Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
istedi haberleri
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
Mustafa Kalaycı İyi Parti Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak destek istedi.
24 Mart 2024 Pazar 17:20

 
UMUT AKKOL MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
Meclis Üyesi Adayı olarak destek istedi.
11 Mart 2024 Pazartesi 13:05

 
AKÇAABATLI BAŞKAN’DAN AKÇAABATLI BAŞKAN ADAYINA DESTEK
İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu, Akçaabat ilçe Belediye Başkan adayı Osman kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi. CHP'nin dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında İmamoğlu, kalyoncu hakkında mesajlar verdi.
20 Şubat 2024 Salı 13:04

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Analizi
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı olarak 2024 yılı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Seçim Beyannamesinde görmek istediğimiz görüşlerimiz.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
OSMAN KALYONCU "AKÇAABAT DEĞİŞİME HAZIR"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Önemli Açıklamalarda Bulundu. Kalyoncu; “Akçaabat Değişime Hazır, Akçaabat Ne İstediğini Çok İyi Biliyor” dedi.
3 Şubat 2024 Cumartesi 15:38

 
Başkan Aday Adayı Küçük Destek Turunda
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Küçük, Akçaabat’ta hem sivil toplum örgütlerine hem de vatandaşlara yaptığı ziyaretlerle destek istedi.
24 Kasım 2023 Cuma 18:09

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner'in Önceliği Gençler.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Akçaabat ilçesine bağlı; Ortaalan ve Ambarcık Mahallelerinin ardından, Ortahisar ilçesine bağlı Ayasofya ve Fatih Mahallelerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip destek istedi.
4 Mayıs 2023 Perşembe 15:11

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Karaismailoğlu, TTSO'yu ziyaret etti.
Bakan Karaismailoğlu, Trabzon'un istediği projeleri konuştu!
18 Nisan 2023 Salı 12:49

 
“İran’la ticaret ve turizmi geliştirmek için önümüzde iyi fırsatlar var”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, İran’la ticaret ve turizm konusundaki ilişkileri geliştirmek istediklerini ve bu konuda güzel fırsatlar bulunduğunu vurguladı.
11 Nisan 2023 Salı 14:10

 
Eskiden, Trabzon’ da
Evet, bu hafta da yine eskilerden yazalım istedim.
28 Aralık 2022 Çarşamba 10:39

 
Trabzonspor'da gündem yine Sörloth!
Trabzonspor'da gösterdiği performans ile adını duyuran Alexander Sörloth'un Leipzig kariyeri istediği gibi gitmemişti.
16 Kasım 2022 Çarşamba 09:50

 
Şehit Polise Son Görev
Akçaabat'ta 'dur' ihtarına uymayan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Yusuf Ceylan’ın cenaze namazını emekli imam olan babası İlyas Ceylan Kıldırdı. Acılı baba, helallik istedikten sonra oğlunun tabutuna sarılarak ağladı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 18:00

 
İMAMOĞLU: “BALKANLAR’DA GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Balkanlar’da kurban kesim organizasyonu gerçekleştirdi. Üsküp ile Saraybosna’da 50 büyükbaş ve 300 küçükbaş hayvanın kesildiği organizasyonda, kurban etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Başkan İmamoğlu, kardeş Balkan coğrafyasında gönüller yapmak istediklerini söyledi.
23 Temmuz 2021 Cuma 20:26

 
Servisçiler isyan etti
Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Çobanoğlu, servisçi esnafının daha fazla mağdur edilmemesini istedi
3 Temmuz 2021 Cumartesi 10:36

 
İşsizlik ve Fabrikalaşma
Birkaç gün önce mahallemde dolaşırken arkadaşlardan biri benden bir makalemi işsizlik ve fabrikalaşma üzerinde yazmamı istedi. Yazı bugüne nasipmiş.
25 Nisan 2021 Pazar 17:47

 
CAN SİMİDİ OLACAK
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, pandemi döneminde esnaf ve sanatkâra can simidi olacak çeşitli imkânlar sunulduğunu söyleyerek, bu imkânlardan tüm esnaf ve sanatkârların yararlanmasını istedi.
26 Mart 2021 Cuma 18:02

 
GÜNER “YAYA GEÇİDİ KALDIRILSIN”
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, irili ufaklı birçok kazaya zemin hazırlayan Yaylacık Mahallesi’ndeki yaya geçidinin kaldırılmasını istedi.
23 Mart 2021 Salı 17:48

 
OTOBÜSÜN ALTERNATİFİ VAR
Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yapılması planlanan dönüşüme katılmak istemeyen minibüs sürücüleri, araçlarını minibüs olarak yenilemek istediklerini söylediler.
5 Şubat 2021 Cuma 19:32

 
SİYASİ PARTİ BAŞKANLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA
Suçluların cezalandırılmasını istediler. Yapılan Ortak Açıklamada Trabzon’da birçok siyasi 15 Ocak’ta siyasetçi ve gazetecilere yönelik yapılan saldırıyı kınadı
4 Şubat 2021 Perşembe 07:17

 
ESRA’YI BİRLİKTE YÜRÜTELİM
Trabzon'da Esra’nın yürüyebilmesi için 60 bin lira lazım Trabzon’un Tonya İlçesi’nde doğuştan yürüme engelli olan Esra Sağlam’ın(10) ailesi, kızlarının yürüyebilmesi için ameliyat olması gerektiğini, ameliyat masrafları içinde 60 bin liraya ihtiyaçları olduğunu belirterek, hayırseverlerden yardım istedi.
29 Ocak 2021 Cuma 18:10

 
KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, yoğun bakıma kaldırıldı
KTÜ Rektör Başdanışmanı Dr. Hasan Çebi Bal, Rektör Çuvalcı’nın telefonla aranmamasının tedaviyi olumlu etkilediğini belirterek, sadece dua istediklerini açıkladı.
16 Aralık 2020 Çarşamba 10:12

 
Hacısalihoğlu: Saraya Gelince Para Var, Asgari Ücretliye mi Yok !
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu asgari ücretin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerdiği gibi en az 3 bin 100 lira olarak belirlenmesi gerektiğini belirterek, “Salgın süreci, vatandaşın devletin gücünü en çok hissetmek istediği zamandır” dedi.
12 Aralık 2020 Cumartesi 21:11

 
ALİ ŞENTÜRK BÜYÜKŞEHİR'DEN DESTEK İSTEDİ
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali ŞENTÜRK Büyükşehir Belediye Belediye Başkanlığına Servisçi Esnafı İçin Bir Dilekçe vererek destek istedi.
10 Aralık 2020 Perşembe 20:10

 
AKÇAABAT’IN GÜZELLİKLERİ ARTIK SANAL TURDA
Vatandaşlarımız “Panorama Akçaabat" ile şehrimizi evlerinden, işyerlerinden, istedikleri her an her yerden rahatlıkla gezip görebiliyor.
26 Kasım 2020 Perşembe 19:39

 
ŞAMPİYONLUK KUPASINI TRABZON'A GETİRECEĞİZ ..
Ertuğrul Doğan ; Liglerin seyircili olarak başlaması en çok istediğimiz şey. Taraftarlarımızla o heyecanı yaşamak istiyoruz. Ama virüsün dünya genelindeki durumu ne olacak bunu bilemiyoruz. Belki bir ihtimal maçların seyircisiz oynanması durumu olacak.
22 Nisan 2020 Çarşamba 00:49

 
BAŞKAN BIYIK'TAN ANLAMLI SÖZLER
İYİ Parti 2. Olağan Yomra İlçe Kongresi'nde katılımcılara seslenen Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, herkesin Yomra için bir ve beraber olmasını istedi.
3 Mart 2020 Salı 10:05

 
TEK YÜREK OLDULAR
CHP Trabzon’da 18 İlçe Başkanları dün il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında CHP Trabzon İl Başkanlığı seçimlerinde adaylara çağrı yaparak tek liste etrafında birleşilmesini istedi.
30 Ocak 2020 Perşembe 17:35

 
HACIOĞLU YENİ ADAYLARA YOL VERDİ
CHP Akçaabat ilçe başkanlığı 37.olağan genel kurulu cumartesi günü yapılacak. Mevcut başkan Musa Hocaoğlu ilçe başkanlığında yeni isim görmek istediğini söyledi.
26 Aralık 2019 Perşembe 09:53

 
Genç'ten vatandaşlara çöp uyarısı!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşlardan çöplerini zamanında dışarıya çıkarmasını istedi.
27 Haziran 2019 Perşembe 16:55

 
SAĞIROĞLU: PROJELERİMİZ YOMRAMIZIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, Sancak Mahallesi’ndeki siteleri ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.
26 Mart 2019 Salı 17:56

 
ELİMİZDEN KAYIP GİDEN BİR ŞEHİR VAR
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret ederek emeklilerin desteğini istedi.
22 Mart 2019 Cuma 08:19

 
ORTAHİSAR MAZERET ÜRETMESİN BAŞARILI OLAMADILAR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Beşirli Mahallesi esnafını gezerek, destek istedi.
2 Mart 2019 Cumartesi 14:25

 
SAKA VE BAYRAM İŞİ SIKI TUTUYOR
Saka ve Bayram Akçaabat'tan Destek İstedi
22 Şubat 2019 Cuma 20:17

 
AKGÜN DAVAMIN EMRİNDEYİM
Akgün Helallik İstedi.
14 Ocak 2019 Pazartesi 17:27

 
Örs Akçaabat'ın Sesi Oldu
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs TBMM'de Akçaabat'ın sesine kulak vermesini istedi
2 Aralık 2018 Pazar 12:32

 
Ortahisar’dan aday olmalı
Günebakış Gazetesinden Berkant Parlak'ın Haberine göre MHP Eski İl Başkanlarından Metin Emiroğlu MHP’nin bu dönemde hemen her ilden belediye başkanlıkları kazanmasının önemli olduğunun belirterek MHP’nin Ortahisar’dan aday olarak Muammet Öztürk’ü göstermesini istedi. Emiroğlu “Öztürk Ortahisar’ı MHP’ye kazandırır” dedi.
12 Ekim 2018 Cuma 08:28

 
BAŞARIMIZI ÇEKEMİYORLAR
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesi'nin Dörtyol, Işıklar ve Acısu Mahallesinde hemşehrilerini ziyaret etti. Günnar, AK Parti'nin 16 yılda yaptıklarını anlatarak 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.
11 Haziran 2018 Pazartesi 20:55

 
BALTA:“AK PARTİ MİLLÎDİR, YERLİDİR.”
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “AK Parti millîdir, yerlidir. Bunun için attığı adımlarda, yaptığı hizmetlerde şu veya bu gücün, şu veya bu ülkenin değil, sadece milletin ne dediğine, halkın ne istediğine bakmıştır” dedi.
6 Haziran 2018 Çarşamba 15:51

 
Karamollaoğlu aday olmalı
SAADET Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Ankara’da partisinin il başkanlarıyla Genel Başkan Temel Karamollaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısını değerlendirdi. Kurt, bütün il başkanlarının Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkmasını istediklerini söyledi.
26 Nisan 2018 Perşembe 09:34

 
12 YILDIR TAMAMLANAMADI
TRABZON'un Ortahisar ilçesinde yapımına 2006 yılında başlanan Molla Halil Camisi, mimarisi nedeniyle kiliseye benzetildiği için para yardımı yapılmayınca tamamlanamadı. Bazı vatandaşlar, tartışmalara neden olan caminin mimarisinin düzeltilmesini istedi, Müftülük yetkilileri de yapının yeniden yıkılıp yapılacağını belirtti.
23 Nisan 2018 Pazartesi 14:52

 
MUHTARIMIZDAN İSTEK VAR
Geçtiğimiz hafta okul kantininde Öğretmen arkadaşlarla, birkaç mahalle sakiniyle ve mahallemiz muhtarı Refik Ağabeyle güzel bir sohbet ettik. Sohbette Muhtarımız benden mahalledeki bazı olumsuzlukların dile getirilmesini istedi.
7 Nisan 2018 Cumartesi 09:36

 
Usta devam etmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştı...
Cumhurbaşkanı bakın ne istedi?
26 Mart 2018 Pazartesi 17:53

 
TRABZON'DA TEŞKİLAT KİMİ İSTİYOR
AK PARTİ TRABZON'DA TEŞKİLATIN İSTEDİĞİ İL BAŞKANI OLACAK
14 Mart 2018 Çarşamba 17:26

 
Trabzon'da Türkçüler İdam için yürüdü!
Ötüken Dergisi Trabzon Temsilciliği çocuk istismarına, sapığa, tecavüzcüye, bölücüye, teröriste, hortumcuya, vatan hainine, uyuşturucu satana, fuhuş yaptırana idam istedi.
24 Şubat 2018 Cumartesi 00:00

 
Ayrılık kararını yönetime bildirdi!
Trabzonspor'un sezon başında Celta Vigo'dan kiraladığı Theo Bongonda, yönetime mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini iletti.
12 Aralık 2017 Salı 05:43

 
ANADOLU ÜNİVERSİTEİ 25-31 ZAĞNOSSPOR
ZAĞNOSSPOR ESKİŞEHİR DEPLASMANINDAN İSTEDİĞİNİ ALDI
23 Ekim 2017 Pazartesi 10:43

 
Kamuoyunu Bilgilendirme.
ZİRAAT MÜHENDİSLLERİ ODASI TRABZON ŞUBESİ AÇIKLANAN FINDIK HASAT TARİHLERİNE UYULMASINI İSTEDİ.
31 Temmuz 2017 Pazartesi 18:15

 
Gümrükçüoğlu’ndan sağanak yağış uyarısı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un doğusunda çok kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek hemşehrilerinin dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.
20 Temmuz 2017 Perşembe 08:06

 
Belediyeden Vergi Uyarısı
Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş, Mart ayında başlayan Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam vergisi 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs çarşamba günü sona ereceğini hatırlatarak, mükelleflerin geç ödemeden dolayı cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini istedi.
26 Mayıs 2017 Cuma 20:04

 
Bakan Soylu’dan destek çağrısı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hayrat ve Düzköy’de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı ve referandum için destek istedi. Soylu, “Bu referandumda 'Evet' çıktığı andan itibaren Türkiye bağımsızlık senedini imzalamış demektir” dedi
3 Nisan 2017 Pazartesi 00:00

 
Muhammet Balta Tonya’da!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun Türkiye'nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, Tonya’lı hemşerilerinden destek istedi.
20 Mart 2017 Pazartesi 19:01

 
MHP’li Kurukız’a CHP’den sert tepki
MHP’li Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, ilçeye astırdığı dev pankartla referandumda ‘Evet’ oyu kullanılmasını istedi.
20 Mart 2017 Pazartesi 19:00

 
Özel araçlarımızla trafiğe çıkmayalım
Kar mücadelesi için oluşturulan Kriz Merkezini gece yarısı ziyaret ederek görev başındaki mesai arkadaşlarına tatlı ikramında bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlardan 3 gün boyunca özel araçlarını kullanmamalarını istedi.
31 Ocak 2017 Salı 06:47

 
Ne Yapmak İstediniz de Anayasa Engel Oldu.
Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatının her ilçede ayrı ayrı gerçekleştirdiği genişletilmiş İlçe Divan toplantılarının bir ayağı da Of İlçesinde gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Cevat Kurt, hükümete seslenerek 'Siz ne yapmak istediniz de, size anayasa engel oldu' dedi.
15 Aralık 2016 Perşembe 18:03

 
Ömer ARSLAN:TUZ KOKTU.
Yakın zamanda Trabzon’da gelişen bir olaydan kamuoyunu aydınlatmak istedik.
28 Eylül 2016 Çarşamba 18:25

 
Başkan Genç'ten doğalgaz uyarısı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaklaşan kış mevsimi nedeniyle vatandaşlardan doğalgaz kullanımı konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.
20 Eylül 2016 Salı 17:06

 
Ankara'da Konu Akçaabat.
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün,Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Akçaabat'ta yapılması planlana yatırımlar ile ilgili destek istedi.
11 Ağustos 2016 Perşembe 22:05

 
Erdoğan, 'Kılıçdaroğlu'nun Da Orada Olmasını İstiyorum'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne MHP lideri Devlet Bahçeli’nin katılacağını açıkladığını, Kılıçdaroğlu’nun da orada olmasını istediğini belirtti.
4 Ağustos 2016 Perşembe 00:29

 
Fındık Üreticileri İsyan Etti!
Trabzon Fındık Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Albayrak, fındık rekoltesinin fındık harmana indikten sonra belirlenmesini istedi.
15 Temmuz 2016 Cuma 19:47

 
Haluk Pekşen’den Yasa Eleştirisi
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Adalet Komisyonu’nda görüşülen ‘Danıştay Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nın eksik olduğunu savunarak, alt komisyon oluşturulmasını istedi
18 Haziran 2016 Cumartesi 00:16

 
Bu Kampanya Alkış Aldı
Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, ilçe geneline verdiği ilanlarla yerel esnafa sahip çıkılmasını istedi.
13 Mayıs 2016 Cuma 00:52

 
İKİ İSTEK
Birkaç gün önce akşam üstü bir okuyucum arayarak yazılmasını istediği bir konu olduğunu ve eğer mümkünse yazabilir miyim diye bana sordu.
19 Nisan 2016 Salı 18:46

 
Hocalı Katliamı Yıl Dönümünde Trabzon’da Unutulmadı.
Trabzon’da, 1992 yılında gerçekleşen Hocalı Katliamı anıldı. Ermenistan’a bağlı kuvvetler tarafından Azerbaycan’ın Karabağ Bölgesi’ndeki Hocalı kasabasında yaşayan Türklerin kadın, bebek, yaşlı demeden soykırıma uğratılmasına karşı yürüyen Ötüken Dergisi Trabzon Temsilciliği üyeleri “Hocalı’ya adalet” istediler.
28 Şubat 2016 Pazar 18:02

 
PKK'dan Cizre'de kaos taktiği
Köşeye sıkışan sözde ilçe sorumlularını kurtarmaya çalışan teröristler, Cizre'de kargaşa çıkarmak istedi.
5 Şubat 2016 Cuma 07:02

 
PKK'nın Trabzon Planı Deşifre Oldu
PKK terör örgütün üst düzey yönetiminin 7 kentte güvenlik güçlerine yönelik eylemler yapılmasını istediği belirlendi.
1 Şubat 2016 Pazartesi 08:00

 
Köprülü Kavşağa İtirazlar Büyüyor
Trabzon’da Kaşüstü’ne yapılacak köprülü kavşağın Reşadiye kavşağı gibi çirkin bir görüntü oluşturacağını ve trafiği rahatlatmayacağını savunan STK temsilcileri, bölge esnafı ,CHP ve MHP il başkanları bölge için farklı bir alternatif bulunmasını istedi.
14 Ocak 2016 Perşembe 09:10

 
Koalisyon hükümetlerinin Türkiye’ye zarar verdi.
Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Günnar, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.
16 Ekim 2015 Cuma 18:38

 
Ülkücülerden gençliğe çağrı
Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy, üniversiteli ve liseli gençlere çağrıda bulunarak ülkücü hareket saflarında yer almalarını istedi.
16 Eylül 2015 Çarşamba 15:31

 
Polise Atmak İstedi, Elinde Patladı
Polise atmak istediği patlayıcı elinde infilak etti.
29 Ağustos 2015 Cumartesi 18:27

 
İşte bakanlık teklif edilen isimler
Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim hükümetinde yer almasını istediği isimlere bakanlık teklifi götürdü.
26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:02

 
HDP Milletvekilli Trabzon ve Rize'den kovuldu
Facebook Digg Del.icio.us StumbleUpon Google Yahoo HDP Milletvekili Emine Üstün, Trabzon ve Rize'de propaganda yapmak istedi ancak izin verilmedi. HDP İstanbul Milletvekili Emine Üstün, hiç bir yerde çekmedi Trabzon ve Rize'de çektiği kadar.
23 Temmuz 2015 Perşembe 18:22

 
Hurma Bala Town'ı istiyor
Hurma, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turunda, 1. turdaki Differdange 03-Bala Town eşleşmesinde Bala Town'u rakip olarak görmeyi istediklerini ve büyük ihtimalle bu takımla karşılaşacaklarını söyledi.
23 Haziran 2015 Salı 16:17

 
İşte M'Bia'nın Trabzonspor'a Maliyeti
Mbia, Trabzonspor’dan toplam 30 milyon TL istedi.
20 Haziran 2015 Cumartesi 10:19

 
Trabzon'a gelmek için kulübüne rest çekti!
Ersun Yanal'ın çok istediği Douglas Franco'da olumlu gelişmeler yaşanıyor.
15 Haziran 2015 Pazartesi 06:19

 
Cardozo Trabzonspor'a veda mı ediyor?
Sporting Lizbon'un başına geçen Jorge Jesus, Fabio Coentrao, Maxi Pereira ve Oscar Cardozo'nun transfer edilmesini istedi.
5 Haziran 2015 Cuma 19:25

 
Mağlubiyetlerine kılıf arıyorlar
AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Türkiye'yi son 5-6 yılda çok ciddi krizlerin içerisine sokmak istediler, sarsmaya, savurmaya çalıştılar.
20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:48

 
MHP Milletvekili Adayları Akçaabat’tan esnaftan oy istedi.
MHP Trabzon Milletvekili Adayları Koray Aydın ve Hasan Akyüz, Akçaabat’ta esnaftan oy istedi.
4 Mayıs 2015 Pazartesi 19:40

 
Gelir Müdürü Yemiş'ten Vergi Uyarısı.
Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş, Mart ayında başlayan Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam vergisi 1. taksit ödemelerinin 1 Haziran Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatarak, mükelleflerin geç ödemeden dolayı cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini istedi.
22 Nisan 2015 Çarşamba 18:06

 
Bosingwa’ya 2 çek!
Portekizli oyuncu, 900 bin euroluk alacağını istedi
16 Nisan 2015 Perşembe 21:55

 
Bakanlık İstiyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi’den(CHP) Trabzon’da liste başı olan Av. Haluk Pekşen, Arsin’de ‘CHP rüzgarı estireceğiz’ diyen partililerden, ‘fırtına’ istedi.
9 Nisan 2015 Perşembe 21:17

 
Şener Pul topa tuttu
MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Şener Pul, “Trabzon’da kenetlendiğimiz takdirde 7 Haziran seçimlerinde istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum” dedi.
2 Nisan 2015 Perşembe 16:53

 
Afganlar Trabzon'da şiddet olaylarını protesto etti
Trabzon'da toplanan Afganistanlılar, bu ülkede yaşanan şiddet olaylarının son bulmasını istedi.
29 Mart 2015 Pazar 15:20

 
Akçaabat Oto Galericilerinin Site Israrı Sürüyor.
Akçaabat’ta kurulan Oto Galericiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Trabzon Büyükşehir ve Akçaabat belediyelerine seslenerek “Oto galericileri sanayi sitesi” istediklerini yinelediler.
12 Şubat 2015 Perşembe 19:21

 
Akçaabat Oto Galericileri site istiyor
TRABZON’DA kurulan Akçaabat Oto Galericiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Trabzon Büyükşehir ve Akçaabat belediyelerine seslenerek “Oto galericileri sanayi sitesi” istediklerini söylediler.
30 Ocak 2015 Cuma 14:27

 
Başbakan’a brifing verdi
Yavuz Selim Stadı’nın sembolik olarak yerinde kalmasını istedi
23 Aralık 2014 Salı 19:33

 
Tütünspor Mutlu Dönüyor.
Tütünspor istediğini aldı ve Akçaabat'a Mutlu Dönüyor.
14 Aralık 2014 Pazar 16:41

 
Hacısalihoğlu:Torba Yasa Fırsatı Bitiyor
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Başvuru süresi 1 Aralık 2014 Pazartesi sonu erecek olan torba yasa hakkında yazılı olarak yaptığı açıklamada herkesin dikkatini çekerek torba yasadan yararlanılmasını,bu fırsatın kaçırılmamasını istedi.
28 Kasım 2014 Cuma 18:35

 
Doğum gününde böbrek istedi
8 Yaşında olmasına rağmen çocukluğunu yaşayamayan Kardelen Köksal, elleri ve ayakları yok denecek kadar gelişmemiş olsa da doğum gününde böbrek istedi…
25 Kasım 2014 Salı 20:17

 
Trabzon'da zabıta ağaca takıldı hayatta kaldı
Trabzon’da Ortahisar Belediyesi’nde zabıta olarak çalışan N.E. oturduğu 4. Katta ki dairenin balkonundan atlayarak canına kıymak istedi.
11 Kasım 2014 Salı 18:07

 
Trabzon’a Bakanlık verilmemesi normal!
CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu yeni kabinede Trabzonlu bir bakanın olmamasının normal olduğunu belirterek, bunun da sebebinin her koşulda AK Parti’nin her halükarda vatandaştan istediği oyu alması olduğunu kaydetti.
30 Ağustos 2014 Cumartesi 12:26

 
bakansız Trabzon havuza kaldı
Bakanı olan havuzdan kurtuldu,bakansız Trabzon havuza kaldı Trabzon Türk-İş Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Bakanı Hasan Basri Hatipoğlu, Trabzon ile benzer sorunları yaşayan Urfa'da İl Özel İdarede çalışan işçilere yapılan uygulamanın Trabzon'da da yapılmasını istedi.
26 Ağustos 2014 Salı 18:38

 
Maçlara gitmeyiz
Trabzonspor taraftar grupları yönetimin PASSOLİG yanlışından dönmesini istedi
21 Ağustos 2014 Perşembe 18:53

 
Sebat istediğini aldı
Teknik direktör Alemdaroğlu, “Verimli bir kamp geçirdik. Yüksek tempoda çalıştık. Eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Genel olarak baktığımızda istediklerimizi aldık” dedi
16 Ağustos 2014 Cumartesi 17:37

 
Trabzon'da 3 ilçe Erdoğan dedi
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.
9 Ağustos 2014 Cumartesi 16:47

 
Günnar ve ekibi durmak bilmiyor.
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Beşikdüzü ve Of ilçelerinde vatandaşlardan destek istedi.
7 Ağustos 2014 Perşembe 19:34

 
Koray Aydın Destek İstedi
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İnsanoğluna destek istedi.
5 Ağustos 2014 Salı 14:53

 
Koray aydın Akçaabat’ta konuştu.
Koray Aydın Ekmeleddin İnsanoğlu’na destek istedi.
29 Temmuz 2014 Salı 15:33

 
Karşılıksız çıkan çeki icraya verdi
TRABZONSPOR’DAN alacaklarını tahsil edemeyen Bordo Mavili futbolcu Alanzinho kulübü icraya verdi. 241 bin 500 EURO değerinde çekin karşılıksız çıkması üzerine icraya giden Alahzinho, faiziyle birlikte kulüpten 272bin Euro istedi.
26 Haziran 2014 Perşembe 12:55

 
CHP Bölge toplantısı yaptı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirterek, tabanın duyarlı olmasını istedi. Tezcan, “Türkiye parlamenter demokrasi ile mi yoluna devam edecek, yoksa parlamenter demokrasi ortadan kaldırılacak mı? 10 Ağustos’ta sandıkta bunu oylayacağız” dedi.
26 Haziran 2014 Perşembe 12:52

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur