
MUHTARLAR YENİ BAŞKANI ZİYARET ETTİ
Türkiye muhtarlar federasyonuna bağlı Akçaabat Muhtarlar Derneği üyeleri Akçaabat Belediye başkanını ziyaret ettiler.
31 Mart yerel seçimlerinde Ak partiden Belediye başkanı seçilen Osman Nuri Ekim tebrik ziyaretinde bulunan kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerini kabul etmeye devem ediyor. Akçaabat muhtarlar derneği başkanı Eyüp Gedikli, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi muhtarlar Yeni başkan Ekim’i ziyaret ettiler.
Muhtarlar derneği başkanı Eyüp Gedikli kısa bir konuşma yaparak “ Muhtarlarımızın en önemli sıkıntıları yol ve su konusudur. Önceki dönemde vaat edilen asfalt ve betonlama çalışmaları eksik kaldı. Özellikle Yıldızlı Söğütlü sahilinden yapılmak istenen yola karşıyız.” Şeklinde konuştu.
Muhtarları makamında kabul eden başkan Ekim “ Belediye’nin büyük ölçüde işi merkez mahallelerde idi. Büyük şehir olunca köylerde mahalleye döndü. İş kapsamı genişledi. Amacımız adaletli şekilde ve önceden kalan işleri bitirmek. Daha sonra ise acil ve öncelikli işlerin yapılmasıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Daha sonra yerel seçimde muhtar olanlar kendilerini mahallelerini ve kendilerini tanıttılar. Hatıra fotoğrafı çekildi ve ziyaret sona erdi.
17 Nisan 2019 Çarşamba 19:42
http://www.sebathaber.com/haber/muhtarlar-yeni-baskani-ziyaret-etti-16224.html