Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
projesini haberleri
 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
KOÇ’TAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ MUHALEFETE ÇAĞRI
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, yaptığı açıklamada 2019 yerel seçimleri öncesinde dile getirdiği Katlı Otopark projesinin yerine getirilmediğini ifade etti.
6 Ocak 2024 Cumartesi 17:55

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
BARÜ, uluslararası iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) uluslararasılaşma hedefi kapsamında hazırladığı Erasmus+ KA171 Projesinin kabul edilmesiyle eklenen yeni ülkelerle birlikte iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletmiş oldu.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:32

 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDEN PROJE ATAĞI
Akçaabat Fen Lisesi "My school is nature" adlı eTwinning projesini TRT Trabzon radyosu katkılarıyla tüm Türkiye' ye tanıttı.
20 Mayıs 2023 Cumartesi 18:32

 
MESLEKTE BİR GÜNÜM PROJESİNİN KONUĞU HALİS GÜNEŞ
HALİS GÜNEŞ MESLEKTE BİR GÜNÜM PROJESİNİN KONUĞU OLDU
25 Nisan 2023 Salı 20:30

 
"MESLEKTE BİR GÜN" PROJESİ GENİŞLİYOR..
Ağaçlı Ortaokulu 8.Sınıf öğrencileri Meslekte Bir Gün Projesini Ziyaret Etti
19 Ocak 2023 Perşembe 18:46

 
Trabzonlu Gençler E-spor ile Buluşuyor
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA) ve Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan "Trabzonlu Gençler Espor ile Buluşuyor" projesinin Trabzon ayağı Of Gençlik Merkezi'nde başladı.
19 Ocak 2023 Perşembe 10:49

 
TRABZON’DA ‘İLK EVİM İLK İŞ YERİM’ PROJESİNİN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinin kura çekim töreni, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun katılımıyla yapıldı.
24 Aralık 2022 Cumartesi 16:29

 
SOSYAL BELEDİYECİLİK KAPSAMINDA AKÇAABAT'TA HER MAHALLEYE BİR PARK
Akçaabat Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki "Her Mahalleye Bir Park" projesini hayata geçirerek mahallelerde çocuk parklarını oluşturuyor.
12 Kasım 2021 Cuma 16:58

 
Özgüneş’te yılın son satış etkinliği için açılış kurdelesi kesildi
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük toptan satış mağazası Özgüneş Plaza, ‘Senede 4 mevsim 4 Satış Etkinliği’ projesinin sonbahar satış etkinliğini gerçekleştirdi.
10 Kasım 2021 Çarşamba 17:01

 
Hüseyin Baş: Ev bir ihtiyaç değil temel bir haktır
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş katıldığı özel bir televizyon programında partisinin her vatandaşı ev sahibi yapma projesini anlattı.
4 Eylül 2021 Cumartesi 16:08

 
DENİZLE BULUŞMAK BU DEĞİL
İlçe Başkanı Oyman, Ganita-Faroz projesini eleştirdi
26 Nisan 2021 Pazartesi 07:34

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA HİJYEN SETİ
Akçaabat Belediyesi, Koronavirüs salgını vakalarının Trabzonda artış gösterdiği bu dönemde yeni bir Sosyal Sorumluluk projesini hayata geçirdi.
21 Şubat 2021 Pazar 15:50

 
Yaylalı Demiryolu Projesi’nde Gelinen Son Aşamayı Değerlendirdi
Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolu Platformu Sözcüsü Mustafa Yaylalı demiryolu projesinin Yatırım Programına alınması öncesi çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirterek, bundan sonra platform olarak kendilerinin gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.
29 Ekim 2020 Perşembe 09:16

 
MÜSİAD TURİZMİ CANLANDIRACAK PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR
Türkiye’nin turizm gelirini artırmaya yönelik projeler geliştiren ve bu alanda yoğun çalışmalar yürüten Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), daha önce Türkiye’yi keşfetmemiş olan yabancı turistin ilgisini çekebilmek ve yeni bir turizm kaynağı oluşturmak için Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.
20 Eylül 2020 Pazar 10:23

 
Akçaabat için yeni öneri sundu
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Akçaabat Sahil Yolu projesinin AK Parti Milletvekilleri tarafından yapılmayacağı duyurulduktan sonra kararın sevindirici olduğunu söyledi.
15 Mayıs 2020 Cuma 08:38

 
“Fark Yarat, Farkı Otizmli ile Yaşa”
Otizmli yetişkinlerin sosyal etkileşimlerini artırmayı amaçlayan “Fark Yarat, Farkı Otizmli ile Yaşa” isimli sosyal farkındalık projesinin dördüncü hafta etkinliği, Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nde gerçekleştirildi.
23 Kasım 2019 Cumartesi 12:23

 
Hüseyin Örs"bu Yol Yapılırsa Akçaabat Yok Olur"
​​​​​​​İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs Akçaabat’ta Yapılacak Deniz Dolgusu Yol Projesini Sorununu Meclis’te Gündeme Getirdi.
5 Ekim 2019 Cumartesi 11:19

 
GÜNER YOLU SORDU, ZORLUOĞLU CEVAPLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ve Akçaabat Belediye Meclis üyesi Aslan Güner meclis toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğluna Akçaabat Sahilinde yapılması planlanan yol projesini sordu.
18 Haziran 2019 Salı 21:20

 
Akçaabat İMKB Anadolu Lisesine Türkiye 2.liği Ödülü
Sıfır atık projesinin tanıtımı, değerlendirilebilen atıkların ülkemiz ekonomisine katkısını, çevreye kontrolsüz bırakılan atıkların doğaya verdiği zararlara ilişkin ülke genelinde öğrencileri düşünmeye sevk etmek; öğrencilerin çevreye ilgisini artırmak, öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak ve farkındalığı artırmak amacıyla yapılan yarışmada Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi geri dönüştürülebilen malzemelerden yapılmış 3 boyutlu proje kategorisinde Türkiye 2.si olmuştur.
15 Haziran 2019 Cumartesi 11:59

 
5 YILDA 5000 İSTİHDAM
Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut en büyük projesini son gün açıkladı
30 Mart 2019 Cumartesi 15:06

 
En önemli projemiz sevgi
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, 31 Mart’tan sonra önemli projeleri hayata geçireceklerini, ilçede değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceklerini belirtti ancak en önemli projesinin sevgi olduğunu söyledi.
23 Mart 2019 Cumartesi 17:02

 
Sıfır atık yaşanılabilir kent
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan’ın öncülüğünde ülke genelinde; israfın önlenmesi, doğal ve kamu kaynaklarının daha verimli kullanılması amacıyla başlatılan Sıfır Atık Projesini Trabzon’da ivedilikle sürdürdüklerini kaydetti.
4 Şubat 2019 Pazartesi 15:52

 
Sümela teleferik ihaleye çıkıyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Teleferik Projesinin yapım ihalesini 19 Şubat’ta gerçekleştireceklerini bildirdi.
21 Ocak 2019 Pazartesi 00:52

 
Gülcemal II. etap 22 Ocakta ihaleye edilecek
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, I. etap tahkimat ve dolgu çalışmalarını tamamladığı Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin II. etap tahkimat ve dolgu işini 22 Ocak’ta ihaleye çıkartıyor.
12 Ocak 2019 Cumartesi 18:24

 
Ortahisar Entegre Su Projesi için geri sayım devam ediyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde 51 mahallenin içme suyu şebekesini tümüyle yenileyecek olan Ortahisar (Trabzon) Entegre Su Projesinin yapım ihalesini 2019 yılı içinde gerçekleştirmek ve aynı yıl içinde inşa çalışmalarına başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.
2 Ocak 2019 Çarşamba 17:01

 
Şehir merkezi sahiline Gülcemal ile kavuşacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.
2 Aralık 2018 Pazar 00:45

 
TARIM İÇİN YENİ PROJE
Akçaabat Belediyesi Yöresel Kokulu Üzümü Korumak, Geliştirmek ve Bahçe Oluşturma Projesini hayata geçiriyor.
16 Ekim 2018 Salı 18:28

 
Hafif Raylı Sistem programa alınacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı oturumlarına devam edildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesini görüştüklerini ifade ederken, “Projeyi hazırlayıp bakanlığımıza iletmiştik. Sayın Bakanımız bütçe imkânlarını inceleyerek süreçte Trabzon’a kazandırılacağını belirttiler” dedi.
16 Ekim 2018 Salı 18:13

 
TARIM,TOPRAK SEVGİSİ’SERASINA ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Ziraat Odası’nın Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü ‘Toprak Tarım Sevgisi’ projesinin uygulama serasını ziyaret etti.
25 Haziran 2018 Pazartesi 23:10

 
Tabakhane’de yapım çalışmalarına başlandı
TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüme tabi tutulmakta olan Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesinin yapımına başlandı.
23 Nisan 2018 Pazartesi 14:36

 
Tabakhane’de ihale tamam
TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüme tabi tutulmakta olan Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesinin yapım ihalesi gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “İhale sürecinin tamamlanmasının ardından kısa sürede yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak yapım çalışmalarına başlanılacak” dedi.
2 Mart 2018 Cuma 18:19

 
Tabakhane ihaleye çıkıyor
Trabzon bir büyük eser daha kazanıyor. Kentsel dönüşüme tabi tutulmakta olan Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesinin yapım ihalesi 27 Şubat’ta gerçekleştiriliyor.
29 Ocak 2018 Pazartesi 08:24

 
MİNİK ELLER AĞAÇ TOHUM DİKTİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlı tarafından 2017-2018 Eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlayan ‘’Toprak Tarım Sevgisi’’ projesinin dördüncü uygulaması Söğütlü Anaokulunda gerçekleştirildi.
22 Aralık 2017 Cuma 17:33

 
AKÇAABAT'A DEV PROJE
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Işıklar suyunu Akçaabat’a getirecek ve ilçe merkezinin tamamında atık suları ileri düzeyde biyolojik arıtmaya tabi tutacak olan 105 milyon TL maliyetli Akçaabat Su ve Atıksu Projesinin 56 milyon TL’lik kısmını sahaya uyguladı.
18 Kasım 2017 Cumartesi 17:10

 
Firmalara OSB için ‘başlayın’ uyarısı
​​​​​​​Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen hibe almak için müracaatları olan firmalar olduğunu kimisinin işleminin devam ettiğini kimisinin de de projesini yapıldığını söyledi.
23 Haziran 2017 Cuma 16:32

 
Başkan:Gülcemal Projesini denetledi
Başkan Gümrükçüoğlu, Gülcemal Projesini denetledi
19 Nisan 2017 Çarşamba 00:04

 
Karadeniz’de 108 HES’in yapımından vazgeçildi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Doğu Karadeniz’de 108 adet HES projesinin yapımından vazgeçilerek iptal edildiğini bildirdi.Milliyet gazetesinden Meriç Tafolar'ın haberine göre,CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun soru önergesini yanıtlayan Bakan Albayrak, şunları kaydetti:
23 Eylül 2016 Cuma 20:37

 
Başkan projeyi bekliyor
Gümrükçüoğlu, TMMOB’un dal-çık projesinin bitimi için süre sınırı koymadığını söyledi
5 Mart 2016 Cumartesi 00:04

 
Çocuk Hastanesi ihaleye çıkıyor
KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon’da yapılacak ve Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyacak olan çocuk hastanesinin projesinin tamamlanarak kendilerine teslim edildiğini söyledi.
23 Eylül 2015 Çarşamba 09:41

 
Yeşil Yol masaya yattı
SON günlerde tartışma konusu olan ‘Yeşil Yol’ projesini kapsayan Doğu Karadeniz Bölgesi Turizm Master Planı'nda gelinen noktanın gözden geçirilmesi için projenin uygulayıcıları DOKAP Başkanı Ekrem Yüce başkanlığında Rize’de bir araya geldi.
25 Temmuz 2015 Cumartesi 07:19

 
Proje Toplantısı Yapıldı.
Akçaabat Su ve Atıksu Projesinin (Işıklar Suyu) Yönlendirme Komite toplantısı ve aynı projenin içmesuyu inşaatı açılış toplantısı Akçaabat Belediyesi Hasan Saka toplantı salonunda yapıldı.
28 Şubat 2014 Cuma 10:40

 
Okullar boyanıyor,türkiye uyanıyor.
CHP 2.projesini hayata geçirdi
10 Aralık 2012 Pazartesi 21:36

 
Bakan Kılıç Açıkladı
Spor Bakanı Suat Kılıç, Akyazı stadının projesinin hazırlandığını ve yılbaşından sonra ihale edileceğini açıkladı.
7 Kasım 2012 Çarşamba 18:17

 
Okullar Hayat Olsun
Milli Eğitim Bakanlığı'nın ülkemizde uygulamaya koyduğu ?Okullar Hayat Olsun' projesinin ilimizde protokol imza töreni Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın katılımıyla Valilik B toplantı salonunda gerçekleştirildi.
10 Nisan 2012 Salı 19:27

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur