Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
sitesi haberleri
 
BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2023 yılı patent performansının değerlendirildiği sıralamada “Siber Güvenlik”, “Finans” ve “Perakende ve E-ticaret” alanlarında Türkiye’de ilk 5’te yer almayı başardı.
29 Nisan 2024 Pazartesi 09:08

 
TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin kariyer planlama süreçlerini desteklemek amacıyla teknik gezi düzenlendi.
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:33

 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Düzköy Meslek Yüksek Okulu (MYO) için önemli bir müjdeyi duyurdu. Üniversitenin kuruluşundan bu yana 6 Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu hatırlatan Aşıkkutlu, Çarşıbaşı'ndaki yeni MYO'nun bu yıl ilk mezunlarını vereceğini, Düzköy'deki MYO'nun ise aktif hale getirilme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 09:11

 
BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında 2 yıl süre ile akredite edilmeye hak kazandı.
25 Nisan 2024 Perşembe 18:54

 
BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen konferansta ‘1915 Olayları’ olarak bilinen dönemde yaşanan süreç, tarihsel bağlamı ve güncel boyutuyla ele alındı.
22 Nisan 2024 Pazartesi 10:26

 
BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “baharın müjdecisi” olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı çeşitli kültürel, sosyal ve spor etkinlikleriyle kutlandı.
18 Nisan 2024 Perşembe 19:45

 
Rektör Uzun’dan Ramazan Bayramı mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:23

 
Rektör Uzun, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun Bartın, Karabük ve Zonguldak ilinde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu.
7 Nisan 2024 Pazar 14:29

 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret
Azerbaycan Gence Milletvekili Nagif Hamzayev, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
24 Mart 2024 Pazar 16:11

 
Trabzon Üniversitesi’nden Çevre Farkındalığı Festivali
Dünya Su Günü, Sıfır Atık Günü ve Orman Haftası kapsamında Trabzon Üniversitesinde renkli bir festival düzenlendi.
21 Mart 2024 Perşembe 17:00

 
BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında küçük yaşlardan itibaren bireylerin gelişimlerine destek verilmesi hedefiyle iş birliği protokolleri imzalandı.
21 Mart 2024 Perşembe 10:10

 
OSMAN KALYONCU SİTE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, saha çalışmaları kapsamında Yaylacık Mahallesi İlk Adım Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.
19 Mart 2024 Salı 16:50

 
BARÜ’de kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen programda kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları söyleşi, resim sergisi ve müzik dinletisiyle anlatıldı.
14 Mart 2024 Perşembe 07:39

 
BARÜ’lüler doğal gölette “kano” üzerinde ders işlediler
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri sürdürülebilirlik odağında doğal yaşamın korunarak yerleşke içerisinde yağmur sularıyla oluşturulan gölette kano üzerinde ders işlediler.
8 Mart 2024 Cuma 10:08

 
Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi öğrencisi Mervenur Yılmaz’ın arkadaşıyla birlikte hazırladığı proje ‘Sosyalfest Engelsiz Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışmasında üçüncülük ödülü aldı.
5 Mart 2024 Salı 18:06

 
KAMPÜS KADES’E KATILDI
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Akçaabat İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) Bilgilendirme Konferansı Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
1 Mart 2024 Cuma 08:17

 
BARÜ’de iç ve dış paydaşlarla sürdürülebilirlik hedefleri değerlendirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantısında iç ve dış paydaşlar ile görüş alışverişinde bulunularak sürdürülebilir gelişim hedefiyle atılacak adımlar değerlendirildi.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:48

 
BARÜ’lü milli güreşçi Zeynep Yetgil, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencisi milli sporcu Zeynep Yetgil, Avrupa Güreş Şampiyonasında kadınlar 53 kiloda bronz madalya kazandı.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:09

 
BARÜ üniversite-sanayi iş birliğine bir yenisini daha ekledi
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile birlikte orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Yıldız Entegre ile iş birliği protokolü imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 08:57

 
Özbekistan’dan akademisyenler BARÜ’yü ziyaret etti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) imzaladığı uluslararası ikili anlaşmalar kapsamında Özbekistan’ın saygın üniversitelerinden gelen bir heyet tarafından ziyaret edildi.
13 Şubat 2024 Salı 00:00

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
KALYONCU, TOSUN SANAYİ SİTESİ'NDE ESNAFLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, ilçe başkanı Emre Şahin Köroğlu ve ilçe örgütüyle birlikte Akçaabat Tosun Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:48

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan BARÜ’ye ziyaret
Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek senato üyeleriyle bir araya geldi.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:18

 
Rektör Uzun’dan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’e ziyaret
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’i ziyaret ederek BARÜ’nün uluslararası projesi ‘BİRUS’ hakkında bilgi verdi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 08:28

 
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Cantürk’ten Rektör Uzun’a ziyaret
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
12 Ocak 2024 Cuma 20:09

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
Rektör Uzun’dan ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
9 Ocak 2024 Salı 19:01

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
BARÜ’de “Gazze Soykırımı” sergisi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) öğrencilerin Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı eserlerin yer aldığı karma resim sergisi büyük ilgi gördü.
5 Ocak 2024 Cuma 18:42

 
Rektör Uzun, ABD’de “İsrail Sorunu” ile mücadeledeki akademik baskıları kınadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İsrail’e tepki gösterilerinde ifade özgürlüğünü savunan ABD’deki rektörlerin istifaya zorlanmasını akademik özgürlüğün daralması noktasında kabul edilemez olduğunu söyledi.
4 Ocak 2024 Perşembe 17:41

 
BARÜ’de afetlere karşı yeni bir eğitim modülü geliştiriliyor
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle çocuk, öğretmen ve ebeveynler için afet dayanıklılığı modülleri geliştirilerek olası durumlarda afetin etkilerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.
3 Ocak 2024 Çarşamba 10:34

 
BARÜ’nün yeni “Görsel Kimlik Kılavuzu” yayında
Bartın Üniversitesinin yeni sözel işareti “BARÜ” ile birlikte “Görsel Kimlik Kılavuzu” da yenilenerek uygulanabilir sade formatıyla yayına alındı.
2 Ocak 2024 Salı 17:48

 
BARÜ’nün sel ve kuraklığa çözüm arayacağı projede imzalar atıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) sel ve kuraklık risklerinin azaltılmasını hedeflediği proje kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile protokol imzalandı.
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:50

 
BAŞKAN EKİM GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gençlik Buluşmaları kapsamında Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
28 Aralık 2023 Perşembe 15:50

 
BARÜ’de ‘Sürdürülebilir Gelecek’ hedefiyle adımlar atılmaya devam ediyor
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.
17 Aralık 2023 Pazar 19:16

 
BARÜ’de “İnsan Hakları Paneli” gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen panelde, Gazze’de yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekilerek farklı bakış açılarıyla dezavantajlı gruplar ele alındı.
12 Aralık 2023 Salı 17:25

 
Motor teknolojileri alanındaki lider kuruluş TRMOTOR’dan BARÜ’ye ziyaret
TRMOTOR Güç Sistemleri Teknoloji Başkanı Doç. Dr. Güven Yücesan ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:26

 
BARÜ sürdürülebilirlikte dünyanın en iyileri arasında
Bartın Üniversitesi (BARÜ), 85 ülkeden 1.183 üniversiteyi sürdürülebilirlik açısından değerlendiren UI Green Metric (Yeşil Ölçüm) sıralamasında dünyanın en iyi yükseköğretim kurumları arasında yer aldı.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:30

 
MHP’den Trabzon Üniversitesine Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'nu ziyaret etti.
28 Kasım 2023 Salı 17:44

 
BARÜ, Halk Dansları ve Halk Müziği Şenliğine ev sahipliği yaptı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen “20. Üniversiteler Halk Dansları ve Halk Müziği Şenliği”ne 10 farklı üniversiteden 340 kişi katıldı.
26 Kasım 2023 Pazar 16:40

 
BARÜ’de Filistinli öğrenciler “Psikolojik Destek Programı”na alınıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkelerinde yaşanan insanlık dışı saldırılardan etkilenen Filistinli öğrencilere yönelik psikolojik destek hizmeti veriyor.
21 Kasım 2023 Salı 18:00

 
BARÜ’de ‘İlk Yardım Eğitim ve Eğitici Eğitimi Merkezi’ ilk sertifikalarını verdi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde kurulan ve Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen Batı Karadeniz’deki ilk ve tek “İlk Yardım Eğitici Eğitimi Merkezi” ilk eğitimlerini tamamladı.
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:33

 
Rektör Uzun’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
9 Kasım 2023 Perşembe 08:55

 
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Filistinli öğrencilerle bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenimlerine devam eden Filistinli öğrencilerle bir araya geldi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:25

 
BAŞKAN EKİM SİTE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin olarak gerçekleştirdiği site sakinleriyle buluşmaları kapsamında Söğütlü Mahallesi Yıldız Kent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.
3 Kasım 2023 Cuma 19:04

 
Türkiye’nin öncü kuruluşları BARÜ’de seminerler verdi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında TUSAŞ Motor Sanayi ve Havacılık Motorları (TEİ) ile HAVELSAN’dan isimler seminerler verdi.
3 Kasım 2023 Cuma 09:21

 
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un 100. yıl mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Türkiye Yüzyılında gençlerimizle yürümeye devam edeceğiz” dedi.
29 Ekim 2023 Pazar 17:38

 
BARÜ “Eğitim” ve “Mühendislik” alanlarında dünyanın en iyileri arasında
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Times Higher Education (THE) 2024 Dünya Üniversiteleri Sıralamasında “Eğitim” alanında dünyada ilk 500, “Mühendislik” alanında ise dünyada ilk 800’de yer aldı. Türkiye’de “Eğitim” alanında ilk 5’e girmeyi başaran BARÜ, “Mühendislik” alanında ise ilk 10’da gösterildi.
26 Ekim 2023 Perşembe 18:01

 
BARÜ’nün ‘Enerji’ alanındaki projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen proje kapsamında yapılacak yeni çalışmalarla enerji alanındaki verimliliğin artırılması hedefleniyor.
20 Ekim 2023 Cuma 19:30

 
BARÜ, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen törene Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsen Durkaya, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birgül Koçak Oksev, Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş, Fen Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şuayip Yüzbaşı ile Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Faruk Çalap ve BARÜ İklim Elçisi Mehmet Şahin katıldı.
10 Ekim 2023 Salı 15:33

 
14 farklı ülkeden araştırmacılar BARÜ’deki sempozyumda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Uluslararası Odun Dışı Orman Ürünleri Sempozyumu” 14 farklı ülkeden araştırmacıların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:10

 
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ TRABZON’DA AÇILIŞLARA KATILDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon’u teşrif ederek Arsin Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesi ve Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Camii ve Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:30

 
Rektör Uzun, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına katıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği (BKÜB) dönem toplantısına katıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:56

 
BARÜ 15’inci yılında dünyanın en iyileri arasında yer aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) kuruluşunun 15. yılında Times Higher Education (THE) 2024 Dünya Üniversite Sıralamasında ‘Araştırma Kalitesi’ kategorisinde 563. sırada yer alırken, genel sıralamada 1001-1200 bandına girmeyi başardı ve Türkiye’nin en iyi 12. üniversitesi oldu.
27 Eylül 2023 Çarşamba 17:55

 
İki üniversite arasındaki iş birliği imkânları görüşüldü
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret etti.
25 Eylül 2023 Pazartesi 17:03

 
BARÜ’de aile içi şiddete karşı müdahale programı geliştirildi
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) geniş kapsamlı araştırmalara dayalı verilerden hareket ederek aile içi şiddete karşı hazırladığı müdahale programı kitaplaştırıldı.
19 Eylül 2023 Salı 11:38

 
Trabzon Üniversitesi’nde İki Yeni Fakülte Kurulmasına Onay Verildi
15 Eylül 2023 Tarihli ve 32310 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Trabzon Üniversitesi bünyesinde iki yeni fakülte kuruldu.
15 Eylül 2023 Cuma 17:17

 
BARÜ “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” bölgedeki ilk ve tek merkez oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Sağlık Bakanlığı tarafından “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” noktasında yetkilendirilen bölgedeki ilk ve tek merkez oldu.
8 Eylül 2023 Cuma 19:02

 
Kontenjanların yaklaşık yüzde 100’ü dolan BARÜ’de, başarı puan ve sıralamaları yükseldi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) ‘YKS-2023 Merkezi Yerleştirme Sonuçları’nın açıklanmasıyla birlikte kontenjanların yaklaşık yüzde 100’ü dolarken, üniversite yerleştirme başarı puanları ve sıralamaları da yükseldi.
22 Ağustos 2023 Salı 20:14

 
BARÜ, uluslararası iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) uluslararasılaşma hedefi kapsamında hazırladığı Erasmus+ KA171 Projesinin kabul edilmesiyle eklenen yeni ülkelerle birlikte iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletmiş oldu.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:32

 
Vali Ustaoğlu’ndan Rektör Âşıkkutlu’ya Veda Ziyareti
Balıkesir Valiliği'ne atanan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu'ya veda ziyaretinde bulundu.
11 Ağustos 2023 Cuma 10:54

 
BARÜ, yüz yüze ve dijital rehberlik uygulamalarıyla rekor sayıda kişiye ulaştı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) 12 aya yaydığı program ve meslek tanıtımlarını tercih döneminde de sürdürerek aday öğrenciler ve ailelerine yönelik rehberlik faaliyetlerinde rekor sayıda kişiye ulaştı.
9 Ağustos 2023 Çarşamba 18:02

 
BARÜ “Tanıtım ve Tercih Günleri” ile aday öğrencilerin yanında oldu
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen “Tanıtım ve Tercih Günleri” etkinliğiyle 8 gün boyunda aday öğrenciler ve ailelerine alanında uzman akademisyenler tarafından destek verildi.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 10:52

 
BARÜ’de 2 programa daha Avrupa vizesi çıktı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu almaya hak kazanan yükseköğretim kurumları arasında yer alarak 2 programının daha kalite güvencesi onaylandı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:20

 
Trabzon’a ulusal davet
- Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, TVNet televizyonunda katıldığı “Tercih Rehberi” adlı canlı yayın programında 2023-2024 yükseköğretim programına ilişkin “TRÜ’nün Akademik Vizyonu” çerçevesinde önemli tespit ve değerlendirmelerde bulundu.
4 Ağustos 2023 Cuma 20:15

 
BARÜ 6. Ar-Ge Proje Pazarı başvuruları başladı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” heyecanı yeniden başlıyor. Başvuruların alınmaya başlandığı organizasyonda proje özetlerinin son gönderim tarihi 8 Ekim 2023 olarak açıklandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 16:22

 
Altıntepe’den Sanayi Sitesi Teşekkürü
Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla “acele kamulaştırma kararı” verilmesi özellikle sanayi çevrelerinde sevinçle karşılandı.
1 Ağustos 2023 Salı 17:05

 
AKÇAABAT KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İÇİN ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI
Akçaabat ilçesi Düzköy Vadisi’nde yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi için Acele Kamulaştırma Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından onaylanarak Resmi Gazetede yayımlandı.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:59

 
Trabzon Üniversitesi Stajyer Öğrencilerine Katılım Belgeleri Takdim Edildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı'nı Trabzon Üniversitesi’nde başarıyla tamamlayan 11 öğrenciye, ‘katılım belgeleri’ takdim edildi.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:07

 
BARÜ’nün gururlandıran başarısı: 7 yılda 4 bin 590 basamak yükseldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Webometrics Dünya Üniversite Sıralamasındaki yükselişini sürdürerek 7’nci yılında 4 bin 590 üniversiteyi geride bırakarak önemli bir başarıya imza attı.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 17:52

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
Rektör Uzun, İstanbul’da aday öğrencilerle bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İstanbul’da düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda aday öğrencilerle bir araya geldi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:14

 
Trabzon Üniversitesi, öğrencilere daha fazla seçenek sunuyor!
Trabzon Üniversitesinde yeni açılanlarla birlikte bölüm sayısı 59'a yükseldi. Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin 11'i yeni olmak üzere 59 bölümüyle öğrencilerini beklediği vurgulandı.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 10:40

 
Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması yayınlandı: BARÜ üst sıralarda
Bartın Üniversitesi (BARÜ), “Devlet Üniversiteleri Genel Memnuniyet Sıralaması”nda 18’inci sırada, “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet Sıralaması”nda ise ilk 5’te yer aldı. BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise “ÜNİAR Üstün Performans Ödülü”ne layık görüldü.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 18:16

 
TTSO’nun Mobilya Kümelenmesi projesi sektörü büyütecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD) tarafından şehrin mobilya üretimindeki ve ihracatındaki kapasitesini artırmayı amaçlayan Mobilya Kümelenmesi UR-GE Projesi’nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
11 Temmuz 2023 Salı 11:28

 
KTÜ Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi’nin 56’ncı dönem mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 10:02

 
TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:50

 
STAJ YAPANLAR DAHA KOLAY IS BULUYOR
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2023 Yaz döneminde üniversite birimlerinde staj yapacak olan öğrencilere “Etkili Bir Staj Nasıl Yapılır?” konulu eğitim semineri verildi.
4 Temmuz 2023 Salı 10:58

 
BARÜ Rektörü Uzun’un Kurban Bayramı mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
23 Haziran 2023 Cuma 21:42

 
Trabzon Üniversitesi’nden adalet ordusuna büyük güç
Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi 12. dönem mezunlarını verdi.
20 Haziran 2023 Salı 10:41

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
BARÜ, TYÇ logosuna sahip 40 üniversiteden biri oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu almaya hak kazanan 40 yükseköğretim kurumundan biri olarak Ankara’da düzenlenen etkinlikte yer aldı.
16 Haziran 2023 Cuma 15:41

 
BARÜ’de binlerce öğrenci mezun olmanın gururunu yaşadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) kuruluşunun 15’inci yılında yurt içi ve yurt dışından gelen binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen görkemli törenle öğrencilerini mezun etti.
12 Haziran 2023 Pazartesi 18:33

 
Halk Eğitim merkezi yıl sonu sergisi açtı
Akçaabat Halk Eğitimi merkezi yılsonu sergisini Halk eğitim merkezi binasında açtı. Serginin açılışına Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İl milli eğitim müdürü Evren Görmüş, Akçaabat jandarma komutanı yüzbaşı Barış Kesici Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri davetliler ve kursiyerler katıldı.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:47

 
Trabzon Üniversitesi’nde Çok Sesli Çocuk Korosu Konseri
Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı dolayısıyla Trabzon Üniversitesi’nde Çok Sesli Çocuk Korosu konseri düzenlendi. Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Ayşegül Ergene’nin yönetimindeki konser müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:25

 
Trabzon Üniversitesinde Mezuniyet Töreni
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni
7 Haziran 2023 Çarşamba 18:44

 
BARÜ, 40’a ulaşan ödülle “Engelsiz Erişimde” örnek üniversiteler arasına girdi
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “2023 Engelsiz Üniversiteler Ödülleri” töreninde 16 ödül birden alan Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye’de 4’üncü olurken “Engelsiz Üniversite Bayrak” sayısını da 40’a yükseltti.
5 Haziran 2023 Pazartesi 19:56

 
Beşikdüzü MYO 28. Dönem Mezunları ile Göz Kamaştırdı
28. Dönem Mezunlarını Veren Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Göz Kamaştırdı
3 Haziran 2023 Cumartesi 19:25

 
Trabzon Üniversitesi Protokolünde Tersine Göç Vurgusu
Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetimi ile Trabzon Üniversitesi arasında teknolojik ar-ge kapsamında birçok konuda iş birliği programını kapsayan protokol imzalandı. İmzaların ardından verilen ‘ters göç’ mesajları törene katılan herkesi heyecanlandırdı.
1 Haziran 2023 Perşembe 16:53

 
BARÜ, 2 alanda Türkiye birincisi, 26 alanda ise en iyiler arasında
Bartın Üniversitesi (BARÜ) TÜBİTAK tarafından hazırlanan raporda, ihtisaslaşma hedeflerini de kapsayan 26 araştırma alanında en iyi üniversiteler arasına girerken, 2 alanda ise Türkiye’de birincisi oldu.
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:13

 
BARÜ’ye ÜNİLİG Judo Türkiye Şampiyonasından madalya
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Hakan Akar, ÜNİLİG Judo Türkiye Şampiyonasında 100+ sıklette gümüş madalyanın sahibi oldu.
30 Mayıs 2023 Salı 17:44

 
Trabzon Üniversitesi Akademisyenleri Türk Halk Müziği Konseri ile Mest Etti
Trabzon Üniversitesi "Akademisyenler Türk Halk Müziği Topluluğu”, halk müziğinin seçkin örnekleri ile unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere katılan müzikseverler, koroyu dakikalarca ayakta alkışladı.
30 Mayıs 2023 Salı 17:24

 
BARÜ’deki etkinlikte geleceğin güvenilir yakıtı ‘hidrojen’ konuşuldu
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen etkinlikte alanının önemli bilim insanlarının katılımıyla enerji dönüşümünün yükselen değeri hidrojenin önemi ve ülkemize katacağı değer konuşuldu.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:09

 
Bartın Üniversitesi 15 yaşında
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 22 Mayıs 2008 yılında kurulan üniversitenin 15. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 19:56

 
Trabzon Üniversitesi’nden Teşekkür Belgesi
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanlarından Çalık’a ve Başarı Gösteren Akademisyen ve Öğrencilere Trabzon Üniversitesi’nden Teşekkür Belgesi
20 Mayıs 2023 Cumartesi 18:04

 
Trabzon Üniversitesi 5. Kuruluş Yıldönümünde Coşkulu Kutlama
Trabzon Üniversitesi’nin kuruluşunun 5. yıl dönümü Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kutlandı.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:30

 
Rektör Uzun’un 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
19 Mayıs 2023 Cuma 00:27

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur