Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
rs haberleri
 
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK
Akçaabat Belediyesi'nin Mayıs ayı meclis toplantısının ilk oturumu, 2 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek. Toplantıda önemli konular masaya yatırılacak.
1 Mayıs 2024 Çarşamba 20:01

 
TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ‘Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor’ projesi kursiyerleri Ankara ve Konya’da sektör temsilcilerini ziyaret etti. Kursiyerler, CNC makinesi, lazer kesim makinesi ve UV baskı makinesi üzerinden ahşap hediyelik eşya imalatı yapan firmaların çalışmalarını inceledi.
30 Nisan 2024 Salı 18:29

 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu lisesi,öğrencilerini Üniversite sınavlarına hazırlamakla kalmıyor aynı zamanda da öğrencilerin tercih edecekleri üniversiteleri belirlemede kendilerine yardımcı oluyor..
29 Nisan 2024 Pazartesi 18:55

 
Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu
Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Nasıl Bir Öğretmen İstiyoruz” adlı söyleşide Akçaabat ilçesi genelinde görev yapan deneyimli öğretmenler ve okul müdürleri, öğretmen adayı öğrencilerle ile bir araya geldi.
29 Nisan 2024 Pazartesi 18:52

 
BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2023 yılı patent performansının değerlendirildiği sıralamada “Siber Güvenlik”, “Finans” ve “Perakende ve E-ticaret” alanlarında Türkiye’de ilk 5’te yer almayı başardı.
29 Nisan 2024 Pazartesi 09:08

 
TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği tarafından kurulan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) 20. Yılı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Berlin’de kutlandı.
29 Nisan 2024 Pazartesi 00:33

 
TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin kariyer planlama süreçlerini desteklemek amacıyla teknik gezi düzenlendi.
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:33

 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Düzköy Meslek Yüksek Okulu (MYO) için önemli bir müjdeyi duyurdu. Üniversitenin kuruluşundan bu yana 6 Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu hatırlatan Aşıkkutlu, Çarşıbaşı'ndaki yeni MYO'nun bu yıl ilk mezunlarını vereceğini, Düzköy'deki MYO'nun ise aktif hale getirilme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 09:11

 
BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında 2 yıl süre ile akredite edilmeye hak kazandı.
25 Nisan 2024 Perşembe 18:54

 
BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen konferansta ‘1915 Olayları’ olarak bilinen dönemde yaşanan süreç, tarihsel bağlamı ve güncel boyutuyla ele alındı.
22 Nisan 2024 Pazartesi 10:26

 
ARSİN’DE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ TOPLANDI
Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.
21 Nisan 2024 Pazar 10:14

 
BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “baharın müjdecisi” olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı çeşitli kültürel, sosyal ve spor etkinlikleriyle kutlandı.
18 Nisan 2024 Perşembe 19:45

 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Sanatevi’nde gerçekleştirilen 10. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi’nin açılışına katıldı.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:38

 
AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA
Genç Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonlu milli boksör Havvanur’a, Büyükşehir Belediyesi’nden görkemli karşılama töreni düzenlendi
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:31

 
Kıyamet kopuyor!!!
Neymiş edendim; İstanbul’un ve ülkenin kırmızıya boyanmasında en büyük pay sahibi ve Akçaabat’ımızın evladı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyormuş, onlarda bütün halkımızı onu karşılamaya davet ediyorlarmış.
9 Nisan 2024 Salı 16:06

 
Rektör Uzun’dan Ramazan Bayramı mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:23

 
Rektör Uzun, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun Bartın, Karabük ve Zonguldak ilinde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu.
7 Nisan 2024 Pazar 14:29

 
“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

 
Çarşıbaşı’nda seçimleri Cumhur İttifakı kazandı
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre MHP’li Ahmet Keleş, 18 oy farkla belediye başkanı seçildi. CHP seçim sonuçlarına itiraz etti.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:06

 
Bal Ormanları İçin Arıcılara 2000 Adet Fidan Dağıtıldı
Orman Genel Müdürlüğü kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla birçok çalışma yürütmektedir bunlardan bir tanesi de arıcılık sektörünün desteklenmesi ve gelişimine yönelik çalışmalar yapmaktır
30 Mart 2024 Cumartesi 16:19

 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
BİZİM DERDİMİZ HİZMET BELEDİYECİLİĞİ
Üniversite, Toklu ve Çamoba Mahallelerinde Aydın’a büyük ilgi
29 Mart 2024 Cuma 15:24

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi…
SONUNA KADARSENİNLEYİZ BAŞKANIM
25 Mart 2024 Pazartesi 16:42

 
TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 2024 yılında çıkılacak çağrılara ilişkin takvim açıklandı.
25 Mart 2024 Pazartesi 13:15

 
Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret
Azerbaycan Gence Milletvekili Nagif Hamzayev, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
24 Mart 2024 Pazar 16:11

 
CHP İL BAŞKANI BAK, HALKA TEŞEKKÜR ETTİ, AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRDİ
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, çarşamba günü genel başkanları Özgür Özel’in katılımıyla düzenlenen halk buluşmasına gösterilen ilgiye teşekkür ederek, AK Parti'yi eleştirdi.
22 Mart 2024 Cuma 17:10

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
Trabzon Üniversitesi’nden Çevre Farkındalığı Festivali
Dünya Su Günü, Sıfır Atık Günü ve Orman Haftası kapsamında Trabzon Üniversitesinde renkli bir festival düzenlendi.
21 Mart 2024 Perşembe 17:00

 
BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında küçük yaşlardan itibaren bireylerin gelişimlerine destek verilmesi hedefiyle iş birliği protokolleri imzalandı.
21 Mart 2024 Perşembe 10:10

 
Ali Sürmen: Trabzon'da emniyet ve adli facia yaşandı! Sırtınızdaki formayı çıkarın...
Trabzonspor eski Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından, olayı soruşturan adli ve emniyet personeline yüklendi.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:42

 
Trabzonspor açıklaması
Trabzonspor’umuzun Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada meydana gelen olayları asla tasvip etmiyoruz. Lakin işin buraya gelmesine neden olan olayları detaylı bir şekilde at gözlüklerini çıkarıp görmek gerekir.
19 Mart 2024 Salı 17:28

 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
BARÜ’de kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen programda kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları söyleşi, resim sergisi ve müzik dinletisiyle anlatıldı.
14 Mart 2024 Perşembe 07:39

 
CHP ADAYI KALYONCU’DAN İSTİKLAL MARŞI KUTLAMASI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu İstiklal Marşı’nıın 103. yıldönümünü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
12 Mart 2024 Salı 14:07

 
OSMAN KALYONCU’DAN 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ MESAJI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu İstiklal Marşımızın 103. Yıldönümünü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
12 Mart 2024 Salı 13:30

 
GEDİKLİ, PROJELERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, kırsal kalkınma projelerini tanıttı.
11 Mart 2024 Pazartesi 12:53

 
BAŞKAN EKİM’DEN 12 MART MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
11 Mart 2024 Pazartesi 12:44

 
BARÜ’lüler doğal gölette “kano” üzerinde ders işlediler
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri sürdürülebilirlik odağında doğal yaşamın korunarak yerleşke içerisinde yağmur sularıyla oluşturulan gölette kano üzerinde ders işlediler.
8 Mart 2024 Cuma 10:08

 
Yomra Belediye Başkanından TÜRSAB Bölge Başkanlığına ziyaret.
Trabzon'un Yomra İlçesi Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Sn. Mustafa Bıyık ekibiyle birlikte, TÜRSAB Bölge Başkanlığımızı ziyarete geldiler.
6 Mart 2024 Çarşamba 18:20

 
Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi öğrencisi Mervenur Yılmaz’ın arkadaşıyla birlikte hazırladığı proje ‘Sosyalfest Engelsiz Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışmasında üçüncülük ödülü aldı.
5 Mart 2024 Salı 18:06

 
KAMPÜS KADES’E KATILDI
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Akçaabat İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) Bilgilendirme Konferansı Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
1 Mart 2024 Cuma 08:17

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
BARÜ’de iç ve dış paydaşlarla sürdürülebilirlik hedefleri değerlendirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantısında iç ve dış paydaşlar ile görüş alışverişinde bulunularak sürdürülebilir gelişim hedefiyle atılacak adımlar değerlendirildi.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:48

 
Hüseyin Baş: Atatürk karşıtlığı bir ajanlık faaliyetidir
BTP’nin Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik ve Yalova adayları Bursa’da düzenlenen programla tanıtıldı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:53

 
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI BÜYÜK COŞKUYLA AÇIKLADI
24 Şubat 2024 Cumartesi 18:18

 
BAŞKAN EKİM ‘DEN AKÇAABATLI HANIMLARA BÜYÜK DESTEK
Akçaabat Belediyesi, şehrimizdeki kadınlar için maharetlerini maddiyata dönüştürebilecekleri kurslar açıyor; ürettiklerini değerlendirebilmeleri için ise onlara özel alanlar oluşturuyor.
22 Şubat 2024 Perşembe 18:44

 
ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI AKÇAABAT ZİRAAT ODASI'NI ZİYARET ETTİ
Beşikdüzü Ziraat Odası Başkanı İlyas Al, Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, ve Çarşıbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk, Akçaabat Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:42

 
BARÜ’lü milli güreşçi Zeynep Yetgil, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencisi milli sporcu Zeynep Yetgil, Avrupa Güreş Şampiyonasında kadınlar 53 kiloda bronz madalya kazandı.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:09

 
‘YEŞİL İSTANBUL PROJE TANITIM TOPLANTISI’NDA KONUŞTU
İMAMOĞLU: DOĞAYI SADECE KENDİLERİNE AİT BİR KAZANÇ KAPISI GİBİ GÖREN ZİHNİYETE KARŞI; HALKÇI, ÇEVRECİ BİR ANLAYIŞI HAKİM KILMAK ZORUNDAYIZ
14 Şubat 2024 Çarşamba 19:02

 
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EVRİMLEŞEN İSTİKLAL CADDESİ
Akçaabat; çarşısıyla pazarıyla, bahçeler içerisine dağılmış tarihi evleriyle, sahilden daha gerilere kadar uzanan dağlarıyla eşsiz manzaraların yer aldığı bir kenttir.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:47

 
Trabzon’un Akçaabat İlçe Merkezi Derelerinde Islah Çalışmaları Devam Ediyor
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.
14 Şubat 2024 Çarşamba 17:53

 
BARÜ üniversite-sanayi iş birliğine bir yenisini daha ekledi
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile birlikte orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Yıldız Entegre ile iş birliği protokolü imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 08:57

 
Özbekistan’dan akademisyenler BARÜ’yü ziyaret etti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) imzaladığı uluslararası ikili anlaşmalar kapsamında Özbekistan’ın saygın üniversitelerinden gelen bir heyet tarafından ziyaret edildi.
13 Şubat 2024 Salı 00:00

 
TRABZONSPOR’DAN SEBAT GENÇLİK’E OTOBÜS
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, bu hafta sonu deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi ile karşı karşıya gelecek.
10 Şubat 2024 Cumartesi 11:26

 
ÇALMADIK KAPI, GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYORUZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilen mevcut başkan Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı arşınlıyor.
9 Şubat 2024 Cuma 17:50

 
Akçaabat Anadolu lisesi Mezunlarla Öğrencileri buluşturdu..
Akçaabat Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi;Geçen yıl mezun olmuş ve üniversiteye yerleşmiş öğrencileri 12.sınıf öğrencileri ile buluşturarak Üniversite üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.
8 Şubat 2024 Perşembe 19:12

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
CHP AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KALYONCU, “MAKAMIN DEĞİL, HALKIN BAŞKANI OLACAĞIZ”
Akçaabat ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aday Osman Kalyoncu, gittiği mahallelerde halkın büyük desteğiyle karşılanıyor.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:51

 
CHP AKÇAABAT MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu liderliğindeki heyet, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Mahalle Başkanları ile birlikte Akçaabat Ortaalan Mahalle Muhtarı Hüseyin Okumuş’u mahallesinde ziyaret etti. Ortaalan Mahalle muhtarı Hüseyin Okumuş ve Muhtar Azaları tarafından sıcak bir ilgi ve misafirperverlikle karşılanan heyet, teşekkürlerini iletti.
2 Şubat 2024 Cuma 20:10

 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan BARÜ’ye ziyaret
Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek senato üyeleriyle bir araya geldi.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:18

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
Rektör Uzun’dan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’e ziyaret
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’i ziyaret ederek BARÜ’nün uluslararası projesi ‘BİRUS’ hakkında bilgi verdi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 08:28

 
TESOB’un esnafa yönelik yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından turizm sezonu öncesinde esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor.
16 Ocak 2024 Salı 10:36

 
AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Açıklanıyor: Merakla Beklenen An!
Son dakika haberi olarak AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı için yeni tarih belli oldu. AK Parti'nin ertelenen aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.
15 Ocak 2024 Pazartesi 19:54

 
MHP’YE AKÇAABAT’TAN TEBRİK
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhur İttifakı'ndan aday gösterilen Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Mümin Nuhoğlu ve
12 Ocak 2024 Cuma 20:18

 
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Cantürk’ten Rektör Uzun’a ziyaret
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
12 Ocak 2024 Cuma 20:09

 
EGEMEN BAŞKAN'DAN 10 OCAK MESAJII
S.S Çarşıbaşı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Egemen Turan Kaynar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sebebiyle Bir Mesaj Yayınladı.
10 Ocak 2024 Çarşamba 20:12

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
Rektör Uzun’dan ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
9 Ocak 2024 Salı 19:01

 
2024 YILI % 50 HİBE DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (% 50 hibe) 15. Etap Başvuruları Başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:58

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
BARÜ’de “Gazze Soykırımı” sergisi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) öğrencilerin Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı eserlerin yer aldığı karma resim sergisi büyük ilgi gördü.
5 Ocak 2024 Cuma 18:42

 
Rektör Uzun, ABD’de “İsrail Sorunu” ile mücadeledeki akademik baskıları kınadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İsrail’e tepki gösterilerinde ifade özgürlüğünü savunan ABD’deki rektörlerin istifaya zorlanmasını akademik özgürlüğün daralması noktasında kabul edilemez olduğunu söyledi.
4 Ocak 2024 Perşembe 17:41

 
AKÇAABAT’IN GÜZELLİKLERİNİ MOTİFLERLE ANLATIYORLAR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği halinde açılan Halı Dokuma Kazaziye ve Takı Tasarım Kursularını ziyaret etti.
3 Ocak 2024 Çarşamba 18:42

 
TKDK'dan Girişimcilere Milyonlarca Liralık Destek!
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal AYDOĞDU, 2023 yılında Trabzon'da yatırım tutarı yaklaşık 65 Milyon TL olan projelerde, girişimcilere yaklaşık 49 Milyon TL hibe desteğinde bulunduklarını bildirdi.
3 Ocak 2024 Çarşamba 17:58

 
BARÜ’de afetlere karşı yeni bir eğitim modülü geliştiriliyor
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle çocuk, öğretmen ve ebeveynler için afet dayanıklılığı modülleri geliştirilerek olası durumlarda afetin etkilerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.
3 Ocak 2024 Çarşamba 10:34

 
BARÜ’nün yeni “Görsel Kimlik Kılavuzu” yayında
Bartın Üniversitesinin yeni sözel işareti “BARÜ” ile birlikte “Görsel Kimlik Kılavuzu” da yenilenerek uygulanabilir sade formatıyla yayına alındı.
2 Ocak 2024 Salı 17:48

 
BARÜ’nün sel ve kuraklığa çözüm arayacağı projede imzalar atıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) sel ve kuraklık risklerinin azaltılmasını hedeflediği proje kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile protokol imzalandı.
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:50

 
Egemen Kaynar'dan Yeni Yıl Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar ,Yeni Yıl Mesajı Yayınladı.
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:06

 
BAŞKAN EKİM GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gençlik Buluşmaları kapsamında Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
28 Aralık 2023 Perşembe 15:50

 
AKÇAABAT’TA MEHMET AKİF ERSOY ANILDI
Akçaabat Belediyesi organizesinde Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 87. Yıl dönümü vesilesiyle ‘Bilinç Tazeleyici Ulusal Bir Değer Mehmet Akif Ersoy’ konulu konferans düzenlendi.
25 Aralık 2023 Pazartesi 11:06

 
“Bağımsız Filistin İçin Kıyamdayız” yürüyüşü gerçekleştirdi.
Üniversitemiz Önderliğinde "Bağımsız Filistin İçin Kıyamdayız" Yürüyüşü Gerçekleştirildi
22 Aralık 2023 Cuma 17:20

 
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ'NDE MEHMET ÂKİF ERSOY SÖYLEŞİSİ
Akçaabat Anadolu Lisesi, İstiklâl Marşı şairi Mehmet Âkif Ersoy'un ölüm yıldönümü münasebetiyle "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında bir söyleşi düzenledi.
22 Aralık 2023 Cuma 17:20

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
SEBAT GENÇLİK EVİNDE GALİP: 2-0
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, ilk yarının son maçında bugün 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.
20 Aralık 2023 Çarşamba 17:13

 
Ben Değil Uğurlu Mahallesi Kazanacak
Akçaabat Uğurlu Mahallesi muhtar adayı Yılmaz Bahattin Kuzur ‘’kazanırsam ben değil Uğurlu halkı kazanır ‘’dedi.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:53

 
BAŞKAN EKİM SANAT AKADEMİSİ KURSİYERLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi tarafından kurulan Sanat Akademisi kursiyerleri ve aileleri ile bir araya gelerek sohbet etti.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:33

 
BARÜ’de ‘Sürdürülebilir Gelecek’ hedefiyle adımlar atılmaya devam ediyor
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.
17 Aralık 2023 Pazar 19:16

 
AGD VE İHH’DAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI
Filistin’de iki ayı aşkın yaşanan soykırıma tepkiler devam ediyor. AGD ve İHH Akçaabat ilçe temsilcilikleri olarak Filistin-Gazze’de yaşanan katliamlara tepki göstermek ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla 15 Aralık Cuma günü Akçaabat Atatürk parkında hayır çarşısı açtık.
17 Aralık 2023 Pazar 19:14

 
AKÇAABAT’TA HERKES SPOR YAPIYOR
Akçaabat Belediyesi bünyesinde açtığı spor kurslarıyla ve spor eğitim merkezleriyle Akçaabat’ta yediden yetmişe herkes spor yapıyor.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:01

 
BARÜ’de “İnsan Hakları Paneli” gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen panelde, Gazze’de yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekilerek farklı bakış açılarıyla dezavantajlı gruplar ele alındı.
12 Aralık 2023 Salı 17:25

 
O Bizim Juliet
“Şekspir’in Suçu Ne?” kapalı gişe izleyiciyle buluşmaya devam ederken izleyici tarafından ilgiyle karşılanıyor.
11 Aralık 2023 Pazartesi 18:15

 
Motor teknolojileri alanındaki lider kuruluş TRMOTOR’dan BARÜ’ye ziyaret
TRMOTOR Güç Sistemleri Teknoloji Başkanı Doç. Dr. Güven Yücesan ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:26

 
BARÜ sürdürülebilirlikte dünyanın en iyileri arasında
Bartın Üniversitesi (BARÜ), 85 ülkeden 1.183 üniversiteyi sürdürülebilirlik açısından değerlendiren UI Green Metric (Yeşil Ölçüm) sıralamasında dünyanın en iyi yükseköğretim kurumları arasında yer aldı.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:30

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur