Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
orta haberleri
 
Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM!
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Aydınlıkevler Mahallesi’nde ve Yeşiltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
28 Mart 2024 Perşembe 10:53

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.
25 Mart 2024 Pazartesi 16:52

 
Aydın’dan yaşlılara özel önem veren proje…
ORTAHİSAR’DATECRÜBE KONUŞACAK
23 Mart 2024 Cumartesi 16:37

 
ADALETSİZ BİR YARIŞ VAR
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başka Adayı Samet Ayvaz, Mahalli İdareler Genel Seçimi hazırlıklarının eşit ve adil bir ortamda yapılmadığını söyledi.
22 Mart 2024 Cuma 17:46

 
AKÇAABAT DAHA MODERN GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’ta yapacağı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını anlattı.
22 Mart 2024 Cuma 17:38

 
KARAKAYA’DA VE AKKAYA’DASORUN KALMAYACAK!
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hemşehrileri ile bir araya gelip projelerini anlatmayı sürdürüyor.
22 Mart 2024 Cuma 17:35

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
AKÇAABAT TURİZMDE ÖNCÜ OLACAK
31Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilerin Cumhur İttifakının ortak adayı mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Akçaabat’ın turizmde öncü olacağını belirtti.
21 Mart 2024 Perşembe 17:02

 
BAŞKAN EKİM DURMAK BİLMİYOR
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:36

 
AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde de şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirecek.
18 Mart 2024 Pazartesi 12:37

 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
Aydın’dan turizmcilere müjdeli haber geldi.
ORTAHİSAR’DA TURİZMİON İKİ AYA YAYACAĞIZ!
14 Mart 2024 Perşembe 17:43

 
ULUSAL YARIŞMAYLA“61” ÖLÜMSÜZLEŞECEK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.
13 Mart 2024 Çarşamba 16:16

 
BORDO-MAVİ KİOSKLARHAYATI KOLAYLAŞTIRACAK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hizmeti vatandaşın ayağına getirecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
12 Mart 2024 Salı 17:23

 
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu:LİYAKATLI KADROLARLA AKÇAABAT’I YÖNETECEĞİZ
Kalyoncu, “Akçaabat’ımızı liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. İlk yapılacak işte bu liyakatli davranışın ortaya koyduğu bürokratik arkadaşlarla çalışmak. Herkes işini çok iyi bilecek” dedi
7 Mart 2024 Perşembe 19:24

 
Başkan Genç’ten Kadınlar Günü mesajı
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
7 Mart 2024 Perşembe 16:28

 
ÖZGÜNEŞ, OSMANBABA ORTAOKULU'NU AĞIRLADI
Akçaabat Osmanbaba Ortaokulu Öğrencileri, Özgüneş firmasını ziyaret etti.
5 Mart 2024 Salı 18:27

 
Çebi’den kurtuluş yıl dönümü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 10:35

 
ÖĞRENCİLER KARİYER GEZİSİNDE
Akçaabat Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencileri, kariyer gezisi kapsamında Trabzon'daki önemli okulları ziyaret etti.
20 Şubat 2024 Salı 12:54

 
Çebi’nden mitinge davet
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 17 Şubat Cumartesi günü Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 15.30’da düzenlenecek mitinge tüm Ortahisarlıları davet etti.
16 Şubat 2024 Cuma 00:00

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİDİR
Ramazanoğlu: “Ortahisar’a proje kazandırmak için İstanbul’da seçim kazanmaya umut bağlayanlar Ortahisar’ın yönetimini de İstanbul’a mı bırakacak?” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:31

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
Gerçek değerlerin gözde eseri:“Karadeniz’de Hoca Olmak”
TRÜ direktörlüğünde Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile ortaya muazzam bir eser çıktı
5 Şubat 2024 Pazartesi 10:23

 
CHP AKÇAABAT MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu liderliğindeki heyet, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Mahalle Başkanları ile birlikte Akçaabat Ortaalan Mahalle Muhtarı Hüseyin Okumuş’u mahallesinde ziyaret etti. Ortaalan Mahalle muhtarı Hüseyin Okumuş ve Muhtar Azaları tarafından sıcak bir ilgi ve misafirperverlikle karşılanan heyet, teşekkürlerini iletti.
2 Şubat 2024 Cuma 20:10

 
ÜLKÜ OCAKLARINDA ATAMA
Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Köksal Koç’un öncülüğünde yapılan değerlendirmeler sonucunda, Ortaöğretim Birim Başkanlığı görevine Yakup Bıyıklı atandı
26 Ocak 2024 Cuma 18:53

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TESOB’a ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret etti.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:44

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
BAŞKAN EKİM’DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına seçilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i tebrik ederek, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:31

 
MAÇKALI ÖĞRENCİLER AKÇAABAT FEN LİSESİ'NDE EĞİTİM DENEYİMİ YAŞADI
Maçka Cumhuriyet Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencileri, okul tanıtım gezisi kapsamında Akçaabat Fen Lisesi’ni ziyaret etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 16:35

 
AK PARTİ ‘GENÇ’ DEDİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i gösterdi.
18 Ocak 2024 Perşembe 15:39

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren ortak aklı kendisine rehber edinen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Akçaabat Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
16 Ocak 2024 Salı 19:31

 
Minikler spor oyunlarını çok sevdi!
Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, karne haftası dolayısıyla ve Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında okullarda çeşitli spor ve oyun etkinlikleri düzenliyor.
16 Ocak 2024 Salı 19:27

 
DEMİRCİ ORTAOKULU'NA KIYAFET DESTEĞİ
Türk Kızılay Akçaabat Şubesi, Demirci Ortaokulu öğrencilerine kıyafet desteği sağladı.
15 Ocak 2024 Pazartesi 18:25

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Kaya'dan TTSO'ya ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
9 Ocak 2024 Salı 17:10

 
Akçaabat Ortamahalle Müzesi'ne Yoğun İlgi!
Trabzon'un tarihi mirasını yaşatma amacıyla Akçaabat Belediyesi tarafından restorasyon ve envanter temini süreci mayıs 2023 yılında tamamlanan Ortamahalle Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.
5 Ocak 2024 Cuma 19:07

 
Genç’ten Başkonsolos Mohebati’ye taziye ziyareti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İran’ın Kirman eyaletinde gerçekleştirilen ve toplamda 103 kişinin ölümüne neden terör saldırılarından dolayı İran İslâm Cumhuriyeti’nin Trabzon Başkonsolosu Naser Mohebatiye taziye ziyaretinde bulundu.
5 Ocak 2024 Cuma 10:59

 
Ortahisar Belediye Meclisinden teröre ortak tepki
Ortahisar Belediyesi’nin 2024 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yönetiminde gerçekleştirildi.
2 Ocak 2024 Salı 18:13

 
Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası kutlandı.
Kavaklı ilköğretim / ortaokulunda düzenlenen Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.
14 Aralık 2023 Perşembe 19:21

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ZİYARET
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği Trabzon Şubesi Başkanlığı Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç’i Makamında ziyaret etti.
14 Aralık 2023 Perşembe 10:10

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
Ortahisar Belediyesi’nin spor kulüpleri zirveyi zorluyor!
Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol Takımı Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi’nde 9 puanla zirveyi zorluyor.
28 Kasım 2023 Salı 17:14

 
Çebi’den Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Çabalarıyla, fedakârlıklarıyla bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, neslimizin mimari tüm öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:05

 
TARİHİN İZLERİNİ AKÇAABAT’TA TAKİP EDİYORLAR
Akçaabat Belediyesi tarafından restore edilerek yeni bir turizm destinasyonu olarak Akçaabat’a kazandırılan Ortamahale ve Ortamahalle Müzesi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi odağı oldu.
1 Kasım 2023 Çarşamba 18:42

 
Kitap Günleri’ rekor ziyaretçiyle sona erdi
Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3. Kitap Günleri’ Trabzon’da 2023 yılında en çok ziyaretçiyi ağırlayan kitap etkinliği oldu.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:24

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
Eski Başkan Canalioğlu övdü, Genç ise teşekkür etti
Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediyesi’nin ‘Küçük Dostlar Kliniği’nden övgüyle bahsetti.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:27

 
DEMİRCİ YİNE SORUYOR
“Akçaabat belediye başkanı sayın Osman Nuri Ekim, yerel bir kanalda katıldığı bir programda:“İnşaat devam ediyor.Kazı çalışmalarına başladılar, tünel portalına geldiler. Bu süreç yürüyor. Hazine kamulaştırmasını kısmen tamamladılar.
28 Eylül 2023 Perşembe 19:32

 
Öncesi yıl Sonrası
Ortamahalle Müzesi
20 Eylül 2023 Çarşamba 18:23

 
Başkan Genç’ten Gaziler Günü mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Eylül 2023 Pazartesi 10:51

 
Genç, Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için KKTC’ye gitti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Kültür Derneği ile birlikte Girne’de organize edilen Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitti.
17 Eylül 2023 Pazar 09:39

 
Ortahisar sahili çöplerden temizlendi
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ’16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ kapsamında Faroz Balıkçı Barınağı’ndan Beşirli Sahili’ne kadar olan bölümde farkındalık etkinliği düzenledi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:18

 
BAŞKAN EKİM YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması vesilesiyle Cumhuriyet Ortaokulu’nda düzenlenen programa katıldı.
14 Eylül 2023 Perşembe 18:32

 
Çebi’de yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:34

 
Çebi mahaller arası mekik dokuyor
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, ilçe yönetimiyle birlikte mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.
9 Eylül 2023 Cumartesi 10:48

 
Okullar eğitime hazır
Ortahisar Belediyesi, 2023 yılında da okullara desteğini sürdürdü
7 Eylül 2023 Perşembe 17:32

 
BE_EDİYE’NİN ‘L’Sİ!
Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, Of Belediye’sinin L’sinden başlayarak ana sorunlarını ortaya koyan dikkat çeken yazılı basın açıklaması yaptı.
7 Eylül 2023 Perşembe 07:22

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kunduracılar Caddesi’ndeki bir iş yerinin önüne konulan cansız mankenlerle ilgili zabıta ekipleri tarafından yapılan işlem hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.
6 Eylül 2023 Çarşamba 00:52

 
AKÇAABAT’TA ORTAK AKILLA DAHA İLERİYE
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ortak akıl ve istişarelerle geliştirerek yürüttüğü çalışmalarında şehri her alanda daha da ileriye taşıyor.
4 Eylül 2023 Pazartesi 10:07

 
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Oyman adaylığını duyurdu!
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman yeniden adaylığını açıkladı.
26 Ağustos 2023 Cumartesi 08:59

 
Ortahisar Belediyesi’nin kadın çalışanlarına kombine bilet desteği
Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kadın Komisyonu arasında belediyenin kadın çalışanlarına yönelik protokol imzalandı.
25 Ağustos 2023 Cuma 20:32

 
Genç: “Her şey daha yeşil bir Ortahisar için”
Ortahisar, parklarla donanıyor
23 Ağustos 2023 Çarşamba 20:46

 
ORTAHİSAR’DA 3 ADET ARSA İHALE YOLUYLA SATILACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesi sınırlarında bulunan 3 adet taşınması ihale yoluyla satışa çıkaracak.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:41

 
TRT SANATÇILARINDAN TRABZON’DA UNUTULMAZ MÜZİK ZİYAFETİ
TRT sanatçıları ‘Şehir Konserleri’ kapsamında Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi’nde müzikseverlerle buluştu. Trabzon Valiliği ile Trabzon Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve birbirinden değerli sanatçıların çok sevilen eserleri seslendirdiği konser büyük beğeni topladı.
6 Ağustos 2023 Pazar 18:10

 
Trabzon yeni havalimanı sözü seçimle eskide mi kaldı?
Ortahisar CHP’li Meclis Üyesi Oktay Söğüt, seçimin kazanılmasıyla yeni havalimanın unutulduğuna vurgu yaptı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 19:27

 
BU SOKAKTA EMEKLE HARMANLANAN ÜRÜNLER SATILIYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Ortamahalle’de oluşturulan Sanat Sokağı’nda eli maharetli hanımlar, el emeği göz nuru ürünlerini satıyor.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 17:12

 
ÇEBİ BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması açısından hayati önemdedir.” dedi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 09:16

 
ENGELSİZ YAŞAM AKADEMİSİ YIL SONU ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Engelsiz Yaşam Akademisi 2022-2023 eğitim öğretim yılı sene sonu programını Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 08:45

 
Selahaddin Çebi'den Açıklama
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, çıktığı Körfez ülkeleri turunda yaklaşık 100 milyar dolarlık yatırım anlaşmalarına imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretine yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 08:38

 
ORTAHİSAR EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET
TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU TRABZON TEMSİLCİLİĞİN’DEN ORTAHİSAR EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET
11 Temmuz 2023 Salı 17:02

 
BAŞKAN ADAYI SELÇUK AYDIN'A KRAL KARŞILAMA
Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, eski milli boksör, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneğini ziyaret etti
7 Temmuz 2023 Cuma 19:06

 
ÇORUH EDAŞ’IN TRABZON’DAKİ YATIRIM PROJELERİ HIZLA DEVAM EDİYOR
Tüketici memnuniyetini ön plana alarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Trabzon’un Of ilçesinde alçak ve orta gerilim aydınlatma elektrik dağıtım şebekesi tesis çalışmalarını tamamladı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 19:01

 
TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:50

 
Çebi Başbağlar katliamını unutmadı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Başbağlar katliamının yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada: “Başbağlar, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, istiklal ve istikbalinine karşı yapılmış bir hainliktir, ihanettir.” dedi.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 09:15

 
Genç’ten Kurban Bayramı’nda ateşli silah uyarısı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı’nda vatandaşlara ateşli silahlarla kutlama yapmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:58

 
İNFLUENCERLAR VE YOUTUBERLER ORTAMAHALLE’Yİ KEŞFETTİ
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği Trabzon’u Keşfet programı kapsamında şehrimize Katar’dan gelen ve dünya çapında binlerce takipçisi olan ünlü influencerlar ve youtuberler Akçaabat’ın gözdesi Ortamahalle’yi gezdiler.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:51

 
AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörü olduğu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), KOSGEB Samsun Müdürlüğü, KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak olarak yer aldığı Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi'nin Bölgesel Koordinasyon Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:37

 
BAŞKAN EKİM KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesi vesilesiyle Akçaabat Yaylacık Ortokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
16 Haziran 2023 Cuma 16:46

 
Trabzon, Artvin, Riz, Gümüşhane,Giresun Ve Birçok İl İçin Uyarı! Aman dikkat!
İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor.
10 Haziran 2023 Cumartesi 18:06

 
Çebi’den teşekkür ziyaretleri
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.
1 Haziran 2023 Perşembe 13:30

 
Çebi: Adam kazandı, Türkiye kazandı
Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar’ın her seçim olduğu gibi yine farkını gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak Türkiye Yüzyılının temelini atmıştır.
28 Mayıs 2023 Pazar 20:05

 
Genç, muhtarlarla buluştu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar muhtarlarıyla 30. İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi.
25 Mayıs 2023 Perşembe 10:54

 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi'den CHP'ye ağır sözler!
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi'den CHP'ye sert sözler!
24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:53

 
AKÇAABAT’TA MİNİKLER YEREL YÖNETİMİ YERİNDE ÖĞRENDİLER
Akçaabat’ta Osmanbaba Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersi kapsamında yerel yönetimler hakkında kapsamlı bilgi edinmek için Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.
24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:35

 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç TTSO’yu ziyaret etti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’yu ziyaret ederek turizm sezonu öncesinde yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 16:15

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
CHP Trabzon Milletvekili adayı Akıncı“Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız”
CHP Trabzon Milletvekili adayı İlker Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar Bahçecik Mahallesini ziyaret etti.CHP Milletvekili adayı Akıncı, işe alımlarda liyakatin değil adam kayırmacılığın öne çıktığını belirterek “Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız” dedi.
12 Mayıs 2023 Cuma 09:18

 
EFENDİMİZİN İZİNDE SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI BÜYÜK BİR KATILIMLA AKÇAABAT’TA YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD)Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Ortaokullu Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon’umuz tüm ilçelerinde yaklaşık elli okulda 6 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir.
11 Mayıs 2023 Perşembe 20:07

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ’NE BÜYÜK İLGİ
Akçaabat Belediyesi tarafından Ortamahalle’de bulunan tarihi yapı aslına uygun olarak restore edilerek Akçaabat’ın turizmine kazandırıldı.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:29

 
Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Öğretmenlerinden Muhteşem Konser
Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerinden muhteşem konser.
4 Mayıs 2023 Perşembe 15:13

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner'in Önceliği Gençler.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Akçaabat ilçesine bağlı; Ortaalan ve Ambarcık Mahallelerinin ardından, Ortahisar ilçesine bağlı Ayasofya ve Fatih Mahallelerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip destek istedi.
4 Mayıs 2023 Perşembe 15:11

 
Genç’ten Trabzonlulara miting teşekkürü
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine yoğun katılım gösteren Trabzonlulara teşekkür etti.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:29

 
BARÜ, Orta Karadeniz’in en büyük kariyer fuarındaki yerini aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Samsun’da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarına (OKAF’23) katıldı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 18:29

 
Uyumadan çalışacağız
Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaretinde konuşan CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez, “Son 3 haftada depara kalkıyoruz.
24 Nisan 2023 Pazartesi 16:26

 
Genç, Ramazan Bayramı'nı kutladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
20 Nisan 2023 Perşembe 12:36

 
Yeniden Refah Partisi Sahaya İndi
Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Sn. Emin MENŞUR , Sn. Tuba BİLGİN , Ortahisar ilçe Başkanı Sn. İbrahim Aydın ve İl ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu önünde Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi stant çalışması ve iftar programı yaptılar.
18 Nisan 2023 Salı 10:06

 
Genç’ten Kadir Gecesi mesajı!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.
17 Nisan 2023 Pazartesi 11:40

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur