Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU ERNİL YAPI'DAN BAYRAM MESAJI ALİ ŞENTÜRK'TEN BAYRAM MESAJI MHP'DEN KUTLAMA İYİ BAYRAMLAR ÖZTÜRKLER'DEN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR FZT. ADEM ÇELİK'TEN BAYRAM MESAJI
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
 
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
 
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
Pensilvanya'ya vuruyorsun ses CHP'den çıkıyor
 

Pensilvanya'ya vuruyorsun ses CHP'den çıkıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin kumpaslarla engellenmeye çalışıldığını belirterek, "Pensilvanya’ya vuruyorsun ses CHP’den çıkıyor" dedi.

2 Haziran 2015 Salı 19:20
Yazdır
Başbakan Ahmet Davutoğlu Genel Seçim öncesinde halkla buluşmya devam ediyor. Davutoğlu, AK Parti'nin kumpaslarla engellenmeye çalışıldığını belirterek, "Pensilvanya’ya vuruyorsun ses CHP’den çıkıyor. CHP’ye vuruyorsan HDP’den çıkıyor. HDP’ye vuruyorsun MHP’den çıkıyor. Hepsi bir cephe olmuş yürüyüşümüzü durdurmak istiyor. 3 legal parti bir yerde. Onları destekleyen 3 paralel yapı. Pensilvanya, Kandil ve DHKP-C” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul mitinglerine Zeytinburnu’ndan başladı. Zeytinburnu’nda vatandaşlarla buluşan Davutoğlu, “İstanbul’a geldik mi yorgunluğumuzu unutuyoruz. İstanbul bizi bağrına basıyor. Bugün sabah Kapalıçarşı’da Sahaflar’da hemşerilerimizle buluştuk. Bismillah’ı Zeytinburnu’nda yapıp 8 mitingde beraber olacağız inşallah” şeklinde konuştu.

“BÜTÜN TÜRKİYE’Yİ DOLAŞAN TEK PARTİ AK PARTİ”

7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve bölge için bir dönüm noktası olacağını belirten Davutoğlu, “Bütün genel başkanlar Nisan ayı sonu itibariyle meydanlara çıktılar. Hepimiz dolaşmaya başladık ama diğerleri Türkiye’nin belli bölgelerine gittiler, kendilerine yakın çevreler hitap ettiler. CHP sahillerde ve belli bölgelerde. MHP İç Anadolu’da, HDP Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da. Ben meydan okudum dedim ki ‘Allah izin verirse 81 vilayete gideceğim. 73’ünü tamamladık. Diğerleri gidebildiler mi? Milletle buluşabildiler mi? Edirne ve Hakkari’ye aynı anda gidebildiler mi? Karadeniz’e gittikleri gibi Doğu Anadolu’ya gidebildiler mi? Bütün Türkiye’yi dolaşan tek parti AK Parti. İşte aramızdaki fark. Biz milletle birlikte büyük bir yürüyüşe çıktık” diye konuştu.

“PENSİLVANYA’YA VURUYORSUN, SES CHP’DEN ÇIKIYOR”

Ak Parti’nin tuzaklarla ve kumpaslarla engellenmeye çalışıldığını söyleyen Davutoğlu, “Bizler halkla buluşurken, onlar perde gerisinden kumpaslarla, tuzaklarla bizi engellemeye çalışıyorlar. MHP, CHP, HDP perde gerisinden temaslar halinde. HDP diyor ki ‘CHP ile koalisyon yapabilirim’ CHP HDP’ye pas atıyor ‘diyaneti kaldıracağım’ diyor. HDP ‘ben de kaldıracağım’ diyor. Paralel çete bunları organize ederek intikam peşinde. Pensilvanya’ya vuruyorsun ses CHP’den çıkıyor. CHP’ye vuruyorsan HDP’den çıkıyor. HDP’ye vuruyorsun MHP’den çıkıyor. Hepsi bir cephe olmuş yürüyüşümüzü durdurmak istiyor. 3 legal parti bir yerde.Onları destekleyen 3 paralel yapı. Pensilvanya, Kandil ve DHKP-C. Bu 6’lı çeteye dur diyecek miyiz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı mega projeye atıfta bulunan Davutoğlu, “Kılıçdaroğlu 2035 ile ilgili mega proje hazırladığını söylüyor. Ama bizim mega projelerimiz 2019 tarihli. Dünyanın en büyük havalimanını İstanbul’da inşa ediyoruz. Dünyanın en uzun kuleli asma köprüsünü İstanbul’da inşa ediyoruz. 3 katlı tüneli boğaz arasında yapıyoruz, Marmaray’ı bitirdik. Kanal İstanbul çılgın projemiz hayata geçiyor” dedi.

Başbakan Davutoğlu, bir zamanlar ulaşım problemlerinin yaşandığı Zeytinburnu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ulaşımın merkezi haline gelmeye başladığını söyledi. Sümer Mahallesi’nde kentsel dönüşümünün başarı ile gerçekleştirildiğini vurgulayan Davutoğlu, Merkezefendi civarında da aynı uygulamanın yapılacağını kaydetti.

Konuşmasında HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı eleştiren Davutoğlu, şunları söyledi; “Birisi çıkmış diyor ki Kudüs Yahudilerin kutsal mekanıdır. Bu cahile, bu gafile bir tarih dersi verecek miyiz? Buna ‘Selahattin Eyyubi’nin ismini izzetle, onurla koruyan Türkiye’dir’ diyecek miyiz? Yüskekova’da Selahattin Eyyubi Havalimanı’nı açtık. bunlar ders alsın diye. Dedi ki ‘kurdele keserken keşke ben de olsaydım’. Ben de buradan söylüyorum. Keşke 99 kez bu havalimanına saldırı yapılırken teröristlere karşı da durabilseydin. Şimdi tehdit etmeye kalkıyorlar. 7 Haziran’da barajı geçemezlerse kan kusturacaklarmış. Biz bu topraklarda barış ve huzur göreceğiz inşallah.”

 

Anahtar Kelimeler: Başbakan, Ahmet, Davutoğlu, AK, Parti'nin, kumpaslarla, engellenmeye, çalışıldığını, belirterek, "Pensilvanya’ya, vuruyorsun, ses, CHP’den, çıkıyor", dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1918 Hakkari'nin kurtuluşu.
1932 Türk Tarihi Tetkik Cemiyeti'nin kuruluşu.
1955 Dr. Jonas Salk tarafından geliştirilen çocuk felci aşısının güvenli ve etkili olduğu açıklandı.
1961 Sovyetler Birliği, uzaya ilk insanı gönderdi. Vostok 1 ile uzaya giden Yuri Gagarin, uzayda 108 dakika kaldı.
1963 Martin Luther King, Alabama'da sivil haklar yürüyüşüne öncülük ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur