
Trabzonspor fırtınası zirveyi kasıp kavuruyor
SAVAŞMAYA DEVAM
Ligde üst üste üçüncü maçını kazanarak zirveye çıkan bordo-mavililer havaya girdi. Taraftarın müthiş enerjisi, sahadaki tablo şampiyonluk yolunda umut veriyor. Karaman, “Güzel günler yakında” dedi.
DAHA İŞİMİZ VAR
Trabzon’da şampiyonluk ateşi. Bordo-mavililer, Beşiktaş ve Rize’den sonra G.Antep’i de farklı mağlup ederek ligde zirveye çıkarken, şampiyonluk yolunda umutlar giderek artıyor.
Taraftarın sezon başından beri takıma verdiği inanılmaz destek, sahadaki güzel tablo Trabzonspor’un yıllar sonra yeniden şampiyonluk havasına girmesini sağladı. Teknik Direktör Ünal Karaman ise umutlu ancak tedbiri elden bırakmayarak, “İyi yoldayız ama daha yapacak çok işimiz var” dedi.
SAVAŞMAYA DEVAM
Karaman, G.Antep maçında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Takımın gösterdiği performans ve sahada kazanma adına verdiği mücadeleden çok memnunum. Ayrıca taraftarımızın da verdiği destekten dolayı mutluyuz. Onların enerjisi takıma inanılmaz pozitif enerji veriyor. Her zaman söylediğim gibi müthiş bir karakter ortaya koyuyor oyuncularım. Geçen yıldan başlayarak üzerine koyarak gidiyoruz. Daha güzel günler görmek için savaşmaya devam edeceğiz” dedi. Son 9 sezonun en iyi performansı Ligde 8 haftada topladığı 15 puanla son 9 sezonunun en yüksek puanını elde eden Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ile başarıya koşuyor.
Trabzon, 2010-11 sezonunun ilk 8 haftasında 17 puan 2011-12 sezonunda 13, 2012-13 sezonunda 13, 2013-14 sezonunda 14, 2014-15 sezonunda 9, 2015-16 sezonunda 10, 2016-17 sezonunda 10, 2017-18 sezonunda 9, 2018-19 sezonunda 13 ve bu sezon ise 15 puanı hanesine yazdırdı. 1 Haziran 2018’de göreve gelen Karaman, 17 puan topladığı 2010-11 sezonunda Şenol Güneş’in yardımcısı olarak görevini yürütürken, 9 yıl aradan sonra bu sezon elde edilen en yüksek puanda da takımın başında teknik direktör olarak yer aldı.
19 Ekim 2019 Cumartesi 12:07
http://www.sebathaber.com/haber/trabzonspor-firtinasi-zirveyi-kasip-kavuruyor--17115.html