Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

LATİFOĞLU CAM BALKON PERSONELİ İFTARDA

Latifoğlu cam balkon imalatı yapan ve montaj çalışmalarını sürdüren fabrika çalışanları Nihat usta köfte salonunda bir araya gelerek iftar iftar geleneğini sürdürdü.

Latifoğlu cam balkon fabrika sahipleri Mustafa ve Fatih Yılmaz kardeşler çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları söylediler. “1998 yılında bu işe ağaç balkon yaparak başladık Ancak çağın gereklerine uyarak plastik ve alüminyumdan balkonları kapatmaya başladık.
Daha Sonra bu iki sistem evlerin ısı kaybını önlemelerinin yanı sıra dış görünüş ve iç mekânda göze hoş gelen görüntü sağlıyor. Yeni nesil cam balkon ve ısı camlı cam balkonlar hem evinize şık bir görünüm sağlarken yakıttan da tasarruf ediliyor. Yaklaşık sekiz yıldan bu yana çalışmalarımızı bu sistem üzerinden yaparak ilçemize ve bölgemize katkıda bulunmaya çalışıyoruz” Yaylacık mahallesindeki fabrikada 12 kişi çalışıyor. Latifoğlu dekor yap ve cam balkon fabrikasında tüketicilerin isteğine göre ısı camlı cam balkon, fotoselli kapı, küpeşte ve alüminyum kapı pencere üretimi de yapılıyor.

4 Haziran 2018 Pazartesi 18:39

http://www.sebathaber.com/haber/latifoglu-cam-balkon-personeli-iftarda-14211.html