Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi… TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak. Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ ABD'de Hayatını Kaybetmişti DÜZKÖY’DE İNTİHAR KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
kaynakla haberleri
 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
BARÜ’de ‘Sürdürülebilir Gelecek’ hedefiyle adımlar atılmaya devam ediyor
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.
17 Aralık 2023 Pazar 19:16

 
Trabzon Üniversitesi Stajyer Öğrencilerine Katılım Belgeleri Takdim Edildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı'nı Trabzon Üniversitesi’nde başarıyla tamamlayan 11 öğrenciye, ‘katılım belgeleri’ takdim edildi.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:07

 
TİSKİ’DEN SU KESİNTİSİ UYARISI
Aşırı yağışlar nedeniyle su kaynaklarında oluşan bulanıklık nedeniyle Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinde debi düşüklüğü meydana gelmektedir.
20 Haziran 2023 Salı 09:02

 
BARÜ, Orta Karadeniz’in en büyük kariyer fuarındaki yerini aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Samsun’da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarına (OKAF’23) katıldı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 18:29

 
“Trabzon’da tekstil ve ayakkabı sektöründe istihdam açığı var
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Celal Çağatay Saka, Trabzon’da ayakkabı ve tekstil imalatı sektöründe istihdam açığı bulunduğunu belirterek, “Mesleki eğitim, sanayinin artan ve çeşitlenen insan kaynakları ihtiyaçlarını yeterince karşılayamamaktadır. Bu konuda mutlaka çeşitli projelerle sektöre istihdam takviyesi yapılmalıdır” dedi.
4 Şubat 2023 Cumartesi 18:21

 
Trabzon Üniversitesi İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na Katıldı
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından "Yeni yüzyılın yetenek merkezi (Talent hub of the new century)" teması ile 5 ve 6 Aralık tarihlerinde ilki gerçekleştirilen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na (İstanbul HR Forum) katıldı.
7 Aralık 2022 Çarşamba 16:52

 
20 farklı üniversiteden katılımcılar “Ortak Akıl” hedefiyle BARÜ’de buluştu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ev sahipliğinde 20 farklı devlet üniversitesinden katılımcılar “Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı”nda bir araya geldi.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:06

 
Hayallerinin Peşinde: Etkin Mülakat Teknikleri
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen seminerde Teklas Kauçuk Global İnsan Kaynakları Direktörü Gülsünay Uysal Kaba tarafından “Etkin Mülakat Teknikleri” anlatıldı.
7 Mart 2022 Pazartesi 17:55

 
TRABZON ÜNİVERSİTESİ’NDEN FİRMALARA ÇIKARMA
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’22) hazırlıkları çerçevesinde 40’tan fazla firmayı ziyaret ederek fuara katılmaya davet etti.
28 Şubat 2022 Pazartesi 10:23

 
Bartın Üniversitesinde eğitim şampiyonları ödüllendirildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hayata geçirilen “Uzaktan Eğitim Kapısı”na geçen ilk yükseköğretim kurumu olan Bartın Üniversitesinde özverili personel ödüllendirildi.
25 Ocak 2022 Salı 17:58

 
RİZE İLİMİZDE, 3 İLÇE, 2 BELDE VE 31 KÖYE MÜJDE!
VARDA KAYNAKLARINDAN ALINAN SU İÇMESUYU DEPOLARINA ULAŞTI
13 Aralık 2021 Pazartesi 15:21

 
Dünya uygarlığının temeli Mezopotamya’da atılmıştır.
Tarım da uygarlığın bir parçası olarak her geçen gün önemini hissettirmektedir. Ancak, hızlı nüfus artışı, tarım arazilerinin amaç dışı kullanılması, iklim değişikliği ve doğal kaynakların tahribi gibi nedenler yüzünden tarım küresel anlamda tehdit altındadır.
22 Kasım 2021 Pazartesi 17:45

 
Bartın Üniversitesinde enerji verimliliği maksimum düzeye çıkarılıyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın YEVDES projesi kapsamında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarında ilk 5'te yer alan Bartın Üniversitesinde verimliliğin artırılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
19 Kasım 2021 Cuma 18:03

 
İBB YETENEK GELİŞİMİNDE DÜNYANIN EN İYİSİ
İBB, insan kaynakları alanında en güvenilir global otorite olan Association for Talent Development (ATD) tarafından en prestijli ‘The BEST’ ödülüne layık görüldü.
23 Ocak 2021 Cumartesi 17:29

 
Yerli yazılımı kullanan Bartın Üniversitesi’nde 2 ayda 16 çevrimiçi eğitim verildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin ‘Dijital Türkiye’ çalışmaları kapsamında yerli ve milli olarak tasarladığı “Uzaktan Eğitim Kapısı”na il geçen yükseköğretim kurumu olan Bartın Üniversitesi’nde 2 ayda 16 çevrimiçi eğitim başarıyla tamamlandı.
13 Kasım 2020 Cuma 18:39

 
Bartın Üniversitesi, “Uzaktan Eğitim Kapısı”na geçen ilk üniversite oldu
Bartın Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin ‘Dijital Türkiye’ çalışmaları kapsamında kamu çalışmalarında kalitenin artırılması ile kaynaklarının etkin kullanılması amacıyla yerli ve milli olarak tasarladığı “Uzaktan Eğitim Kapısı”na geçen ilk yükseköğretim kurumu oldu.
23 Ekim 2020 Cuma 08:07

 
SÜPER MEYVE ARONYA AKÇAABAT’TA
Akçaabat Ziraat Odası Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Akçaabat üreticisine yeni gelir kaynakları sağlamak için hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.
9 Temmuz 2020 Perşembe 21:22

 
Bartın Üniversitesi’nden 9 kişi YEVDES kapsamında eğitim alacak
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi (YEVDES) kapsamında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarından ilk 5'te yer alan ve 2 projesi desteklenmeye değer görülen Bartın Üniversitesi’nde 9 kişi proje kapsamında eğitim programına katılacak.
2 Temmuz 2020 Perşembe 18:42

 
Bartın Üniversitesi’nin 2 projesine daha YEVDES’ten destek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde yürütülen Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Projesi (YEVDES) kapsamında yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarından ilk 5’te yer alan Bartın Üniversitesi’nin 2 projesi Ar-Ge desteği alma başarısı gösterdi.
10 Haziran 2020 Çarşamba 10:49

 
COVİD-19 VİRÜSÜNDEN KURTULMAK İÇİN YAPILAN EN BÜYÜK DUA HAREKETİ
Giresun İnsan Kaynakları ve İyilik Hareketi Platformu tarafından Covid-19 virüsünden kurtulmak için “bir milyon dua ve hatim” çalışması yapıldı.
6 Nisan 2020 Pazartesi 08:55

 
BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ‘KİŞİSEL GELİŞİM ETKİLİ İLETİŞİM’ EĞİTİMİ VERİLDİ
Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün organizesinde, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin desteğiyle, Belediye Çalışanlarımıza “Kişisel Gelişim Etkili İletişim” konulu eğitimi verildi.
29 Ocak 2020 Çarşamba 18:04

 
TİSKİ PROJESİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU
TİSKİ’nin içme suyu arıtma tesisinden elektrik üretme projesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yerel yönetimlere örnek gösterildi.
2 Mayıs 2019 Perşembe 16:01

 
Başkan Zorluoğlu, Trabzon'da ilk atamasını yaptı.
Zorluoğlu, ilk atamasını İnsan Kaynakları Daire Başkanlığında yaptı...
5 Nisan 2019 Cuma 17:59

 
PEHLEVAN:GIDAYI ŞU AN DÜŞÜNELİM, YARIN ÇOK GEÇ OLACAK!
Son yıllarda hızla artan dünya nüfusu kontrolsüz kentleşmeye neden olmaktadır. Şehirleriçevreleyenalanların plansız ve kontrolsüz genişlemesi ile ormanlar, su kaynakları ve tarım alanları üzerinde geri dönüşü imkânsız tahribatlar oluşturmuştur.
20 Mart 2019 Çarşamba 19:40

 
Aksoy: Şehrimiz için çalışacağız!
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Her şeyi ihale ile gerçekleştiren bu anlayışa acilen son verilmeli. Biz Trabzon’da bunu yapmak istiyoruz. Kaynaklarımızı verimli kullanmak, şehrin kalkınması için gerekli hamleleri yapmak istiyoruz." dedi.
18 Mart 2019 Pazartesi 16:22

 
Makam araçları geri gidecek
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi̇ Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Belediyeler kaynaklarını tasarruflu kullanmıyor. Ben belediye başkanı olursam; makam araçlarını geri göndereceğim” dedi.
17 Mart 2019 Pazar 06:15

 
Sadece proje değil,Kaynak açıklıyoruz
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Biz sadece ne yapacağımızı değil; neyi hangi kaynakla yapacağımızı da açıklıyoruz” dedi.
11 Mart 2019 Pazartesi 07:57

 
Sıfır atık yaşanılabilir kent
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan’ın öncülüğünde ülke genelinde; israfın önlenmesi, doğal ve kamu kaynaklarının daha verimli kullanılması amacıyla başlatılan Sıfır Atık Projesini Trabzon’da ivedilikle sürdürdüklerini kaydetti.
4 Şubat 2019 Pazartesi 15:52

 
Ak Parti 30 İli Açıkladı
Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan öncelikle mevcut belediye başkanlarından devam edecekler ile muhalefetin elinde olan bazı illerdeki adaylarını açıklayacak. Adayların açıklanacağı illerin arasında İzmir, Antalya, Gaziantep, Konya, Gümüşhane, Artvin, Denizli, Çankırı yer alıyor. Gaziantep’te Fatma Şahin, Antalya’da da Menderes Türel, Konya’da Uğur İbrahim Altay yeniden aday gösterilecek.
23 Kasım 2018 Cuma 18:24

 
Sıfır Atık Projesi Meyvelerini Veriyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde ülke genelinde yürütülen, israfın önlenmesi, doğal ve kamu kaynaklarının daha verimli kullanılması, amacıyla yürütülen Sıfır Atık Projesi Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde hızla sürüyor.
24 Ekim 2018 Çarşamba 17:27

 
Büyükşehir Belediyesi, gürültüye son vermek için harekete geçti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Gürültü Eylem Planını hazırlamakta olduklarını ifade ederken proje ile kaynaklardan açığa çıkan gürültünün azaltılarak etkilenmenin en az indirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.
23 Haziran 2018 Cumartesi 16:25

 
AK PARTİ DÜZKÖY İLÇE KONGRESİ YAPILDI
AK Parti Düzköy 6. olağan ilçe kongresi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın katılımıyla gerçekleşti.
25 Kasım 2017 Cumartesi 15:50

 
YAZ SAATİ DEĞİŞİYOR MU?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'tan yaz saati ile ilgili önemli açıklamalar geldi.
21 Kasım 2017 Salı 19:11

 
Trabzon her geçen gün daha da güzelleşiyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu; Devlet eski Bakanı Faruk Nafiz Özak, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’na Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açılan Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme alanı ve restore edilen tarihi Belediye binasını gezdirdi.
5 Temmuz 2017 Çarşamba 20:30

 
Trabzonlular İstanbul'da buluştu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da yaşayan Trabzonlular ile buluştu.
15 Nisan 2017 Cumartesi 10:44

 
Salih Cora Fuara Katıldı
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi'nde dün başlayan 6. İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı'nı ziyaret etti. İŞKUR yetkilileri ile burada bir görüşme gerçekleştiren Salih Cora yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aldı.
31 Mart 2017 Cuma 00:32

 
6.İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı başladı.
6. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’de başladı.
30 Mart 2017 Perşembe 14:47

 
Ömer Arslan Yazdı.
FETO GRUBUNUN GELİR KAYNAKLARI…
6 Ocak 2017 Cuma 18:48

 
454 kaloriferci eğitime tabi tutuldu
Trabzon’da ısınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin önlenmesi için il genelindeki apartman yöneticileri ve kazan sorumluları Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odasının ortak çalışması ile eğitime tabi tutuldu.
30 Kasım 2016 Çarşamba 00:34

 
Trabzon 5.İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı açıldı
29.09.2016, TRABZON, TESOB – Trabzon 5. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde açıldı.
30 Eylül 2016 Cuma 16:44

 
İstihdam Fuarı Düzenleniyor
29-30 Eylül 2016 tarihlerinde " Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı " düzenlenecektir.
26 Eylül 2016 Pazartesi 16:44

 
Karadeniz’de 108 HES’in yapımından vazgeçildi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Doğu Karadeniz’de 108 adet HES projesinin yapımından vazgeçilerek iptal edildiğini bildirdi.Milliyet gazetesinden Meriç Tafolar'ın haberine göre,CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun soru önergesini yanıtlayan Bakan Albayrak, şunları kaydetti:
23 Eylül 2016 Cuma 20:37

 
Bakanlar Albayrak ve Soylu, yeni yıla maden ocağında girdi...
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Zonguldak'ta kömür madeni ocağında çalışan işçileri ziyaret etti.
1 Ocak 2016 Cuma 14:42

 
Akdoğan: Terörü yenmek için...
Terörle mücadele adımlarını değerlendiren Başbakan Yardımcı Yalçın Akdoğan, "Paralel Yapı çözüm sürecini sabote etmek için MİT ve Emniyet'in terör örgütü içindeki kaynaklarını deşifre etti.
16 Eylül 2015 Çarşamba 18:24

 
TSK, PKK mevzileri bombaladı
CNNTürk'ün askeri kaynaklardan aldığı bilgiye göre, PKK tarafından Dağlıca'ya yapılan saldırının ardından PKK'nın Dağlıca'daki mevzileri bombalandı.
30 Haziran 2015 Salı 17:31

 
Bakan Taner Yıldız'dan elektrik kesintisi açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 10.36 itibariyle sistemde çökme olduğunu, bazı illere elektrik verilemediğini belirterek, arızanın sebebinin araştırıldığını söyledi.
31 Mart 2015 Salı 16:37

 
Başhekim Çubukcu açıklama yaptı.
Medical Park Trabzon Hastanesi yönetim, önceki gün elektrik kontağından kaynaklanan kısa süreli arızayla ilgili açıklama yaptı.
25 Eylül 2014 Perşembe 10:54

 
Trabzon'da İlçelere Doğalgaz Müjdesi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ile gerçekleştirdiği toplantıda Trabzon’un sahil kesiminde bulunan tüm ilçelere doğalgaz verilmesi için çalışmaların başlaması konusunda fikir birliğine vardı.
18 Eylül 2014 Perşembe 09:02

 
BAKIR MADENLERİNİ SORDU!
CHP PM üyesi ve Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a cevaplandırılmak üzere yazılı soru önergesi verdi.
6 Ağustos 2014 Çarşamba 18:51

 
Soma'da Son Durum! Acı Liste Uzadı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Soma'daki maden faciasında bugün itibarıyla 299 işçinin cesedine ulaşıldığını bildirdi.
17 Mayıs 2014 Cumartesi 12:09

 
Rusya Ve Türkiye Arasındaki Büyük Sorun!
Rus heyeti, Türkiye’nin Rusya Federasyonu’na yönelik ihracatında ulaştırmadan kaynaklanan sorunları dinlemek üzere DKİB’i ziyaret etti.
5 Mayıs 2014 Pazartesi 10:20

 
Cevat Birinci'den Mesajlar.
Dörtyol Belediye Başkanı Net Konuştu. Aday adaylığımın asıl nedeni halkımızın ekseriyetle bizleri Akçaabat belediye başkanlığında görmüş olma isteklerinden kaynaklanmıştır.
16 Kasım 2013 Cumartesi 11:14

 
Orköy Projesi Trabzon'da Ranta mı Dönüştü?
Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı, Orman Köy İlişkileri Daire Başkanlığı (ORKÖY) tarafından başlatılan orman üzerindeki baskının azaltılması ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması hedeflenen “Güneş Enerjisi ile Su Isıtma Projesi” ranta mı dönüşüyor. Proje ihalesi yandaş firmalara mı veriliyor.
15 Ağustos 2013 Perşembe 18:33

 
Bakan Yıldız Trabzon'da
Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde bugün gerçekleştirilen Gas ve Power 5. Türkiye Enerji Zirvesi’ne katılmak üzere kente gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, zirvenin ardından Vali Dr. Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.
6 Haziran 2013 Perşembe 22:08

 
Haydar Baş'ın Referandum Tercihi
Kahramanmaraş'a bir dizi etkinlik ve ziyaret için giden BTP(Bağımsız Türkiye Partisi) lideri Haydar Baş, bir iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, "Beni Menderes gibi mağdur edecekler diyor. Şu kafaya bak. Sen kim Menderes kim ya. Size Menderes'i anlatayım. Menderes üç sebepten dolayı ipe götürüldü. Bunun bir tanesi; din ve vicdan hürriyetine o güne kadar yer verilmiyordu. ikincisi Menderes İmam Hatip okulları, Kuran Kursları açtı. Herkese istediği kadar din ve vicdan özgürlüğü verdi. Üçüncüsü de sanayi hareketi başlattı. Bu üç sebep onu ipe götürdü. Sayın Başbakan iktidar olduğu günden beri Türkiye'nin toprakları dahil yeraltı kaynaklarını maalesef ecnebi şirketlerine peşkeş çekmiştir. Ve y
14 Eylül 2010 Salı 01:31

 
Şampiyon Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti
Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Yönetim Kurulu, şampiyon Selçuk Ayıdın'ı ağırlayarak Akçaabat'lılar adına şükranlarını sundular.Selçuk Aydın'ın elde ettiği başarılarla gurur duyduğunu ifade eden Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli "Örnek bir sporcu olarak geriden gelen kardeşlerine güzel bir emsal olmuştur. Her geçen gün kazandığı başarılarla çıtayı yükseklere çıkaran Selçuk Aydın'ın Trabzon'un ve ülkemizin gurur kaynağı olmuştur. Bundan sonrada Trabzon'lu gençlerin sporun diğer dallarında da ülkemizin gurur kaynakları olacaktırlar" şeklinde açıklamalarda bulunurken, şampiyon Aydın'da "Destelerini benden esirgemeyen sizlerin başarılarımda da müthiş bir motivasyon
14 Eylül 2010 Salı 00:48

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur