
MİLLETVEKİLİ ADAYI İFTAR YEMEĞİ VERDİ
24 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Trabzon Saadet partisi ikinci sıra milletvekili adayı Murat Özcan partililere iftar yemeği verdi.
Hacıoğlu restoranda verilen iftar yemeğine Saadet partisi Trabzon Milletvekili adayı Cevat Kurt ile beşinci sıra adayı İbrahim Baş ta hazır bulundu.
Yemekte bir konuşma yapan Saadet partisi Trabzon ikinci sıra milletvekili Murat Özcan “ öncelikle iftar yemeğimize katılanlara teşekkür ediyorum. Amacımız Saadet partisi olarak ülkemize hizmet etmektir. Türkiye’de yapılması gereken çok iş var. Bizde projelerimizle halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Bu nedenle halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi
Daha sonra bir konuşma yapan Saadet partisi Trabzon birinci sıra milletvekili adayı Cevat Kurt “ İlimizde bazı olumsuzluklarla karşılaşıyoruz.
Bu tür baskılar ve operasyonlar bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çabalıyoruz. Bu nedenle yaptığımız çalışmalarda maddi ve manevi bizleri destekleyen vefalı dostlarımıza teşekkür ediyorum. Saadet partisi olarak hiçbir devlet desteği olmadan diğer partilerle yarışıyoruz. Bu durum adaletli değil. Ancak 24 Haziranda Saadet partisinin aldığı oy konuşulacak. Sessiz çoğunluk Sadet partisine oy verecektir “ şeklinde konuştu.
Son olarak Tepegören spor kulübü başkanı Kulübe katkılarından dolayı Murat Özcan’ a kulübün bir formasını hediye etti.
8 Haziran 2018 Cuma 18:08
http://www.sebathaber.com/haber/milletvekili-adayi-iftar-yemegi-verdi-14255.html