Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Revi:Tek yumruk olacağız
 

Revi:Tek yumruk olacağız

AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen ve toplantı sonrasında kısa sürede toplanan 10 bin kişinin üzerinde vatandaşla buluşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da büyük bir coşku ve heyecanla karşılandığını söyleyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan parti teşkilatlarımıza ve Trabzonlulara teşekkür ediyorum.” dedi.

14 Ağustos 2018 Salı 08:08
Yazdır
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzonlular tarafından kendisine yakışır şekilde karşılandığını belirten Revi şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve Dünya Lideri Genel Başkanımız Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısında ve Trabzon Halkıyla buluşma programında coşkulu bir kalabalık vardı. Katılımlarından dolayı bütün parti teşkilat mensuplarına ve Trabzonlu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sayın Devlet Başkanımız Erdoğan Trabzonumuz’u çok seviyor bizlerde Trabzonlular olarak onu çok seviyoruz. Sayın Devlet Başkanımızın bir yıllık süre içerisinde Trabzon’a 4. gelişi oluyor. Trabzonlular her gelişinde Sayın Devlet Başkanımız Erdoğan’ı aynı coşku ve heyecanla karşılıyor.”

AK Parti İL Danışma Meclisi toplantısı sonrasında bir program planlanmadığını ifade eden Revi “ İl Danışma Meclisi toplantımızın sonrasında bir ziyaretler yapılacaktı. Fakat Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarının, AK Parti sevdalıların Devlet Başkanımız Erdoğan’ı yoğun şekilde görmek ve dinleme isteklerini Sayın Devlet Başkanımız karşılıksız bırakmadı ve son anda Trabzon Halkıyla Buluşma programı tertip ettik.” İfadelerini kullandı.

Çok kısa bir sürede yoğun bir kalabalığın toplandığını belirten Revi “ Devlet Başkanımız Erdoğan’a olan sevgi kısa sürede on binin üzerinde insanı Trabzon meydanına topladı. Trabzonlularla buluşma programı adeta mini bir mitinge dönüştü. Bu durum Trabzon’da Erdoğan sevgisinin AK Parti sevgisinin ne kadar çok kökleştiğinin bir göstergesidir. Bu güne kadar Devlet Başkanımız Erdoğan'a yüksek oranlarda destek veren Trabzonumuz, bundan sonra da aynı desteğini artırarak devam ettirecektir. Buluşma programında kısa sürede toplanan coşkulu kalabalık Trabzonluların Türkiye sevdalısı, mazlumların umudu, dünya lideri Erdoğan’a verdiği desteğin çok açık bir göstergesidir.” diye konuştu.

Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’dan küresel güçlere karşı çok sert ifadeler kullandığının altını çizen Revi " Devlet Başkanımız Trabzon'dan dünyaya meydan okuduğunu ilan etti.  Provokasyonla, darbeyle yapamadıklarını şimdi para ile gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyleyerek teslim olmayacağımızın tüm dünyaya haykırdı. Bizlerde Trabzonlular olarak Sayın Devlet Başkanımızın arkasında dim dik duracağız. Tek yumruk olup bütün dünyaya meydan okuyacağız. Trabzon’un yiğit evlatları Sayın Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı asla yalnız bırakmayacaklar. ”dedi.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, İl, Danışma, Meclisi, Toplantısına, katılmak, üzere, Trabzon’a, gelen, ve, toplantı, sonrasında, kısa, sürede, toplanan, 10, bin, kişinin, üzerinde, vatandaşla, buluşan, Cumhurbaşkanı, ve, AK, Parti, Genel, Başkanı, Recep, Tayyip, Erdoğan’ın, Trabzon’da, büyük, bir, coşku, ve, heyecanla, karşılandığını, söyleyen, AK, Parti, Trabzon, İl, Başkanı, Haydar, Revi, “Devlet, Başkanımız, ve, Genel, Başkanımız, Recep, Tayyip, Erdoğan’ı, büyük, bir, coşku, ve, heyecanla, karşılayan, parti, teşkilatlarımıza, ve, Trabzonlulara, teşekkür, ediyorum”, dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur