Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor ÖZTÜRKLER YAPI MARKET YENİLENDİ GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU! SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR SEBAT GENÇLİK GALİP AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NDEN ‘BAHAR KERMESİ’ KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
turizmi haberleri
 
AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU
Akçaabat, turizmin önemine vurgu yaparak ve yerel kültürü tanıtarak Turizm Haftası'nı coşkuyla kutladı. Belediye tarafından düzenlenen etkinliklerle şehre, turizmin değeri anlatıldı.
19 Nisan 2024 Cuma 19:31

 
Aydın’dan turizmcilere müjdeli haber geldi.
ORTAHİSAR’DA TURİZMİON İKİ AYA YAYACAĞIZ!
14 Mart 2024 Perşembe 17:43

 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
DAMA ÇIKAN KONUŞTU
Kariyer istiyorsanız turizmi bırakmayın
8 Kasım 2023 Çarşamba 18:51

 
Ticaret turizmi geliştirilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi başkanlığındaki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te başta sağlık turizmi olmak üzere iş birliği konularında temaslarda bulundu.
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:15

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ TARİHİ MAHALLEYE RENK KATTI
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle hem şehrin tarihi dokusunu koruyarak geleceğe aktarıyor hem de tarih turizmine büyük katkı sağlıyor.
23 Ağustos 2023 Çarşamba 20:37

 
Trabzon Turizmi İçin Daha Fazla Geç Kalınmamalı!
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda My Turizm Seyahat Acentesi sahibi İbrahim Değermenci, Trabzon ve bölge turizminin geleceği ile alakalı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:34

 
TTSO’nun Trabzon Sağlık Turizmi projesinin 3 yıllık yol haritası belirlendi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen Trabzon Sağlık Turizmi Projesi kapsamında İhtiyaç Analizi faaliyeti tamamlandı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:21

 
“Sahipsiz kalmış bir şehirde turizm”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon turizminde yaşanan sıkıntıları TBMM gündemine taşıdı, ardından konuyla alakalı bir açıklama yayınladı
14 Temmuz 2023 Cuma 17:06

 
TTSO üyesi firmalar Expo Med Batum fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından 4. Uluslararası Tıbbi Cihaz, Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı EXPO MED Batum’da stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:40

 
Kültür ve turizm Şehrimiz Adım Adım Maneviyattan Uzaklaştırılıyor
Her fırsatta kültür ve turizmi şehri diye andığımız güzide İlimiz ilçemiz adım adım maneviyattan uzaklaştırılıyor
4 Temmuz 2023 Salı 11:20

 
Azerbaycanlı acentelere Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından başlatılan sağlık turizmi çalışmaları kapsamında Azerbaycan’dan gelen turizm acentelerine, Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı, ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:22

 
AKÇAABAT’TA ORTAMAHALLE MÜZESİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle hem şehrin tarihi dokusunu koruyarak geleceğe aktarıyor hem de tarih turizmine büyük katkı sağlıyor.
26 Mayıs 2023 Cuma 18:52

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ’NE BÜYÜK İLGİ
Akçaabat Belediyesi tarafından Ortamahalle’de bulunan tarihi yapı aslına uygun olarak restore edilerek Akçaabat’ın turizmine kazandırıldı.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:29

 
TTSO’nun Sağlık Turizmi Projesi Türkiye’ye döviz kazandıracak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzon’un sağlık sektöründeki güçlü altyapısına uluslararası alandan büyük bir talep geldiğini belirterek, “Sağlık turizmi sektöründe yürüttüğümüz projelerle Trabzon’a, bölgeye ve ülkeye döviz kazandırıyoruz” dedi.
5 Mayıs 2023 Cuma 14:04

 
“Trabzon’u sağlık turizminde iyi bir noktaya taşıyacağız”
Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği’nin (DOKSAD) Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteğiyle gerçekleştirdiği “Doğu Karadeniz Bölgesinde Sağlık Turizmi Yetki Belgesine Sahip Kurum ve Kuruluşların Pazarlama Yeteneklerinin Geliştirilmesi” konulu eğitim programının açılışı yapıldı.
24 Nisan 2023 Pazartesi 16:19

 
EKİM:AKÇAABAT’IN GELECEĞİ TURİZMDİR
AKÇAABAT’IN TURİZMİNE BÜYÜK YATIRIM
1 Aralık 2022 Perşembe 13:54

 
Başkan Çebi: “Turizm, şehrimiz ve bölge kalkınmasının can damarıdır.
Çebi: “Turizm, şehrimiz ve bölge kalkınmasının can damarıdır. Turizmin ırkı, meşrebi, ülkesi olmaz.
19 Temmuz 2022 Salı 15:18

 
Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki turizm olanakları değerlendirildi
Bartın Üniversitesinde Batı Karadeniz Bölgesindeki turizmin farkındalığını artırmak ve destinasyonların olanaklarını değerlendirmek amacıyla bir sempozyum gerçekleştirildi.
20 Aralık 2021 Pazartesi 19:05

 
AKÇAABAT ÇARŞI BÖLGESİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
Akçaabat Çarşı Bölgesinde görsel bütünlüğün sağlanması, bölge turizminin gelişmesi ve Çarşı Bölgesinin ekonomik canlılığını artırmak amacıyla sokak sağlıklaştırma çalışmalarının ilk etabının ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde Akçaabat Belediyesi tarafından yapıldı.
5 Kasım 2020 Perşembe 18:40

 
Kantarcı ‘Yaptık oldu’ mantığını eleştirdi
TÜRSAB Bölge Başkanı Kantarcı, şehrin yatırımlarının turizmi doğrudan etkilediğini kaydetti
12 Ekim 2020 Pazartesi 15:50

 
Trabzon Kuzey Göz Merkezine Sağlık Bakanlığından tam not
Trabzon’da açıldığı günden bugüne bölgeye hizmet veren Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi, ayda yaklaşık 3 bin poliklinikle büyük bir ivme yakaladı. Trabzon ile kalmayıp ülkenin dört bir yanından ve yurt dışından bir çok hastayı tedavi eden merkez, Trabzon’da sağlık turizmine de önemli bir katkı sunuyor.
20 Ocak 2020 Pazartesi 15:53

 
ABD'li askerler Sümela Manastırından tarihi eserleri aldı
Türkiye’nin inanç turizmi yönünden önemli merkezlerinden birisi olan Trabzon’un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı’nın kayıp hazinesinin izi sürülüyor. Ortaya atılan iddialarda ABD'li askerlerin, Sümela Manastırına kamyonlarla çıkarak paha biçilmez tarihi eserleri yurt dışına kaçırdığı kaydedildi.
26 Ağustos 2019 Pazartesi 10:30

 
AKÇAABAT TA VİZYON PROJELER KONUŞULDU
Öncelikle Trabzon turizmine yön vermek amacıyla , Akçaabat Dağ ve Yayla Turizm Güzergahı Projesi ve Hıdırnebi Yaylası ve Yakın Çevresinin Turizm amaçlı Planlanması Proje Değerlendirme Toplantısı Akçaabat ta Trabzon Valisi İsmail USTAOĞLU'nun başkanlığında, Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi ve diğer paydaşlarla bir araya gelinerek yapıldı.
12 Şubat 2019 Salı 17:56

 
TURİZM, ORTAMAHALLE’DE MASAYA YATIRILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’ta yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Ortamahalle’de turizmi daha üst seviyeye taşımak amacıyla mahalle sakinleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.
13 Nisan 2018 Cuma 19:05

 
Yine Uzungöl ve Ayder’i hatırlattı
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, turizmin ülke açısından yükseliş döneminde olduğunu belirterek vatandaşlara çağrıda bulundu. Erdoğan son yıllarda önemli turizm hareketleriyle ön plana çıkan Doğu Karadeniz Bölgesi’ni de ilgilendiren açıklamaları twitter üzerinden yaptı.
3 Kasım 2017 Cuma 07:43

 
Akçakale Kalesi Restorasyon Çalışmaları Başlıyor
Akçaabat’ın tarihi ve kültürel değerlerinin ön plana çıkarılarak kültür turizmine katkı sunması ve gelecek nesillere miras bırakılması amacıyla Akçakale Kalesi restorasyon çalışmaları başlıyor.
12 Ekim 2017 Perşembe 17:32

 
Atatürk Köşkü’ne ziyaretçi akını yaşanıyor
Trabzon'un önemli tarihi ve turistik mekânlarından olan Atatürk Köşkü'nü, yılın ilk 8 aylık döneminde 136 bin 946 yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Trabzon'da turizmin yükselen bir değer olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, Soğuksu Mahallesi'nde çamlık arazi içindeki Atatürk Köşkü'nün yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği mekânlar arasında ilk sıralarda geldiğini ifade etti.
11 Eylül 2017 Pazartesi 21:21

 
Turizmde Yeni Rota Ayene Tepesi
Akçaabat Belediyesi Meclisinin onayıyla Ayene Tepesi’nde dağ ve doğa turizmini geliştirme hamlesi başlayacak.
10 Temmuz 2017 Pazartesi 17:39

 
Kaçak Yapıya Geçit Yok
Yüzlerce yıldır köylülerin hayatını kazandığı ve son yıllarda turizmin lokomotifi gözüyle bakılan Karadeniz yaylaları her geçen gün daha da betonlaşıyor.
10 Mayıs 2017 Çarşamba 17:43

 
Teşvik Trabzon’a geldi,turizmciler harekete geçti
TİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çavga, Trabzon Havalalimanı için “Acentelere verilen yakıt destek teşviği”nin Trabzon turizmi için olumlu yansımaları olacağını, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydetti.
1 Aralık 2016 Perşembe 07:41

 
Araplar Trabzon'da çılgınlar gibi...
Türkiye’nin Orta Doğu Turizminde parlayan yıldızı Trabzon’a Arapların ilgisi giderek artıyor. Son olarak Suudi Arabistan’da ulusal yayın yapan bir tv kanalı Trabzon’da tanıtım çekimi yaptı.
14 Kasım 2016 Pazartesi 17:11

 
İran’a mutlaka uçak seferi konmalı
TÜRSAB Bölge Başkanı Suat Gürkök yaptığı açıklamada turizmin çeşitlenmesi için İran’ın önemli olduğunu vurguladı. Gürkök, “Terör dolayısıyla İranlılar karayolunu kullanamıyor. Mutlaka uçak seferi konmalı.”dedi. Gürkök, Sümela’dan Uzungöl’e ve TÜRSAB seçimlerine bir dizi açıklama yaptı.
15 Ağustos 2016 Pazartesi 13:35

 
Akçaabat Mavi Saray'la Buluştu.
Trabzon’da özellikle deniz turizminin canlanması ve denizin ortasında, düğün, nişan, yemek, davet, toplantı, mezuniyet ve benzeri tüm organizasyonlar ile muhteşem Karadeniz turu için 500 kişi kapasiteli Mavi Saray Tekne Cafe Restaurant Akçaabatlıların hizmetine girdi.
8 Ağustos 2016 Pazartesi 19:42

 
Ve Kansız veda etti
Çeşitli dönemlerde çeşitli aralıklarla Trabzon’un kültür ve turizmine damga vuran Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız’ı mesai arkadaşlarına veda etti.
18 Haziran 2016 Cumartesi 05:45

 
Uzungöl’de termal su mu bulundu?
Dün, Turizm Çalıştayı, Uzungöl’de yapıldı.Bakan Soylu’nun ısrarla ve inatla takip ettiği çalıştay toplantılarının Trabzon turizmine büyük katkı sağladığı kanaatindeyiz.
6 Nisan 2016 Çarşamba 00:45

 
Bizim Ev Et Balık Tesisleri.
Turizmin Gözde Yeri Akçaabat'tan Haber Var. Yayladaki eviniz iddialı mı iddialı.
8 Kasım 2015 Pazar 16:49

 
BASINA DAVET
Son yıllarda hızlı bir gelişme sürecinde olan ilimiz turizmine yönelik değerlendirmelerin ve önerilerin görüşüleceği; 20 Ağustos 2015 tarihinde NOVOTEL’de kamu, üniversite basın ve sektör temsilcilerinden oluşan “ Trabzon Turizm Buluşmaları ” konulu bir toplantı yapılacaktır.
19 Ağustos 2015 Çarşamba 19:39

 
Trabzon Turizmde Önemli Mesafeler Aldı.
Yapacağımız Koordineli Çalışmalarla İlimizde Turizmi Dört Mevsime Yayarak Kalıcı Hale Getireceğiz
7 Ocak 2015 Çarşamba 18:11

 
Trabzon Sokaklarıyla Sınıfta Kalıyor.
TRABZON KRUVAZİYER TURİZMİNDE YILDIZI PARLARKEN SOKAKLARIYLA SINIFTA KALIYOR
15 Ekim 2014 Çarşamba 09:39

 
Vali Öz Turistler şikayetçi
Vali Öz, Arap turizminin geldiği noktayı özetledi
30 Eylül 2014 Salı 20:01

 
Arap Turistler Çok Memnun
DOĞU Karadeniz Bölgesi’ni Arap turizmine açan DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, bu yıl sezonun erken açıldığını belirterek, Trabzon ve Rize’ye gelen Arap turistlerin çok memnun kaldıklarını kaydetti.
15 Haziran 2014 Pazar 19:33

 
Mahkemeyi mahkemeye verelim!
TRABZON’DA yayla turizmini geliştirmek için inşa edilen ve ilk yaylakent olan Hıdırnebi Yaylakent, İl Özel İdaresi’nin sırtında ağır yük oluşturmaya devam ediyor.
7 Ekim 2013 Pazartesi 13:20

 
Yaylalarda kaçak furyası
DOĞU Karadeniz’de turizmin lokomotifi gözüyle bakılan Karadeniz yaylaları özellikle son 1 yıldır hızla betonlaşıyor.
24 Eylül 2013 Salı 19:59

 
Turiste yanlış yapan ihanet içindedir
Son yıllarda Trabzon’da yoğun bir artışın yaşandığı Arap turizmi konusunda Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, turistlere yanlış yapanların şehrine ihanet edeceğini söyledi.
4 Eylül 2013 Çarşamba 09:01

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur