Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor ÖZTÜRKLER YAPI MARKET YENİLENDİ GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU! SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR SEBAT GENÇLİK GALİP AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ’NDEN ‘BAHAR KERMESİ’ KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
Başkan Ekim'den İstek  Var
 

Başkan Ekim'den İstek Var

Bu yazı ve yazıdaki âcizane fakat halisane isteğimiz, Değerli Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim ve Ak Parti başta olmak üzere tüm Siyasi Parti Yöneticilerimize arz olunur.

30 Ocak 2021 Cumartesi 21:17
Yazdır

Türkiye'de Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere İl Özel İdaresi ve belediye Kanunları değiştirilmiş bu alanlarda yeni kanunlar çıkarılmıştır.

Yeni yerel yönetim Anlayışı ile birlikte son yıllarda yaşam kalitesi, hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyeti Kavramı, belediyeler açısından çok daha önemli bir kalite göstergesi haline gelmiştir.

Söz konusu yeni kanunların temel amaçlarından bir tanesi, gerçekleştirdiği Yatırım ve hizmetlerle vatandaşların yaşam kalitesini ve vatandaş memnuniyetini artıran Sorumluluğu üstlenen bir belediye hizmet anlayışını inşa etmektir.

Bu nedenle, var olan Kaynakların daha etkin ve verimli kullanılması gerekmektedir. Yerel yönetimlerin,Sorumlu oldukları vatandaşların ihtiyaç, beklenti ve taleplerini ne ölçüde Karşılayabildiklerinin değerlendirilmesi, belediyelerin gelecekle ilgili planlamalarında da Büyük önem arz etmektedir

. Zira belediyeler, vatandaşa kaliteli hizmet verebildikleri sürece başarılı kabul edilmektedir. Belediyelerin sunduğu hizmet kalitesini ölçen, hizmetten yararlanan Vatandaşlardır. Vatandaşların hizmetin kalitesi ölçüsünde yerel yönetici ve siyaseti yücelttiğini ya da acımasızca cezalandırdığı tecrübe edilmiştir.

Tam da bu vesile ile: yıllardır istenildiği, ihtiyaç olduğu defaatle ve ısrarla dile getirildiği halde trafik kazaları ile hatırlanmış, acısı unutulunca da sevdiklerini kaybeden halkımızın diline hapsolmuş ama yetkili makamlara aksettirilmemiş bir sıkıntıdan size bahsetmek istiyorum. Derdimiz ise, bu isteğimizin Akçaabat Belediye başkanımıza ulaştırılması ve ihtiyacımızın giderilmesidir.

Akçaabat Haçkalı Baba Hastahanesi kavşağındaki üst geçidin mutlaka Yürüyen Merdivenli, Tüp Geçitli yapılmasını istiyor ve bu isteğimizi Belediye başkanımıza arz ediyorum. Bilebildiğimiz kadarıyla, anılan bölgede 2014 yılından itibaren küçüklü büyüklü oniki kaza olmuş ve ne yazık ki dört canımızı Kaybetmişiz. Tabi her zaman yaşanagelen klasik tavır ve anlayışımız yine Hakim olmuş, kazalar unutulunca o bölgedeki hassasiyet de rafa kaldırılmıştır.

Maddi zararların dışında, dört vatandaşımızın acısı gibi acıların yeniden yaşanmaması adına "ivedilikle" " yürüyen merdivenli üst geçidin" mutlaka yapılması elzemdir. Çünkü bu üst geçit, hastalar, yaşlılar, sakatlar, sakatlanmış olanlar, kilolu vatandaşlar

Çocuklu anneler, babaanneler, dedeler yani Akçaabat halkı tarafından kullanılacaktır. Akçaabatlı için herşey feda olsunlu yaklaşımlarla hizmete talip olan büyüklerimizin özellikle belediye başkanımızın bölgedeki sıkıntı üzerinde çalışacağına, sorunumuzu gündemine alarak en kısa zamanda ihtiyacı gidereceğine inanmak istiyorum.

Çünkü kendisinin insan ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olduğunu düşünüyor, arzuluyorum. Elbette ki bu çalışma ile belediyemize ek külfetler yüklenecektir. Ancak Tapu Müdürlüğünde yaşadığımız israf gibi asla olmayacak ve hayati bir hizmet olarak gönlümüze kazınacaktır. Elbette ki yasal bazı sorunlar olacak, Karayollarıyla teknik ya da mevzuata dair bazı sorunlar yaşanacaktır.

Bu durumda ilçe siyasilerimizin bu yasal sorunları rahatlıkla aşabileceğini de biliyoruz. Kötü ya da yanlış kullanımdan kaynaklanabilecek kazalar için teknik ve insanî takibat yapılabilir gerekirse bir görevli bile istihdam edilebilir. Bu durum asla bir israf olarak ta görülmemelidir.

Filhakika ve binaenaleyh, ezcümle Akçaabat Haçkalı Baba Hastahanesi kavşak noktasındaki üst geçidin mutlaka asansörlü yürüyen merdivenli, yağmurlu havalarda koruyucu panelleri olan bir yapıya döndürülmesi ivedilikle halledilmelidir.

Neye mal olursa olsun ücreti ne kadar yüksek olursa olsun size ve ceddinize rahmet okunmasına yol açacak bu hayırlı işi hayata geçirdiğinizde Akçaabat ve Düzköy halkının minnettarlığı sizinle yaşayacaktır.

Ali AKÇA

Anahtar Kelimeler: Bu, yazı, ve, yazıdaki, âcizane, fakat, halisane, isteğimiz, Değerli, Belediye, Başkanımız, Osman, Nuri, Ekim, ve, Ak, Parti, başta, olmak, üzere, tüm, Siyasi, Parti, Yöneticilerimize, arz, olunur
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Akcaabatta kısa bir sürede olsa bukundum.Gerçekten hastahane kavşağında önemli bir sorun.Yuruyen merdiven olması şart.Katılıyorum.
Cetin Alptekin - 2021-01-30 22:15:44
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur