Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
yle haberleri
 
Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu
Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Nasıl Bir Öğretmen İstiyoruz” adlı söyleşide Akçaabat ilçesi genelinde görev yapan deneyimli öğretmenler ve okul müdürleri, öğretmen adayı öğrencilerle ile bir araya geldi.
29 Nisan 2024 Pazartesi 18:52

 
108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Kut’ül Amare Zaferi’nin 108. Yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
29 Nisan 2024 Pazartesi 17:47

 
Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına çalışmaların büyük bir özveriyle sürdürüldüğünü söyledi.
29 Nisan 2024 Pazartesi 10:41

 
"OKUL-AİLE-ÇOCUK ÜÇGENİNDE SAĞLIKLI VE ETKİLİ İLETİŞİM"
Akçaabat Yeni Haber köşe yazarı ve yaşam koçu Huzur Topal, Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi öğrencileri için düzenlenen etkileyici bir söyleşi gerçekleştirdi.
23 Nisan 2024 Salı 20:44

 
BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “baharın müjdecisi” olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı çeşitli kültürel, sosyal ve spor etkinlikleriyle kutlandı.
18 Nisan 2024 Perşembe 19:45

 
AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen futbol turnuvası devam ediyor.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:45

 
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ramazan Bayramı vesilesiyle Akçaabat’taki şehit kabirlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
12 Nisan 2024 Cuma 19:24

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Abdulkadir Yılmaz, Ramazan Bayramı etkinlikleriyle ilgili olarak şunları söyledi:
12 Nisan 2024 Cuma 19:18

 
TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:15

 
TESOB camiası bayramlaştı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (TESOB) Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:04

 
AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Kaymakamlığı’nın organizesinde Akçaabat Atatürk Parkında Ramazan Bayramı vesilesiyle geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı.
10 Nisan 2024 Çarşamba 15:17

 
BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bayram namazının ardından TULAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı otobüs şoförleriyle kahvaltıda buluştu.
10 Nisan 2024 Çarşamba 15:10

 
AKÇAABAT BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ MUSTAFA ÇANKAYA'DAN BAYRAM MESAJI
31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nden Akçaabat Belediye Meclisi üyeliğine seçilen Mustafa Çankaya,Ramazan Bayramı Münasebetiyle Bir Bayram Mesajı yayınladı
9 Nisan 2024 Salı 19:09

 
Metin Yardım Mesaj Yayınladı
İlçemizin sevilen Esnaflarından Yardım Ticaretin sahibi Metin Yardım ramazan bayramı münasebetiyle bayram kutlama mesajı yayınladı.
9 Nisan 2024 Salı 16:11

 
BAŞKAN EKİM’DEN BAYRAM MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
9 Nisan 2024 Salı 14:47

 
SEBAT GENÇLİK SON SANİYEDE GALİP: 1-0
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, kazandığı son dakika golüyle kötü gidişatına dur devi ve 3 hafta aradan sonra 3 puanı hanesine yazdırdı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 10:55

 
Çakırgöl’de 4 mevsim turizm için çalışmalar başlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Çakırgöl turizm alanında 4 mevsim turizm yapılmasına olanak sağlayacak çalışmalara yol haritası oluşturması amacıyla master plan ve fizibilite raporu hazırlanması için DOKA desteğiyle çalışma başlattı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 10:41

 
Rektör Uzun, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun Bartın, Karabük ve Zonguldak ilinde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu.
7 Nisan 2024 Pazar 14:29

 
Çebi: Her bir oy namusumuz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tüm teşkilat olarak yarın yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek “Aziz milletimizin iradesinin sandığa yansıması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.
30 Mart 2024 Cumartesi 11:06

 
KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, son yıllarda Trabzon’un artan trendi olan turizm sektörüyle ilgili birçok projeyi hayata geçireceğini söyledi.
28 Mart 2024 Perşembe 16:05

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR
Akçaabat İlçe Halk kütüphanesi tarafından 60. Kütüphane Haftası nedeniyle organize edilen “İçimdeki Kütüphane” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:54

 
BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:42

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
ADALETSİZ BİR YARIŞ VAR
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başka Adayı Samet Ayvaz, Mahalli İdareler Genel Seçimi hazırlıklarının eşit ve adil bir ortamda yapılmadığını söyledi.
22 Mart 2024 Cuma 17:46

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında küçük yaşlardan itibaren bireylerin gelişimlerine destek verilmesi hedefiyle iş birliği protokolleri imzalandı.
21 Mart 2024 Perşembe 10:10

 
ŞEHİT AİLELERİ İFTARDA AĞIRLANDI
18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle ilçemizde bulunan şehit aileleri ile gaziler ve yakınları Akçaabat Kaymakamlığı’nın himayelerinde kurulan iftar sofrasında ağırlandılar.
19 Mart 2024 Salı 16:55

 
OSMAN KALYONCU SİTE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, saha çalışmaları kapsamında Yaylacık Mahallesi İlk Adım Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.
19 Mart 2024 Salı 16:50

 
OSMAN KALYONCU’DAN İFTAR SONRASI YOĞUN TEMPO
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Ramazan ayının girmesiyle birlikte saha programlarında vites yükseltti.
17 Mart 2024 Pazar 12:39

 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’dan dikkat çeken projeler..
Mübarek Ramazan ayı içinde bulunmamız münasebetiyle seçim çalışmaları sahura kadar devam ediyor. Tüm adaylar sabahın erken saatlerinden, sahur vaktine kadar seçmene kendini anlatıyor, projelerini ifade ediyor. Onlardan 31 Mart için destek istiyor.
15 Mart 2024 Cuma 17:01

 
BAŞKAN EKİM’DEN TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
14 Mart 2024 Perşembe 17:33

 
BARÜ’de kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen programda kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları söyleşi, resim sergisi ve müzik dinletisiyle anlatıldı.
14 Mart 2024 Perşembe 07:39

 
AKÇAABAT’TA 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI
Akçaabat Belediyesi organizasyonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Kuyu Yarışması düzenlendi.
8 Mart 2024 Cuma 18:57

 
BTP'NİN BAŞKAN ADAYI AYVAZ DAN BUGÜNE ÖZEL ANLAMLI MESAJ
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü vesilesiyle çeşitli açıklamalarda bulundu.
8 Mart 2024 Cuma 18:36

 
KADINLAR GÜNÜ’NDE FLOOR CURLİNG TURNUVASI
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Floor Curling Turnuvası sona erdi. Kadın öğretmenler ile kız öğrencilerin kurdukları ikili takımlarla yarıştıkları turnuvanın ödül töreni bugün yapıldı.
7 Mart 2024 Perşembe 20:47

 
AKÇAABAT'TA RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI BELLİ OLDU
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Akçaabat'ta sofraları süsleyecek olan Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. Lezzet ve bereketin simgesi Ramazan pidesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sofralarda önemli bir yer tutacak.
7 Mart 2024 Perşembe 10:13

 
Yomra Belediye Başkanından TÜRSAB Bölge Başkanlığına ziyaret.
Trabzon'un Yomra İlçesi Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Sn. Mustafa Bıyık ekibiyle birlikte, TÜRSAB Bölge Başkanlığımızı ziyarete geldiler.
6 Mart 2024 Çarşamba 18:20

 
Yeniden REFAHIN VAKTİ GELDİ
Yeniden Refah Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Resul Altın seçim çalışmalarına köylerde devam ediyor.
4 Mart 2024 Pazartesi 18:37

 
GEDİKLİ, SEÇMENLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, esnaf ve mahalle ziyaretleriyle seçmenle buluşuyor.
2 Mart 2024 Cumartesi 19:17

 
KAMPÜS KADES’E KATILDI
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Akçaabat İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) Bilgilendirme Konferansı Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
1 Mart 2024 Cuma 08:17

 
BARÜ’de iç ve dış paydaşlarla sürdürülebilirlik hedefleri değerlendirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantısında iç ve dış paydaşlar ile görüş alışverişinde bulunularak sürdürülebilir gelişim hedefiyle atılacak adımlar değerlendirildi.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:48

 
AKÇAABAT’TA ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMIYOR.
Trabzon Valiliği ile Akçaabat Belediyesi arasında yapılan protokol neticesinde Yıldızlı Mahalle’mizin üst kısmındaki bina, restore edilerek öğrenim çağı dışına çıkmış özel bireyler için eğitim merkezi haline getirildi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 18:38

 
HAZIRIZ KARARLIYIZ.
Bizlere gönüllerini açan, destekleriyle gücümüze güç katan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:56

 
BAŞKAN EKİM AKÇAABAT’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı karış karış geziyor.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:41

 
Çebi’den kurtuluş yıl dönümü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 10:35

 
BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
23 Şubat 2024 Cuma 18:32

 
OSMAN KALYONCU, AKÇAABAT KENT KONSEYİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Akçaabat Kent Konseyi'ni ziyaret ederek Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse ve konsey üyeleriyle bir araya geldi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:36

 
SAMİMYET VE TEVAZUYLA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sahadan geri gelmiyor.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:55

 
MUHTAR BİRİNCİ’DEN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI
Çiçeklidüz Mahalle Muhtarı Mustafa Birinci , 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
16 Şubat 2024 Cuma 19:33

 
BAŞKAN EKİM’DEN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
16 Şubat 2024 Cuma 09:23

 
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EVRİMLEŞEN İSTİKLAL CADDESİ
Akçaabat; çarşısıyla pazarıyla, bahçeler içerisine dağılmış tarihi evleriyle, sahilden daha gerilere kadar uzanan dağlarıyla eşsiz manzaraların yer aldığı bir kenttir.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:47

 
Trabzon’un Akçaabat İlçe Merkezi Derelerinde Islah Çalışmaları Devam Ediyor
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.
14 Şubat 2024 Çarşamba 17:53

 
AKÇAABAT’TA SANAT GECESİ
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Belediye Türk Sanat Müziği Korosu, Koro Şefi Eylem Derçin yönetiminde unutulmaz bir konserle sanatseverlerle buluştu.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
ÇALMADIK KAPI, GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYORUZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilen mevcut başkan Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı arşınlıyor.
9 Şubat 2024 Cuma 17:50

 
Akçaabat Anadolu lisesi Mezunlarla Öğrencileri buluşturdu..
Akçaabat Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi;Geçen yıl mezun olmuş ve üniversiteye yerleşmiş öğrencileri 12.sınıf öğrencileri ile buluşturarak Üniversite üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.
8 Şubat 2024 Perşembe 19:12

 
BAŞKAN EKİM MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Miraç Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
5 Şubat 2024 Pazartesi 19:13

 
CHP AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KALYONCU, “MAKAMIN DEĞİL, HALKIN BAŞKANI OLACAĞIZ”
Akçaabat ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aday Osman Kalyoncu, gittiği mahallelerde halkın büyük desteğiyle karşılanıyor.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:51

 
Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Ekim Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına hızlı başladı.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:17

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM TEŞEKKÜR ETTİ
2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkan Adaylığına gösterilen Osman Nuri Ekim, teşekkür etti.
3 Şubat 2024 Cumartesi 15:26

 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
KÜÇÜK: “DİLLENDİRİLEN BİLGİLERİN GERÇEKLE ALAKASI YOK”
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Küçük, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için resmi bir açıklama olmadan sosyal medya platformlarından yapılan paylaşımların kasıtlı olduğunu söyledi.
30 Ocak 2024 Salı 14:05

 
KALYONCU, TOSUN SANAYİ SİTESİ'NDE ESNAFLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, ilçe başkanı Emre Şahin Köroğlu ve ilçe örgütüyle birlikte Akçaabat Tosun Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:48

 
Bakan Uraloğlu Yarın Trabzon'da!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 26 Ocak Cuma günü memleketi Trabzon’da hemşehrileriyle bir araya gelecek.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:39

 
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan BARÜ’ye ziyaret
Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek senato üyeleriyle bir araya geldi.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:18

 
AKÇAABAT’TA ATIKLAR ELEKTRİK OLARAK GERİ DÖNÜYOR.
Akçaabat Belediyesi daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Akçaabat için sağlıklı ve sürdürülebilir çevre oluşturmak gayesiyle örnek çalışmalara imza atıyor.
23 Ocak 2024 Salı 17:57

 
AKÇAABAT’TA ‘HİCRET’ BELGESELİ ÇOK BEĞENİLDİ.
İçişleri Bakanlığı ile Kütür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle Akçaabatlılar Vakfı tarafından hazırlattırılan ‘Hicret’ adlı muhacirlik belgeselinin Gala Gösterimi yapıldı.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:51

 
Gazeteciler günümüzü kutladılar
10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle ilçemiz siyasi parti temsilcileri gazetemize gelerek günümüzü kutladılar.
11 Ocak 2024 Perşembe 18:49

 
EGEMEN BAŞKAN'DAN 10 OCAK MESAJII
S.S Çarşıbaşı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Egemen Turan Kaynar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sebebiyle Bir Mesaj Yayınladı.
10 Ocak 2024 Çarşamba 20:12

 
BAŞKAN EKİM “İSLAM ÂLEMİNİN REGAİB KANDİLİ’Nİ TEBRİK EDİYORUM”
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam Aleminin kandilini kutladı.
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:06

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm basın camiasının gününü kutladı.
9 Ocak 2024 Salı 18:36

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
Rektör Uzun, ABD’de “İsrail Sorunu” ile mücadeledeki akademik baskıları kınadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İsrail’e tepki gösterilerinde ifade özgürlüğünü savunan ABD’deki rektörlerin istifaya zorlanmasını akademik özgürlüğün daralması noktasında kabul edilemez olduğunu söyledi.
4 Ocak 2024 Perşembe 17:41

 
BARÜ’de afetlere karşı yeni bir eğitim modülü geliştiriliyor
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle çocuk, öğretmen ve ebeveynler için afet dayanıklılığı modülleri geliştirilerek olası durumlarda afetin etkilerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.
3 Ocak 2024 Çarşamba 10:34

 
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
2024 YILININ BÜTÜN DÜNYAYA BARIŞ GETİRMESİ DİLEĞİYLE
30 Aralık 2023 Cumartesi 19:50

 
BEŞİKTAŞ MEYDANINA KAVUŞTU
MEYDAN COŞKUSU, SÜPER KUPA TEPKİSİYLE BİRLEŞTİ
30 Aralık 2023 Cumartesi 17:57

 
Tekin’e istifa çağrısı yaptı
CHP 81 ilde yaptığı açıklamalarla cemaat ve tarikatlarla işbirliğinin süreceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i istifaya davet ediyoruz dediler.
26 Aralık 2023 Salı 18:36

 
AKÇAABAT’TA MEHMET AKİF ERSOY ANILDI
Akçaabat Belediyesi organizesinde Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 87. Yıl dönümü vesilesiyle ‘Bilinç Tazeleyici Ulusal Bir Değer Mehmet Akif Ersoy’ konulu konferans düzenlendi.
25 Aralık 2023 Pazartesi 11:06

 
Aday adayı Süleyman küçük çalışmalarına anlattı
Akçaabat Belediye başkanlığı nedeniyle aday adaylığını açıklayan Süleyman Küçük çalışmalarını Akçaabat ve mahallelerinde sürdürüyor.
22 Aralık 2023 Cuma 18:45

 
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ'NDE MEHMET ÂKİF ERSOY SÖYLEŞİSİ
Akçaabat Anadolu Lisesi, İstiklâl Marşı şairi Mehmet Âkif Ersoy'un ölüm yıldönümü münasebetiyle "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında bir söyleşi düzenledi.
22 Aralık 2023 Cuma 17:20

 
GURBETTE HEMŞEHRİ BULUŞMASI
Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için İstanbul’a giden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İstanbul’daki Akçaabatlıların kurdukları sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle de biraraya geldi.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:52

 
AKÇAABAT’TA HERKES SPOR YAPIYOR
Akçaabat Belediyesi bünyesinde açtığı spor kurslarıyla ve spor eğitim merkezleriyle Akçaabat’ta yediden yetmişe herkes spor yapıyor.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:01

 
ALTIN ÖĞÜN YÖRESEL ŞARKÜTERİ'NİN AKÇAABAT'TAKİ 4. ŞUBESİ AÇILDI
Akçaabat'ta uzun yıllardır hizmet veren Altınöğün Yöresel Şarküteri, İnönü Caddesi üzerinde açtığı dördüncü şubesiyle hizmet vermeye başladı.
11 Aralık 2023 Pazartesi 18:57

 
O Bizim Juliet
“Şekspir’in Suçu Ne?” kapalı gişe izleyiciyle buluşmaya devam ederken izleyici tarafından ilgiyle karşılanıyor.
11 Aralık 2023 Pazartesi 18:15

 
BAŞKAN EKİM SPORSEVERLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi bünyesinde sportif faaliyet gösteren sporcularla ve aileleriyle bir araya geldi.
11 Aralık 2023 Pazartesi 00:07

 
Aday Adayı Süleyman Küçük Çalışmalarına Başladı.
Akçaabat Belediye başkanlığı nedeniyle aday adaylığını açıklayan Süleyman Küçük çalışmalarını Akçaabat ve mahallelerinde sürdürüyor.
8 Aralık 2023 Cuma 18:39

 
İKİ KURUMDAN ÖNEMLİ ETKİNLİK
Özel Akçaabat Alp Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'den 3 Aralık Engelliler günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.
5 Aralık 2023 Salı 19:26

 
Akçaabat sahil parkın açılışı yapıldı
Sahil Parkı Yenilenen Yüzüyle Akçaabatlılar Gününde Açıldı
28 Kasım 2023 Salı 18:13

 
AKÇAABAT’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Akçaabat Belediyesi önü Atatürk Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni yapıldı.
24 Kasım 2023 Cuma 17:31

 
Çebi’den Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Çabalarıyla, fedakârlıklarıyla bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, neslimizin mimari tüm öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:05

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ TRABZON ŞUBE BAŞKANLIĞI ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Avrasya Basın Yayın Birliği Trabzon Şube Başkanı Cemal Yıldız 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı. Yıldız Bildiride şöyle dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:03

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
‘GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE AKÇAABAT’ ADLI KONFERANS YAPILDI
Akçaabat’ın ilçe oluşunun 137. Yıldönümü münasebetiyle Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Geçmişten Günümüze Akçaabat’ adlı konferans yapıldı.
21 Kasım 2023 Salı 17:24

 
Sahil Park Beğenildi
Akçaabat Sahil Park, yenilenen yüzüyle beğeni topladı.
13 Kasım 2023 Pazartesi 19:09

 
BAŞKAN EKİM’DEN 10 KASIM MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:08

 
BAŞKAN EKİM SİTE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin olarak gerçekleştirdiği site sakinleriyle buluşmaları kapsamında Söğütlü Mahallesi Yıldız Kent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.
3 Kasım 2023 Cuma 19:04

 
AKÇAABAT’TA KAN BAĞIŞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası sebebiyle Akçaabat’ta farkındalık yaratacak ‘Kan Bağışı’ kampanyası düzenlendi.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:24

 
TTSO’yu ziyaret eden Çanakkale heyeti ile iş birliğikonuları görüşüldü
TTSO- Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:23

 
Özel bireyler ‘En Mutlu Köy’de hayallerini gerçekleştirecek
Özel gereksinimli bireylerin ‘En Mutlu Köy’ü açıldı
26 Ekim 2023 Perşembe 18:17

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur