Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

KAYMAKAMLIKTAN İFTAR YEMEĞİ

Akçaabat kaymakamlığı şehit ailelerine gazilere ve koruyucu ailelere iftar yemeği verdi.

Akçaabat kaymakamlığı her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayında Akçaabat körfez Metin köfte salonunda yemek verdi .Yemeğe Akçaabat’taki şehit aileleri, gaziler, şehit aileleri derneği başkanı yönetim kurulu üyeleri, koruyucu ailelerin yanı sıra  Akçaabat’taki sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Trabzon Aile ve Sosyal politikalar il müdürü Ahmet Kurt  “ Türk milleti olarak birlik ve beraberliğimizi korursak her şeyin üstesinden geliriz.Sizler canınızın bir parçasını verdiniz..Sizler kadar özel kimseler yok” dedi.
Akçaabat kaymakamı Soner Şenel ise “Her yıl olduğu gibi bu yılda sizlerle olmanın mutluluğu içindeyiz. Yılda bir kez de olsa birlikte olmak kaynaşmak güzel bir olay.   Şehit ailelerimize bir kez daha baş sağlığı diliyor gazilerimize uzun ömür diliyorum. Koruyucu ailelere çocuklara aile ortamını öğretmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Akçaabat kaymakamlığı tarafından verilen iftar yemeğine yaklaşık 200 kişi katıldı.

25 Mayıs 2018 Cuma 17:27

http://www.sebathaber.com/haber/kaymakamliktan-iftar-yemegi-14130.html