Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
stanbul haberleri
 
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI
İlçe Başkanı Çebi: “İstanbul İttifakı koltuk uğruna Kandil’in uzantısı DEM ile kol kola girmektir. İttifak; milletle yapılır, Bayrakla yapılır, Devletle yapılır, Vatanla yapılır.” dedi.
14 Nisan 2024 Pazar 12:36

 
Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Trabzonspor eski yöneticisi ve Divan üyesi Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'a bayram ziyaretinde bulundu.
12 Nisan 2024 Cuma 20:00

 
Kıyamet kopuyor!!!
Neymiş edendim; İstanbul’un ve ülkenin kırmızıya boyanmasında en büyük pay sahibi ve Akçaabat’ımızın evladı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyormuş, onlarda bütün halkımızı onu karşılamaya davet ediyorlarmış.
9 Nisan 2024 Salı 16:06

 
İSTANBUL DEREAĞZI’NA AKÇAABATLI MUHTAR
Akçaabatlı Ahmet Topal İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde Dereağzı muhtarlığı görevine seçildi.
7 Nisan 2024 Pazar 15:17

 
AKÇAABAT İSTANBUL’A TAŞINDI
Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
AKÇAABATLI BAŞKAN’DAN AKÇAABATLI BAŞKAN ADAYINA DESTEK
İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu, Akçaabat ilçe Belediye Başkan adayı Osman kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi. CHP'nin dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında İmamoğlu, kalyoncu hakkında mesajlar verdi.
20 Şubat 2024 Salı 13:04

 
GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİDİR
Ramazanoğlu: “Ortahisar’a proje kazandırmak için İstanbul’da seçim kazanmaya umut bağlayanlar Ortahisar’ın yönetimini de İstanbul’a mı bırakacak?” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:31

 
Cemal Yıldız Yazdı!
SEÇİM HEYECANI ve İSTANBUL
8 Ocak 2024 Pazartesi 17:20

 
AYVAZ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Savaş Ayvaz Seçim Çalışmalarını İstanbul'da Sürdürüyor
22 Aralık 2023 Cuma 19:29

 
GURBETTE HEMŞEHRİ BULUŞMASI
Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için İstanbul’a giden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İstanbul’daki Akçaabatlıların kurdukları sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle de biraraya geldi.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:52

 
İstanbul'da Yapılan Seçim Anketinde İmamoğlu Önde
31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik partilerin aday belirleme çalışmaları devam ediyor. CHP'nin İstanbul adayının Ekrem İmamoğlu olacağı kesinleşirken, AK Parti'de henüz bir aday belirlenmedi.
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:03

 
Rektör Uzun, İstanbul’da aday öğrencilerle bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İstanbul’da düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda aday öğrencilerle bir araya geldi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:14

 
Şampiyon Gayretspor kupasını kaldırdı
İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta şampiyonluğunu daha önceden garantileyen Gayretspor şampiyonluk kupasını taraftarı önünde kaldırdı.
20 Haziran 2023 Salı 18:53

 
KAYBETTİĞİMİZ DEĞERLERİMİZ (GÜVEN)
1970 li Yıllarda ağabeyimiz İstanbul-Maltepe Sigara Fabrikasına memur atanmasından dolayı İstanbul’un Maltepe İlçesine bağlı Cevizli Beldesine okul tatillerinde gider karne tatilimizin belirli bir kısmını burada geçirirdik.
17 Haziran 2023 Cumartesi 18:30

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
MİLLET İTTİFAKI AKÇAABAT'TA
CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya ve CHP İstanbul Beylikdüzü Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık kalabalık bir ekiple dün Akçaabat hamamçimeni ve Yeni mahalle esnafının nabzını tutarak sırasıyla Dolmuşçular ve minübüsçüler durağı, sebze hali ve balıkçılar lokalini ziyaret ettiler.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 18:01

 
Trabzon Üniversitesi TEKNOFEST 2023’te
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda TEKNOFEST heyecanı 7. kez başladı. Dünyanın en büyük, Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2023’te Trabzon Üniversitesi de stant açtı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 18:17

 
Ekrem İmamoğlu yeniden Doğu Karadeniz’e geliyor!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 Nisan Cumartesi günü Giresun’a geliyor
11 Nisan 2023 Salı 17:01

 
AK Parti'nin milletvekili aday listesi belli oldu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul 2. bölge 1. sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ankara 2. bölge 1. Sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Ankara 3. Bölge 1.sıradan aday gösterildi.
10 Nisan 2023 Pazartesi 18:05

 
Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyor
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’a geliyor.
3 Nisan 2023 Pazartesi 16:59

 
YENİ BAŞKAN HALİL EROL OLDU!
İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneğinin Yeni Başkanı Akçaabatlı İş Adamı Saker Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erol Oldu.
23 Mart 2023 Perşembe 17:00

 
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Meral Akşener’le görüşecek
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya gelecek.
4 Mart 2023 Cumartesi 17:56

 
Depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi yurt dışına kaçarken yakalandı
Hatay'da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi, yurt dışına çıkmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.
10 Şubat 2023 Cuma 19:14

 
50 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ İLK HAK SAHİPLERİ EVLERİNE KAVUŞTU
İMAMOĞLU: AKILLARI HALA İSTANBUL SEÇİMLERİNDE, ÜLKE VE DÜNYA SİYASETİNDE RASTLAMADIĞIMIZ NUMUNELER BUNLAR İRADE GASPINA KARŞI DAĞ GİBİ DURACAĞIZ ORHANİYE KIŞLASI TEPKİSİ: ECDAT HASSASİYETLERİ RANT KAPISINA KADAR TEVFİK FİKRET’TEN ALINTI YAPTI: ‘ZAFER, BİRAZ DA HASAR İSTER.’ UMUDUNUZU KAYBETMEYİN. HASARIMIZ VAR, AMA BAŞARACAĞIZ
26 Ocak 2023 Perşembe 17:19

 
Tarımsal Öğretim Faaliyetinin Başlanmasının 177. Yılında ÜRETİM; BEREKETLİ OLSUN.
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetleri Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul Yeşilköy`de 10 Ocak 1846 Ayamama Çiftliği`nde kurulan Mektebi Zirai Şahane ile başlamıştır. "Bu okula ilaveten "Ziraat Mekteb-i Âli" yani 1892 yılında Halkalı Yüksek Ziraat Okulu açılmış bunu, Bursa‘da kurulan "Ziraat Ameliyat Mektebi" izlemiştir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 19:10

 
Mustafa Bak:Korkunun ecele faydası yoktur
14 Aralık 2022’de tüm Türkiye’nin de yakından takip ettiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan davada İstanbul 7. Asliye Ceza Mahkemesi YSK Başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na 2 Yıl 7 Ay 15 Gün hapis cezası ve Siyasi Yasak kararı vermiştir.
19 Aralık 2022 Pazartesi 16:49

 
Başkan Hacısalihoğlu'ndan İmamoğlu'na Destek!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.
15 Aralık 2022 Perşembe 16:12

 
YAŞAM TECRÜBELERİMİZİ GENÇLERLE PAYLAŞIYORUZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gençlik Buluşmaları kapsamında Akçaabat Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
8 Aralık 2022 Perşembe 17:05

 
Trabzon Üniversitesi İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na Katıldı
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından "Yeni yüzyılın yetenek merkezi (Talent hub of the new century)" teması ile 5 ve 6 Aralık tarihlerinde ilki gerçekleştirilen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na (İstanbul HR Forum) katıldı.
7 Aralık 2022 Çarşamba 16:52

 
Su uyur düşman uyumaz
Öncelikle Türkiye’mizin gözbebeği İstanbul’umuzda meydana gelen Terör olayında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan Rahmet geride kalan de yakınlarında sabırlar diliyorum.
18 Kasım 2022 Cuma 17:55

 
TTSO’da İsviçre ile işbirliği olanakları görüşüldü
İsviçre’nin Türkiye Büyükelçisi Jean Daniel Ruch ve İstanbul Başkonsolosu Julien Thöni, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
17 Kasım 2022 Perşembe 19:19

 
İMAMOĞLU VE AKŞENER GÜMÜŞHANE'DE
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, eski Gümüşhane Belediye Başkanı ve Milletvekili Mustafa Canlı anısına yaptırdığı Bilim ve Sanat Merkezinin açılışı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla bugün yapıldı
20 Ekim 2022 Perşembe 15:24

 
EKREM İMAMOĞLU YURT AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRDİ
Yurt açılışında konuşan İmamoğlu: bizden önceki yönetime göre, İstanbul'un yurt sorunu yoktu. dertleri, yurtları bir kısım vakıflar ve derneklere faydalandırmaktı
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:00

 
Erbakan: En çok 6’lı masadaki muhafazakâr partilere hayret ediyorum!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, Altılı masadaki muhafazakâr tabana hitap eden partileri eleştirerek, bu partilerin CHP ile ortak olup İstanbul Sözleşmesi’ni geri getirmeye alet olduklarını söyledi.
10 Ekim 2022 Pazartesi 00:27

 
İYİ Partili İbrahim Özkan'dan, Mustafa Bıyık ile ilgili dikkat çeken sözler!
Trabzon’da Yomra Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Trabzonspor Şampiyonluk Müzesinin açılışına katılmak üzere İstanbul’dan gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, 61saat’e çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
27 Eylül 2022 Salı 19:15

 
Dorukhan Toköz Trabzon'a geldi
Trabzonspor'da bir süre önce İstanbul’da başarılı bir operasyon geçiren ve tedavi süreci devam eden Dorukhan Toköz bugün kente geldi.
9 Eylül 2022 Cuma 15:14

 
GÜNEŞ İŞ DÜNYASINI AĞIRLADI
Türkiye’nin iş dünyasının önde gelen temsilcilerinden İstanbul’dan Renksan Group Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Göktepe, Afyon’dan Çağlayan Ambalaj ve Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Çağlayan ve Gaziantep’ten iş insanı Ali Durmuş, Trabzon’u ziyaret ettiler.
6 Ağustos 2022 Cumartesi 15:45

 
BÜROKRASİDE TRABZONLU KIYIMI
İstanbul Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin Görevinden Alındı.
26 Temmuz 2022 Salı 17:47

 
Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzon'da miting gibi bayramlaşma...
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramlaşmak için Trabzon’a geldi.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 18:00

 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, memleketi Trabzon'a geldi.
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 12:36

 
BAŞKAN İMAMOĞLU TURGUT ÖZAL’I ANMA TÖRENİNE KATILDI
Türkiye Cumhuriyeti’nin 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 29’uncu yılında Anıt Mezar’ı başında anıldı. Anma törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, merhum Özal’ın kabri başında saygı duruşunda bulunup, dua okudu ve çelenk bıraktı.
17 Nisan 2022 Pazar 10:35

 
İSTANBUL, 30 YENİ METROBÜSLE BULUŞTU
“İstanbul'un tek bir imzayla yönetilmesini, tek bir anlayışla yönetilme riskini bir insafa dayalı olarak bırakmayacağımızı dile getirmiştik.
12 Nisan 2022 Salı 09:18

 
Avrupa Bölgesi Göç ve Sağlık Yüksek Düzeyli Toplantısı İstanbul’da Gerçekleştirildi
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve Sağlık Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen ‘Avrupa Bölgesi Göç ve Sağlık Yüksek Düzeyli Toplantısı’ İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönderdiği videolu mesaj paylaşıldı.
19 Mart 2022 Cumartesi 19:19

 
İMAMOĞLU AKOM’U KASKETİYLE YÖNETİYOR
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da etkisini sürdüren Sibirya kökenli soğuk hava dalgası nedeniyle Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM)’da kurmaylarıyla birlikte mesaisini sürdürüyor.
11 Mart 2022 Cuma 18:25

 
ÖZKAN SÜMER’İN KABRİ ANIT MEZAR HALİNE GETİRİLDİ
Trabzonspor ve Türk futboluna hayatını adayan Özkan Sümer’in Trabzon’un Maçka ilçesindeki kabri, anıt mezara dönüştürüldü. Trabzonspor’un efsane ismi Sümer’in karakterinin yansıtıldığı anıt mezarın yapımını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu üstlendi.
7 Mart 2022 Pazartesi 18:54

 
Ahmet Suat Özyazıcı Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.
İstanbul Tuzla'da, Ord. Prof. Cahit Arf İlkokulu'nda Özkan Sümer Kütüphanesi ve Yunus Emre Ortaokulu'nda Ahmet Suat Özyazıcı Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.
20 Şubat 2022 Pazar 10:12

 
Akçaabat Borsa İstanbul Lisesi Avrupa'da sesini duyurmaya hazırlanıyor.
Akçaabat'ın akademik , sosyal , kültürel etkinlikleri ile dikkat çeken Akçaabat Borsa İstanbul Lisesi Avrupa'da sesini duyurmaya hazırlanıyor.
19 Şubat 2022 Cumartesi 19:07

 
AKÇAABATLILAR İSTANBUL'DA ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Akçaabat'ı İstanbul’da Temsil Eden Dernekler Ortaklaşa Etkinlik Düzenliyor.
28 Ocak 2022 Cuma 17:26

 
BEŞİKDÜZÜ ‘EŞ BAŞKANI!’ ERKEN GÖNDERİLDİ
İstanbul’dan Beşikdüzü’ne gönderilen ve siyaset dilinin bölgede ilk kez karşılaştığı için ‘eş başkan’ olarak nitelendirildiği Murat Düzgün bir önceki gün ilçeye veda etti.
16 Ocak 2022 Pazar 04:32

 
Tarım Eğitiminin Başlamasının 176. yılı herkese kutlu olsun
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetleri Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul Yeşilköy`de 10 ocak 1846 Ayamama Çiftliği`nde kurulan Mektebi Zirai Şahane ile başlamıştır.
11 Ocak 2022 Salı 07:37

 
Gizli Buzlanma Araklı’da İki Can Aldı
Trabzon'da, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp düştüğü fındık bahçesinde ters dönen otomobildeki CHP İstanbul eski il başkan yardımcısı Yeter Büyükdurmuş (59) ile eşi Eyüp Büyükdurmuş hayatlarını kaybetti, sürücü ise yaralandı.
24 Aralık 2021 Cuma 16:08

 
MECLİS KARARIYLA SATIŞA ÇIKARILIYOR
İstanbul Boğazı'nda uzun yıllar şehir hatları vapuru olarak hizmet verdikten sonra Trabzon'a gezinti teknesi olması amacıyla gönderilen ancak gezinti maliyetinin yüksek olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşikdüzü Belediyesi'ne verilen vapur, İlçe Belediye Meclisinin aldığı kararla satışa çıkarılıyor.
10 Aralık 2021 Cuma 10:02

 
İMAMOĞLU: EN ÇOK İHTİYAÇ DUYULAN ŞEY İŞSİZLİĞİN AZALTILMASI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Enstitü İstanbul İSMEK’in 4 Ekim’de hizmete giren ‘Maltepe Mutfak Sanatları Okulu’nu ziyaret etti.
2 Aralık 2021 Perşembe 16:32

 
Başkan Sarıalioğlu'ndan SMA hastası Fatma Zehra için destek çağrısı
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 ölümcül kas hastası olan Fatma Zehra Eken bebek için İstanbul Valiliği izni ile başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.
1 Aralık 2021 Çarşamba 17:11

 
Trabzon’da ilk defa işaret dili konseri düzenlenecek!
Ortahisar Belediyesi ile İstanbul Kültür Üniversitesi, ‘Farkında olmak, farklı olmaktır’ sloganı eşliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ‘İşaret Dili Konseri’ düzenleyecek.
1 Aralık 2021 Çarşamba 16:52

 
İSTANBUL’DA AKÇAABAT FARKI
İstanbul Trabzon Tanıtım Günlerinde Akçaabat Belediyesi damga vurdu.
17 Ekim 2021 Pazar 22:19

 
İSTANBUL YENİKAPI’DA AKÇAABAT COŞKUSU YAŞANDI
14-17 Ekim 2021 tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik alanında düzenlenen İstanbul Trabzon Tanıtım Günleri'nin açılışı büyük coşku içerisinde yapıldı.
16 Ekim 2021 Cumartesi 13:10

 
5.Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi iş birliğinde düzenlenen 5. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi’nde yenilikler, sorunlar ve alternatif çözümler ele alındı.
4 Ekim 2021 Pazartesi 16:15

 
İSTANBUL’DAKİ AKÇAABATLILARDAN YARDIM
İstanbul’da ticari faaliyetlerini sürdüren Akçaabatlı iş insanları Halil Erol ve Veysel Erol, ilçelerini de unutmuyorlar.
22 Eylül 2021 Çarşamba 20:03

 
KKTC KÖKENLİ BAŞKONSOLOS’TAN İMAMOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, anne-babası KKTC’li olan Birleşik Krallık’ın yeni İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo’yu Saraçhane’deki makam odasında ağırladı.
12 Eylül 2021 Pazar 18:35

 
Saldırılardan iktidarı sorumlu tuttular
İYİ PARTİ Trabzon İl Teşkilatı, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun uğradığı yumruklu saldırıyı yapılan basın toplantısıyla kınadı.
22 Ağustos 2021 Pazar 09:58

 
MARMARA DENİZİ ZİRVESİ YARIN BAŞLIYOR
İBB İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA), Marmara Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenleyeceği Marmara Denizi Zirvesi yarın başlıyor.
9 Ağustos 2021 Pazartesi 00:31

 
BTP’DEN CHP VE İYİ PARTİ’YE ZİYARET
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül ve beraberindeki heyet Millet İttifakını oluşturan partiler Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’yi ziyaret etti.
29 Temmuz 2021 Perşembe 10:54

 
Osman hocayla gurur duyduk
Kısa süre önce Kastamonu üniversitesinden emekli olan Öğretim görevlisi Osman Kalyoncu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul Akademi müdürlüğüne atandı.
23 Temmuz 2021 Cuma 21:06

 
İMAMOĞLU’NDAN DUYGULANDIRAN ÖZKAN SÜMER MESAJI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Vakfı’nın Özkan Sümer için düzenlediği anma ve ödül törenine bir video mesajı ile katılım sağladı.
16 Temmuz 2021 Cuma 00:39

 
Çebi: Dünya ticaretine yön vereceğiz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Kanal İstanbul’un Türkiye’yi küresel ölçekte dünya ticaretinin en önemli kavşak noktası haline getireceğini söyleyerek “Bu sayede bağımsız ve güçlü bir milli ekonominin sürdürülebilirliği ile milli egemenlik alanımızda sahip olduğumuz jeopolitik potansiyelimizin hayata geçirilmesi sağlanacaktır.” dedi.
28 Haziran 2021 Pazartesi 10:04

 
YEREL BASIN BİRLİĞİ’NDEN BTP LİDERİNE ZİYARET
Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Sayın Hüseyin Baş’ı İstanbul Florya’daki çalışma ofisinde ziyaret etti.
24 Haziran 2021 Perşembe 11:30

 
İMAMOĞLU, MALATYA’DA DA “BETON KANAL” MESAJI VERDİ
TAHRİBATIN EN DERİNİNİ İSTANBUL YAŞIYOR
18 Haziran 2021 Cuma 00:27

 
İBB’DEN PROF. DR. HAYDAR BAŞ SOKAĞI’NA ONAY
Bağımsız Türkiye Partisi’nin merhum genel başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın ismi İstanbul Bakırköy’de bir sokağa verildi.
11 Haziran 2021 Cuma 18:33

 
YEM DESTEĞİ İBB’DEN HALK SÜT ÜRETİCİDEN
İBB, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan İstanbullu üreticilere süt yemi desteğine başlıyor. Destekle üreticinin en büyük gider kalemi olan yem masrafı azaltılacak, üretilen süt de İstanbul’un çocuklarına dağıtılacak.
8 Haziran 2021 Salı 10:54

 
İMAMOĞLU, FAALİYET RAPORU OYLAMASI ÖNCESİNDE KONUŞTU
İMAMOĞLU, FAALİYET RAPORU OYLAMASI ÖNCESİNDE KONUŞTU: “İSRAF DÜZENİNİ KALDIRIP ATTIK; İSTANBUL’UN ATILIM YILLARINI BAŞLATTIK”
27 Mayıs 2021 Perşembe 18:08

 
İMAMOĞLU: “BİR ODAYA KAPANANLARIN DEĞİL, HERKESİN FİKRİ BİZE EN DOĞRU YOLU GÖSTERECEKTİR”
Geçtiğimiz şubat ayında kurulan İstanbul Ulaşım Platformu, ilk çalıştayını, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve konu paydaşlarının geniş katılımlarıyla gerçekleştirdi.
18 Mayıs 2021 Salı 10:41

 
EKREM İMAMOĞLU KAYINVALİDESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun annesi Havva Kaya Çarşıbaşı ilçesi Kovanlı köyünde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
11 Nisan 2021 Pazar 12:20

 
“Türkiye’nin İlk ve Tek Kadın Konulu Kütüphanesi’nin Arşiv ve Koleksiyonları”
Bartın Üniversitesi’nde “57. Kütüphane Haftası” etkinlikleri kapsamında İstanbul’da bulunan Türkiye’nin ilk ve tek kadın konulu kütüphanesi anlatıldı.
5 Nisan 2021 Pazartesi 09:28

 
898 BİN TL İDDİALARA YANIT GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden, Ulusal basında çıkan “Trabzon’un AKP’li Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, makam odasını İstanbul’dan 898 bin TL’ye mobil aldığı ortaya çıktı” yönündeki haberlerle ilgili yazılı bir açıklama geldi.
28 Mart 2021 Pazar 00:00

 
İmamoğlu, Maçka'daki çocukları sevindirdi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bağışçılarının yardımları Maçka'da 150 ilköğretim öğrencisine ulaştı.
26 Mart 2021 Cuma 19:54

 
İstanbul Sözleşmesini 20 Şubatta Yazmıştık
Köşe Yazarımız Ali Akça 20 Şubat Tarihli Yazısında (İstanbul Sözleşmesini Kaleme Almıştı)
23 Mart 2021 Salı 17:55

 
Dilek ve Ekrem İmamoğlu İskofya'ya otobüs hediye etti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Trabzon'u ve Çarşıbaşı'nı gururla temsil eden Türkiye Voleybol Federasyonu, Kadınlar 2. Lig 7. gurupta yarışan İskofya Voleybol takımına otobüs hediye etti.
22 Mart 2021 Pazartesi 10:59

 
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan İstanbul açıklaması...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li milletvekillerini ve PM üyelerini misafir etti.
16 Mart 2021 Salı 09:43

 
SERVET ANNE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu'nun cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ne getirildi.
14 Mart 2021 Pazar 15:22

 
İMAMOĞLU: “KADIN CİNAYETLERİNİ KONUŞMAKTAN UTANÇ DUYUYORUM. KADINLARI İKİNCİ PLANA ATAN ANLAYIŞLA YOL YÜRÜMEK MANTIKSIZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yerel Eşitlik Eylem Planı Protokolü” ile “Osmanlı İstanbul’unda Kadın” ve “Cumhuriyet İstanbul’unda Kadın” kitapları için düzenlenen tanıtım toplantılarında konuştu.
7 Mart 2021 Pazar 16:44

 
İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın “İnadına Kanal İstanbul’u Yapacağız” Sözlerine Yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kanal İstanbul’u inadına yapacağız” sözlerine yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul ile inatlaşmayı hala kendisine marifet görenlere 23 Haziran’ı hatırlatıyorum. İstanbul 1’den büyüktür” dedi.
26 Şubat 2021 Cuma 00:20

 
Ali Akça Yazdı
Bir Küresel Proje :İstanbul Sözleşmesi ve LGBT
20 Şubat 2021 Cumartesi 17:00

 
Erdoğan’dan İmamoğlu’na Trabzon esprisi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın cenaze töreninde 15-20 dakikalık sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.
19 Şubat 2021 Cuma 16:57

 
KAR KALINĞI 30 CM’E KADAR ÇIKTI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre yoğun ve etkili kar yağışı sonucunda kentin yüksek ve kırsal bölgelerinde kar kalınlığı 30 cm’e kadar ulaştı.
15 Şubat 2021 Pazartesi 17:25

 
Kadir Topbaş hayatını kaybetti
Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş hayatını kaybetti.
13 Şubat 2021 Cumartesi 17:12

 
KASKET ONU HAKEDENLERE YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞIR…
CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Oğulcan Çavuşoğlu, son günlerde Trabzon’da moda haline gelen kasketi, ziyaretine gittiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hediye etti.
10 Şubat 2021 Çarşamba 00:14

 
İMAMOĞLU: “2029 HEDEFİMİZ 622 KİLOMETRE RAYLI SİSTEM”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Raylı Sistemlerde Büyük Hamle” toplantısında konuştu. “Bu kenti yıllarca yönetenler, şehrin bu en büyük ve en hayati sorununu çözmek yerine, tam bir israf düzeni kurmuşlardı” diyen İmamoğlu, “23 Haziran 2019’da görevi teslim aldığımızda, İstanbul’da, duran hatlar dahil, toplam 12 raylı sistem hattının uzunluğu 140,90 kilometre idi. Bir gecede ihale edilmiş olan 7 hat, 29 Aralık 2017’de bir yazıyla durdurulmuştu.
7 Şubat 2021 Pazar 15:11

 
Bartın Üniversitesi'nde TEKNOFEST Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
Bartın Üniversitesi Proje ve Teknoloji Ofisi (PTO) Genel Koordinatörlüğü tarafından bu yıl İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST - 2021 öncesi bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.
7 Şubat 2021 Pazar 14:12

 
Bartın Üniversitesi "Yeni YÖK" projesinde İTÜ ve ODTÜ ile eşleşti
Bartın Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından hayata geçirilen “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında eşleştiği İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ile ortak çalışmalar yürütecek.
4 Şubat 2021 Perşembe 15:43

 
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetinin Başlamasının 175. yılı kutlama mesajı
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetleri Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul Yeşilköy`de 10 Ocak 1846 Ayamama Çiftliği`nde kurulan Mektebi Zirai Şahane ile başlamıştır.
9 Ocak 2021 Cumartesi 00:00

 
EKREM İMAMOĞLU'NDAN YENİ YIL MESAJI
2021 İstanbul’da birçok projeyi daha hayata geçireceğimiz bir yıl olacak.
31 Aralık 2020 Perşembe 19:33

 
Göktepe'den iş ortağı Güneş'e ziyaret
İstanbul'da temizlik ürünleri üzerine fabrikası bulunan Renksan Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Göktepe, Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki iş ortağı Halis Güneş'i ziyaret etti.
1 Aralık 2020 Salı 17:53

 
HACISALİHOĞLU VE BAK İSTANBUL'DA
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacıalihoğlu ve Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak Bir Dizi Ziyaret İçin İstanbul'a Gitiler
23 Kasım 2020 Pazartesi 20:41

 
Mustafa Canlı toprağa verildi
İstanbul'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı, memleketi Gümüşhane’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
28 Eylül 2020 Pazartesi 17:27

 
MY TURİZM'LE TATİL ZAMANI
GAP TURU,İSTANBUL TURU ,SAMSUN TURU VE KAPADOKYA TURU İÇİN ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN
26 Ağustos 2020 Çarşamba 19:48

 
Rektör Uzun, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Çelik’i ağırladı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri konusunda bir görüşme gerçekleştirdi.
11 Ağustos 2020 Salı 10:16

 
İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE HAYIR
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış Sandıkcı :Yapılacak en hayırlı iş İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmaktır!dedi. Genel Başkanımız konu ile ilgili en güzel açıklamayı yapmıştır.
6 Ağustos 2020 Perşembe 19:11

 
İmamoğlu Akçaabat’a aile ziyaretine geldi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Akçaabat Cevizli Köyündeki ailesini ziyarete geldi.
2 Ağustos 2020 Pazar 17:54

 
Fatih Sondaj Gemisi Trabzon’da
Karadeniz’de sondaj faaliyeti gerçekleştirmek üzere 29 Mayıs Cuma günü İstanbul’dan Karadeniz’e açılan Fatih Sondaj Gemisi, bugün öğle saatlerinde Trabzon’a geldi.
1 Haziran 2020 Pazartesi 17:10

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur