Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'

AK İL BAŞKANI BELLİ OLDU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Ortahisar İlçe Başkan adayı Selahattin Çebi oldu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin, Artvin İl Koordinatörü olarak atanmasının ardından, AK Parti’de İl Başkanı adayı belli oldu. Genel Merkezin belirlediği 6 isimden 5’i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü ve karar verildi. Son gelen bilgilere göre: Kongrede AK Parti İl Başkanlığı için Sezgin Mumcu isminde, Ortahisar’a ise Selahattin Çebi’nin ismimlerinin tek aday olarak girmesine karar verildi. .
Trabzon Ak Parti’nin yeni il başkanı Dr. Sezgin Mumcu oldu. Ortahisar’a Selahattin Çebi  isminde karar kılındı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Vahdettin Köşkü’nde Trabzon Adayları ile yaptığı görüşme sona erdi.
Görüşmeler alfabetik sıraya göre gerçekleştirildi. 

Görüşmelere Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Karadeniz Bölge Koordinatörü Muhammet Avcı, Trabzon Koordinatörü Yahya Çelik’te katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler ilk olarak 
Hasan Dilekoğlu ile görüştü, ardından 
Ömer Topaloğlu ve 
Selahettin Çebi ile görüşüldü. 
Sezgin Mumcu ve son olarak 
Zeki Kavanoz ile yapılan görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm adayları odaya çağırarak


Sezgin Mumcu isminin etrafından birleşilmesini Sezgin Mumcu’nun Trabzon’un yeni il başkanı olması yönünde karar verdiğini açıkladı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkan adayı olarak da Selahattin Çebi isminde karar kılındı. Adaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilerle birlikte fotoğraf çekilerek Vahdettin Köşkü’nden ayrıldı.

21 Ocak 2021 Perşembe 17:40

http://www.sebathaber.com/haber/ak-il-baskani-belli-oldu-19216.html