Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Genç Maçka'da Konuştu
 

Genç Maçka'da Konuştu

AK Parti Maçka İlçe Danışma Kurulu dün yapılan toplantı ile gerçekleştirildi

19 Haziran 2014 Perşembe 09:41
Yazdır

Toplantıya Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nevzat Çabuk, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, AK Parti Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

DOĞDUĞUM TOPRAKLARI UNUTMAM Ortahisar Belediye Başkan Av. Ahmet Metin Genç, ise yaptığı konuşmada Maçkalı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Genç, “Ortahisar Belediyesi Başkanı olarak ve bir Maçkalı olarak sizinle bir Maçkalı olarak sizinle gurur duyuyorum. Şunu özellikle bilmenizi istiyorum, bu davaya hizmet eden bir insan olarak, bir Maçkalı olarak sizlere her zaman destek olacağım. Trabzon’da Maçkalı olarak ben, Maçka’da Koray Koçhan ile hizmette çok geri kalan ilçemizi artık ayağa kaldırmalıyız. Biz iktidar partisinin belediye başkanlarıyız. Biz bir taraftan Ortahisar Belediye olarak Ortahisar’a hizmet edeceğiz. Diğer taraftan ise ilçemize hizmet edeceğiz. Bizi yetiştiren toprakları göz ardı edemeyiz.

 

 

 

GENÇ: “TÜRKİYE’DE OYUNLARI BOZAN MİLLETİMİZ OLDU”

“Türkiye enteresan bir seçimi geride bıraktı. Diyebiliriz ki siyasi tarih boyunca bu kadar enteresan, bu kadar ilginç bir seçim herhalde yaşamadı. Seçim döneminde sadece görülür ittifaklar değil, görülür, görülmez içeride ve dışarıda birçok ittifaklar Türkiye seçimlere girmeden önce oynanmaya başladı. Bir sürü hesap ve kitaplar yapıldı. Her şeyi hesap ettiler, ama bir tek şeyi unuttular. O da milletin ferasetidir, basiretidir, görüşüdür. Bunu unuttular, 30 Mart’ta çok ciddi hayal kırıklığına uğradılar” dedi. “Merhum Menderes’in idama gönderilmesinden sonra Türkiye’de oyunları bozan yine bu milletimiz olmuştur. Merhum Özal’a karşı yapılan operasyonlarda, yine onu Cumhurbaşkanlığına bu millet çıkarmış oldu. 12 Eylül ile 28 Şubat’ta merhum Erbakan’a karşı yapılan işleri yine anlayıp cevabını sandıkta veren yine millet olmuştur. Türkiye siyasi tarihi bize şunu öğretiyor; ne hesap yapılırsa yapılsın, hangi vesayet düzeni kurulmaya çalışılırsa çalışılsın, millet sandıklarda, millete karışı yapılanları sandıklarda bozuyor. Millet sandıklarda kendi oyunu ortaya koyuyor ve kendi sonucunu alıyor.”

 

 

 

“CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI ESKİ TÜRKİYE’NİN EMNİYET SİBOBUYDU”

12 yıllık iktidarları döneminde Türkiye’de millet iradesinin güçlendirilmesi konusunda atılan adımlarla, Cumhurbaşkanlığı ve Anayasa referandumlarının Türk siyasi tarihinin dönüm noktalarını oluşturduğunu aktaran GENÇ , “Türkiye bu seçimi geride bıraktı. İnşallah önümüzde yeni bir seçim var. 10 Ağustos’ta Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimini yapacak. İlk defa halk oyuyla doğrudan doğruya seçilmiş bir Cumhurbaşkanımız olacak. Bu seçim Türkiye siyasi tarihinde bir dönüm noktasıdır. Zaten 30 Mart öncesinde yapılan operasyonların sebeplerinden birisi de buydu.. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini milletin iradesinden daha çok kapalı kapılar ardında, Türkiye’deki seçkin ve etkili zümrelerin oyunları belirlerdi. Cumhurbaşkanlığı hep siyasetin üstünde bir emniyet sibobu olarak kullanılmaya çalışıldı. Eski Türkiye’nin o eski kirli pasaklı işleri de maalesef o emniyet sibobu olarak görüldü. Çok şükür ilk sefer, bu sefer cumhurbaşkanlığı seçimleri Ali Cengiz oyunlarıyla değil, kapalı

kapılar ardında yapılan birtakım hesaplarla değil, milletin doğrudan doğruya helal oylarıyla seçilecektir. İşte şimdi ilk sefer millet doğrudan doğruya oylarıyla Cumhurbaşkanını belirleyecek. Bunda millet ne kadar memnun oluyorsa birileri de onda o kadar rahatsız oluyordur. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Türkiye’de bir takım siyasi krizleri oluşturmaya çalıştılar. Türkiye’de devletin yönetilemez hale gelmesini istediler. Bunları hep beraber gördük.”

 

 

 

 

MİLLET ERDOĞAN’A VİZEYİ VERMİŞTİR

30 Mart yerel seçimlerinde milletin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı seçimi için vize verdiğini kaydeden Genç, “Bu millet 30 Mart’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a vize verdi, ayrıca önünü açtı. Yerel seçimlerin hemen ardından Cumhurbaşkanlığı gündeme getirildi. Bütün saldırılara rağmen halkın güvenini sağlamış bir lider var. Bundan sonra gündemde Cumhurbaşkanlığı tartışmaları olacaktır. Çok açık söylüyorum millet seçim sonuçlarına göre vizeyi vermiştir. Sayın Başbakanımız istişarelerini sürdürüyor. Burada belli bir kanata sahip olursa ve kararını verirse 10 Ağustosta Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığı seçimini yapacak, bu seçimlerde inşallah millet olarak başarıyla çıkacağız.” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Maçka, İlçe, Danışma, Kurulu, dün, yapılan, toplantı, ile, gerçekleştirildi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur