Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Büyükşehir’i de Alacağız
 

Büyükşehir’i de Alacağız

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ettiklerini belirterek, “AKP ile kafa kafaya bir yarış sözkonusu. Bu yarış AKP ile MHP arasındadır” dedi.

11 Mart 2014 Salı 17:43
Yazdır

Büyükşehir’de ve Ortahisar’da seçmenin ittifak yapacağı düşüncesinin gerçekçi olmadığını kaydeden Demeli, “Bu hem CHP’ye hem bize hakarettir” dedi. Bilindiği gibi benzer bir açıklamayı daha önce CHP de yapmıştı.

Büyükşehir’i de Alacağız

TRABZON’DA hem Ortahisar’ı hem büyükşehiri alacaklarını iddia eden Demeli, “Büyükşehiri nasıl alacaklarını ilginç rakamlarla anlattı. Demeli, “Abanoz Ortahisar’ı, Gedekli de Akçaabat’ı alacak. İkisinin oy toplamı 300 bin. Demekki, ikisini alan büyükşehiri de alır. Bunun yanısıra Çaykara’da, Arsin’de, Sürmene’de, Şalpazarı ve Beşikdüzü’nde koçbaşıyız” dedi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli seçim çalışmalarına çok yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “AKP ile kafa kafaya bir yarış söz konusu. Bu yarış da AKP ile MHP arasındadır. Biz seçim sürecinin sonunda bu yarıştan galip çıkacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Demeli, “Trabzon’da kime gidiyorsak kiminle konuşuyorsak bizden şunu istiyorlar. ‘Başkanım bizim kapısı her zaman vatandaşa açık bir belediye başkanına ihtiyacımız var. Bizim her gün aramızda olan, bizimle konuşan bizimle ortak paydası Trabzon olan bir belediye başkanına ihtiyacımız var. Vatandaşa üstten bakan insanları istemiyoruz. Gerek Abanoz gerekse Örs’te mütevaziliği yakaladıklarını söylüyorlar. Gerçekten pırıl pırıl güler yüzlü insanlar, afaki sözler vermiyorlar” diyorlar.   Biz de buna güveniyoruz. 30 Martta inşallah Ortahisar ve büyükşehri kazanacağız  Şimdi milletin kafasında şöyle bir soru işareti var. Ortahisar’da Osman Abanoz, büyükşehirde Hüseyin Örs nasıl olacak diyorlür. Biz de şunu söylüyoruz. ‘Ortahisar’da seçimi alır mıyız’ diyoruz ‘alırsınız’ diyorlar. Kesinlikle Osman Abanoz’un kazanacağını ifade ediyorlar. Bu yapılan kamuoyu yoklamaları ve anketlerde de kendini ortaya koyuyor. ‘Biz Akçaabat’ta nasılız’ diyoruz. Metin Gedikli’nin de Akçabaat’ı alacağını söylüyorlar. Bu ikisinin oy toplamı 300 bindir. 215 bin Ortahisar, 85 bin Akçaabat. İkisinin toplamı 300 bin. Büyükşehrin toplamı 556 bin. 300 bin nüfusa hakim olan MHP büyükşehire nasıl hakim olamıyor? Bunu anlatıyoruz. Bunun yanında Çaykara’da, Köprübaşı’nda, Dernekpazarı’nda Arsin’de, Sürmene’de koç başıyız. AKP ile yarışıyoruz. Araklı’da, Yomra’da, Of’tan da çok iyi oy alacağız. Akçaabat’ı zaten alıyoruz, Şalpazarı’nda Beşikdüzü, Vakfıkebir’de koç başıyız. Bunları millete anlattığımızda seçimden bizim galip çıkacağımız gerçeğini onlar da kabul ediyor. Biz gerçekten halka hizmeti Hakka hizmet kabul eden anlayışıyla yola çıktık. Biz milletle iç içe olacağız. Biz bir takımız hizmete hazırız” ifadelerine yer verdi.

İTTİFAK CHP VE MHP’YE HAKARETTİR

Ortahisar’da MHP’de, büyükşehirde CHP’de seçmenin ittifak yapacağı düşüncesinin gerçeği yansıtmadığını da ifade eden Demeli, “Bu hem CHP’ye bir hakarettir, hem MHP’ye bir hakarettir. Biz CHP’nin adaylarına saygı duyuyoruz. Onların da bizim adaylarımıza saygı duyduğuna inanıyoruz. Bir il başkanı olarak CHP il başkanıyla, AKP il başkanıyla bunun böyle olmadığını çok iyi biliyoruz. Üçümüz de birbirimizi kırmadan siyaset gereği söylense de anlayışlı üç tane başkanız. Bu Trabzon için de bir şanstır. Ben bu ittifakın olmasının mümkün olmadığını söylüyorum. CHP ve MHP teşkilatlarına hakarettir. Vatandaşımız sandığın başına gittiğinde vicdanıyla baş başa kalacak Trabzon’u düşünerek oy kullanacaktır., AKP’nin karşısındaki en güçlü adaya oy verecektir. O da MHP’nin adaylarıdır. AKP ile MHP kafa kafaya çarpışmaktadır” dedi.

Anahtar Kelimeler: MHP, Trabzon, İl, Başkanı, Muammer, Demeli, seçim, çalışmalarına, yoğun, bir, biçimde, devam, ettiklerini, belirterek, “AKP, ile, kafa, kafaya, bir, yarış, sözkonusu, Bu, yarış, AKP, ile, MHP, arasındadır”, dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur