
Özgüneş plaza hizmete açıldı.
Özgüneş plaza Akçaabat’ın Akçakale mahallesinde 21.Bin metrekare kapalı alan üzerinde bugün yapılan açılış töreniyle bayilerine ve vatandaşlara hizmete başladı.
Türkiye’de İlk kez fabrika ürünlerininin tanıtıldığı fuar bir plazada açıldı.
Özgüneş şirketinin yeni binasının açılış törenine Ak parti Trabzon milletvekili Dr.Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen. Ak parti Trabzon il başkanı Haydar Revi,Oda başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, Özgüneş bayile ri ve davetliler katıldı.
Açılış konuşmasını Özgüneş şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Halis Özgüneş yaparak “ Özgüneş bir aile şirketidir.
32 Yıl önce seyyar satıcılıkla bu işe başladık. Çok çalıştık sabırlı olduk ve bugünlere geldik. Açılışını yaptığımız yeni binamız 21 Bin metrekare üzerine kurulmuş ve beş katlıdır. Binanın bir katı Fuar alanı olarak kullanılacak. Bina içinde açılan fuara katılan 75 firma ürünlerimi sergiledi. Binanın yapımında emeği geçen bürokratlara ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Trabzon Sanayi Ticaret odası başkanı M.Suat Hacısalihoğlu yaptığı konuşmada “Biz bu açılışlardan gurur duyuyoruz.
Bu tüt işyerleri Türkiye ekonomisine katkıda bulunmasının yanı sıra birçok vatandaşa ekmek kapısı açıyor” şeklinde konuştu.
Akçaabat Belediye başkanı Şefik türken konuşmasında “Bu tür yatırımlar bulunduğu şehrin ticari hayatına katkıda bulunuyor.
Fuara katılan fabrikalara ilçemizde yatırıma davet ediyorum “ ifadelerini kullandı.
Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise “Artik Türkiye hızla büyüyor.
Türkiyenin büyümesini istemeyenlere bu tür işletmelerin açılması güzel bir cevap oluyor” dedi
Ak Parti Trabzon milletvekili Adnan Günnar konuşmasında “ Türkiyeyi ne kadar engellemeye kalksalarda yola çıkıldı.
Artık daha medeni bir ülke yaratıyoruz. Bu tür tesislerin il ve ilçelerde daha çok açılmasını istiyoruz. Tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum “ dedi.
Akçaabat Belediye başkan yardımcısı Cevat Birinci’nin duasından sonra topluca açılış yapıldı. Satış reyonlarının gezilmesinden sonra katılımcılara yemek ikram edildi.
Özgüneş şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Halis Özgüneş Açılışa katılanlara teşekkür ederek kapıdan uğurladı.
25 Ağustos 2017 Cuma 11:32
http://www.sebathaber.com/haber/ozgunes-plaza-hizmete-acildi-12551.html