Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

İYİ Parti Akçaabat ilçe yönetimi basın toplantısı düzenledi

Akçaabat İYİ parti ilçe yönetimi Saray köfte salonunda basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısına İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs İl başkanı Azmi Kuvvetli ve il yöneticileri, Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Mısır ve ilçe yöneticileri Belediye meclis üyesi Erol Gedikli  ile basın mensupları katıldı.
İyi parti ilçe başkanı Mustafa Mısır kısa bir konuşma yaparak ilçenin sorunlarını dile getirdi. Daha sonra Trabzon il başkanı Azmi Kuvvetli yaptığı konuşmada iyi partinin bugünkü anketler sonucuna göre % 20 civarında oy potansiyeline ulaştıklarını ifade etti.
Kuvvetli ‘’ İyi parti iyi yolda. Ak partiden kopan oylar sadece iyi partiye geliyor. Hızla % 22 oy potansiyeline doğru gidiyoruz.  6 lı masada kim cumhurbaşkanı adayı olursa onu destekleyeceğiz.  Milletvekili seçimlerinde tek başına seçime gitme durumumuz var. Belki Saadet partisiyle ittifak yapabiliriz’’dedi. İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs basın mensuplarının sorularını cevaplandırarak şunları söyledi. ‘’  Tek partili sistem ülkemize yaramadı. Bu sistem ülkede her şeyi yerle bir etti. Güçlendirilmiş parlamenter siteme  dönüşüm için çalışıyoruz.Cumhurbaşkanı 6 partiden kim olursa diğer partiler onu destekleyecek. Kamuoyunda dolaşan isimler var. Ancak kesin bir sonuç yok. Özellikle HDP nin olduğu yerde kesinlikle olmayacağız’’ Örs sözlerine şöyle devem etti.’’Fındık alım fiyatı 54 lira olarak açıklandı fındık alıcıları 39 – 40 lira civarında para veriyorlar. Üretici mağdur durumda. Öğretmenlere diploma veriyorlar, ancak atama yok. Adil yargı, Eğitim, Sağlık, Öğrenciler eşit davranma , tarım ve daha birçok konuda bu hükümet sınıfta kaldı. Kısaca insanlar başkalarına muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürmek istiyorlar. Biz milletvekilleri  vatandaşların isteklerini taleplerini değerlendirerek yardımcı olmaya gayret ediyoruz. İnsanlar geçim derdinde. Ay sonunu nasıl getireceğim telaşı içinde. Özellikle Akçaabatlı vatandaşlara yönelik  hiçbir yatırım yok. İşsiz gençler iş bulamıyor. Hatta gençler sınavlara bile itimatları kalmadı. Ülkede güven kalmadı. Her şey bir kişinin iki dudağı arasına sıkıştı. Bu nedenle kurumlar bile doğru dürüst çalışamıyor. Sahada yaptığımız çalışmalarda iyi durumda olduğumuzu  her geçen gün güçlendiğimizi görüyoruz . İYİ Parti olarak  muhalefete değil İktidara talibiz’’

14 Eylül 2022 Çarşamba 18:56

http://www.sebathaber.com/haber/iyi-parti-akcaabat-ilce-yonetimi-basin-toplantisi-duzenledi-22161.html