
AK Parti ayaklandı
Ayvazoğlu Ailesi’ne atılan iftiraya tepkiler sürüyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile eşi Ali Ayvazoğlu’na yönelik itibarsızlaştırma operasyonuna Aile Bakanlığı, parti yönetimi ve milletvekilleri tepki gösterdi
TRABZON il Kültür ve Turizm Müdürü iken Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne tayin edilen Ali Ayvazoğlu’nun AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu üzerinden Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk tarafından eleştirilmesi tepki topladı. Saygı Öztürk’ün Müdür Alü Ayvazoğlu’nun aile bağlarını kullanarak mesnetsiz ifadeler kullanmasına, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de Ayvazoğlu Ailesi’ne yönelik düzenlenen itibar suikastına tepki gösterdi.
DESTEK MESAJI VERİP ÖZTÜRK’Ü KINADILAR
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: “Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu’na ve ailesini hedef alan ahlak dışı yazıyı ve gazetecilik adı altında yapılan zavallı yıpratma kampanyasını kınıyorum.” AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “Trabzon Vekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu ve ailesini hedef alan ahlak dışı imalarla dolu yazıyı kınıyoruz. Söz konusu olan siyasi veya idari tasarruflarla ilgili bir eleştiri değil, kadına dönük şiddet ve iftiradır. Söz konusu olan bir siyasi tartışma ya da gazetecilik faaliyeti olarak eleştiri değildir. Ahlak dışı imalarla dolu, kuvvetle kınanması gereken ve bir kadının saygınlığını hedef alan bir şiddettir.
Bu iftira ve şiddet girişimini mahkum ediyoruz. Bu iftiraya destek veren siyasiler sadece kendileri için bir utanç üretmiş oluyorlar. Kadınlara dönük iftira ve şiddete karşı durmak ilke meselesidir. İftiranın ve şiddetin sözcülüğünü yapmak ahlaksızlığın paydaşı olmaktır.” AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: “Sözcü’nün ve Saygı Öztürk'ün 'haber' dediği şey, aile kurumuna, özel hayatın mahremiyetine, Bahar Ayvazoğlu’nun hakkına, hukukuna çirkin bir saldırıdır, basın etiğini ayaklar altına alan bir utanç vesikasıdır.
Esefle kınıyorum.” AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı: “Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ile ilgili Sözcü gazetesinin yaptığı haberi, kullandığı dil, ima ve habercilikten uzak husumet esaslı yaklaşımı dolayısıyla kınıyorum.” AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş: “Sözcü paçavrasında bir sözde gazeteci Trabzon milletvekilimizle ilgili alçakça bir yazı yazmış! İnsanların namusuna dil uzatmak haysiyetsizliktir. Bu iftira dolu, ahlaksız yazıyı savunan CHP zihniyetini de kınıyorum!” AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak: “Trabzon Vekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu ve ailesini hedef alan ahlak dışı imalarla dolu yazıyı kınıyorum.
Söz konusu olan siyasi veya idari tasarruflarla ilgili bir eleştiri değil, kadına dönük şiddet ve iftiradır.” AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş: “Trabzon Milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu ve ailesini hedef alan ahlak dışı yazıyı ve ‘sözde’ gazetecilik adı altında yapılan yıpratma kampanyasını şiddetle kınıyorum.” AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel: “Sözde bir gazetecinin Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu’na yönelik kirli imalarıyla alçaldığı yazısını şiddetle kınıyorum. Kadın iffetine, fiziksel, psikolojik, sözlü her türlü saldırıyı lanetliyorum.”
20 Haziran 2020 Cumartesi 16:06
http://www.sebathaber.com/haber/ak-parti-ayaklandi--18268.html