Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YENİ MAHALLE SAHİL PARKINA YENİ KAMELYA AK PARTİ HEYETİ, SANAYİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ AKÇAABAT’TA ÇOCUKLARIN SOSYAL GELİŞİMİ DESTEKLENİYOR META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​ BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi "AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI!" ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINDAN ÇAĞRI MESLEKTE BİR GÜN PROJEMİZ ULUSAL BASINDA SERA VADİSİ MUHTARLARINDAN KAYMAKAM’A ZİYARET MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti. MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
Akçaabat Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci oturumu, bugün gerçekleşti.
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT SPOR MERKEZİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE
 

AKÇAABAT SPOR MERKEZİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Mülkiyeti Akçaabat Belediyesi’ne ait eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürüldü.

20 Eylül 2023 Çarşamba 18:15
Yazdır

2019 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ‘in vaatleri arasında bulunan, aynı anda birden çok yaş grubuna ve kişiye hizmet verilebilecek kapasitedeki spor salonunun yapımı Akçaabat Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı.

Akçaabat Belediyesi Çok Amaçlı Spor Merkezi’nde; çeşitli branşlarda spor yapan sporcuların kullanabileceği 2 adet büyük spor salonu, eğitim sınıfları, sporculara özel soyunma odaları, dinlenme alanı ve kafeterya mevcut.

SÖZ VERİLEN ÇALIŞMALAR BİRER BİRER TAMAMLANIYOR

Akçaabat Belediyesi tarafından  projelendirilerek hazırlanan ve sporseverlerin kullanımına sunulan Çok Amaçlı Spor Salonu, yediden yetmişe tüm sporseverlere hizmet veriyor.

Sportif branşların bir çoğunu açılan birbirinden farklı kurslarla Akçaabatlılarla buluşturan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; şehrin ihtiyacı olan tam donanımlı, geniş kapasiteli, fonksiyonel bir spor merkezi oluşturulduğunun altını çizdi.  Kültürde, sanatta ve sporda aktif olan Akçaabat’a ve Akçaabatlılara yakışır işlerin teker teker hayat bulduğunu da dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hizmete yeni açılan Çok Amaçlı Spor Salonu’nun detaylarını şu ifadelerle anlattı; “ 2019 yılında göreve gelmeden önce söz verdiğimiz projeleri birer birer hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Tam donanımlı, her kesime, her yaşa ve her aileye hitap edecek olan Spor Merkezimizin tamamlanıp vatandaşlarımızın kullanımına sunulmasıyla birlikte kapalı spor alanı kapasitemizi büyütmüş oluyoruz. Bu sayede daha fazla vatandaşımıza daha verimli spor hizmeti veriyoruz.  Belediye olarak yaşam boyu spor felsefesiyle hareket ederek tüm hemşehrilerimizi spor ve hareketli yaşama teşvik edecek işler yapıyoruz. Geçmişte düğün salonu olarak kullanılan yaklaşık 900 m2 alana yaptığımız Çok Amaçlı Spor Salonumuz da bu amaca hizmet ediyor. Burada uzman antrenörler tarafından step- aerobik-pilates, Karate-Judo-Jimnastik, eğitici-yaratıcı drama gibi birçok kurs ve daha fazlası verilebilecek. Spor Merkezimizde 2 adet büyük spor salonu, kafeterya, teknolojik donanıma sahip derslik yer alıyor. Spor Merkezimizin bazı yerlerinde çocuklara ve sporculara yönelik tırmanma duvarları oluşturacağız bazı duvarlarında ise yaş gruplarına göre eğitsel oyunlar yer alacak. Spor Merkezimiz herkese hitap edecek. Bir aile düşünün; anne spor salonunda spor yaparken baba kafeteryada vakit geçirebilecek çocuk çok amaçlı dersliğimizde yapılan etkinliklere katılabilecek. Hem ailecek verimli hem de ilgi alanlarına göre vakit geçirmiş olacaklar. Böylece, spor kültürü küçükken ve ailede başlayacak. Spor salonumuzda alanında uzaman profesyonel antrenörler spor kurslarındaki sporcularımıza spor konusunda rehberlik ediyorlar.  Tüm bunların yanı sıra kapalı spor salonu kapasitemizin artması bizlere daha çok spor branşında kurs açabilme ve daha çok kişiye erişebilme fırsatı da sunuyor. Gönlümüzün baş tacı olan güzel ilçemiz Akçaabat’ımız için ne yapsak azdır. Hayat verdiğimiz projelerimizle, işlerimizle ve çalışmalarımızla tüm kulvarlarda Akçaabat’ımızın adından söz ettirme kararlılığındayız. İlk günkü istek, azim, kararlılık, aşk ve heyecanla şehrimiz için hemşehrilerimiz için daima çalışacağız.”

Anahtar Kelimeler: Mülkiyeti, Akçaabat, Belediyesi’ne, ait, eski, Belediye, binasında, bulunan, düğün, salonu, tadilat, edilerek, her, kesime, hitap, edebilecek, ‘Çok, Amaçlı, Spor, Merkezi’ne, dönüştürüldü
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1494 Kristof Kolomb, Jamaika'ya vardı.
1814 I. Napolyon, Elba Adasının Portoferraio kasabasına vardı ve sürgün hayatı başladı.
1865 Abraham Lincoln suikast sonucu öldürülüşünden üç hafta sonra Springfield Illinois'de toprağa verildi.
1904 Panama Kanalı'ın inşasına başlandı.
1912 İtalya, Rodos adasını işgal etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur