Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Muhtarlar vekile neden kızdı.
 

Muhtarlar vekile neden kızdı.

TÜRKİYE Muhtarlar Konfederasyonu’nun Trabzon toplantısında konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, salondaki bazı muhtarlardan tepki aldı.

13 Ocak 2013 Pazar 17:46
Yazdır

 

Muhtarların hukukunu savunan ve yetkilerinin artırılmasını isteyen CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’na cevap vermek isteyen Bıyıklıoğlu, muhtarların tepkisiyle karşılaştı.

 

Canalioğlu’na Cevap Veriyordu

 

CANALİOĞLU’NA cevap veren Bıyıklıoğlu’nun, “Ekonomiyi, devleti yönetiyorsanız, eğer 10 yılda 4 kat iyileştirme varsa buna sayı göstermek lazım. Buradaki muhtarlarımızın özlük hakları da haktır ve doğrudur. Bir başka hak da hakkı layık olduğu şekilde kullanmaktır” sözleri karşısında 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı ve yanındaki grup, tepki gösterdi.

 

Sen Aldığın Maaşı Söyle

 

MUHTAR Ergün Memiş, “Bize ne parası veriyorsun. Sen ne konuşuyorsun. Ne demek hakkı layık olduğu şekilde kullanmak. Sen aldığın maaşın miktarını söyle” şeklinde laf attı. Bir anda buz gibi havanın estiği salonda ayağa kalkan Trabzon Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk konuşmaya müdahale edilmemesini istedi.

 

Memiş’e Destek Verdiler

 

MEMİŞ’E destek veren Boztepe Mahallesi Muhtarı Yücel Kaplan, benzer tepkiyi sürdürdü. Tepkiler üzerine milletvekili Bıyıklıoğlu, kısa bir konuşma daha yaparak konuşmasını tamamladı. Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Aktürk, yaşanan tartışma ve gerginlik dolayısıyla Trabzonlu muhtarlara sitem etti.

 

TÜRKİYE Muhtarlar Konfederasyonu Trabzon Toplantısı AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’nun konuşması sırasında yaşanan sataşmalar solunda buz gibi hava estirdi.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, CHP Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Trabzon Tüm Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk ile konfederasyonlara bağlı çok sayıda muhtar katıldığı toplantıda AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’nun konuşması sırasında arka sıralarda oturan Erdoğdu Mahalle Muhtarı Ergün Memiş’in laf atması ilk tartışmanın yaşanmasına neden oldu.

 

ALDIĞIN MAAŞI SÖYLE

 

Bıyıklıoğlu, kendisinden önce konuşan CHP Trabzon Milletvekili M.Volkan Canalioğlu’nun, “Muhtarlarımıza övgü dolu sözler söyleriz, onların sorunlarını çözmeye sıra gelince değil sorunlarını çözmek yetkilerini azaltma noktasında gayret gösteririz. Gerçekçi olalım. Seçmen pusulasına isimlerini yazmak değil devlet nezdindeki diğer hakları verilsin” şeklindeki sözlerine cevap verdi. Bıyıklıoğlu, “Ekonomiyi, devleti yönetiyorsanız, eğer on yılda 4 kat iyileştirme varsa buna saygı göstermek lazım. Problemler çözülmedi ama çözülür mü, bu millet, yüzde 75 ‘evet’ diyor. Kamuoyu yoklamalarında, ‘gelecekten ümidiniz var mı’ deniyor, kadın erkek yüzde 75’e ‘evet’ diyor. Buradaki muhtarlarımızın özlük hakları da haktır evet doğrudur. Bir başka hak da hakkı layık olduğu şekilde kullanmaktır” dedi.

 

MEMİŞ: BİZE NE PARASI VERİYORSUN DA KONUŞUYORSUN

 

Bu esnada arka sıralardan oturan 3 No’lu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Ergün Memiş, “Bize ne parası veriyorsun da konuşuyorsun, ne anlatıyorsun. Sen aldığın maaşın miktarını söyle” şeklinde laf attı. Tüm Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk, Memiş’e Bıyıklıoğlu’nun konuşmasına müdahale etmemesi konusunda ricada bulununca,  Boztepe Mahalle Muhtarı Yücel Kaplan, “Niye susturmaya çalışıyorsunuz, susmayacağız konuşmak suç mu?” şeklinde tepki gösterdi.

 

BIYIKLIOĞLU: BİZE SORULAN HER SORUYA CEVAP VERİRİZ

 

Bıyıklıoğlu konuşmasını sürdürerek, “Söyleriz, söyleriz, sorarsanız söyleriz” şeklinde karşılık verdi. Bıyıklıoğlu, “Çok doğru biz tek tek de konuşuruz. Sorulan her soruya da cevap veririz. Trabzon’daki kardeşlerimizle biz sık sık bir araya geliyoruz. Bize istenilen soru soruluyor. Ama bu zamana kadar sorulan sorulardan memnun olmayan bir kişiye ben rastlamadım. Bu problemlerin çözümü bizim vazifemizdir. Zaten siyaset kurumunun vazifesi insanların problemlerini çözmektir. Herkesin her problemini çözdüm diyen zaten bir şey yapmamış demektir. Ancak adaletli, hakkaniyetli olacağız. Arkadaşlar bugün 393 bin yaşlı ve engelli insana evinde hizmet veren bir anlayış var. O gariplerin duasını almanın ne anlama geldiğini iyi anlamak lazım. Şu andaki bütçenin yüzde 40’tan fazlası gelir getirici değil insana hizmettir” şeklinde konuştu.

kaynak:günebakış

Anahtar Kelimeler: TÜRKİYE, Muhtarlar, Konfederasyonu’nun, Trabzon, toplantısında, konuşan, AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Prof, Dr, Aydın, Bıyıklıoğlu, salondaki, bazı, muhtarlardan, tepki, aldı,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur