 2021 Cuma 17:36

 
KTÜ ile TİSAŞ arasında iş birliği protokolü imzalandı
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Trabzon Silah Sanayii (TİSAŞ) arasında 'Üniversite-Sanayi İş Birliği Protokolü' imzaladı.
11 Mart 2021 Perşembe 08:21

 
KTÜ kampüsüne bisiklet yolu yapılacak
Ortahisar Belediyesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) arasında Kanuni Kampusu ve çevre mahalleleri bağlantılarında (Kalkınma ve Konaklar mahalleleri) bisiklet yolu yapılmasını içeren protokol imzalandı.
23 Şubat 2021 Salı 19:46

 
ÖZGÜNEŞ'TE İMZALAR ATILDI
Renksan Group, Karadeniz Bölge Bayii Özgüneş ile 2021 yılı ticari sözleşmesini imzaladı
27 Ocak 2021 Çarşamba 18:01

 
Büyükşehir Otobüs Şoförlerinden Örnek Davranış
Trabzon Büyükşehir Belediyesinde görev yapan otobüs şoförleri, Kızılay’a kan bağışında bulunarak örnek bir kampanyaya imza attılar.
4 Ocak 2021 Pazartesi 00:35

 
Trabzon Üniversitesi’nden Öğretmenler İçin Önemli İş Birliği
Trabzon Üniversitesi ile Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında “Bilim ve Sanat Merkezlerinde Görev Yapan Öğretmenlerin Lisansüstü Eğitimlerine İlişkin İş Birliği Protokolü” imzalandı.
3 Ocak 2021 Pazar 17:47

 
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolleri İmzalandı
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Ölçme Değerlendirme Merkezi”, “Üniversiteye Yolculuk”, “Trabzon Öğretmen Akademisi” ve “Trabzon Naci Orhan Bilgisayar Bilimleri Merkezi” başlıklı projelere yönelik iş birliği protokolleri imzalandı.
8 Aralık 2020 Salı 18:49

 
Genel Merkez İstifasını İstedi!
AK Parti Genel Merkezi,Trabzon’da şok bir karara imza attı.
28 Kasım 2020 Cumartesi 23:46

 
Bartın Üniversitesi, HSYS Belgesi alma yolundaki önemli bir süreçten geçti
Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) sürecinde önemli çalışmalara imza atan Bartın Üniversitesi’nde, Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) gelen uzmanlar “TS 1381 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi (HSYS) Belgesi” alma sürecine dair incelemelerde bulundu.
23 Ekim 2020 Cuma 18:47

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur