
BAŞARILI BOKSÖR ÖDÜLLENDİRİLDİ
Doğanköy Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu mahallelerinin başarılı boksörünü ödüllendirdi.
Başarılı spor hayatına yeni bir birincilik daha ekleyen Akçaabat Boks Spor kulübünün boksörü Yasin Atmacaya Doğanköy Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma derneği başkanı Plaket yönetim kurulu üyeleride çeşitli hediyeler verdiler.
Dernek başkanı Yavuz Yazıcı “mahalemizin başarılı boksörü dördüncü kez Türkiye şampiyonu oldu. Doğanköy mahallesi olarak şampiyon boksörümüzü kutluyoruz. Spor faaliyetlerinde başarılı olan tüm sporcularımızın bundan böyle dernek olarak yanında olmaya ve yardımda bulunmaya çalışacağız.
Mahalle gençlerimizin yapabilecekleri spor dallarına şimdiden başlamalarını istiyoruz. Spor gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırır ve beden yapısını güçlendirir. İleride başarılı bir insan olmak isteyen gençler spor yapın” dedi.
Akçaabat boks kulübü antrönörü Atlar Kalkışım “Sporcularımızı destekleyen Doğanköy Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Yavuz Yazıcı’ya ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.
Bu tür davranışlar sporcularımız daha çok çalışarak başarılı olmalarında etken olmaktadır” şeklinde
5 Nisan 2018 Perşembe 18:36
http://www.sebathaber.com/haber/basarili-boksor-odullendirildi-13788.html